- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.661
Ben kızıma bundan kullandım. Aptamili de kabul etti ama tadı fazla güzeldi, tatlı gibiydi, fazla keyifli içiyordu kestim. Bir de yanılmıyorsam SMA diye bir marka vardı, çok iyi falan dediler aldım, açınca kokusunu balıklı kedi mamasına benzettim. Aşırı tiksindim, 2 kere icirmeden hastaneye yolladım ihtiyacı olanlar kullansın diye. Smilac bence iyi. Ihtiyaç duyarsam yine onu kullanırım herhalde.Bu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi
Zaten hastaneye sormam gereken bir çok şey var gidip , odalara bakıcam süt pombası varmı onu sorucam mama varmı onu sorucamBizim gerekirse hastane hallediyor. Sonrasi için evde gerek olmaz insaallah emer. Hastaneye sordun mu eğer veriyorsa gerek yok almana hastaneden çıkınca çok gerekirse alırsın zaten sezeryan 2 gün hastanede olacaksın.
Demekki iyi bi mama,Ben kızıma bundan kullandım. Aptamili de kabul etti ama tadı fazla güzeldi, tatlı gibiydi, fazla keyifli içiyordu kestim. Bir de yanılmıyorsam SMA diye bir marka vardı, çok iyi falan dediler aldım, açınca kokusunu balıklı kedi mamasına benzettim. Aşırı tiksindim, 2 kere icirmeden hastaneye yolladım ihtiyacı olanlar kullansın diye. Smilac bence iyi. Ihtiyaç duyarsam yine onu kullanırım herhalde.
Sma denedim cocuk hazmedemedi kustuBen kızıma bundan kullandım. Aptamili de kabul etti ama tadı fazla güzeldi, tatlı gibiydi, fazla keyifli içiyordu kestim. Bir de yanılmıyorsam SMA diye bir marka vardı, çok iyi falan dediler aldım, açınca kokusunu balıklı kedi mamasına benzettim. Aşırı tiksindim, 2 kere icirmeden hastaneye yolladım ihtiyacı olanlar kullansın diye. Smilac bence iyi. Ihtiyaç duyarsam yine onu kullanırım herhalde.
Gram aklımdan geçmedi şu yazdıkların. Halen de geçmiyorZaten hastaneye sormam gereken bir çok şey var gidip , odalara bakıcam süt pombası varmı onu sorucam mama varmı onu sorucamNereye sorucam bilmiyorum herkes başından savıyo ama bakalım bidahaki gittğimde öğreniyüm herşeyi
Demekki iyi bi mama,Morkahve iyi demişti
Alırsam bunu alıcammm favorilerime ekledim çok teşekkür ederim
Bende vall bilmiyodum, bu manyak youtube videoları aklıma sokuyo, deli gibi onları izliyom hastane çantaları fln, alıncaklar alınmıcaklar flnGram aklımdan geçmedi şu yazdıkların. Halen de geçmiyor
Videolara dikkat et gereksiz alış veriş yaptırıyor insanaBende vall bilmiyodum, bu manyak youtube videoları aklıma sokuyo, deli gibi onları izliyom hastane çantaları fln, alıncaklar alınmıcaklar flnorda diyp duruyolar, gerek kalmassa yanımda yük yapmıyım dedim
Yok yok zaten hepsini alsam batarımVideolara dikkat et gereksiz alış veriş yaptırıyor insana
Benimde gelmez ama hastane doğum öncesi gezdiriyor bilgilendirme gibi orada öğrenmiştim 6 senedir aynı bilgiyle 3.cocuk isteGram aklımdan geçmedi şu yazdıkların. Halen de geçmiyor
Benim doğum ani oluncaBenimde gelmez ama hastane doğum öncesi gezdiriyor bilgilendirme gibi orada öğrenmiştim 6 senedir aynı bilgiyle 3.cocuk iste
Bu sefer zamanlı olur insaallahBenim doğum ani olunca
İlkine doktor 1 ocak demişti sezeryan tarihiniBu sefer zamanlı olur insaallahama ben bekliyorum bir atraksiyon bu hareketliliğe bu bebeler rahat durmaz
Ben bundan aldım. Okuduğum yorumlar hoşuma gitti.Bu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi
Ben kullanıyorum haftada 1Kızlar aranızda proluton iğne kullanan var mı? Özellikle ikiz gebeler nerdesiniz
Bizim hastane vermişti. İlk doğumda mama hiç aklıma gelmedi. Ama sürümde gelmedj.Bizim gerekirse hastane hallediyor. Sonrasi için evde gerek olmaz insaallah emer. Hastaneye sordun mu eğer veriyorsa gerek yok almana hastaneden çıkınca çok gerekirse alırsın zaten sezeryan 2 gün hastanede olacaksın.
Similac veriyormuş hastane degisti mi bilmiyorum ama hasta bezide veriyor onları koymam zaten siringayla veriyorlar biberonda koymam bezi vs de veriyor. 1 gece kalınıyor bide bebeği giydiriyor battaniye vs de veriyor doğumda. 2 takim bebeğe bir takım kendime koyarım o kadar. Zaten küçük bir çantayla gidiyorum bide eve yedek canta bırakacağım aksi durumda hemen gidip alırlar diye.Bizim hastane vermişti. İlk doğumda mama hiç aklıma gelmedi. Ama sürümde gelmedj.Benim bebe hastanede verilen mamayı istemedi almadı. Nöbetçi eczane bulup Aptamil almıştık o zaman hiç unutmam bu sefer tedarikçi olmaya karar vererek smilac aldım bakalım. O zaman Bebelac veriyorlardı hastanede şimdi ne veriyorlar sormadım.
Ama hastanen belli değilmi ani olsada şimdi sorabilirsin , gerçi eski hastanense biliyosundur artık tecrübeBenim doğum ani olunca
Sana ne için yazdı canım iğneyiBen kullanıyorum haftada 1
canım bence mama alma belki sütün çok olacak yetecek bebeğe zaten ilk günler bir kiraz kadarmış midesi... hem hastanede doktor öneride mutlaka bulunacaktır yine sen bilirsin ama mama biberon emzik benim en son alacağım şeyler instagramda ebe ve doğum koçlarını takip ediyorum onlarda öyle söylüyorBu güzelmi mamamı bundan alıcam sanırım , yorumları flnda iyi
Doktorum aynı ama hastane farkli.Ama hastanen belli değilmi ani olsada şimdi sorabilirsin , gerçi eski hastanense biliyosundur artık tecrübe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?