- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.941
Bi kere ölçmeye mi tansiyon ilacı verdi ?benim de böyle çıkıyor ama heyecandan oluyor benim ki evde hep normal.baska bi doktora görün bence canim çokta sıkıntı yapma kendine.Bazı doktorlar evham yaptırıyoVala ben dedim ilk defa gelmişti ya doktorum gittikten sonda gel ölçelim dedi 14-10 çıktı bence heyecandan Çünkü o kadar şey söyledi ki moralim çok bozuldu şimdi evde ölçtüm 12-8 normal yani ilacı da içtim bakalım ne olacak erken derken ne kadar erken doğum bari 1 kiloyu geçsin gerçekten zaten tedaviyle oldu onu kaydetmek istemiyorum
Dr değiş canım böbreğin büyüdüğünü nasıl anlamış tansiyon bi kere ölçmeyle olmaz ki düzenli takiple yüksek çıkarsa değil mi ayrıca başka bi dr daha git bozma moralini sakınAz önce doktora gittim benim doktorum gitti onun yerine gelen adama gittim beni bir konuşturmadı böbreğin büyümüş tansiyon var erken doğum olabilir bisey sormama bile izin vermedi bi poşet ilaç verdi gönderdi
Öğretmen degilim ben, pazartesi başlarım muhtemelen.Merhaba ,ne zaman döneceksiniz seminerle birlikte mi baslayacaksnz yoksa seminerden sonra mi başlayacaksınız ,idare bu konuda birşey söyledi mi, bizimki muallakta kaldi
Ne dediğini bilmiyor bence o doktor vala ultrason la baktı böbreğe de taş var bide dediBi kere ölçmeye mi tansiyon ilacı verdi ?benim de böyle çıkıyor ama heyecandan oluyor benim ki evde hep normal.baska bi doktora görün bence canim çokta sıkıntı yapma kendine.Bazı doktorlar evham yaptırıyo
Benim yatak odam geniş. Odanın bir bölümüne çekmeceli bir dolap aldim. İçine ve üstüne kutular aldim. Beşik zaten yanımda duracak. Ev o kadar ayarlandı ki 4 kişiye göre gram yer yok. Çalışma odası var ekstra ya 5+1 ev bakacağım ya da onu bozacağım. Ama 2 yıl benimle yattı diğerleri bundada hemen ayırmam.Çocuğu olup bebişle odasını birlikte yapacaklar, ben hiç bir şeyi sığdıramıyorum ya
Nasıl yaptınız ne eklediniz ne çıkardınız?
Eşimle daha yataklara bile karar veremedik, kızıma İkea Kura yatak almıştım daha yeni şimdi o çok büyük kalıyor beşikle beraber odada. E bide ufaklık la tehlikeli olur mu ayaklanınca kafam karışıyor, birde üstüne oda sıkış pıkış oluyor, ev değişikliğini bir süre askıya aldık hiç gönlüme göre ev bulamıyorum içime sinmeyen bir şey almak istemedim falan bu sefer bu odaya da bir türlü adapte edemiyorum hiç bir şeyi
BDV gibi oldu jdjdjsjsj
Biraz mı ne bisey sormama bile izin vermedi yok ben makale yazıyorum covit iğnesinin ruhsatı yok ya bizene hayatını anlattı durdu covit yok bilmem neAllah korusun canım kötü düşünme, doktorun biraz patavatsızca davranmış sanki. İçine sinmediyse başka bir doktora daha görün.. stres yapma gerçekten en zarar veren şey stres
Tansiyon sorunu bende yaşadım. Tamamen tuzsuz beslendim son 2 ay ilaç almadım ama sinirdaydi hep. Sağlıkla doğdu 3400 gram ve haftasında. Böyle doğum yapan çok çok var dikkat etmek gerekiyor sadece. Erken doğumdan ziyade bebekte gelişim yavaşlıyor 30 haftadan sonra. Çok geçmiş olsun.Ne dediğini bilmiyor bence o doktor vala ultrason la baktı böbreğe de taş var bide dedi
Yatak yanina takilan next to me yatak vardı benim, 6 aya kadar orda yanimda yatircam. Sonrasında yatak odamda iptal edilen ebeveyn banyosunun çıkıntısı var, oraya bebek yatağını sığdırmayı planlıyorum. Bir yıl da öyle gider. Gece 50 kez aglayan bebeği kızımın odasına koyarsam çocuk uykusuz kalir. Okula yorgun gider. Gece odasina girip durmamak için de yatak odasindaki cekmecelerde yer actim bebek icin. Bebek esyalarinin çoğunu yatak odasina koyacagim.Çocuğu olup bebişle odasını birlikte yapacaklar, ben hiç bir şeyi sığdıramıyorum ya
Nasıl yaptınız ne eklediniz ne çıkardınız?
