Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 no uygun fiyat aynen. Yalnız ben guvenemedım içinde cok fazla var
Ve kalıp küçükmüş baya . 2 no yenıdogan gibiyse elde kalır cunku

Mama konusunda ben artık kendi adıma tecrübeli olduğumdan yanımda kettle, biberon, termos ve mama ile gideceğim
İlk kızımda benim göğüslerde kocaman ama uçsuzlardı ememedi çok ağladı hemşire mama getirdi koyu kıvamlı bi mama hazırlamış çay kaşığıyla ver diyor birkaç saatlik bebe içemiyor öyle de. Ben dellendim tabi eşimi aradım dedim kap bi bebelac gel biberon vardı yanımda. Çocuk mamayı emdi bir uyudu ki sormayın kakasını da yaptı resmen ikimizde rahatladık. Başka odada bir bebeğe ısrarla mama vermediler yazık sabaha kadar sürekli ağladı sonra da sarılık olmuş o bebek. Sonrasında sütüm gelse de çok verimsiz bir süttü yine de 3 ay kadar emzirdim ama mama takviyeli gittim. İlk gece bebelac aldırmıştım çünkü ucuzdu o zamanlar hadi dedim sonra emer nasılsa para çöpe gitmesin ama baktım mamayla devam ediyoruz aptamil aldım onu da içiyordu ama çok kusuyordu kabız oluyordu gaz yapıyordu tekrar bebelaca döndük düzeldi o zaman pek marka seçeneği yoktu.
İkincide sütüm hemen geldi bebekte hemen bir yapıştı biz şok süt yine öyle koyu falan değildi pek kilo da aldırmıyordu ama hastanede emiyo diye mama vermedik sonrasında da asla mama kabul etmedi denedim birkaç marka içmedi bile. Yıllarca da emdi süt müt kalmadı yine de emiyordu Ama zayıf bir bebekti sonradan yemek yiyerek toparladı. Yalnız ben çok bunaldım emzirme işinden çünkü sağıp biberona koyacak kadar falan süt yoktu mama da içmeyince ben nereye o oraya durumdaydık anneme kayınvalideme bırakıp 1 saat kuaföre bile gidemiyordum depresyona girmiştim resmen.
O yüzden şimdi doğar doğmaz mamayla tanıştırmayı planlıyorum. İlk çocukta zehir veriyomuşum gibi davrandıkları için çok üzülüyordum ama şimdi tecrübeliyim kimse de umrumda değil. Şansıma şakır şakır akan ve çok yarayan bir süt gelirse o zaman başka ama sanmıyorum.

Premium care. Kampanya vardı e bebekte ekstra indirim kampanyası onlar hesaplamis zaten . Bide 500 e 100 lira verdi onu eklemedim bak dahada ucuza gelir onlada bez alacagim
Anladım. Ucundan tattırdılar

Senin bebenin pipisi petek aralarına girdiğinde anlarsın

Ben de çok yıprandım kızımda .
O yüzden ayda 1 kutu mama alıcam sadece. Günde 1 kere vermek için. Yani öyle dusunuyorum.

O yüzden ayda 1 kutu mama alıcam sadece. Günde 1 kere vermek için. Yani öyle dusunuyorum.
Valla bencede ne öcu ne düşman. Arada veriyordum bende sıkışınca. Zehir veriliyor muamelesi çok saçma. Sagdigim zaman icmiyordu her zaman ben yokken ne yapacaklar İskender yiyemeyeceklerine göre

Tabi ki anne sütü gibisi yok kimisinde kıvamlı doyurucu yarayan süt oluyor ne güzel ama benim hiç öyle olmadı bunda da olmaz diye düşünüyorum olursa ne ala hiç değilse dışarıda sağdığımı içer yada 1 saat birine bırakma şansım olur ama benden ilgi bekleyen 2 çocuk daha varken sürekli 3.ye yapışık gezemeyeceğim malesef nasibinde ne varsa artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…