- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.681
Benim sütüm geldiBizim hastane vermişti. İlk doğumda mama hiç aklıma gelmedi. Ama sürümde gelmedj.Benim bebe hastanede verilen mamayı istemedi almadı. Nöbetçi eczane bulup Aptamil almıştık o zaman hiç unutmam bu sefer tedarikçi olmaya karar vererek smilac aldım bakalım. O zaman Bebelac veriyorlardı hastanede şimdi ne veriyorlar sormadım.
Benim kuzneim şubatta doğurdu, oda snein gibi düşünüyodu almadı, sonra sütü gelmedi çocuk sarılık oldu 2 gün hastanede yattı bebek. Yani evet inşallah sütüm gelir inşallah çok olsun yetsin gerek kalmasın.canım bence mama alma belki sütün çok olacak yetecek bebeğe zaten ilk günler bir kiraz kadarmış midesi... hem hastanede doktor öneride mutlaka bulunacaktır yine sen bilirsin ama mama biberon emzik benim en son alacağım şeyler instagramda ebe ve doğum koçlarını takip ediyorum onlarda öyle söylüyor
Aynennn en kötü açılan bi koltuk olsun yanımda kalan içinde önemli...
Doktorum aynı ama hastane farkli.
Ben sadece şeyi soracağım
Odalar tek kişilik mi? Sen mi soyledın?
Çok saçma geldi bana ama 2 kişilik olması. Sonuçta özel hastane yani
İşte onu soktun aklıma .onu soracağım
Onun dışında hicbir şey sormayacağım
Evet, öyle bisi oldu kalanlar için zaten. Annemle Kayınvalıdem kaldı aynı anda .Benim kuzneim şubatta doğurdu, oda snein gibi düşünüyodu almadı, sonra sütü gelmedi çocuk sarılık oldu 2 gün hastanede yattı bebek. Yani evet inşallah sütüm gelir inşallah çok olsun yetsin gerek kalmasın.
Ama yinede onu görünce tedarikli olayım yanımda bulunsun istiyorum, sonra gidip onu hastanede bırakıp eve gelemem hasta olursa
Gelmeese sütüm şırıngayla en kötü mama verdiricem azda olsa, o biraz beni etkiledi
Aynennn en kötü açılan bi koltuk olsun yanımda kalan içinde önemli
Yani onlarada yazık günah, abimin eşide işte geçen doğurdu, gittik bitane koltuk var yani kalan için cidden kötüEvet, öyle bisi oldu kalanlar için zaten. Annemle Kayınvalıdem kaldı aynı anda .
Dönüşümlü yattılar orda
Bende ara ara kanama oluyor. Zaten pregesteron kullanıyorum. Hafta da 1 de iğneyi vuruluyorum.Sana ne için yazdı canım iğneyi
Napim 2 si birden kalmasaydıYani onlarada yazık günah, abimin eşide işte geçen doğurdu, gittik bitane koltuk var yani kalan için cidden kötüAnnemle eşim kalıcak benimde oyuzdem en kötü otursunlar ayakda kalamsınlar
Gerçekden heeee keşke ikisi kalmasaydıNapim 2 si birden kalmasaydı
Şimdi işte annem evde kalacakGerçekden heeee keşke ikisi kalmasaydıgereksiz kalabalık
İyi 1 gün kv yanında kalır evde anne kalsım daha iyi,....
Şimdi işte annem evde kalacak
Kayınvalıdem yanımda kalacak
Sezeryan 2 gün kalınıyor hastanede.İyi 1 gün kv yanında kalır evde anne kalsım daha iyi,ama her şekil annemi istiyorum,
Kv arkamdan konuşcağını düşünüyorum
Geçen bi eltisi var kv bana dediki, göğüsleri kocaman olmuştu, göğüs ucuda yoktu çocuk alamadı flnn, kadının arkasından böyle konuştu
Ve aynısı şuan bendede var göğüslerm büyük ve göğüs ucum yok, orda bişi demedimde, oyuzden görsün istemiyorum
Bir şeye kızmış olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamamSelamlar teyzeler hersey yolunda başasagi pozisyon almis33 cm 915 gram bir minnoş. Kafa ölçüsü yine 2 hafta ilerde
İyi 1 gün kv yanında kalır evde anne kalsım daha iyi,ama her şekil annemi istiyorum,
Kv arkamdan konuşcağını düşünüyorum
Geçen bi eltisi var kv bana dediki, göğüsleri kocaman olmuştu, göğüs ucuda yoktu çocuk alamadı flnn, kadının arkasından böyle konuştu
Ve aynısı şuan bendede var göğüslerm büyük ve göğüs ucum yok, orda bişi demedimde, oyuzden görsün istemiyorum
Aynennn oyzudendir hahahhhahaSezeryan 2 gün kalınıyor hastanede.
Benim kayınvalidenin öyle şeyleri yok. Daha doğrusu 2 çocuğu var 1 kiz 1 erkek. Belkide dedikodu yapacak yeri yoktur diyelim
Göğüs ucu çıkarıcı al muhakkaak almadıysan
Yok yok eşin annesini biliyodur bozulmaz daha çok işine gelir bence, allahdan ablan var yardım edecek,Ben de asla istemem kaynanamı hastanede vallahi, hatta evde bile istemem. Ki çok çok seviyorum kendisini, hiçbir fesatlığı da yok ama yine de rahat edemem ben. Ablamla eşim kalacak yanımda hastanede benim de, evde de ablam kalsın istiyorum, ya da annem ama annem yaşı gereği kaldıramaz diye ablamın kalmasını istiyorum bakalımmm... Kayınvalide bozulur mu acaba bilmiyorum, eşim saçmalama niye kalsın annem sen istemedikten sonra diyor ama bilmiyorum...
Ben hiç sezaryende 2 gün kalindigini görmedim. En yakın arkadaşım, görümce ve 1 arkadaşım yaptı. Hepsi 1 günden sonra çıktı. Hatta takip ettiğim bazı fenomenler var .onlar da sezaryende 1 gün yattı.Sezeryan 2 gün kalınıyor hastanede.
Benim kayınvalidenin öyle şeyleri yok. Daha doğrusu 2 çocuğu var 1 kiz 1 erkek. Belkide dedikodu yapacak yeri yoktur diyelim
Göğüs ucu çıkarıcı al muhakkaak almadıysan
Kayınvalide her şeye koşarAynennn oyzudendir hahahhhahabenimkininde boşluğuna geldi bendede aynı sorun olduğunu bilmiyo ya
Aynen alıcammm aklımda oda
Ben 2 gece biliyorum.Ben hiç sezaryende 2 gün kalindigini görmedim. En yakın arkadaşım, görümce ve 1 arkadaşım yaptı. Hepsi 1 günden sonra çıktı. Hatta takip ettiğim bazı fenomenler var .onlar da sezaryende 1 gün yattı.
Yormayan insan olması lazım zaten sen kv şanlısın demekki, gerçi belki benimkide yaparda ben kendimi rahat hissetmem söylemem isteyemem bişi fln diyeKayınvalide her şeye koşar
Gece bebek ağladı zaman anında uyanır, getirir yanıma. Daha dinç yani annemden
Yalan yok pervane olur tabiri caizse
O yüzden onu seçtim.cunku hastane yorucu oluyor refakatçiler icin
Cicim ayı da ondanYormayan insan olması lazım zaten sen kv şanlısın demekki, gerçi belki benimkide yaparda ben kendimi rahat hissetmem söylemem isteyemem bişi fln diyeutangaç yemi gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?