- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.761
Benim amacım 2 sene giydirmekBen de alacağım bir kutu bakalım :) Sen bugün aldığın triko salopeti 1.5 yaş mı almıştın tahmini hangi ay giyerler sence?
Doğumdan hemen sonra çok düzenli dakikasını aksatmadan antibiyotik kullandım tüm şikayetlerim geçti. Bebeğim şuan çok şükür sağlıklı erken doğum olduğu için on gün kuvezde kaldı. Hamilelikte fitil ve şase kullanmıştım ama tam etkisini görmedim bazen akıntım azaldı bazen geçti gibi oldu ama azcikta olsa hep vardı tamamen kurtulamamistim.Özele ve devlete gidiyorum ..
Lakin standart sözler var sürekli sanki ..
“O bişey değil ama fitil yazıyorum şimdi” deniyor .
Kullanıyorum ama değişen bişey de yok .
Siz peki o süreçte ilaç vs kullandınız mı ?
Malum erken doğum olmuş , bebeğiniz sağlıklıdır diye düşünüyorum ..
Bol su ve beraberinde verilen ilaçları kullanacağım artık
Buda benim oğluşum teyzeleri. Geçen salı kontrol vardı. 25+2 günlük. 906gr 33 cm. Ayrıntılı ultrasyonda suyum fazla çıkmıştı. Birde sağ böbrekte genişleme vardı. Kendi doktorum suyumun normal olduğunu söyledi. Böbrek içinde sınırı aşmamış. Tedbir amaçlı doğumdan sonra gösterebilirsiniz dedi. Büyük ultrason kağıdını sakla çocuk doktoruna gösterirsin dedi. İki çocuğumda yaşamadığım heyecanı ve korkuyu yaşıyorum.yaşımdan dolayı olsa gerek birde beklediğim bir gebelik değildi Süpriz oldu. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız.
2 numara primanin 1 numarası gibi2 no uygun fiyat aynen. Yalnız ben guvenemedım içinde cok fazla var
Ve kalıp küçükmüş baya . 2 no yenıdogan gibiyse elde kalır cunku
Valla benim çocuk doktoru da tam tersine sakın emziricem diye aç bırakma sarılık olur dedi.Bazıları diyomuş yaa emzirilcek mama verlmicek diye fln, hiç dinlemem valla verrm dediğin gibi sarılık olur, annem halleder ona güveniyorum
Değil 95 e kadar olması lazım. Ama 100 de çok fazla değil.Hanımlar şeker üzerine konuşulmuştu birkaç gün önce benim açlık kan şekerim yüksek çıkmış biraz doktor takip verdi. Birkaç gündür sabah ve akşam ölçüm yapıyorum. Açlık kan şekeri 80-100 arasında değişiyor. Yüksek midir bu?
Ben de içiyorum ondan kabızlık yok. Ama işte herkesi farklı etkileyebilir tabiBen bi haftadir zaman zaman kabizlik yasiyorum. 2 aydir demir kullaniyorum ama su aralar kabizlik olmaya başladı. Bol su icsem de anlam veremedim gitti. Bi haftadir da regenesis max a başladm. Regenesis kabizlik yapiyor mu ondan şüphelendim ama.
İnşaallah geçer canımBende ara ara kanama oluyor. Zaten pregesteron kullanıyorum. Hafta da 1 de iğneyi vuruluyorum.
Hmm anladim çok teşekkürler büyük olanı alayım o zaman sanırım antikolik mi ne ondan almam lazımmış onun 260 lik olanını alayım
Teşekkürler canım bunların başı değişiyor diyorsunuz onu nerden biliyoruz yazıyor mu detaylarında galiba bu baş değişme önemli bi sey
Emzirmeye devam edilecekse hep bir delikle devam etmek en mantıklısı. Böylece meme reddi ihtimali azalıyor.Yenidoğanda yavaş akış gerekir. Her 6+ ayda bir biberon ucu değişir. Ek deliğe ihtiyaç vardır.
Ben lansinoh aldım biberon. Daha önce avent kullandım. Onda da aynı mantık.
Kutusunda tek damla işareti var lansinohta. S yazıyor. Tek bir delik var. Bebeğin ayına göre delik sayısı artıyor.
gibi
Güneş kreminde faktör pazarlama stratejisi zaten misal 50 faktör %97 kuruyorsa 30 faktör %96 koruyor.Bebekler için güneş kremlerinin 50 faktör altında olmasıni öneriyor uzmanlar . Badger,beeo ve ecoweel hem temiz içerikli hem de 30-40 faktör aralığında. Bütçeye uygun olan seçilebilir
1 hafta bile fark ediyorBenim 24. Haftada 640 Gr olan bebeğim biraz küçük mü?25 26 da ne kadar büyür bilmiyorum ama burada paylaşılan gramlara göre küçük sanki...
Canım her bebeğin gelisimi farklı olur. Ben 24. Haftada kağıdımi şimdi baktım. 660 Gr mis.Benim 24. Haftada 640 Gr olan bebeğim biraz küçük mü?25 26 da ne kadar büyür bilmiyorum ama burada paylaşılan gramlara göre küçük sanki...
Benim bebis de hep minnak cikiyor burdakilere göre. 24+2 de 630 gramdı düsün. Simdi ne alemde bilmiyorum. Doktor haftasına göre tam yerinde diyor hep masallah burdakilerle hep bi 100 200 gram fark var. ÇözemedmBenim 24. Haftada 640 Gr olan bebeğim biraz küçük mü?25 26 da ne kadar büyür bilmiyorum ama burada paylaşılan gramlara göre küçük sanki...
Yani ondan olmamasi lazm diyorum ama çözemedim izne cıktım hareket mi azaldi acaba diycem. Işte de cok hareket yoktu bilemedim şuan cidden. Ama bu kabizliktan yoruldm. Hemoroid ve fissür bi ayrı agrı yapiyor. Ikınmaya da korkuyorum.Ben de içiyorum ondan kabızlık yok. Ama işte herkesi farklı etkileyebilir tabi
Aslında bu olcümler farazi. Yani aşağı yukarı kağıtta yazıyor benimde +-120 gram diye. Hiç takilma aşağı yukarı bu civarda hepsi. Bide en en önemlisi genetik yapi etkili olacak önemli olan sağlıkla ve dengeli kilo alması ve boyunun uzaması.Benim 24. Haftada 640 Gr olan bebeğim biraz küçük mü?25 26 da ne kadar büyür bilmiyorum ama burada paylaşılan gramlara göre küçük sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?