- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.701
Yaaa genelde hastaneye sabah 7de girş yapıyosun 9da ameliyathaneye alınıyosun, ogum hastanede kalıyosun, diğer gün sabah 11 gibi fln sanırım taburcu oluyosun, oyuzden 2 gün diyolar , benim cevremdede genelde 1 gün oluyo, tabi hastameue gçre değişir, ben 1.de doğurursam 2 sinde çıkıcakmışım bi sıkıntı olmassaBen hiç sezaryende 2 gün kalindigini görmedim. En yakın arkadaşım, görümce ve 1 arkadaşım yaptı. Hepsi 1 günden sonra çıktı. Hatta takip ettiğim bazı fenomenler var .onlar da sezaryende 1 gün yattı.
Oda işte tecrübe ve yılların verdiği bi samimiyetCicim ayı da ondan
Ben her şeyi söylerim çekinmem
Evet benim dediğimde bu .Yani 24 saat kalıyorsun ama 2 gün değilYaaa genelde hastaneye sabah 7de girş yapıyosun 9da ameliyathaneye alınıyosun, ogum hastanede kalıyosun, diğer gün sabah 11 gibi fln sanırım taburcu oluyosun, oyuzden 2 gün diyolar , benim cevremdede genelde 1 gün oluyo, tabi hastameue gçre değişir, ben 1.de doğurursam 2 sinde çıkıcakmışım bi sıkıntı olmassa
2 gece yattıkYaaa genelde hastaneye sabah 7de girş yapıyosun 9da ameliyathaneye alınıyosun, ogum hastanede kalıyosun, diğer gün sabah 11 gibi fln sanırım taburcu oluyosun, oyuzden 2 gün diyolar , benim cevremdede genelde 1 gün oluyo, tabi hastameue gçre değişir, ben 1.de doğurursam 2 sinde çıkıcakmışım bi sıkıntı olmassa
Ben hiç sezaryende 2 gün kalindigini görmedim. En yakın arkadaşım, görümce ve 1 arkadaşım yaptı. Hepsi 1 günden sonra çıktı. Hatta takip ettiğim bazı fenomenler var .onlar da sezaryende 1 gün yattı.
Ben 2 gece biliyorum.
2 gece kaldım . Problem de yoktu
Açım ama annemin derdi yüzümü görmek diyor kesinlikleBir şeye kızmış olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Bebişin rahatını bozacak naptınız söyle!
Benim doktorum 24 saat dedi .1 gün daha kalmak istersen ekstra para vermen gerekiyormuş. Ha durumum iyi olmazsa tabiki para verir kalırımBen 2 gece biliyorum.
2 gece kaldım . Problem de yoktu
Yok canim gayet güzel geçtiBenim doktorum 24 saat dedi .1 gün daha kalmak istersen ekstra para vermen gerekiyormuş. Ha durumum iyi olmazsa tabiki para verir kalırım
24 saat dedi bana doktorum .diğer türlü parasını senin odemen gerekiyormuşBen ilkinde 2 gece yatmıştım 2.de de 2 geceydi normalde ama büyük kızım 3 yaşındaydı hiç bensiz kalmamıştı annemle kaldı eşim benimle kalmıştı ertesi gün eşim eve uğradı geldi kız baya ağlıyor dedi tabi bunu duyan ben durabilir miyim dr.a dedim ben gidiyorum imza attım bişey olursa sorumlusu benim diye gazımı bile çıkaramadan eve gelmiştim aaahhh analık
Pandemi döneminde 1 gecede çıkarmaya başlamışlar şuan nasıldır bilmiyorum hastaneye soracağım. Bende doğuma yakın hastaneyle bir görüşeceğim 7 senede neler değişmiş bakalım
Şaşırdım buna ekstra para alınmasına yani.Benim doktorum 24 saat dedi .1 gün daha kalmak istersen ekstra para vermen gerekiyormuş. Ha durumum iyi olmazsa tabiki para verir kalırım
Kendimi kötü hissedersem ya da bana biraz daha baksınlar istersem para verip kalırım. O kadar para verdim kendime de veririmYok canim gayet güzel geçti
Bir problem olmadı.
Ama 2 gece yattık
Aynen bazı hastaneler kaldırıyomuş sanırım sen hastane ne sor istersenEvet benim dediğimde bu .Yani 24 saat kalıyorsun ama 2 gün değil
Dedim yine mi bana değişik birşeyBen ilkinde 2 gece yatmıştım 2.de de 2 geceydi normalde ama büyük kızım 3 yaşındaydı hiç bensiz kalmamıştı annemle kaldı eşim benimle kalmıştı ertesi gün eşim eve uğradı geldi kız baya ağlıyor dedi tabi bunu duyan ben durabilir miyim dr.a dedim ben gidiyorum imza attım bişey olursa sorumlusu benim diye gazımı bile çıkaramadan eve gelmiştim aaahhh analık
Pandemi döneminde 1 gecede çıkarmaya başlamışlar şuan nasıldır bilmiyorum hastaneye soracağım. Bende doğuma yakın hastaneyle bir görüşeceğim 7 senede neler değişmiş bakalım
Anlaşmaları öyleymiş. Görümce bankada çalışıyor. Onlarda da 1 gün kaliniyormus. 2 gün istersen para oduyormussunŞaşırdım buna ekstra para alınmasına yani.
Benim 10 ve 7 sene önceki mevzu bunlar paket 2 geceydi hatta 1 gece kalınca da aynı parayı verdik 2 gece de aynıydı şimdi nasıl bilmiyorum.24 saat dedi bana doktorum .diğer türlü parasını senin odemen gerekiyormuş
Aynen bazı hastaneler önlem amaçlı 2 gün kalmasınj istiyomuş, tabi ben bunuda sordum bizim 1 günmüş2 gece yattık
Yukardaki arkadaş soyledı ya doğrudur.Aynen bazı hastaneler önlem amaçlı 2 gün kalmasınj istiyomuş, tabi ben bunuda sordum bizim 1 günmüşhahahaha
Sormaya gerek yok ki .doktorumun kendi asistanı ilk başta söyledi. 1 gün bizim anlaşmamız diye .Bir arkadaşım guven de diğeri TOBB da kaldı. TOBB da kalan 5 yıl önce doğum yaptı o da 1 gün kaldı.Aynen bazı hastaneler kaldırıyomuş sanırım sen hastane ne sor istersen
Ben ikincide gece 1 de hastaneye girdim 1.15 doğum oldu sabah 10 da çıktımAynen bazı hastaneler önlem amaçlı 2 gün kalmasınj istiyomuş, tabi ben bunuda sordum bizim 1 günmüşhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?