- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.861
Valla ilkinde her gün özenle kremler sürmene rağmen çatladı. Şimdi aynı senin gibi yaptım hiç bir şey kullanmıyorum.Aynen ,kizimda bende çatladım ama korkunc derecede degildi dogumdan sonra kaybolur gibi hal aldılar zamanla
Şuan birsey kullanmiyorum nasilsa yine çatlayacak
34 lü paket almıştım sadece 2 no bioyu.Ben çok yanlış alışveriş yapmışım.Bebek için aldığım ilk şey bez oldu. 1 ve 2 numara bionatural 1 numara 128 tane 2 numara 136..... Ve çok minikler
Olsun yinede kenarda köşede var düşünmicen baya bi sğre..................
Stok aynen ama öyle çok sonra kullanılacak numaralar olduğunu sanmıyorum.
Bebek iri değilse 3 ay sonra kullanmaya başlayabilirimözellikle 3 midiyi
Bu durumda dönmeleri gerekiyor ama idarecilerin insiyatifine kalmış artık.Ben ayrilmayacaktim zaten ama dün bizim de bir arkadaşın dilekçesini kabul etmediler aynı sebeplerden. Merak ettiğim gidenler de dönecek mi
Aşagı yukarı 3-4 ay diyelimOlsun yinede kenarda köşede var düşünmicen baya bi sğre
İşte şartları zorluycaz bakalım34 lü paket almıştım sadece 2 no bioyu.
Gelince kıyas yapabıldım diğeri.
Bebek doğduğunda cok fazla hareketli olmayacağı için bant kısmını son ayarda kullanırsın artık
Bacak lastiği sıkarsa actırırsın elinle.
Bir şekilde biter:) 1 nosunu düşünemedim valla
Bu 2 no düşün . O kadar minik ki
Belkide olur bilemeyiz
Kazanılmış hak olup donmeyebilirler belki de. Ne bu ya çocuk oyuncağına çevirdiler her şeyi yaptıkları gibiBu durumda dönmeleri gerekiyor ama idarecilerin insiyatifine kalmış artık.
Eve t az önce sendikaya sordum geri çağrılacaksınız dediler moraalim bozuk rahim ağzımda kısalma vardı hemen dr dan randevu alayım dedim perşembeye varmış hayattaki şansımBen ayrilmayacaktim zaten ama dün bizim de bir arkadaşın dilekçesini kabul etmediler aynı sebeplerden. Merak ettiğim gidenler de dönecek mi
Çok moralim bozuldu benim deEve t az önce sendikaya sordum geri çağrılacaksınız dediler moraalim bozuk rahim ağzımda kısalma vardı hemen dr dan randevu alayım dedim perşembeye varmış hayattaki şansım
Gerçekten şaka gibi. Sabahtan beri şoktayım. İzne iyi ki ayrılmamisim ya da ayrılmayı dusunmemisim. Bunu da ellerine yüzlerine bulastirdilar. Sağlık olsun diyelimEve t az önce sendikaya sordum geri çağrılacaksınız dediler moraalim bozuk rahim ağzımda kısalma vardı hemen dr dan randevu alayım dedim perşembeye varmış hayattaki şansım
Evet kalkmış ya bu hafta çıkacaktım.Kizlar idari izin kalktı galiba
Açıklanan cb kararnamesiyle kalktığı belirtilmiş.
İçtiğin şey böyle bişey miydi ? Bundan yaptıranlara genelde pek kötü etki etmedi ama değişikleride varmış galiba onu bilmiyorum.belki bunyen hassasdir. ben kötü olurum belki diye kolonya falan götürmüştüm yanımda ama hiç bişey olmadı çok şükür.birseyler yiyip dinlen gecer inşallah hemencecikKızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?
Umarım öyle olur da insanlar mağdur olmaz.Kazanılmış hak olup donmeyebilirler belki de. Ne bu ya çocuk oyuncağına çevirdiler her şeyi yaptıkları gibi
Kızlar sürekli tansiyon takibi yapıyor musunuz ben yapıyorum normal de 11-7 falan çıkıyor du 2 gündür 12–8 12,2,8,2 sıkıntı olmaz heralde normal değerler de Dİr umarım
Normal değerler senin. Benim büyük tansiyon 13 hatta 14 leri gördü günde 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum en son geçen haftaki kontrolümde 120/80 çıktı doktorum tansiyonunu beğendim dedi takma kafana
Bende kullaniyorum tansiyon aleti. Dun olctu dojtor 12 8 çıktı doktorda gayet iyi dedi degerime. 30 haftadan sonrası önemli ikinci oğlumda takiiydim sınırdaydi hep ama 14 9 falan çıkıyordu tuzu kesip dikkat etmiştim. Bunda şuan iyi gidiyor umarım öyle gider.Ben de mi tansiyon aleti alsam ya alıp almama konusunda kararsızım baş ağrım oluyor o an tansiyondan şüphe ediyorum ama tabi ölçmedigim için emin olmuyorum
Biraz farklıydı çilekliydi yedim içtim uzandım yavaş yavaş toplayacak galiba vücut ... 3.kan alınmadan önce kötü olmaya başlamıştım zaten Allahtan tamamlayabildimİçtiğin şey böyle bişey miydi ? Bundan yaptıranlara genelde pek kötü etki etmedi ama değişikleride varmış galiba onu bilmiyorum.belki bunyen hassasdir. ben kötü olurum belki diye kolonya falan götürmüştüm yanımda ama hiç bişey olmadı çok şükür.birseyler yiyip dinlen gecer inşallah hemencecik
Ucuz olanlar güvenilir mi emin olamıyorum kaliteli olanlar da pahalı bilemedim uygun fiyatlı alsam mı yoksa yanlış ölçer boşa mı alırımBende kullaniyorum tansiyon aleti. Dun olctu dojtor 12 8 çıktı doktorda gayet iyi dedi degerime. 30 haftadan sonrası önemli ikinci oğlumda takiiydim sınırdaydi hep ama 14 9 falan çıkıyordu tuzu kesip dikkat etmiştim. Bunda şuan iyi gidiyor umarım öyle gider.
Çok şükür sorun olmadan da tamamlamışsin, toparlarsin dinlen güzelce.tansiyonun falan da dusmus olabilir açlıktan falan belki.insallah güzel sonuclanirBiraz farklıydı çilekliydi yedim içtim uzandım yavaş yavaş toplayacak galiba vücut ... 3.kan alınmadan önce kötü olmaya başlamıştım zaten Allahtan tamamlayabildim
Şimdi özele baslayacaksin ya orada ölçüyor her seferinde eger sorun görürse alırsın yoksa gerek yok bence.Ucuz olanlar güvenilir mi emin olamıyorum kaliteli olanlar da pahalı bilemedim uygun fiyatlı alsam mı yoksa yanlış ölçer boşa mı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?