Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Peki bu başlık değişimi durumu nasıl oluyor? Bazı başlıklarda +0 yazıyor. Onlardan alınca 6 aylık olunca vs kullanım durumuna göre büyüğünü mü almak gerekiyor?
Çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla 0+1+2 nolu başlıklar akışla ilgili olsa gerek.

Ben 1 no diye aldım, başlığın üzerinde 2 no yazıyor. Degısım yapmayacağım
Çünkü 1 nonun deliği gözüme aşırı minik geldi.

Evet, biberon başlıkları ayrı satılıyor. Aynı biberona takılır.

Dedıgım sekilde ılkinde baya araştırıp almıştım
Şuan hatırlamıyorum. SSütsağıp verdım hep. 1 tane biberon yetti bana

Cok fazla bilgim yok. Cam tercih etmedim kırılma ve çatlama oluyor

Niyetim oydu ama benim bebeler beyaz doğuruyor çok korkuyorum

İlkinde dr browns almıştım
Hiç kullanmadım. O yüzden bunda tercih etmedim.
Yine avent kullandım hep.
Değişen başlık önemli kesinlikle
Ben de avent le ikisi arasında kaldım. Bunu tercih ettim .1 tane olsun da sonrasında yine bakariz

Bebek mi vuruyor ağrı mı vuruyor ay bana bildirim gelmedi konudan kopuyorum ya
merhaba, bende dün o şikayetle doktara girmiştim. Kasıklarımda baskı var bir şey çıkacak gibi diye. Ayaklarıymış o bilginiz olsun. Hatta ultrasonu tuttuğu sırada yine rahimime vurdu o sırada işte bundan bahsediyordum demiştim :)

Özele ve devlete gidiyorum ..
Lakin standart sözler var sürekli sanki ..
“O bişey değil ama fitil yazıyorum şimdi” deniyor .
Kullanıyorum ama değişen bişey de yok .
Siz peki o süreçte ilaç vs kullandınız mı ?
Malum erken doğum olmuş , bebeğiniz sağlıklıdır diye düşünüyorum ..
Bol su ve beraberinde verilen ilaçları kullanacağım artık

Bebeğin pozundan değil bence cihazda sıkıntı var netleştirememiş bile pek ama burnu çok dikkatimi çekti profilden hokka güzel kalkık burunlu olacak galiba maşallah
başka hastanede de mi dört boyutlu baktırsam o zaman. Ya inş öyle burunlu olur eşiminde benimde burnumuz çok küçük :)

başka hastanede de mi dört boyutlu baktırsam o zaman. Ya inş öyle burunlu olur eşiminde benimde burnumuz çok küçük :)
Başka hastanede cihazı iyi olan renkli baktırsanız bile daha net çıkar gibi benim rutin kontrolde kaç boyutlu bilmiyorum ama en son böyleydi bebiş

Eklentiler

• 7EC4234F-5FC4-47AA-9FA0-DDC104224429.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 73
Aynen
Belki kullanılmayacak bİle
En kötü suluk olarak kullanılır
Ben de bir de kiinde nin biberon seti var .ama onda anne sütünü poşete sagiyorsun .hiçbir şeye aktarmadan poşetin üstünde bir aparat var oraya takip biberon yapıyorsun. Aslında biberon almasam bile olur ama ben niye iki tane dr browns aldım bilmiyorum

Ne güzel tam zamanında vermiş baskıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…