- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.921
Merhaba ,ne zaman döneceksiniz seminerle birlikte mi baslayacaksnz yoksa seminerden sonra mi başlayacaksınız ,idare bu konuda birşey söyledi mi, bizimki muallakta kaldiIdari izinin kalktığını duyan müdürüm sabahtan 150 kişilik personel grubuna yazdı hemen, kaldırılmıştır diye. Bu kadar insan içinde idari izin kullanan tek ben olduğuma göre, muhtemelen beni geri çağırıyoryine arar sorarım ama kazanılmış hak diyenler için şöyle bir üzücü yorumum olabilir, bu kazanılmış bir hak değil malesef, idari izin. Yani verip vermemek idarenin insiyatifindedir. Genelge kalkmadan önce bile izin vermeme hakları var. O yüzden bence hiç inatlaşıp huzurunuzu bozmayın. Şikayet ederseniz de mevzuata aykırı bir durum olmadığından boşa çıkar gibime geliyor.
O değil de, 1 hafta kullandim onda da kız hastaydi. Işe gitsem daha az yorulurdum zaten. 15-20 gün sonra da taşınacaktık, evi topluyordum. Keşke biraz daha devam etseydi. Yıllık izin kullansam bebekle geçireceğim zamandan yiyorum. Kullanmasam hamile halle nasıl dayancam onca işe. . Az buruldu içim. Ama her işte bir hayır vardır elbet
Aynen öyle. Ne diyelim artık hayırlısı demekten başka bir şey de gelmiyor elimdenLafta konuşmak kolay tabi .1 saat yol az mı? Bir de hamile kadın için. Benim de midem bulanıyor. Evde ne güzel yatıyordum uyuyordum geçiyordu. Şimdi ne yapacağım? İs yerinde sürün dur .Ya bari bitireceksiniz ramazan bitince olsun .Bir de gel eve yemek yap .Zaten eşim yoğun çalışıyor zavallı.
yok kimse gözlerine batmıyor biz batıyoruz.ya zaten bu kadınlar 2 ay sonra siz isteyin ya da istemeyin gidecek .Hamile düşmanları sevinmiştir. Biz herkesin yerine bakarken bir şey yok tabi .
Bana seminerden sonra dedi idarem.Merhaba ,ne zaman döneceksiniz seminerle birlikte mi baslayacaksnz yoksa seminerden sonra mi başlayacaksınız ,idare bu konuda birşey söyledi mi, bizimki muallakta kaldi
Ben aldım. Kullanmıştım da oglumdaKızlar bebeğe kulak çöpü kullandınız mı? Alacak mısınız? Herkes almış gibi videolrda ama tehlikeli değil mi?
Ben de çekimle bir bez daha alayım bari. Kapış susum de tamam hediyelikler ve çikolata kaldı benim de. Benim yatak da kurulu senin ki gibi sadece yıkanacak. Sadece eski kıyafetleri değil yenileri de yıkadım. Tabi uyltuleme işini eşim yaptı. Yoksa bende yapmazdımBende son zamana kadar yoğun olacağım ondan almadim. Yarın e bebek çekim var onunla şampuanı halledip kapatacağım alışveriş isini. Bide hediyelikler, çikolata ve kapı süsü kaldı ama onun acelesi yok içime sinsin istiyorum. Isim hazir olunca rahatladim. Yatak kurulu ama icini yikamadim bebek kiyafetleriyle yikanacak onlarda. Eskiden kıyafet yok zaten ütüleme yapmayacağım bide kurutmaya atacagim hepsini hemen hallolur diye acele etmiyorum.
Tabi kullanırız canım ama benim aldığım sayı fazla olmuş. O sebeple belki hepsi kullanılmaz diye düşündum. Ne biliyim inşallah kullanırım.3400 doğan çocuğa 1 numara bio Natural kullanıyorlar şuan, gayette tam sıkma vs yokmuş.
Bence yeni doğan bebişleri unuttunuz iri bişi olacağını sanıyorsunuz kızlarmisminnacık onlar
Ama prima ya göre daha kısa sürede geçilebilir belki 2 ye onu bilemem elbette. İlk ay 1 numara kullanılır bence 4. 5 kilo değilse bebek
Aynen oda doğru. Ama sonrasında riskleri var 2. Hamilelikte vs dikişler sıkıntı yaratabiliyorAmin cümlemizeYa acısından ziyade ben idrar torbası sarkması ve o hassas bölgenin zarar görmesinden korkuyorum .yoksa ağrı falan gözümü korkutmuyor .Normal doğurup 2 ay oturamayan da biliyorum .belki de normal doğursan daha acı çekecektin o zaman da keşke sezaryen olsaydım diyecektin .
İnsanın bünyesi çok etkili her 2 doğumda da.Normal doğurup Allah belamı versin diyen de oluyor .
Bakalim verilen hak deniliyor hep ama ben güvenmiyorum hersey olur her an hafta ici olsun kurumdan bi ses cikar inşallah.Çıkanlar geri çağrılmayacakmış ama çıkamayanlar hakkını kaybetti.
Arkadaşım öğretmen çıkan arkadaşı var o biraz bekletmişti müdürle görüşmüş çıkamazsın demiş. Oda çok üzgün olduğundan bahsediyordu.
