Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Başka hastanede cihazı iyi olan renkli baktırsanız bile daha net çıkar gibi benim rutin kontrolde kaç boyutlu bilmiyorum ama en son böyleydi bebiş
Bide ben sizden 3 hafta önde olduğum halde benim ki hiç net değil sizin ki bayağı net benimkine göre. Maşallah, sağlıcakla kucağınıza alın :)

Ben genelde göbek deliği çevresi ve alt kısımlarda hissediyorum tekmeleri. Öyle mideden falan hissetmedim hic
Bende hareketleri takip ediyorum alt üst değil de sağ ve solda hissediyorum.Bi daha ki gittiğimde sorucam doktora ayağı nerde kafası nerde diye:)))
Ben de gobek cevresi asagida bazen sag sol oluyor ama midemde hic hisstmedim. En fazla gobek deligi civarinda yukarda hissettim.

Evet üreme varsa tedavi edilmesi gerek
Anladım üniversite hastanesinde her ay bakılıyor onun kültür olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim
Bide ben sizden 3 hafta önde olduğum halde benim ki hiç net değil sizin ki bayağı net benimkine göre. Maşallah, sağlıcakla kucağınıza alın :)
evet birde daha küçük ama fotoğrafı biraz daha net oda cihazdan kaynaklı. Amin teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Aynen. Sağ sol, göbek deliği çevresi
Ben de diyorum benimki mi aşagida midede hissedenleri falan duyunca iyi bari benim gibi olan da var mıs. hatta cok ayakta geziniyorum ondan diye kendime kızdım. Ben yerimde duramıyorum ya skntıdan hep bi gezinti halindeyim evde. Ama allahtan çok çakimsi vuruşları yok benimkinin

Ben de gerçekten öyle pek dinlenmiyorum. Hareket halindeyim sürekli:)

Aaa benimkinin vardır cakimella hareketleri ayıp ettin

Haftasonu için hazırlık yaptım, aldıklarım ve alınacaklar listesi olarak. Bunların da bir kısmını haftasonu alıp artık yavaş yavaş bitireceğiz inşallah. Fikir olması açısından listemi paylaşıyorum

Eklentiler

• ALDIKLARIM.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 90
  • ALINACAKLAR.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 82
Asla doğru düzgün poz vermiyor yA da cihaz kötü
Yaaa ben de lokman hekime gitcem ayrıntılı usg den beri bebeğimi hiç görmedim devlette ekranı cevirmiyolar inşallah ekranı iyidir ben de net görürüm sanki hareket halinde olduğu için net yakalayamamis yani kıpırdamış ben öyle hissettim

ya bu kurtköydeki lokman hekim ama eski adı ada tıp hastanesi, sizde orada mısınız?

Bu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi

Eklentiler

• C42D981A-BA49-42F3-84DB-2DA77C982534.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 81
Yorma kendini iyice ilerliyor hamilelikler böyle bide insan iyice bağlaniyor
Yok yok 10 dk yapıyosam 20 dk dinleniyorum belim çok ağrıyo yoksa

Yaaaa ciddennnn bende bakıp bakıp aşk yaşıyorum fotosuna , çok güzelll bişi yaa

Hadi yaaaa aynen çoğu kişi öyle diyo yaaaa beğenmiyomuş fln, gerçi inşallah ihtiyac olmaz amaa işte yine stok molur nolmaz
Bizim gerekirse hastane hallediyor. Sonrasi için evde gerek olmaz insaallah emer. Hastaneye sordun mu eğer veriyorsa gerek yok almana hastaneden çıkınca çok gerekirse alırsın zaten sezeryan 2 gün hastanede olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…