Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaa genelde hastaneye sabah 7de girş yapıyosun 9da ameliyathaneye alınıyosun, ogum hastanede kalıyosun, diğer gün sabah 11 gibi fln sanırım taburcu oluyosun, oyuzden 2 gün diyolar , benim cevremdede genelde 1 gün oluyo, tabi hastameue gçre değişir, ben 1.de doğurursam 2 sinde çıkıcakmışım bi sıkıntı olmassa

Evet benim dediğimde bu .Yani 24 saat kalıyorsun ama 2 gün değil

2 gece yattık

Ben 2 gece biliyorum.
2 gece kaldım . Problem de yoktu

Ben ilkinde 2 gece yatmıştım 2.de de 2 geceydi normalde ama büyük kızım 3 yaşındaydı hiç bensiz kalmamıştı annemle kaldı eşim benimle kalmıştı ertesi gün eşim eve uğradı geldi kız baya ağlıyor dedi tabi bunu duyan ben durabilir miyim dr.a dedim ben gidiyorum imza attım bişey olursa sorumlusu benim diye gazımı bile çıkaramadan eve gelmiştim aaahhh analık
Pandemi döneminde 1 gecede çıkarmaya başlamışlar şuan nasıldır bilmiyorum hastaneye soracağım. Bende doğuma yakın hastaneyle bir görüşeceğim 7 senede neler değişmiş bakalım

24 saat dedi bana doktorum .diğer türlü parasını senin odemen gerekiyormuş

Dedim yine mi bana değişik birşey
Bak 2 gece kalmışsın

Aynen bazı hastaneler kaldırıyomuş sanırım sen hastane ne sor istersen
Sormaya gerek yok ki .doktorumun kendi asistanı ilk başta söyledi. 1 gün bizim anlaşmamız diye .Bir arkadaşım guven de diğeri TOBB da kaldı. TOBB da kalan 5 yıl önce doğum yaptı o da 1 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…