- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.741
3 kutu baby turco aldımValla bu ekonomi devam ederse muşamba beze geçiş yapacagiz
Tuh beee ben kisayim isteOlur olur insaallah. Ben uzun boyluyum oda fayda ediyor.
Bana ilk çocukta ay emse ne rahat ederdin mama vermek zor gece kalk mama yap ama emse hemen çıkar ver falan derlerdi 2. emince anladım ki asıl rahatlık mama vermekmişValla bencede ne öcu ne düşman. Arada veriyordum bende sıkışınca. Zehir veriliyor muamelesi çok saçma. Sagdigim zaman icmiyordu her zaman ben yokken ne yapacaklar İskender yiyemeyeceklerine göre
Emzirmek daha rahat aslında bence de.Bana ilk çocukta ay emse ne rahat ederdin mama vermek zor gece kalk mama yap ama emse hemen çıkar ver falan derlerdi 2. emince anladım ki asıl rahatlık mama vermekmişbi kere daha doyurucu olduğundan zırt pırt uyanmıyor dışarıda memene yapışmıyor sürekli seni aramıyor şimdi ablaları da var onlar bile beslerler.
Tanesi 1 lira nerdeyse3 kutu baby turco aldım
3 ve 4 no
640 adet bez =660 ₺
Ben ilk 6 ay öyle ilerliyorum benim bebeler uydu bana meme reddi vs olmadı ek gıdaya geçince mamayi kesip yerine ek gıda verdim. Mama verme derken gece veriyordum bir kere ya da evde olmayınca veriyorlardı sağdigim süt yoksa ya da bebek içmezse. Ama mamaya 2 aydan sonra başladım ilk zamanlar vermedim belki ondan olmadı meme reddi bilmiyorum.......
Emzirmek daha rahat aslında bence de.
Hiç emmeyen sadece mama ile besleyenler icin zor .ikisi birarada olacak .o süper olur işte.
Ben ilk 6 ay o sekilde ilerlemek istiyorum.6 aydan sonra hem ek gıda hem emzirmekle devam etmek ıstıyorum inşallah
Teşekkürler paylaşımınız içinHaftasonu için hazırlık yaptım, aldıklarım ve alınacaklar listesi olarak. Bunların da bir kısmını haftasonu alıp artık yavaş yavaş bitireceğiz inşallah. Fikir olması açısından listemi paylaşıyorum
Miss gibi normal doğum oluncaaaaa hemen pıt pıt çıkıyosunuz, kuzenime dedim naptın foto çekildinizmi bebek eşin sen, yok beee kendime gelene kadar sabah oldu eve geldik dediBen ikincide gece 1 de hastaneye girdim 1.15 doğum oldu sabah 10 da çıktım
Aynen bende aç bırakamam bebeği yani hastaneyide dinlemem o konuda, aç kalıcağına mama yesin yani kıyamammm , sonra bide sarılık çeksin istemem çocuk..Mama konusunda ben artık kendi adıma tecrübeli olduğumdan yanımda kettle, biberon, termos ve mama ile gideceğim
İlk kızımda benim göğüslerde kocaman ama uçsuzlardı ememedi çok ağladı hemşire mama getirdi koyu kıvamlı bi mama hazırlamış çay kaşığıyla ver diyor birkaç saatlik bebe içemiyor öyle de. Ben dellendim tabi eşimi aradım dedim kap bi bebelac gel biberon vardı yanımda. Çocuk mamayı emdi bir uyudu ki sormayın kakasını da yaptı resmen ikimizde rahatladık. Başka odada bir bebeğe ısrarla mama vermediler yazık sabaha kadar sürekli ağladı sonra da sarılık olmuş o bebek. Sonrasında sütüm gelse de çok verimsiz bir süttü yine de 3 ay kadar emzirdim ama mama takviyeli gittim. İlk gece bebelac aldırmıştım çünkü ucuzdu o zamanlar hadi dedim sonra emer nasılsa para çöpe gitmesin ama baktım mamayla devam ediyoruz aptamil aldım onu da içiyordu ama çok kusuyordu kabız oluyordu gaz yapıyordu tekrar bebelaca döndük düzeldi o zaman pek marka seçeneği yoktu.
