Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar doktor tahlilleri tekrarladı hersey yolunda çıktı bugün çıkmış. Tsh yüksekti normaldi 3 3.5 tu hamilelik öncesi ama hamilelikte enteresan bir şekilde düşük 1.60 çıkmış yine. İlaç kullanmam gerekmeden bitecek çok şükür gebelik. Diğer tüm değerler iyi dedi sadece kansızlık sınırda çok şükür.

Bende dikkat ediyorum ama umarım günlük kullandığım tansiyon ilacı sayısı artmaz

Bende de enfeksiyon var sanırım ama bir şikayetim yok. 3 hafta önce monurol içtim ama pek faydası olmamış sanki.
Evet bende içtim onu ama bana da faydası olmadı .
Dün doktor farklı antibiyotik yazdı .
Özele gittiğim doktorum hiç antibiyotik tedavisi uygulamıyor , varsa yoksa probiyotik …
Kamu hekimleri daha tedaviye yatkınlar .
Sende de görünüyor ama bol suyla atılabilir , benim akıntım mevcut , bu bende uyarı noktası .. Kaşıntı va yok ama akıntı bence yeterince belirleyici sebep tedavi için

Sonunda doktora gitmişiz

Kızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?
Ben de 75 lik yaptırdım .
Hemşire yavaş ama 10 dk içerisinde tüketmemi istedi . Mideyi altüst edebiliyor bu çok normal , mümkğn mertebe bol su iç , o şekeri atman gerek vücuttan , çünkü ister istemez sersemlik yapıyor

Bana 5 dkka da iç dediler 3.5 dk ka da içtim sağol canım su içiyorum ben de öyle düşündüm şekeri fazla geldi heralde bol su içiyorum

Ucuz olanlar güvenilir mi emin olamıyorum kaliteli olanlar da pahalı bilemedim uygun fiyatlı alsam mı yoksa yanlış ölçer boşa mı alırım
Canım. Bende de Nimo marka var. Annemlerde omrin var aynı ölçüyor. Farklılık yok tabi Omrin daha iyi adı duyulmuş bir marka. Ama acura ya da diğer ucuz markalarda Cook çok kötü diyemeyiz. Yoru.lara bakmak lazım. Hepsiburada ya da Trendyol daki yorumlara bak. Hiç olmamasındansa bunlardan birini tercih edebilirsin. Sağlık ocagin yakın olsa git olctur ama sanırım o da mümkün değil.

Benimki de 1 ay sonra gel dedi. Yani nisan sonu giderim işte
Ben en son 8 Mart da gittim. 1 ay sonra gel dedi. Ama sonra 18 Mart'da perintolologa gittiğim için bir 10 gün daha bekleyip gidicem. Ama hep özel günlere denk getirmiştim. Son aylar sürekli cagirirsa şimdilim sıkıntım yok nasılsa Bebekte hareketli.

Bu arada fbtl sen demiştin yanlış hatırlamıyorsam bir şampuan kaldı diye. Ben onu da aldım. Bende bir eksik göğüs pedi kaldı. Onu da unutmuşum dün sipariş verirken. Mevcut kıyafetlerin yıkama ve ütüleme işi tamamlandı. Çekmeceler dolap yerlesti. Bir tek yatağı yıkayıp hazirlamadim. Onu da Haziran başı yaparız. Ha bir de hediyelik kaldı. İşler bitti sayılır. Biraz erken yaptım biliyorum ama ne yapayım çok yoğunum. Haziran da sınav haftalarimiz olacak. Şimdiden vaktim varken halledeyim dedim.

Kızlar bebeğe kulak çöpü kullandınız mı? Alacak mısınız? Herkes almış gibi videolrda ama tehlikeli değil mi?

Ben anamdan dogdum dogali su icmeden yapamam yaz kis fark etmez aşırı su içen biriyim ama catladim işte, genetiklik payi agir basiyor bence

Çok moralim bozuldu benim de
Ben dönmem yani cimere ve Başhekimliğe yazarım eve bir dilekçe yazsınlar sözel çagırırlarsa gitmem sahsen rapor alırım cünkü zorlanıyorum sabah kalkamıyorum kazanılmıs hak kusura bakmasınlar sendikada itiraz edecegine dönersiniz diyor Allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…