Eşimle daha yataklara bile karar veremedik, kızıma İkea Kura yatak almıştım daha yeni şimdi o çok büyük kalıyor beşikle beraber odada. E bide ufaklık la tehlikeli olur mu ayaklanınca kafam karışıyor, birde üstüne oda sıkış pıkış oluyor, ev değişikliğini bir süre askıya aldık hiç gönlüme göre ev bulamıyorum içime sinmeyen bir şey almak istemedim falan bu sefer bu odaya da bir türlü adapte edemiyorum hiç bir şeyi
BDV gibi oldu jdjdjsjsj
Çok sağol canım benim doktor o kadar korktu ki dışarı çıktım nasıl ağladım odadan çıktı benim orda ağladığımı görüyorsun insan ni teselli verir yok onu da vermedi gittiTansiyon sorunu bende yaşadım. Tamamen tuzsuz beslendim son 2 ay ilaç almadım ama sinirdaydi hep. Sağlıkla doğdu 3400 gram ve haftasında. Böyle doğum yapan çok çok var dikkat etmek gerekiyor sadece. Erken doğumdan ziyade bebekte gelişim yavaşlıyor 30 haftadan sonra. Çok geçmiş olsun.
Aynen canım kesinlikle bi tane instgramda doktor var o söylüyor kabızlık için magnezyum şart diye..inanki bende magnezyuma başladım geçti gayda edilorİçiyorum magnezyum hem sabah hem akşam. Bende kabızlık yok canım. Kabızlık olmadığı halde kanama oldu.@_Rumy_ ilaçtan mi diye sormuş. Rumy duydun mu magnezyum iciyormusun? Ama çok mantıklı önceden vardı kabızlık sonra geçti. Demek magnezyum fayda etti.
Bol bol su iç canım vücudun o şekeri atsın dede bana hemşire..bi de bugün kesinlikle şekerli hiç bişey yeme dedi .inan hapemiz öyleolduk..oşekermühvetmiştiKızlar 75 gr şeker yüklemesinden döndüm biraz kötü oldum hala halsiz gibiyim yatıyorum siz de böyle oldunuz mu normal mi ne yapmak gerekir ?
Bence de öyle, başka bi doktora görünmekte fayda var.Ne dediğini bilmiyor bence o doktor vala ultrason la baktı böbreğe de taş var bide dedi
Ne dedi ki doktor canım..kilosu mu azmış anlamadım tansiyonu devamlı takip etmeden neden ilaç verdi önce bi hafta takip ediliyordu ğaliba25+6 dedi 825 gram dedi bütün moralimi bozdu insan hiç mi olumlu bisey demez sabahtan beri ağlıyorum alfamet tansiyon ilacı verdi umarım bi işe yarar
Hiç bilmiyorum şimdi o ilacı içtim sersem gibiyim 11-9 çıktı tansiyon şimdi ölçtüm deNe dedi ki doktor canım..kilosu mu azmış anlamadım tansiyonu devamlı takip etmeden neden ilaç verdi önce bi hafta takip ediliyordu ğaliba
3lt içtim sık sık tuvalete çıktım kendime geldim canım sağolBol bol su iç canım vücudun o şekeri atsın dede bana hemşire..bi de bugün kesinlikle şekerli hiç bişey yeme dedi .inan hapemiz öyleolduk..oşekermühvetmişti
Bende evden çalışmaya izin vermezlerse rapor ve izin şeklinde devam edeceğim çok üzgünüm açıkçasıBen dönmem yani cimere ve Başhekimliğe yazarım eve bir dilekçe yazsınlar sözel çagırırlarsa gitmem sahsen rapor alırım cünkü zorlanıyorum sabah kalkamıyorum kazanılmıs hak kusura bakmasınlar sendikada itiraz edecegine dönersiniz diyor Allah allah
Tansiyon en az 1 hafta ölçülmeli diğer türlü 1 kerelik bir şeye ilaç yazılmaz.ayrica bir tanıdık vardı tansiyonu yükselmiş doktor 1 hafta rapor verdi .sonra kız olctu düzenli ve tansiyon çıkmadı.Hiç bilmiyorum şimdi o ilacı içtim sersem gibiyim 11-9 çıktı tansiyon şimdi ölçtüm de
Bir zaten biz gözlerine batıyoruz. Kimsenin gözlerine yıllarca battığı yok .Bende evden çalışmaya izin vermezlerse rapor ve izin şeklinde devam edeceğim çok üzgünüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?