- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.901
Bende hiç istemiyorum dönmek zaten gitmek 1 saatimi alıyor yol çok yıpratıcıBen dönmem yani cimere ve Başhekimliğe yazarım eve bir dilekçe yazsınlar sözel çagırırlarsa gitmem sahsen rapor alırım cünkü zorlanıyorum sabah kalkamıyorum kazanılmıs hak kusura bakmasınlar sendikada itiraz edecegine dönersiniz diyor Allah allah
Nasıl alıcan ki 5 5 miBende hiç istemiyorum dönmek zaten gitmek 1 saatimi alıyor yol çok yıpratıcıen kötü normal rapor almayı düşünüyorum
Salı günü gidicem sorucam Bakalım normalde doktor hatırlatmalı bencede burayı takip etmesem kaçırıcam teşekkürlerCanim eger suyun normalse ailese seker hastasi yoksa , yaptirmayabilirsin ama doktorunun sormasi lazimdi sen karar verirdin ona göre
Ben heyet alırım ugrasamam valla bunlarlaBende hiç istemiyorum dönmek zaten gitmek 1 saatimi alıyor yol çok yıpratıcıen kötü normal rapor almayı düşünüyorum
Çıkanlar geri çağrılmayacakmış ama çıkamayanlar hakkını kaybetti.Ayy idari izin mi kalkmiş daha 1 haftadir izindeyim.nasil olcak ya simdi acaba dönecek miyiz
Ben diyet yapıyorum, takipte ediyorum ve sürekli sürecek bu hamilelik boyunca.Merhaba hanımlar şeker yüklemesi sonucu yüksek çıkıp diyetle normale dönen oldu mu? Bugün kontrolüm vardı şeker yüksek dedi endokrine yönlendirdi diyet verdi 1 hafta takip yapıcaz
Bende son zamana kadar yoğun olacağım ondan almadim. Yarın e bebek çekim var onunla şampuanı halledip kapatacağım alışveriş isini. Bide hediyelikler, çikolata ve kapı süsü kaldı ama onun acelesi yok içime sinsin istiyorum. Isim hazir olunca rahatladim. Yatak kurulu ama icini yikamadim bebek kiyafetleriyle yikanacak onlarda. Eskiden kıyafet yok zaten ütüleme yapmayacağım bide kurutmaya atacagim hepsini hemen hallolur diye acele etmiyorum.Ben en son 8 Mart da gittim.1 ay sonra gel dedi. Ama sonra 18 Mart'da perintolologa gittiğim için bir 10 gün daha bekleyip gidicem. Ama hep özel günlere denk getirmiştim. Son aylar sürekli cagirirsa şimdilim sıkıntım yok nasılsa Bebekte hareketli.
Bu aradafbtl sen demiştin yanlış hatırlamıyorsam bir şampuan kaldı diye. Ben onu da aldım. Bende bir eksik göğüs pedi kaldı. Onu da unutmuşum dün sipariş verirken. Mevcut kıyafetlerin yıkama ve ütüleme işi tamamlandı. Çekmeceler dolap yerlesti. Bir tek yatağı yıkayıp hazirlamadim. Onu da Haziran başı yaparız. Ha bir de hediyelik kaldı. İşler bitti sayılır. Biraz erken yaptım biliyorum ama ne yapayım çok yoğunum. Haziran da sınav haftalarimiz olacak. Şimdiden vaktim varken halledeyim dedim.
3400 doğan çocuğa 1 numara bio Natural kullanıyorlar şuan, gayette tam sıkma vs yokmuş.Ben çok yanlış alışveriş yapmışım.Bebek için aldığım ilk şey bez oldu. 1 ve 2 numara bionatural 1 numara 128 tane 2 numara 136..... Ve çok minikler
Ben normak doğum istememe rağmen sezeryanla doğum yaptım. 28. Günüm bugün ve hala ağrı sızı yanmam var. Dik yürümekte zorlanıyorum vb sıkıntılarım var. Bazı insanlarınki 2 günde geçmiyor malesef. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.Bir de şu 3 saatte falan doguranlar var ya o kadar imreniyorum ki .sezeryan olup 1 günde kalkan var .normal olup aylarca acı çeken var .Bence buna doktor değil biz karar vermeliyiz .Diyorum ki bazen pilates yapayım yürüyüş yapayım .o zaman daha kolay normal doğururum. Bir yanım da diyor ki ne gerek var stres yapmaya beklemeye gidiyim sezeryan olayım. Sonuçta o da 2 güne geçiyor.
