Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla bencede ne öcu ne düşman. Arada veriyordum bende sıkışınca. Zehir veriliyor muamelesi çok saçma. Sagdigim zaman icmiyordu her zaman ben yokken ne yapacaklar İskender yiyemeyeceklerine göre
Bana ilk çocukta ay emse ne rahat ederdin mama vermek zor gece kalk mama yap ama emse hemen çıkar ver falan derlerdi 2. emince anladım ki asıl rahatlık mama vermekmiş bi kere daha doyurucu olduğundan zırt pırt uyanmıyor dışarıda memene yapışmıyor sürekli seni aramıyor şimdi ablaları da var onlar bile beslerler.

......
Emzirmek daha rahat aslında bence de.
Hiç emmeyen sadece mama ile besleyenler icin zor .ikisi birarada olacak .o süper olur işte.
Ben ilk 6 ay o sekilde ilerlemek istiyorum.6 aydan sonra hem ek gıda hem emzirmekle devam etmek ıstıyorum inşallah

Ben ilk 6 ay öyle ilerliyorum benim bebeler uydu bana meme reddi vs olmadı ek gıdaya geçince mamayi kesip yerine ek gıda verdim. Mama verme derken gece veriyordum bir kere ya da evde olmayınca veriyorlardı sağdigim süt yoksa ya da bebek içmezse. Ama mamaya 2 aydan sonra başladım ilk zamanlar vermedim belki ondan olmadı meme reddi bilmiyorum.

Teşekkürler paylaşımınız için Trukid araştıracağım dediginiz için yazıyorum ,içeriklerine dikkat ettiğinizi hatırlıyorum ben trukid aldım fakat iade edeceğim . Trukidin sinek kovucu ve sabunu temiz içerikli fakat güneş kreminde bebekler için içinde olmaması gereken şeyler var

Aynen bende aç bırakamam bebeği yani hastaneyide dinlemem o konuda, aç kalıcağına mama yesin yani kıyamammm , sonra bide sarılık çeksin istemem çocuk..

Aynen bende aç bırakamam bebeği yani hastaneyide dinlemem o konuda, aç kalıcağına mama yesin yani kıyamammm , sonra bide sarılık çeksin istemem çocuk..
Hastanede emziremedim ben
Kimse gelip doyuralım demedi. Ben soyledım mama getirin diye. Biraz daha aç kalsa sarılık olacak . O yüzden pek hemşireye de güvenme o konuda. Onun takibini sen yapacaksın

Hastanede emziremedim ben
Kimse gelip doyuralım demedi. Ben soyledım mama getirin diye. Biraz daha aç kalsa sarılık olacak . O yüzden pek hemşireye de güvenme o konuda. Onun takibini sen yapacaksın
Bazıları diyomuş yaa emzirilcek mama verlmicek diye fln, hiç dinlemem valla verrm dediğin gibi sarılık olur, annem halleder ona güveniyorum

Güneş kremi ne aldınız? Ben hala araştırmadım, mustela nasıl?

Bazıları diyomuş yaa emzirilcek mama verlmicek diye fln, hiç dinlemem valla verrm dediğin gibi sarılık olur, annem halleder ona güveniyorum
Sezeryanlı olunca açıkçası insan omce kendine gelmeye çalışıyor. Kendine gelmek ise anca hastaneden çıktığında işte.
O yüzden ben de mama götürürüm hastaneye .

Bebekler için güneş kremlerinin 50 faktör altında olmasıni öneriyor uzmanlar . Badger,beeo ve ecoweel hem temiz içerikli hem de 30-40 faktör aralığında. Bütçeye uygun olan seçilebilir
Ah nasıl sevindim bunu araştırmayacağım için. Teşekkür ederim

Hanımlar şeker üzerine konuşulmuştu birkaç gün önce benim açlık kan şekerim yüksek çıkmış biraz doktor takip verdi. Birkaç gündür sabah ve akşam ölçüm yapıyorum. Açlık kan şekeri 80-100 arasında değişiyor. Yüksek midir bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…