- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.821
Çizgi yok kaşıntı bi dönem daha fazlaydı şimdi oda yok sadece acı hissi varÇatlak yaşamadım hic cok emin değilim ama çatlak başlangıcı olabilir mi?
Kaşıntı, Acı . Karında oluşan ınce cızgıler?
Eğer öyleyse kaşınmamaası gerektiğini biliyorum
Ben de mi tansiyon aleti alsam ya alıp almama konusunda kararsızım baş ağrım oluyor o an tansiyondan şüphe ediyorum ama tabi ölçmedigim için emin olmuyorumNormal değerler senin. Benim büyük tansiyon 13 hatta 14 leri gördü günde 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum en son geçen haftaki kontrolümde 120/80 çıktı doktorum tansiyonunu beğendim dedi takma kafana
Ablamın doğuma son 1 hafta kala bir anda çatladı şok olmuştuk o ana kadar hiç bir şey yoktu bi anda olduÇizgi yok kaşıntı bi dönem daha fazlaydı şimdi oda yok sadece acı hissi var
Çatlarsak tam olarak kaçıncı haftadan sonra çatlamalar başlar acaba
Hıc bilmiyorum. Çünkü ılkinde çatlak olmadıÇizgi yok kaşıntı bi dönem daha fazlaydı şimdi oda yok sadece acı hissi var
Çatlarsak tam olarak kaçıncı haftadan sonra çatlamalar başlar acaba
Simdiye dek böyle degildi bi haftadir belki su az ictim ondan belki hareketsizim ondan denedim durdum artik yeme icmeye de bakcam galiba. Bu vakte kadar iyiydi. Ilaclar yapiyorsa degistiriyim diye baktim da. Demirse onu doktora söylesem diye dusundum. Olmadi onu da degistiriyim bariBende çok hareketsizim. Yediğin şeylerde kabızlığı engelleyici bir şeyler var mı? Ben olduğu zamanlar yulaf yiyorum. Suyu çok içiyorum. Ama hareketsizim. Bende de hemoroid var. Hattan geçen hafta kabızlık olmamasına rağmen baya kanama yaptı.
Ben ortalama 10.haftadan beri tansiyon aleti ve ilacı kullanıyorum bikez doktorda 14 çıktı ozamandan beri. Geçen ay geç kaldım diye hızlı yürüdüm hemen muayeneye aldılar dinlenemedim bile tansiyonda haliyle 13 yüksek çıktı ilacı günde 2 ye çıkardı doktor hafta ilerledikçe yetmeyebilir filan dedi sabah akşam evde tansiyon ölçtürüyor yoğun baş ağrıların o sebepten olabilir inşallah değildir tabi de kontrol altında tutmakta da fayda var haftalar da ilerledi iyiceBen de mi tansiyon aleti alsam ya alıp almama konusunda kararsızım baş ağrım oluyor o an tansiyondan şüphe ediyorum ama tabi ölçmedigim için emin olmuyorum
Evet bende bi kaç yerde okudum çatlayanlar akşamdan sabaha bi anda çatladıklarını filan yazmışlar hiç belli olmuyo olup olmucağı nezaman olacağı sanırımAblamın doğuma son 1 hafta kala bir anda çatladı şok olmuştuk o ana kadar hiç bir şey yoktu bi anda oldu
maşallah şanslı kadın inşallah busefer de çatlaksız geçer darısı bizedeHıc bilmiyorum. Çünkü ılkinde çatlak olmadı
Bunda da suan bisi yok. Kaşıntımda yok
Ama çatlama belirtilerinde bunlara benzer bısıler yazıyordu
Demiri sürekli kullanıyorsan kabız yapacağını sanmıyorum. İlk başlarda yeni kullanıldığı için yapıyorSimdiye dek böyle degildi bi haftadir belki su az ictim ondan belki hareketsizim ondan denedim durdum artik yeme icmeye de bakcam galiba. Bu vakte kadar iyiydi. Ilaclar yapiyorsa degistiriyim diye baktim da. Demirse onu doktora söylesem diye dusundum. Olmadi onu da degistiriyim barigyno ferro kullaniyordum. Ilacla 1 bucuk aydir iyiydik.