Tabi kuruma pozisyona göre değişebilir de
Hiç ilgisi yokAslında dikkat ediyorum haşimatodan dolayı ama meyve çok tüketiyordum onun etkisi sanırım inşallah düzene girer sıkıntı olmaz
Bencede çok güven ortamı yok bu durumda geri dönüş olabilecektir...Bakalim verilen hak deniliyor hep ama ben güvenmiyorum hersey olur her an hafta ici olsun kurumdan bi ses cikar inşallah.
İlk zamanlar daha sık değişiyor, zırt pırt kaka yapıyorlar falan 130 tane çok değil bitirirsin.Ben aldım. Kullanmıştım da oglumda
Ben de çekimle bir bez daha alayım bari. Kapış susum de tamam hediyelikler ve çikolata kaldı benim de. Benim yatak da kurulu senin ki gibi sadece yıkanacak. Sadece eski kıyafetleri değil yenileri de yıkadım. Tabi uyltuleme işini eşim yaptı. Yoksa bende yapmazdımEşim ütü konusunda hassas. Bu nedenle kendisi yapıyor.
Tabi kullanırız canım ama benim aldığım sayı fazla olmuş. O sebeple belki hepsi kullanılmaz diye düşündum. Ne biliyim inşallah kullanırım.Evet minicik olacaklar ilk etapda kesin kullanılır. Benim oğlum 3200 doğdu. 0 numara Prima dan 2 paket kullanmıştım o zaman.
2.yi düşünmüyorum zaten bakacak kimsem yok .onun için de onlemimi alacağım. Benim kuzenim ilkini sezaryen yaptı. İkincisinde ikiz oldu onda da sezaryen oldu .hiçbir şey olmadı. Ben çok düşündüm normal yapamayacağım. Bunu istemek önemli ben istemiyorum maalesefAynen oda doğru. Ama sonrasında riskleri var 2. Hamilelikte vs dikişler sıkıntı yaratabiliyor
Çıkarılabilecek neler var odada?Çocuğu olup bebişle odasını birlikte yapacaklar, ben hiç bir şeyi sığdıramıyorum ya
Nasıl yaptınız ne eklediniz ne çıkardınız?
Eşimle daha yataklara bile karar veremedik, kızıma İkea Kura yatak almıştım daha yeni şimdi o çok büyük kalıyor beşikle beraber odada. E bide ufaklık la tehlikeli olur mu ayaklanınca kafam karışıyor, birde üstüne oda sıkış pıkış oluyor, ev değişikliğini bir süre askıya aldık hiç gönlüme göre ev bulamıyorum içime sinmeyen bir şey almak istemedim falan bu sefer bu odaya da bir türlü adapte edemiyorum hiç bir şeyi
BDV gibi oldu jdjdjsjsj
Abimin eşininde 2. Doğumu gayet güzel geçti ameliyatı şuanda 2 ay oldu bi sorun yaşamıyo, herkesde aynı olucak diye birşey yokAynen oda doğru. Ama sonrasında riskleri var 2. Hamilelikte vs dikişler sıkıntı yaratabiliyor
Aynen bende yapamam2.yi düşünmüyorum zaten bakacak kimsem yok .onun için de onlemimi alacağım. Benim kuzenim ilkini sezaryen yaptı. İkincisinde ikiz oldu onda da sezaryen oldu .hiçbir şey olmadı. Ben çok düşündüm normal yapamayacağım. Bunu istemek önemli ben istemiyorum maalesef
Tansiyonu nasıl anladı canm geçmiş olsun bu arada25+6 dedi 825 gram dedi bütün moralimi bozdu insan hiç mi olumlu bisey demez sabahtan beri ağlıyorum alfamet tansiyon ilacı verdi umarım bi işe yarar
Geçmiş olsun canım kilosu gayet iyi bebeğin normal , Bence doktorunu değiştir25+6 dedi 825 gram dedi bütün moralimi bozdu insan hiç mi olumlu bisey demez sabahtan beri ağlıyorum alfamet tansiyon ilacı verdi umarım bi işe yarar
Vala ben dedim ilk defa gelmişti ya doktorum gittikten sonda gel ölçelim dedi 14-10 çıktı bence heyecandan Çünkü o kadar şey söyledi ki moralim çok bozuldu şimdi evde ölçtüm 12-8 normal yani ilacı da içtim bakalım ne olacak erken derken ne kadar erken doğum bari 1 kiloyu geçsin gerçekten zaten tedaviyle oldu onu kaydetmek istemiyorumTansiyonu nasıl anladı canm geçmiş olsun bu arada
Allah korusun canım kötü düşünme, doktorun biraz patavatsızca davranmış sanki. İçine sinmediyse başka bir doktora daha görün.. stres yapma gerçekten en zarar veren şey stresVala ben dedim ilk defa gelmişti ya doktorum gittikten sonda gel ölçelim dedi 14-10 çıktı bence heyecandan Çünkü o kadar şey söyledi ki moralim çok bozuldu şimdi evde ölçtüm 12-8 normal yani ilacı da içtim bakalım ne olacak erken derken ne kadar erken doğum bari 1 kiloyu geçsin gerçekten zaten tedaviyle oldu onu kaydetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?