- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #39.961
Milletin çocuğu olur çocuğunu bahane eder ,idari izin çıkar bilmem ne olur. Bize geldi mi kalkar .Uyuz oluyorum su duruma .Bende evden çalışmaya izin vermezlerse rapor ve izin şeklinde devam edeceğim çok üzgünüm açıkçası
Bende anlamadım bu doktoru hemen yazı bide günde 8 tane diyo dedim çok değildi tamam 4 le başlayalım dediTansiyon en az 1 hafta ölçülmeli diğer türlü 1 kerelik bir şeye ilaç yazılmaz.ayrica bir tanıdık vardı tansiyonu yükselmiş doktor 1 hafta rapor verdi .sonra kız olctu düzenli ve tansiyon çıkmadı.
Bence kullanma bir başka doktora git .Yaşlılara bile böyle yapmıyorlar.hatta en kötü devletin aciline veya normal muayenesine git.Bende anlamadım bu doktoru hemen yazı bide günde 8 tane diyo dedim çok değildi tamam 4 le başlayalım dedi
4 tane bi kullanıyım da belki düzelir haftaya gel dedi 8 tane ne ya Allah aşkınaBence kullanma bir başka doktora git .Yaşlılara bile böyle yapmıyorlar.hatta en kötü devletin aciline veya normal muayenesine git.
Kasılmalar öyle oluyormuş sık sık oluyorsa dr gitmende fayda var yoksa arada bir düzensizse bu haftalarda olan bi kasılma çeşidi vardı sanki uygulamada okumuştumKizlar sizin de karnınız taş gibi sert oluyor mu arada ?? Bu tehlikeli bir şey midir ??
Hem üzüldüm hemde sinir oldumBende evden çalışmaya izin vermezlerse rapor ve izin şeklinde devam edeceğim çok üzgünüm açıkçası
Ay haftasonu mu okula tebliğ gelmiş hemen çağırıyor pazartesi olsun bakalım ay sinir oldum bu yöneticilere beni daha arayan soran yok bilmiyorum ma yatacagım salıdan rapor alırım artıkIdari izinin kalktığını duyan müdürüm sabahtan 150 kişilik personel grubuna yazdı hemen, kaldırılmıştır diye. Bu kadar insan içinde idari izin kullanan tek ben olduğuma göre, muhtemelen beni geri çağırıyoryine arar sorarım ama kazanılmış hak diyenler için şöyle bir üzücü yorumum olabilir, bu kazanılmış bir hak değil malesef, idari izin. Yani verip vermemek idarenin insiyatifindedir. Genelge kalkmadan önce bile izin vermeme hakları var. O yüzden bence hiç inatlaşıp huzurunuzu bozmayın. Şikayet ederseniz de mevzuata aykırı bir durum olmadığından boşa çıkar gibime geliyor.
O değil de, 1 hafta kullandim onda da kız hastaydi. Işe gitsem daha az yorulurdum zaten. 15-20 gün sonra da taşınacaktık, evi topluyordum. Keşke biraz daha devam etseydi. Yıllık izin kullansam bebekle geçireceğim zamandan yiyorum. Kullanmasam hamile halle nasıl dayancam onca işe. . Az buruldu içim. Ama her işte bir hayır vardır elbet
Benide unuturlar insallahBari birazcık olsun kullanaydik şu idari izinleri beni çağırana kadar gitmeyeceminsallaj unuturlar beni
Bence ilaç olayına ara verin. Çünkü tek seferde tansiyon olup olmadığina karar verilemez. Tansiyon her gün aynı saatlerde ve aynı sartta ölçülür ve o şekilde karar verilir. Kendinizi de hiç üzmeyin. Başka bir Dr a gidin derimBende anlamadım bu doktoru hemen yazı bide günde 8 tane diyo dedim çok değildi tamam 4 le başlayalım dedi
Ben de duymamış gibi yapmak istiyorum ama benden başka kullanan olmadığı halde 3 kere msj attı adam personel grubuna. Bayaa da bana sesleniyo ordanAy haftasonu mu okula tebliğ gelmiş hemen çağırıyor pazartesi olsun bakalım ay sinir oldum bu yöneticilere beni daha arayan soran yok bilmiyorum ma yatacagım salıdan rapor alırım artık
Ay ins canım şimdi evdeyim ölçüyorum bakalım takipteyimBence ilaç olayına ara verin. Çünkü tek seferde tansiyon olup olmadığina karar verilemez. Tansiyon her gün aynı saatlerde ve aynı sartta ölçülür ve o şekilde karar verilir. Kendinizi de hiç üzmeyin. Başka bir Dr a gidin derim
Özel Tınaztepe hastanesiMerhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da inanmıyorum. Arka arkaya dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler
Merhabalar ben prof.dr.yeşim bülbülde yaptırdım . Bayraklı martı towerda . Memnun kaldım açıkçası , baktığı her şeyi anlatarak aktardı , fotoğraf yakalamak için de çabaladı baya bir süre . Bittiğinde birkaç sorum vardı merak ettiğim onları sordum , hatta bazı artıMerhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da inanmıyorum. Arka arkaya dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler
Çok teşekkürlerMerhabalar ben prof.dr.yeşim bülbülde yaptırdım . Bayraklı martı towerda . Memnun kaldım açıkçası , baktığı her şeyi anlatarak aktardı , fotoğraf yakalamak için de çabaladı baya bir süre . Bittiğinde birkaç sorum vardı merak ettiğim onları sordum , hatta bazı artı
tavsiyelerde de bulundu. Bitimde raporu hem bana hem de doktoruma mail attılar hemen.850 liraydı ücreti
Teşekkür ederim, fiyat bilgisi de çok iyi olduÖzel Tınaztepe hastanesi
Prof.dr. Serkan güçlü
Tek bebek 750
İkiz gebelik 850 tl
Ben baby me anne yanı aldım. Yatağın karşısında dolap yanında yine dolap var. Anne yanı ile dolap arası yarım metre. Artık çocuk yattığı kadar orada sonra diğer çocuğun odasında ki besige geçecek. Oğlum büyüyünce beşiği kaldırmadan baza almıştım. Abi baza da çocuk beşikte olacak. Beşik büyük 4-5 yaşına kadar gider buyuyunce beşiği sokup normal yatağa dönüştürürum. Bende diğer oda çalışma odasını bozmak istemiyorum.Çocuğu olup bebişle odasını birlikte yapacaklar, ben hiç bir şeyi sığdıramıyorum ya
Nasıl yaptınız ne eklediniz ne çıkardınız?
Eşimle daha yataklara bile karar veremedik, kızıma İkea Kura yatak almıştım daha yeni şimdi o çok büyük kalıyor beşikle beraber odada. E bide ufaklık la tehlikeli olur mu ayaklanınca kafam karışıyor, birde üstüne oda sıkış pıkış oluyor, ev değişikliğini bir süre askıya aldık hiç gönlüme göre ev bulamıyorum içime sinmeyen bir şey almak istemedim falan bu sefer bu odaya da bir türlü adapte edemiyorum hiç bir şeyi
BDV gibi oldu jdjdjsjsj
Beni unutmadilarBenide unuturlar insallah
Benim oluyo arada sanırım geriliyo fln, saniyelik taş gibi oluyo, sonra taş gibi olan yerle oynuyorum geçiyoKizlar sizin de karnınız taş gibi sert oluyor mu arada ?? Bu tehlikeli bir şey midir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?