Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi
Ben kızıma bundan kullandım. Aptamili de kabul etti ama tadı fazla güzeldi, tatlı gibiydi, fazla keyifli içiyordu kestim. Bir de yanılmıyorsam SMA diye bir marka vardı, çok iyi falan dediler aldım, açınca kokusunu balıklı kedi mamasına benzettim. Aşırı tiksindim, 2 kere icirmeden hastaneye yolladım ihtiyacı olanlar kullansın diye. Smilac bence iyi. Ihtiyaç duyarsam yine onu kullanırım herhalde.

Bizim gerekirse hastane hallediyor. Sonrasi için evde gerek olmaz insaallah emer. Hastaneye sordun mu eğer veriyorsa gerek yok almana hastaneden çıkınca çok gerekirse alırsın zaten sezeryan 2 gün hastanede olacaksın.
Zaten hastaneye sormam gereken bir çok şey var gidip , odalara bakıcam süt pombası varmı onu sorucam mama varmı onu sorucam Nereye sorucam bilmiyorum herkes başından savıyo ama bakalım bidahaki gittğimde öğreniyüm herşeyi
Demekki iyi bi mama, Morkahve iyi demişti
Alırsam bunu alıcammm favorilerime ekledim çok teşekkür ederim

Sma denedim cocuk hazmedemedi kustu

Gram aklımdan geçmedi şu yazdıkların. Halen de geçmiyor

Gram aklımdan geçmedi şu yazdıkların. Halen de geçmiyor
Bende vall bilmiyodum, bu manyak youtube videoları aklıma sokuyo, deli gibi onları izliyom hastane çantaları fln, alıncaklar alınmıcaklar fln orda diyp duruyolar, gerek kalmassa yanımda yük yapmıyım dedim

Bizim gerekirse hastane hallediyor. Sonrasi için evde gerek olmaz insaallah emer. Hastaneye sordun mu eğer veriyorsa gerek yok almana hastaneden çıkınca çok gerekirse alırsın zaten sezeryan 2 gün hastanede olacaksın.
Bizim hastane vermişti. İlk doğumda mama hiç aklıma gelmedi. Ama sürümde gelmedj. Benim bebe hastanede verilen mamayı istemedi almadı. Nöbetçi eczane bulup Aptamil almıştık o zaman hiç unutmam bu sefer tedarikçi olmaya karar vererek smilac aldım bakalım. O zaman Bebelac veriyorlardı hastanede şimdi ne veriyorlar sormadım.

Similac veriyormuş hastane degisti mi bilmiyorum ama hasta bezide veriyor onları koymam zaten siringayla veriyorlar biberonda koymam bezi vs de veriyor. 1 gece kalınıyor bide bebeği giydiriyor battaniye vs de veriyor doğumda. 2 takim bebeğe bir takım kendime koyarım o kadar. Zaten küçük bir çantayla gidiyorum bide eve yedek canta bırakacağım aksi durumda hemen gidip alırlar diye.

Bu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi
canım bence mama alma belki sütün çok olacak yetecek bebeğe zaten ilk günler bir kiraz kadarmış midesi... hem hastanede doktor öneride mutlaka bulunacaktır yine sen bilirsin ama mama biberon emzik benim en son alacağım şeyler instagramda ebe ve doğum koçlarını takip ediyorum onlarda öyle söylüyor

...
Ama hastanen belli değilmi ani olsada şimdi sorabilirsin , gerçi eski hastanense biliyosundur artık tecrübe
Doktorum aynı ama hastane farkli.
Ben sadece şeyi soracağım
Odalar tek kişilik mi? Sen mi soyledın?
Çok saçma geldi bana ama 2 kişilik olması. Sonuçta özel hastane yani

İşte onu soktun aklıma .onu soracağım
Onun dışında hicbir şey sormayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…