Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen ,kizimda bende çatladım ama korkunc derecede degildi dogumdan sonra kaybolur gibi hal aldılar zamanla
Şuan birsey kullanmiyorum nasilsa yine çatlayacak
Valla ilkinde her gün özenle kremler sürmene rağmen çatladı. Şimdi aynı senin gibi yaptım hiç bir şey kullanmıyorum. Ama eski çatlaklar çıktı ortaya yeni çatlama yok . Acaba ilkinde yeteri kadar su mu icmemistim diye düşünüyorum şimdi.

Ben çok yanlış alışveriş yapmışım. Bebek için aldığım ilk şey bez oldu. 1 ve 2 numara bionatural 1 numara 128 tane 2 numara 136..... Ve çok minikler
34 lü paket almıştım sadece 2 no bioyu.
Gelince kıyas yapabıldım diğeri.

Bebek doğduğunda cok fazla hareketli olmayacağı için bant kısmını son ayarda kullanırsın artık
Bacak lastiği sıkarsa actırırsın elinle.
Bir şekilde biter:) 1 nosunu düşünemedim valla
Bu 2 no düşün . O kadar minik ki

Belkide olur bilemeyiz

Ben ayrilmayacaktim zaten ama dün bizim de bir arkadaşın dilekçesini kabul etmediler aynı sebeplerden. Merak ettiğim gidenler de dönecek mi
Bu durumda dönmeleri gerekiyor ama idarecilerin insiyatifine kalmış artık.

İşte şartları zorluycaz bakalım ben dün açtım 1 numarayı 2 den açmadım. Ama 1 baya minik anca ilk zaman kullanılır ama o kadar paket bitmez kesinlikle

Ben ayrilmayacaktim zaten ama dün bizim de bir arkadaşın dilekçesini kabul etmediler aynı sebeplerden. Merak ettiğim gidenler de dönecek mi
Eve t az önce sendikaya sordum geri çağrılacaksınız dediler moraalim bozuk rahim ağzımda kısalma vardı hemen dr dan randevu alayım dedim perşembeye varmış hayattaki şansım

Kızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?

Eve t az önce sendikaya sordum geri çağrılacaksınız dediler moraalim bozuk rahim ağzımda kısalma vardı hemen dr dan randevu alayım dedim perşembeye varmış hayattaki şansım
Gerçekten şaka gibi. Sabahtan beri şoktayım. İzne iyi ki ayrılmamisim ya da ayrılmayı dusunmemisim. Bunu da ellerine yüzlerine bulastirdilar. Sağlık olsun diyelim

Kızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?
İçtiğin şey böyle bişey miydi ? Bundan yaptıranlara genelde pek kötü etki etmedi ama değişikleride varmış galiba onu bilmiyorum.belki bunyen hassasdir. ben kötü olurum belki diye kolonya falan götürmüştüm yanımda ama hiç bişey olmadı çok şükür.birseyler yiyip dinlen gecer inşallah hemencecik

Eklentiler

• IMG_20220329_090901.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar sürekli tansiyon takibi yapıyor musunuz ben yapıyorum normal de 11-7 falan çıkıyor du 2 gündür 12–8 12,2,8,2 sıkıntı olmaz heralde normal değerler de Dİr umarım

Normal değerler senin. Benim büyük tansiyon 13 hatta 14 leri gördü günde 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum en son geçen haftaki kontrolümde 120/80 çıktı doktorum tansiyonunu beğendim dedi takma kafana

Ben de mi tansiyon aleti alsam ya alıp almama konusunda kararsızım baş ağrım oluyor o an tansiyondan şüphe ediyorum ama tabi ölçmedigim için emin olmuyorum
Bende kullaniyorum tansiyon aleti. Dun olctu dojtor 12 8 çıktı doktorda gayet iyi dedi degerime. 30 haftadan sonrası önemli ikinci oğlumda takiiydim sınırdaydi hep ama 14 9 falan çıkıyordu tuzu kesip dikkat etmiştim. Bunda şuan iyi gidiyor umarım öyle gider.

Biraz farklıydı çilekliydi yedim içtim uzandım yavaş yavaş toplayacak galiba vücut ... 3.kan alınmadan önce kötü olmaya başlamıştım zaten Allahtan tamamlayabildim

Ucuz olanlar güvenilir mi emin olamıyorum kaliteli olanlar da pahalı bilemedim uygun fiyatlı alsam mı yoksa yanlış ölçer boşa mı alırım

Biraz farklıydı çilekliydi yedim içtim uzandım yavaş yavaş toplayacak galiba vücut ... 3.kan alınmadan önce kötü olmaya başlamıştım zaten Allahtan tamamlayabildim
Çok şükür sorun olmadan da tamamlamışsin, toparlarsin dinlen güzelce.tansiyonun falan da dusmus olabilir açlıktan falan belki.insallah güzel sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…