- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.881
Aynen canım inşallah normal çıkar da bi de diyetle uğraşmayızÇok şükür sorun olmadan da tamamlamışsin, toparlarsin dinlen güzelce.tansiyonun falan da dusmus olabilir açlıktan falan belki.insallah güzel sonuclanir
Bende dikkat ediyorum ama umarım günlük kullandığım tansiyon ilacı sayısı artmazBende kullaniyorum tansiyon aleti. Dun olctu dojtor 12 8 çıktı doktorda gayet iyi dedi degerime. 30 haftadan sonrası önemli ikinci oğlumda takiiydim sınırdaydi hep ama 14 9 falan çıkıyordu tuzu kesip dikkat etmiştim. Bunda şuan iyi gidiyor umarım öyle gider.
Evet bende içtim onu ama bana da faydası olmadı .Bende de enfeksiyon var sanırım ama bir şikayetim yok. 3 hafta önce monurol içtim ama pek faydası olmamış sanki.
Sonunda doktora gitmişizKızlar doktor tahlilleri tekrarladı hersey yolunda çıktı bugün çıkmış. Tsh yüksekti normaldi 3 3.5 tu hamilelik öncesi ama hamilelikte enteresan bir şekilde düşük 1.60 çıkmış yine. İlaç kullanmam gerekmeden bitecek çok şükür gebelik. Diğer tüm değerler iyi dedi sadece kansızlık sınırda çok şükür.
Devlette de ölçüyolar aslında şimdiye kadar bi sey demeleri şükürŞimdi özele baslayacaksin ya orada ölçüyor her seferinde eger sorun görürse alırsın yoksa gerek yok bence.
Ben de 75 lik yaptırdım .Kızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?
Hahaha dün gittim işte artık 30 haftada çağırdı bakalim. Sonra zaten 33 gider 36 sonrasi dogururum insaalalh sağlıkla çok uzamadanSonunda doktora gitmişiz
Ben de 75 lik yaptırdım .
Hemşire yavaş ama 10 dk içerisinde tüketmemi istedi . Mideyi altüst edebiliyor bu çok normal , mümkğn mertebe bol su iç , o şekeri atman gerek vücuttan , çünkü ister istemez sersemlik yapıyor
Benimki de 1 ay sonra gel dedi. Yani nisan sonu giderim işteHahaha dün gittim işte artık 30 haftada çağırdı bakalim. Sonra zaten 33 gider 36 sonrasi dogururum insaalalh sağlıkla çok uzamadan
Seker yüksekliği ya da düşüklüğü sersemlik yapabilir canım.Kızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?
Canım. Bende de Nimo marka var. Annemlerde omrin var aynı ölçüyor. Farklılık yok tabi Omrin daha iyi adı duyulmuş bir marka. Ama acura ya da diğer ucuz markalarda Cook çok kötü diyemeyiz. Yoru.lara bakmak lazım. Hepsiburada ya da Trendyol daki yorumlara bak. Hiç olmamasındansa bunlardan birini tercih edebilirsin. Sağlık ocagin yakın olsa git olctur ama sanırım o da mümkün değil.Ucuz olanlar güvenilir mi emin olamıyorum kaliteli olanlar da pahalı bilemedim uygun fiyatlı alsam mı yoksa yanlış ölçer boşa mı alırım
Ben en son 8 Mart da gittim.Benimki de 1 ay sonra gel dedi. Yani nisan sonu giderim işte
Ben yaptırmadımSelam herkes şeker yüklemesi yaptırdı mı
Beni ne doktorum nede sağlık ocağında ki ebe uyarmadı
Ben anamdan dogdum dogali su icmeden yapamam yaz kis fark etmez aşırı su içen biriyim ama catladim işte, genetiklik payi agir basiyor benceValla ilkinde her gün özenle kremler sürmene rağmen çatladı. Şimdi aynı senin gibi yaptım hiç bir şey kullanmıyorum.Ama eski çatlaklar çıktı ortaya yeni çatlama yok . Acaba ilkinde yeteri kadar su mu icmemistim diye düşünüyorum şimdi.
Ben her banyo sonrasi normal kulak pamuguyla suyunu aliyordum hemen cok itmedenKızlar bebeğe kulak çöpü kullandınız mı? Alacak mısınız? Herkes almış gibi videolrda ama tehlikeli değil mi?
Canim eger suyun normalse ailese seker hastasi yoksa , yaptirmayabilirsin ama doktorunun sormasi lazimdi sen karar verirdin ona göreSelam herkes şeker yüklemesi yaptırdı mı
Beni ne doktorum nede sağlık ocağında ki ebe uyarmadı
Verilmiş hak alınamaz bence cıkan lar için böyle düşünüyorum cıkamayanlar kaldı gibiAyy idari izin mi kalkmiş daha 1 haftadir izindeyim.nasil olcak ya simdi acaba dönecek miyiz
Ben dönmem yani cimere ve Başhekimliğe yazarım eve bir dilekçe yazsınlar sözel çagırırlarsa gitmem sahsen rapor alırım cünkü zorlanıyorum sabah kalkamıyorum kazanılmıs hak kusura bakmasınlar sendikada itiraz edecegine dönersiniz diyor Allah allahÇok moralim bozuldu benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?