Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim sütüm geldi
Bebekte aldı hemen. Ama emzirmedim taş gibiydi göğüslerim. Pompa aklıma gelmedi o anda.
Hem sezeryanlıydım hic emzirmekle uğraşamadım. Hastanede mama verdiler 2 gün
Eve gelince emzirmeye devam ettım.

Güya emzirme eğitimi veriyorlar 5 dk, saçma sapan bisi

Benim kuzneim şubatta doğurdu, oda snein gibi düşünüyodu almadı, sonra sütü gelmedi çocuk sarılık oldu 2 gün hastanede yattı bebek. Yani evet inşallah sütüm gelir inşallah çok olsun yetsin gerek kalmasın.
Ama yinede onu görünce tedarikli olayım yanımda bulunsun istiyorum, sonra gidip onu hastanede bırakıp eve gelemem hasta olursa
Gelmeese sütüm şırıngayla en kötü mama verdiricem azda olsa, o biraz beni etkiledi
Aynennn en kötü açılan bi koltuk olsun yanımda kalan içinde önemli

Evet, öyle bisi oldu kalanlar için zaten. Annemle Kayınvalıdem kaldı aynı anda .
Dönüşümlü yattılar orda

Evet, öyle bisi oldu kalanlar için zaten. Annemle Kayınvalıdem kaldı aynı anda .
Dönüşümlü yattılar orda
Yani onlarada yazık günah, abimin eşide işte geçen doğurdu, gittik bitane koltuk var yani kalan için cidden kötü Annemle eşim kalıcak benimde oyuzdem en kötü otursunlar ayakda kalamsınlar

....

Şimdi işte annem evde kalacak
Kayınvalıdem yanımda kalacak
İyi 1 gün kv yanında kalır evde anne kalsım daha iyi, ama her şekil annemi istiyorum,
Kv arkamdan konuşcağını düşünüyorum
Geçen bi eltisi var kv bana dediki, göğüsleri kocaman olmuştu, göğüs ucuda yoktu çocuk alamadı flnn, kadının arkasından böyle konuştu
Ve aynısı şuan bendede var göğüslerm büyük ve göğüs ucum yok, orda bişi demedimde, oyuzden görsün istemiyorum

Sezeryan 2 gün kalınıyor hastanede.
Benim kayınvalidenin öyle şeyleri yok. Daha doğrusu 2 çocuğu var 1 kiz 1 erkek. Belkide dedikodu yapacak yeri yoktur diyelim

Göğüs ucu çıkarıcı al muhakkaak almadıysan

Ben de asla istemem kaynanamı hastanede vallahi, hatta evde bile istemem. Ki çok çok seviyorum kendisini, hiçbir fesatlığı da yok ama yine de rahat edemem ben. Ablamla eşim kalacak yanımda hastanede benim de, evde de ablam kalsın istiyorum, ya da annem ama annem yaşı gereği kaldıramaz diye ablamın kalmasını istiyorum bakalımmm... Kayınvalide bozulur mu acaba bilmiyorum, eşim saçmalama niye kalsın annem sen istemedikten sonra diyor ama bilmiyorum...

Aynennn oyzudendir hahahhhaha benimkininde boşluğuna geldi bendede aynı sorun olduğunu bilmiyo ya
Aynen alıcammm aklımda oda

Yok yok eşin annesini biliyodur bozulmaz daha çok işine gelir bence, allahdan ablan var yardım edecek,
Benimde annemle eşim kalıcak, yani yanlış anlamaz çünkü herkes kendi annesiyle rahat eder cidden, nazım anneme geçer , kv belki söylemem edemem zaten sezeryan olucammm nasıl sinirli olurum o halimide anca annem çeker

Ben hiç sezaryende 2 gün kalindigini görmedim. En yakın arkadaşım, görümce ve 1 arkadaşım yaptı. Hepsi 1 günden sonra çıktı. Hatta takip ettiğim bazı fenomenler var .onlar da sezaryende 1 gün yattı.

Aynennn oyzudendir hahahhhaha benimkininde boşluğuna geldi bendede aynı sorun olduğunu bilmiyo ya
Aynen alıcammm aklımda oda
Kayınvalide her şeye koşar
Gece bebek ağladı zaman anında uyanır, getirir yanıma. Daha dinç yani annemden

Yalan yok pervane olur tabiri caizse

O yüzden onu seçtim. cunku hastane yorucu oluyor refakatçiler icin

Ben 2 gece biliyorum.
2 gece kaldım . Problem de yoktu

Kayınvalide her şeye koşar
Gece bebek ağladı zaman anında uyanır, getirir yanıma. Daha dinç yani annemden

Yalan yok pervane olur tabiri caizse

O yüzden onu seçtim. cunku hastane yorucu oluyor refakatçiler icin
Yormayan insan olması lazım zaten sen kv şanlısın demekki, gerçi belki benimkide yaparda ben kendimi rahat hissetmem söylemem isteyemem bişi fln diye utangaç yemi gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…