- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.641
Bide ben sizden 3 hafta önde olduğum halde benim ki hiç net değil sizin ki bayağı net benimkine göre. Maşallah, sağlıcakla kucağınıza alın :)Başka hastanede cihazı iyi olan renkli baktırsanız bile daha net çıkar gibi benim rutin kontrolde kaç boyutlu bilmiyorum ama en son böyleydi bebiş
Cihaz kötüAsla doğru düzgün poz vermiyor yA da cihaz kötü
Ben genelde göbek deliği çevresi ve alt kısımlarda hissediyorum tekmeleri. Öyle mideden falan hissetmedim hic
Ben de gobek cevresi asagida bazen sag sol oluyor ama midemde hic hisstmedim. En fazla gobek deligi civarinda yukarda hissettim.Bende hareketleri takip ediyorum alt üst değil de sağ ve solda hissediyorum.Bi daha ki gittiğimde sorucam doktora ayağı nerde kafası nerde diye:)))
Anladım üniversite hastanesinde her ay bakılıyor onun kültür olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimEvet üreme varsa tedavi edilmesi gerek
evet birde daha küçük ama fotoğrafı biraz daha net oda cihazdan kaynaklı. Amin teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBide ben sizden 3 hafta önde olduğum halde benim ki hiç net değil sizin ki bayağı net benimkine göre. Maşallah, sağlıcakla kucağınıza alın :)
Aynen. Sağ sol, göbek deliği çevresiBen de gobek cevresi asagida bazen sag sol oluyor ama midemde hic hisstmedim. En fazla gobek deligi civarinda yukarda hissettim.
Ben de diyorum benimki mi aşagida midede hissedenleri falan duyuncaAynen. Sağ sol, göbek deliği çevresi
Ben de gerçekten öyle pek dinlenmiyorum. Hareket halindeyim sürekli:)Ben de diyorum benimki mi aşagida midede hissedenleri falan duyuncaiyi bari benim gibi olan da var mıs. hatta cok ayakta geziniyorum ondan diye kendime kızdım. Ben yerimde duramıyorum ya skntıdan hep bi gezinti halindeyim evde. Ama allahtan çok çakimsi vuruşları yok benimkinin
Doğru biliyorum o zamanBen hep en küçük numarayla devam ettim çok akmasın emmesi sorun olmasın diye beni. Tek fark delik sayisi
Yaaa ben de lokman hekime gitcem ayrıntılı usg den beri bebeğimi hiç görmedim devlette ekranı cevirmiyolar inşallah ekranı iyidir ben de net görürüm sanki hareket halinde olduğu için net yakalayamamis yani kıpırdamış ben öyle hissettimAsla doğru düzgün poz vermiyor yA da cihaz kötü
ya bu kurtköydeki lokman hekim ama eski adı ada tıp hastanesi, sizde orada mısınız?Yaaa ben de lokman hekime gitcem ayrıntılı usg den beri bebeğimi hiç görmedim devlette ekranı cevirmiyolar inşallah ekranı iyidir ben de net görürüm sanki hareket halinde olduğu için net yakalayamamis yani kıpırdamış ben öyle hissettim
Yok yok ben Ankaradayım lokman hekim in etlik şubesine gitcem nasipseya bu kurtköydeki lokman hekim ama eski adı ada tıp hastanesi, sizde orada mısınız?
Yorma kendini iyice ilerliyor hamileliklerBen yineeee temizlik peşinde ama takip ediyorum burayı ne güzel bbebiş fotoları var ya
Yok yok 10 dk yapıyosam 20 dk dinleniyorum belim çok ağrıyo yoksaYorma kendini iyice ilerliyor hamileliklerböyle bide insan iyice bağlaniyor
Birsey diyeceğim en harika mamayida alsan doğunca bebek karar verecek ne istedigineBu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi
Hadi yaaaa aynen çoğu kişi öyle diyo yaaaaBirsey diyeceğim en harika mamayida alsan doğunca bebek karar verecek ne istedigine
Bizim gerekirse hastane hallediyor. Sonrasi için evde gerek olmaz insaallah emer. Hastaneye sordun mu eğer veriyorsa gerek yok almana hastaneden çıkınca çok gerekirse alırsın zaten sezeryan 2 gün hastanede olacaksın.Hadi yaaaa aynen çoğu kişi öyle diyo yaaaabeğenmiyomuş fln, gerçi inşallah ihtiyac olmaz amaa işte yine stok molur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?