Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sormadım ama artık kontrolde soracağım. Bir hafta da geriden geliyor başı. O çok fark sayılmaz ama insan takılıyor arada işte.

Göbek deliğimin bir iki parmak altı acıyor böyle ağrı değil de acı hissi. Göbekler büyüdüğü için gerginleşiyor ondan mı acıyor yada bebek bi tarafını mı dayıyor?

Göbek deliğimin bir iki parmak altı acıyor böyle ağrı değil de acı hissi. Göbekler büyüdüğü için gerginleşiyor ondan mı acıyor yada bebek bi tarafını mı dayıyor?
Dün ben de yazmistim göbek deligim bazen acıyor böyle gerilmiş yırtılmış gibi mi desem bi sızı.

Aaa hiç dikkat etmemişim evet evet aynı acı böyle ağrı değil sızı tam tarif etmişsin neden oluyomuş o cevap bulabildin mi
Bazen bendede oluyor o kadra korkutuyorki dun gece ruyamda gobek deligim disina pirtliyordu normal galiba sizlamasi

Valla bencede ne öcu ne düşman. Arada veriyordum bende sıkışınca. Zehir veriliyor muamelesi çok saçma. Sagdigim zaman icmiyordu her zaman ben yokken ne yapacaklar İskender yiyemeyeceklerine göre

%100 katılıyorum, sağacağım mama alacağım akıl ve beden sağlığımı kaybetmemek için elimden geleni yapacağım kızımda mahvolmuşum ne salakmışım diyorum bazen

Yooo benim de 660 gr dı bir hafta sonra 820 olmuştu küçük değil
Benim dert ettiğim aslında şu. 24. haftaya göre iyi gram ama benim 25. Haftaya girmiş olmam lazım yani ortalama 24+3 falan olmalı 4 hafta önceki muayeneye göre.

Ama ultrason kağıdında ölçüler 23+2 yada 23+4 şeklinde. Bir ölçü 24+1 olmuş. Yani ilkinde mi fazla ölçüldü detaylıda, yoksa kendi doktorumun ölçüsüyle mi böyle fark çıktı bilmiyorum. 25. Haftada olmam gerekirken ultrason ve Gr 24 gibi gidiyor. Böyle işte...

Bazen bendede oluyor o kadra korkutuyorki dun gece ruyamda gobek deligim disina pirtliyordu normal galiba sizlamasi
Evet birden fazla kişi aynı şeyi hissediyomuşuz normal demekki
Bi cevap alamadıydım. Kimse boyle bisey yaşamıyor heralde diye dusundum. normal heralde bilmiyorum ki bilen yazar belki.
sebebi belli değil ama en azından yalnız değiliz demekki normal yani

Bende canım ilk sezeryanımda hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen özelde 2 gün yattım tedbir amaçlı en azından ağrı kesici iğne falan verdiler eve ğelincedaha çok toparlamıştım

Yooo benim de 660 gr dı bir hafta sonra 820 olmuştu küçük değil

Benim 24. Haftada 640 Gr olan bebeğim biraz küçük mü? 25 26 da ne kadar büyür bilmiyorum ama burada paylaşılan gramlara göre küçük sanki...
Yok bence normal bebeğin kilosu..bende 24+2 de gittim biri 697 Gr diğeri 687 Gr çıktı. .600 ve üstü normal dedi

Bende çok hareketsizim. Yediğin şeylerde kabızlığı engelleyici bir şeyler var mı? Ben olduğu zamanlar yulaf yiyorum. Suyu çok içiyorum. Ama hareketsizim. Bende de hemoroid var. Hattan geçen hafta kabızlık olmamasına rağmen baya kanama yaptı.

Emzirmeye devam edilecekse hep bir delikle devam etmek en mantıklısı. Böylece meme reddi ihtimali azalıyor.

Ama anne çalışıyor ve bebek daha çok biberonla besleniyorsa ilerleyen aylarda bebeğe eziyet gibi geliyor bana tek delikli biberon ya. Daha çok çekmek zorunda kalıyor ve uzun sürüyor falan

Biz 6 aydan daha geç değiştirmiştik ikinci uca geçmesi gerektiğinde. Sonradan uyanmıştık çünkü

Ben biberona da emziğe de karşı değilim. Zira bunlara hiç alışmayan bebek de anneye hareket alanı bırakmıyor.
Ben ilkine hamileyken doğum yapan bir kaç arkadaşım biberonu sonradan almamasından şikayet ettiler bebeklerinin..

Benimki çalıştığım için biberonu aktif olarak kullandı ama anne sütünü de uzun süre aldı. Sütüm de öyle çok çok bereketli değildi. Bunda da mucize beklemiyorum. Mama da içsin ne olacak yani çok kasmamak gerek. Annenin psikolojisi daha önemli..

Magnezyum kullanıyor musun canım..eğer sabah tam buğday ekmeği yersen ve magnezyum içersen kabızlık yapmıyormuş..bendede vardı doktor magnezyum verince bütün sorunum geçti hatta kan ilaçlarına rağmen olmuyorum maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…