Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende hiç istemiyorum dönmek zaten gitmek 1 saatimi alıyor yol çok yıpratıcı en kötü normal rapor almayı düşünüyorum

Ayy idari izin mi kalkmiş daha 1 haftadir izindeyim.nasil olcak ya simdi acaba dönecek miyiz
Çıkanlar geri çağrılmayacakmış ama çıkamayanlar hakkını kaybetti.
Arkadaşım öğretmen çıkan arkadaşı var o biraz bekletmişti müdürle görüşmüş çıkamazsın demiş. Oda çok üzgün olduğundan bahsediyordu.
Tabi kuruma pozisyona göre değişebilir de

Merhaba hanımlar şeker yüklemesi sonucu yüksek çıkıp diyetle normale dönen oldu mu? Bugün kontrolüm vardı şeker yüksek dedi endokrine yönlendirdi diyet verdi 1 hafta takip yapıcaz
Ben diyet yapıyorum, takipte ediyorum ve sürekli sürecek bu hamilelik boyunca.
Yani bir kaç hafta diyet yapıp şeker iyileşmesi diye bir şey yok.
Düzenli diyet ve hareketle insüline ihtiyaç olmuyor şanslıysan eğer doğum sonrası geçiyor kiminde kalıcı oluyor

Bende son zamana kadar yoğun olacağım ondan almadim. Yarın e bebek çekim var onunla şampuanı halledip kapatacağım alışveriş isini. Bide hediyelikler, çikolata ve kapı süsü kaldı ama onun acelesi yok içime sinsin istiyorum. Isim hazir olunca rahatladim. Yatak kurulu ama icini yikamadim bebek kiyafetleriyle yikanacak onlarda. Eskiden kıyafet yok zaten ütüleme yapmayacağım bide kurutmaya atacagim hepsini hemen hallolur diye acele etmiyorum.

Ben çok yanlış alışveriş yapmışım. Bebek için aldığım ilk şey bez oldu. 1 ve 2 numara bionatural 1 numara 128 tane 2 numara 136..... Ve çok minikler
3400 doğan çocuğa 1 numara bio Natural kullanıyorlar şuan, gayette tam sıkma vs yokmuş.
Bence yeni doğan bebişleri unuttunuz iri bişi olacağını sanıyorsunuz kızlar misminnacık onlar
Ama prima ya göre daha kısa sürede geçilebilir belki 2 ye onu bilemem elbette. İlk ay 1 numara kullanılır bence 4. 5 kilo değilse bebek

Ben normak doğum istememe rağmen sezeryanla doğum yaptım. 28. Günüm bugün ve hala ağrı sızı yanmam var. Dik yürümekte zorlanıyorum vb sıkıntılarım var. Bazı insanlarınki 2 günde geçmiyor malesef. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

Idari izinin kalktığını duyan müdürüm sabahtan 150 kişilik personel grubuna yazdı hemen, kaldırılmıştır diye. Bu kadar insan içinde idari izin kullanan tek ben olduğuma göre, muhtemelen beni geri çağırıyor yine arar sorarım ama kazanılmış hak diyenler için şöyle bir üzücü yorumum olabilir, bu kazanılmış bir hak değil malesef, idari izin. Yani verip vermemek idarenin insiyatifindedir. Genelge kalkmadan önce bile izin vermeme hakları var. O yüzden bence hiç inatlaşıp huzurunuzu bozmayın. Şikayet ederseniz de mevzuata aykırı bir durum olmadığından boşa çıkar gibime geliyor.

O değil de, 1 hafta kullandim onda da kız hastaydi. Işe gitsem daha az yorulurdum zaten. 15-20 gün sonra da taşınacaktık, evi topluyordum. Keşke biraz daha devam etseydi. Yıllık izin kullansam bebekle geçireceğim zamandan yiyorum. Kullanmasam hamile halle nasıl dayancam onca işe. . Az buruldu içim. Ama her işte bir hayır vardır elbet

Amin cümlemize Ya acısından ziyade ben idrar torbası sarkması ve o hassas bölgenin zarar görmesinden korkuyorum .yoksa ağrı falan gözümü korkutmuyor .Normal doğurup 2 ay oturamayan da biliyorum .belki de normal doğursan daha acı çekecektin o zaman da keşke sezaryen olsaydım diyecektin .
İnsanın bünyesi çok etkili her 2 doğumda da.Normal doğurup Allah belamı versin diyen de oluyor .

Bana ilk hamilelegimde aynını drdiler. Diyete dikkat ettim. Her gün zorla da olsa yürüyüş yaptım. Doğuma kadar dengede tutmayı başardım.
Ay inşallah benimde dengede olur canım haşimato var dikkat ediyordum ama bide bu çıktı bende yürüyüşe başlıcam normalde. Çalışıyorum hareketliyim ama meyveyi fazla tüketiyorum onlara falan dikkat edicem

Bende öyle yapmayı düşünüyorum hocam
Bir de şu heyet raporu alanlara kul hakkı diyen oluyor ya ağzına kürekle vurasım geliyor. Yahu millet geçen yıl kocaman çocuğuna aylarca bakti o zaman kul hakkı değildi de şimdi mi oldu. Dogurunca da alacağım. Devlet hiç bir kolaylık sağlamıyor. Bu çocuk nasıl büyüyecek, Anne nasıl toparlayacak kimse düşünmüyor. Ankara da bildiğim bir hastane olsa ben de heyet raporu alırdım. Artık oturamıyorum bile .Evde bile bebek baskı yaptığından idrarimi kaçırıyorum.

Aslında dikkat ediyorum haşimatodan dolayı ama meyve çok tüketiyordum onun etkisi sanırım inşallah düzene girer sıkıntı olmaz

Yani açıkçası hamilelik bence geçerli bir sebep ne çektiğimizi Allah biliyor. O 1 saatlik yolda mide bulantısından vs kaç kere durduğumu ben bilirim o konuşanlar sadece konuşuyor empati yoksunları

Yani açıkçası hamilelik bence geçerli bir sebep ne çektiğimizi Allah biliyor. O 1 saatlik yolda mide bulantısından vs kaç kere durduğumu ben bilirim o konuşanlar sadece konuşuyor empati yoksunları
Lafta konuşmak kolay tabi .1 saat yol az mı? Bir de hamile kadın için. Benim de midem bulanıyor. Evde ne güzel yatıyordum uyuyordum geçiyordu. Şimdi ne yapacağım? İs yerinde sürün dur .Ya bari bitireceksiniz ramazan bitince olsun .Bir de gel eve yemek yap .Zaten eşim yoğun çalışıyor zavallı.

yok kimse gözlerine batmıyor biz batıyoruz.ya zaten bu kadınlar 2 ay sonra siz isteyin ya da istemeyin gidecek .Hamile düşmanları sevinmiştir. Biz herkesin yerine bakarken bir şey yok tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…