İnşallah . Çünkü bizde genetikmişEvet bende bi kaç yerde okudum çatlayanlar akşamdan sabaha bi anda çatladıklarını filan yazmışlar hiç belli olmuyo olup olmucağı nezaman olacağı sanırım
maşallah şanslı kadın inşallah busefer de çatlaksız geçer darısı bizede
Sebebini bulmaya caliscam bakalm. Hareket var su icme var. Bi de beslenmeye tekrar yulaf vs ekleyim. Bakalim ne olacak.Demiri sürekli kullanıyorsan kabız yapacağını sanmıyorum. İlk başlarda yeni kullanıldığı için yapıyor
Ama vücut alışınca kabız yapmıyor.
Ya acura diye marka alacaktım ama güvenilir ölçüp olcmedigine emin olamadım.. omron u falan da alamam çok pahalı o yüzden alıp almamaya karar veremedimBen ortalama 10.haftadan beri tansiyon aleti ve ilacı kullanıyorum bikez doktorda 14 çıktı ozamandan beri. Geçen ay geç kaldım diye hızlı yürüdüm hemen muayeneye aldılar dinlenemedim bile tansiyonda haliyle 13 yüksek çıktı ilacı günde 2 ye çıkardı doktor hafta ilerledikçe yetmeyebilir filan dedi sabah akşam evde tansiyon ölçtürüyor yoğun baş ağrıların o sebepten olabilir inşallah değildir tabi de kontrol altında tutmakta da fayda var haftalar da ilerledi iyice
Dr una da danış ama farklı cihazlarda ölçümler farklı çıkıyor ben hiç ölçülere kafa yormuyorum aynı dr da bile kafası küçük bacakları uzun çıkıyor mesela stres yapma hepimizde böyledir durumlarBenim dert ettiğim aslında şu. 24. haftaya göre iyi gram ama benim 25. Haftaya girmiş olmam lazım yani ortalama 24+3 falan olmalı 4 hafta önceki muayeneye göre.
Ama ultrason kağıdında ölçüler 23+2 yada 23+4 şeklinde. Bir ölçü 24+1 olmuş. Yani ilkinde mi fazla ölçüldü detaylıda, yoksa kendi doktorumun ölçüsüyle mi böyle fark çıktı bilmiyorum. 25. Haftada olmam gerekirken ultrason ve Gr 24 gibi gidiyor. Böyle işte...
Benim okulum geçen hafta idari izini kabul etmedi. Dilekçemi reddettiler.Kizlar idari izin kalktı galiba
Açıklanan cb kararnamesiyle kalktığı belirtilmiş.
Baby turco nasıl bilmiyorum ama hep hesaplı hem sürekli indirime gidiyor memnun kalırsan bez ve ıslak mendil masrafın çok az olur3 kutu baby turco aldım
3 ve 4 no
640 adet bez =660 ₺
Ultrason ölçümlerine fazla takılma her dr da başka çıkıyor %100 doğru da değil son haftada 3 kg dedikleri bebeğim 4 kg doğduBenim dert ettiğim aslında şu. 24. haftaya göre iyi gram ama benim 25. Haftaya girmiş olmam lazım yani ortalama 24+3 falan olmalı 4 hafta önceki muayeneye göre.
Ama ultrason kağıdında ölçüler 23+2 yada 23+4 şeklinde. Bir ölçü 24+1 olmuş. Yani ilkinde mi fazla ölçüldü detaylıda, yoksa kendi doktorumun ölçüsüyle mi böyle fark çıktı bilmiyorum. 25. Haftada olmam gerekirken ultrason ve Gr 24 gibi gidiyor. Böyle işte...
İste ben de denecegimBaby turco nasıl bilmiyorum ama hep hesaplı hem sürekli indirime gidiyor memnun kalırsan bez ve ıslak mendil masrafın çok az olur
Ultrason ölçümlerine fazla takılma her dr da başka çıkıyor %100 doğru da değil son haftada 3 kg dedikleri bebeğim 4 kg doğduSon aylarda kilo alacak zaten şimdi gelişme döneminde.
Onlar normalde de kimisininkini reddediyorlardiBenim okulum geçen hafta idari izini kabul etmedi. Dilekçemi reddettiler.
Bende onu kullanıyorum.Simdiye dek böyle degildi bi haftadir belki su az ictim ondan belki hareketsizim ondan denedim durdum artik yeme icmeye de bakcam galiba. Bu vakte kadar iyiydi. Ilaclar yapiyorsa degistiriyim diye baktim da. Demirse onu doktora söylesem diye dusundum. Olmadi onu da degistiriyim barigyno ferro kullaniyordum. Ilacla 1 bucuk aydir iyiydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?