- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.841
Çok almışsın hemde kaç paket var oradaİste ben de denecegim
Kullanıcı yorumları cok iyi. Büyük ihtimalle en başından beri kullandıkları icin.
Bio natural sleepy mi?Kızlar bezlerim geldi. Kiyas icin söyleyebilirim
Bio natürel 2 nosu prematüre bebek gibi
Baby turco 3 midi sanirim bebek doğduğundan itibaren ya da 2 ay sonra kullanılır . Bebeğin kilosuna bağlı
İyi ki 2 no almamışım diyorum. Çünkü ben bel, bacak sıkan bezi sevmem
Ya benim hamileliğin başından beri oluyor önceden hiç olmazdıGünaydın Hanımlar ..
Uyandığınızda veya gün içi şekerleme yaptığınız da salya akıntınız oluyor mu
Mide yanmasından olabileceği yazıyor ama acaba tek miyim , yaşayanınız var mı ?
EvetBio natural sleepy mi?
600 adetÇok almışsın hemde kaç paket var orada
Bende de enfeksiyon var sanırım ama bir şikayetim yok. 3 hafta önce monurol içtim ama pek faydası olmamış sanki.Bezdim …
Onlar normalde de kimisininkini reddediyorlardi
İçiyorum magnezyum hem sabah hem akşam. Bende kabızlık yok canım. Kabızlık olmadığı halde kanama oldu.Magnezyum kullanıyor musun canım..eğer sabah tam buğday ekmeği yersen ve magnezyum içersen kabızlık yapmıyormuş..bendede vardı doktor magnezyum verince bütün sorunum geçti hatta kan ilaçlarına rağmen olmuyorum maşaallah
Magnezyum kullanmıyorum. Magnezyumu söyleyim bari de başlıyım olmadı. Onu da deneyim.İçiyorum magnezyum hem sabah hem akşam. Bende kabızlık yok canım. Kabızlık olmadığı halde kanama oldu._Rumy_ ilaçtan mi diye sormuş. Rumy duydun mu magnezyum iciyormusun? Ama çok mantıklı önceden vardı kabızlık sonra geçti. Demek magnezyum fayda etti.
Bu tam stok olmuş miss gibi bende 2 paket bez aldım stok diyomKızlar bezlerim geldi. Kiyas icin söyleyebilirim
Bio natürel 2 nosu prematüre bebek gibi
Baby turco 3 midi sanirim bebek doğduğundan itibaren ya da 2 ay sonra kullanılır . Bebeğin kilosuna bağlı
İyi ki 2 no almamışım diyorum. Çünkü ben bel, bacak sıkan bezi sevmem
Bana ilk hamilelegimde aynını drdiler. Diyete dikkat ettim. Her gün zorla da olsa yürüyüş yaptım. Doğuma kadar dengede tutmayı başardım.Merhaba hanımlar şeker yüklemesi sonucu yüksek çıkıp diyetle normale dönen oldu mu? Bugün kontrolüm vardı şeker yüksek dedi endokrine yönlendirdi diyet verdi 1 hafta takip yapıcaz
Stok aynen ama öyle çok sonra kullanılacak numaralar olduğunu sanmıyorum.Bu tam stok olmuş miss gibi bende 2 paket bez aldım stok diyom
Ben mustela köpük şampuan aldım dün akşam.Kızlar minoris bebek şampuanı mıydı iyi olan?
Aynen ,kizimda bende çatladım ama korkunc derecede degildi dogumdan sonra kaybolur gibi hal aldılar zamanlaBebek iriyse çatlak kaçınılmaz oluyor kızlar benim de önceden olanlar var ama tenim beyaz diye midir nedir o çatlaklar bende görünmez hale geliyor doğumdan bir süre sonra bikini falan giymeyen biri olarak çok takılmıyorum ben. İkiz üçüz göbeği gibi bir göbek oluyor bende zavallı deri ne yapsın
Ben ayrilmayacaktim zaten ama dün bizim de bir arkadaşın dilekçesini kabul etmediler aynı sebeplerden. Merak ettiğim gidenler de dönecek miEvet ben de onlardan biriyim. Yerime öğretmen bulamadıkları için izni reddettiler haklı olarak. Çocuklar mağdur olacaktı. Okuldaki diğer öğretmenler de ders almak istemediler. Ben her türlü devam edecektim zaten.
Ben çok yanlış alışveriş yapmışım...................
Stok aynen ama öyle çok sonra kullanılacak numaralar olduğunu sanmıyorum.
Bebek iri değilse 3 ay sonra kullanmaya başlayabilirimözellikle 3 midiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?