Benim ki acura çok güzel ben memnunum trendyoldan aldım yorumları da çok güzel bi göz at derimUcuz olanlar güvenilir mi emin olamıyorum kaliteli olanlar da pahalı bilemedim uygun fiyatlı alsam mı yoksa yanlış ölçer boşa mı alırım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum hocamBen heyet alırım ugrasamam valla bunlarla
Amin cümlemizeBen normak doğum istememe rağmen sezeryanla doğum yaptım. 28. Günüm bugün ve hala ağrı sızı yanmam var. Dik yürümekte zorlanıyorum vb sıkıntılarım var. Bazı insanlarınki 2 günde geçmiyor malesef. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bebekler için olanı var. İstesen de diBe ittiremezsın yaniKızlar bebeğe kulak çöpü kullandınız mı? Alacak mısınız? Herkes almış gibi videolrda ama tehlikeli değil mi?
Ay inşallah benimde dengede olur canım haşimato var dikkat ediyordum ama bide bu çıktı bende yürüyüşe başlıcam normalde. Çalışıyorum hareketliyim ama meyveyi fazla tüketiyorum onlara falan dikkat edicemBana ilk hamilelegimde aynını drdiler. Diyete dikkat ettim. Her gün zorla da olsa yürüyüş yaptım. Doğuma kadar dengede tutmayı başardım.
Bir de şu heyet raporu alanlara kul hakkı diyen oluyor ya ağzına kürekle vurasım geliyor. Yahu millet geçen yıl kocaman çocuğuna aylarca bakti o zaman kul hakkı değildi de şimdi mi oldu. Dogurunca da alacağım. Devlet hiç bir kolaylık sağlamıyor. Bu çocuk nasıl büyüyecek, Anne nasıl toparlayacak kimse düşünmüyor. Ankara da bildiğim bir hastane olsa ben de heyet raporu alırdım. Artık oturamıyorum bile .Evde bile bebek baskı yaptığından idrarimi kaçırıyorum.Bende öyle yapmayı düşünüyorum hocam
Aslında dikkat ediyorum haşimatodan dolayı ama meyve çok tüketiyordum onun etkisi sanırım inşallah düzene girer sıkıntı olmazBen diyet yapıyorum, takipte ediyorum ve sürekli sürecek bu hamilelik boyunca.
Yani bir kaç hafta diyet yapıp şeker iyileşmesi diye bir şey yok.
Düzenli diyet ve hareketle insüline ihtiyaç olmuyor şanslıysan eğer doğum sonrası geçiyor kiminde kalıcı oluyor
Ben alıyorum ama kullanmıyorum açıkçası yine de bulunsun 1 kutu. Bi de bebeklerinki farklı istesende çok içe sokamıyorsunKızlar bebeğe kulak çöpü kullandınız mı? Alacak mısınız? Herkes almış gibi videolrda ama tehlikeli değil mi?
Yani açıkçası hamilelik bence geçerli bir sebep ne çektiğimizi Allah biliyor. O 1 saatlik yolda mide bulantısından vs kaç kere durduğumu ben bilirim o konuşanlar sadece konuşuyor empati yoksunlarıBir de şu heyet raporu alanlara kul hakkı diyen oluyor ya ağzına kürekle vurasım geliyor. Yahu millet geçen yıl kocaman çocuğuna aylarca bakti o zaman kul hakkı değildi de şimdi mi oldu. Dogurunca da alacağım. Devlet hiç bir kolaylık sağlamıyor. Bu çocuk nasıl büyüyecek, Anne nasıl toparlayacak kimse düşünmüyor. Ankara da bildiğim bir hastane olsa ben de heyet raporu alırdım. Artık oturamıyorum bile .Evde bile bebek baskı yaptığından idrarimi kaçırıyorum.
Lafta konuşmak kolay tabi .1 saat yol az mı? Bir de hamile kadın için. Benim de midem bulanıyor. Evde ne güzel yatıyordum uyuyordum geçiyordu. Şimdi ne yapacağım? İs yerinde sürün dur .Ya bari bitireceksiniz ramazan bitince olsun .Bir de gel eve yemek yap .Zaten eşim yoğun çalışıyor zavallı.Yani açıkçası hamilelik bence geçerli bir sebep ne çektiğimizi Allah biliyor. O 1 saatlik yolda mide bulantısından vs kaç kere durduğumu ben bilirim o konuşanlar sadece konuşuyor empati yoksunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?