- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.621
Bakalim o zaman ilk zamana bunları aldim sonra doğunca kilosuna göre bakarimAnne olmuş kime sorsam prima premium care 1 numaradan 1 tane 2 numaradan 2 tane al dedi canım
Çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla 0+1+2 nolu başlıklar akışla ilgili olsa gerek.Peki bu başlık değişimi durumu nasıl oluyor? Bazı başlıklarda +0 yazıyor. Onlardan alınca 6 aylık olunca vs kullanım durumuna göre büyüğünü mü almak gerekiyor?
Niyetim oydu ama benim bebeler beyaz doğuruyor çok korkuyorumBence yeter gibi. Bu arada ben sleepy i açtım baktım şimdi sen yazınca aklıma geldi. Benim aldığım bio natural. Bana güzel göründü. Ama 1 numarası baya küçük. Muhtemelen fazla gelecek. Fiyat olarak da Prima ile fark az aslında ama. İşte daha önce hiç primayi birakaadigim için bu sefer farklı deneyim dedim.
Eki Görüntüle 3043827 Eki Görüntüle 3043828 Eki Görüntüle 3043829
Doktora dişetim sızlıyor dedimSadece magosit kullanıyorum. Kalsiyum yok bende.
Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum. Bir çok mineral var ama kalsiyum yok galiba..
Ben hep en küçük numarayla devam ettim çok akmasın emmesi sorun olmasın diye beni. Tek fark delik sayisiPeki bu başlık değişimi durumu nasıl oluyor? Bazı başlıklarda +0 yazıyor. Onlardan alınca 6 aylık olunca vs kullanım durumuna göre büyüğünü mü almak gerekiyor?
Ben de avent le ikisi arasında kaldım. Bunu tercih ettim .1 tane olsun da sonrasında yine bakarizİlkinde dr browns almıştım
Hiç kullanmadım. O yüzden bunda tercih etmedim.
Yine avent kullandım hep.
Değişen başlık önemli kesinlikle
AynenBen de avent le ikisi arasında kaldım. Bunu tercih ettim .1 tane olsun da sonrasında yine bakariz
Bu kültür dediğiniz üreme olup olmadığına filan bakıyorlar bakteriyel o mu oluyoKültür temiz çıkınca drlar endişe etmiyo galiba
Doktora dişetim sızlıyor dedim
Onu verdi.
CalcidayRegenesis mi verdi?
merhaba, bende dün o şikayetle doktara girmiştim. Kasıklarımda baskı var bir şey çıkacak gibi diye. Ayaklarıymış o bilginiz olsun. Hatta ultrasonu tuttuğu sırada yine rahimime vurdu o sırada işte bundan bahsediyordum demiştim :)Bebek mi vuruyor ağrı mı vuruyor ay bana bildirim gelmedi konudan kopuyorum ya
Özele ve devlete gidiyorum ..İlk gebeliğim de yaşadım küf yeşili gibi koyu kıvamlı akıntı sizi endiselendirmek istemem ama başka bir doktora daha görünün. Benim de doktorum çok önemsemedi ama ben 35+5. haftada anı su gelmesiyle doğum yaptım.
Bebeğin pozundan değil bence cihazda sıkıntı var netleştirememiş bile pek ama burnu çok dikkatimi çekti profilden hokka güzel kalkık burunlu olacak galiba maşallahAsla doğru düzgün poz vermiyor yA da cihaz kötü
başka hastanede de mi dört boyutlu baktırsam o zaman. Ya inş öyle burunlu olur eşiminde benimde burnumuz çok küçük :)Bebeğin pozundan değil bence cihazda sıkıntı var netleştirememiş bile pek ama burnu çok dikkatimi çekti profilden hokka güzel kalkık burunlu olacak galiba maşallah
Başka hastanede cihazı iyi olan renkli baktırsanız bile daha net çıkar gibi benim rutin kontrolde kaç boyutlu bilmiyorum ama en son böyleydi bebişbaşka hastanede de mi dört boyutlu baktırsam o zaman. Ya inş öyle burunlu olur eşiminde benimde burnumuz çok küçük :)
regenesis bende alıyorum süt içemiyorum ben o yüzden istedim yazdı kalsiyumuSadece magosit kullanıyorum. Kalsiyum yok bende.
Multivitamin olarak regenesis max kullanıyorum. Bir çok mineral var ama kalsiyum yok galiba..
Evet üreme varsa tedavi edilmesi gerekBu kültür dediğiniz üreme olup olmadığına filan bakıyorlar bakteriyel o mu oluyo
Ben de bir de kiinde nin biberon seti var .ama onda anne sütünü poşete sagiyorsun .hiçbir şeye aktarmadan poşetin üstünde bir aparat var oraya takip biberon yapıyorsun. Aslında biberon almasam bile olur ama ben niye iki tane dr browns aldım bilmiyorumAynen
Belki kullanılmayacak bİle
En kötü suluk olarak kullanılır
merhaba, bende dün o şikayetle doktara girmiştim. Kasıklarımda baskı var bir şey çıkacak gibi diye. Ayaklarıymış o bilginiz olsun. Hatta ultrasonu tuttuğu sırada yine rahimime vurdu o sırada işte bundan bahsediyordum demiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?