- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.801
Bence değil ama doktor daha doğru bilir
Hadi inşallah, hiç de bilmiyorum şeker olayını panikledim birazDeğil 95 e kadar olması lazım. Ama 100 de çok fazla değil.
Kilo iyi değil, buyukler ele avuca gelsin diye hep iyi bir şey gibi görürler. Bazı anneler de sırf çocuk kilolu doğsun diye ekstra çaba sarf ediyor .yiyor yiyor çocuk bir doğuyor 3800 gram.sen normal yiyorsun 3200 doğuyor. Bizim bir tanidik gunde 3 ekmek yiyormusBenim 24. Haftada 640 Gr olan bebeğim biraz küçük mü?25 26 da ne kadar büyür bilmiyorum ama burada paylaşılan gramlara göre küçük sanki...
Vay be bilmediğim neler var Damla işareti s yazması bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum sagol canimYenidoğanda yavaş akış gerekir. Her 6+ ayda bir biberon ucu değişir. Ek deliğe ihtiyaç vardır.
Ben lansinoh aldım biberon. Daha önce avent kullandım. Onda da aynı mantık.
Kutusunda tek damla işareti var lansinohta. S yazıyor. Tek bir delik var. Bebeğin ayına göre delik sayısı artıyor.
gibi
Ayni bende de oluyor ama sürekli değil bazen öyle acıyor ki tam tarif edemiyorum bi iki parmak kadar ni yer sanki gerilip yırtıldı gibi bi acı bakıyorum çatlak da yok ama çok acıyor sonra bi bakıyorum geçiyor ne kaynaklı hic bilmiyorumGöbek deliğimin bir iki parmak altı acıyor böyle ağrı değil de acı hissi. Göbekler büyüdüğü için gerginleşiyor ondan mı acıyor yada bebek bi tarafını mı dayıyor?
Nerde gördün. Ben sabahtan haberlere baktım. Hiç birşey görmedim. Kararnameyi atabilirmisinKizlar idari izin kalktı galiba
Açıklanan cb kararnamesiyle kalktığı belirtilmiş.
Bende de vardı bu karın gerildiği için oluyor belli yerlerde aralıklı acı hissediyorum yemeği çok kaçırırsam karın daha da çok geriliyor o zaman oluyordu bi iki haftadır olmuyor amaBi cevap alamadıydım. Kimse boyle bisey yaşamıyor heralde diye dusundum.normal heralde bilmiyorum ki bilen yazar belki.
Az önce bende gördüm 2021 haziran tarihli genelge yürürlükten kaldırıldı diyor. İdari izinlerde o genelgede yazıyordu umarım idari izne çıkmış olanlar geri çağrılmazNerde gördün. Ben sabahtan haberlere baktım. Hiç birşey görmedim. Kararnameyi atabilirmisin
Çok yorulunca oluyor bazen ama doğumdan önce de arada bir olurdu zaten şimdi burnum çok tıkalı bazen ağzımdan nefes alıyorum gece o zamanlar daha çok oluyorGünaydın Hanımlar ..
Uyandığınızda veya gün içi şekerleme yaptığınız da salya akıntınız oluyor mu
Mide yanmasından olabileceği yazıyor ama acaba tek miyim , yaşayanınız var mı ?
Nerde gördün. Ben sabahtan haberlere baktım. Hiç birşey görmedim. Kararnameyi atabilirmisin
Evet orda yazıyordu. Valla 3 hafta daha sürse iyiydi sonra zaten bayram haftasiydi. Sayılar 3000 e düşmüşken bile kaldirmadilar da şimdi mi akıllarına geldiAz önce bende gördüm 2021 haziran tarihli genelge yürürlükten kaldırıldı diyor. İdari izinlerde o genelgede yazıyordu umarım idari izne çıkmış olanlar geri çağrılmaz
Aynen öyle ya. İnşallah hamileler için aynı şekilde devam eder nereden öğrenebiliriz acabaEvet orda yazıyordu. Valla 3 hafta daha sürse iyiydi sonra zaten bayram haftasiydi. Sayılar 3000 e düşmüşken bile kaldirmadilar da şimdi mi akıllarına geldi
Ne sağlık bakanlığının sitesinde ne de twitter da F.Koca nin hesabında yazıyor. Galiba birbirlerinden haberleri yok .Aynen öyle ya. İnşallah hamileler için aynı şekilde devam eder nereden öğrenebiliriz acaba
Hep aynı bölgeler olduğuna göre bebeğin bi tarafını dayaması değil galiba göbeğin büyümesine kaynaklı gerginlik acı hissi veriyor bize sanırım aman olsun normal olsunda okadarcık acıyı seve seve çekerizVay be bilmediğim neler var Damla işareti s yazması bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum sagol canim
Ayni bende de oluyor ama sürekli değil bazen öyle acıyor ki tam tarif edemiyorum bi iki parmak kadar ni yer sanki gerilip yırtıldı gibi bi acı bakıyorum çatlak da yok ama çok acıyor sonra bi bakıyorum geçiyor ne kaynaklı hic bilmiyorum
Normal değerler senin. Benim büyük tansiyon 13 hatta 14 leri gördü günde 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum en son geçen haftaki kontrolümde 120/80 çıktı doktorum tansiyonunu beğendim dedi takma kafanaKızlar sürekli tansiyon takibi yapıyor musunuz ben yapıyorum normal de 11-7 falan çıkıyor du 2 gündür 12–8 12,2,8,2 sıkıntı olmaz heralde normal değerler de Dİr umarım
Çatlak yaşamadım hic cok emin değilim ama çatlak başlangıcı olabilir mi?Hep aynı bölgeler olduğuna göre bebeğin bi tarafını dayaması değil galiba göbeğin büyümesine kaynaklı gerginlik acı hissi veriyor bize sanırım aman olsun normal olsunda okadarcık acıyı seve seve çekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?