İkincide sütüm hemen geldi bebekte hemen bir yapıştı biz şok süt yine öyle koyu falan değildi pek kilo da aldırmıyordu ama hastanede emiyo diye mama vermedik sonrasında da asla mama kabul etmedi denedim birkaç marka içmedi bile. Yıllarca da emdi süt müt kalmadı yine de emiyorduAma zayıf bir bebekti sonradan yemek yiyerek toparladı. Yalnız ben çok bunaldım emzirme işinden çünkü sağıp biberona koyacak kadar falan süt yoktu mama da içmeyince ben nereye o oraya durumdaydık anneme kayınvalideme bırakıp 1 saat kuaföre bile gidemiyordum depresyona girmiştim resmen.
O yüzden şimdi doğar doğmaz mamayla tanıştırmayı planlıyorum. İlk çocukta zehir veriyomuşum gibi davrandıkları için çok üzülüyordum ama şimdi tecrübeliyim kimse de umrumda değil. Şansıma şakır şakır akan ve çok yarayan bir süt gelirse o zaman başka ama sanmıyorum.
Hastanede emziremedim benAynen bende aç bırakamam bebeği yani hastaneyide dinlemem o konuda, aç kalıcağına mama yesin yani kıyamammm , sonra bide sarılık çeksin istemem çocuk..
Bazıları diyomuş yaa emzirilcek mama verlmicek diye fln, hiç dinlemem valla verrm dediğin gibi sarılık olur, annem halleder ona güveniyorumHastanede emziremedim ben
Kimse gelip doyuralım demedi. Ben soyledım mama getirin diye. Biraz daha aç kalsa sarılık olacak . O yüzden pek hemşireye de güvenme o konuda. Onun takibini sen yapacaksın
Güneş kremi ne aldınız? Ben hala araştırmadım, mustela nasıl?Teşekkürler paylaşımınız içinTrukid araştıracağım dediginiz için yazıyorum ,içeriklerine dikkat ettiğinizi hatırlıyorum ben trukid aldım fakat iade edeceğim . Trukidin sinek kovucu ve sabunu temiz içerikli fakat güneş kreminde bebekler için içinde olmaması gereken şeyler var
Sezeryanlı olunca açıkçası insan omce kendine gelmeye çalışıyor. Kendine gelmek ise anca hastaneden çıktığında işte.Bazıları diyomuş yaa emzirilcek mama verlmicek diye fln, hiç dinlemem valla verrm dediğin gibi sarılık olur, annem halleder ona güveniyorum
Canım baby turco kalıbı da küçük diyolar yorumda 3 numarası sleepynin 2 numarasına denk değil değil mi?3 kutu baby turco aldım
3 ve 4 no
640 adet bez =660 ₺
Bebekler için güneş kremlerinin 50 faktör altında olmasıni öneriyor uzmanlar . Badger,beeo ve ecoweel hem temiz içerikli hem de 30-40 faktör aralığında. Bütçeye uygun olan seçilebilirGüneş kremi ne aldınız? Ben hala araştırmadım, mustela nasıl?
Ah nasıl sevindim bunu araştırmayacağım için. Teşekkür ederimBebekler için güneş kremlerinin 50 faktör altında olmasıni öneriyor uzmanlar . Badger,beeo ve ecoweel hem temiz içerikli hem de 30-40 faktör aralığında. Bütçeye uygun olan seçilebilir
Kalıp küçük olsa bile 3 numaradan başladığı için rahatlıkla kullanılır yani:) problem çıkacağını sanmıyorum ben .Canım baby turco kalıbı da küçük diyolar yorumda 3 numarası sleepynin 2 numarasına denk değil değil mi?
Bence değil ama doktor daha doğru bilirHanımlar şeker üzerine konuşulmuştu birkaç gün önce benim açlık kan şekerim yüksek çıkmış biraz doktor takip verdi. Birkaç gündür sabah ve akşam ölçüm yapıyorum. Açlık kan şekeri 80-100 arasında değişiyor. Yüksek midir bu?
Ben de alacağım bir kutu bakalım :) Sen bugün aldığın triko salopeti 1.5 yaş mı almıştın tahmini hangi ay giyerler sence?Kalıp küçük olsa bile 3 numaradan başladığı için rahatlıkla kullanılır yani:) problem çıkacağını sanmıyorum ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?