Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende anlamadım bu doktoru hemen yazı bide günde 8 tane diyo dedim çok değildi tamam 4 le başlayalım dedi

Bende anlamadım bu doktoru hemen yazı bide günde 8 tane diyo dedim çok değildi tamam 4 le başlayalım dedi
Bence kullanma bir başka doktora git .Yaşlılara bile böyle yapmıyorlar.hatta en kötü devletin aciline veya normal muayenesine git.

Ay haftasonu mu okula tebliğ gelmiş hemen çağırıyor pazartesi olsun bakalım ay sinir oldum bu yöneticilere beni daha arayan soran yok bilmiyorum ma yatacagım salıdan rapor alırım artık

Bence ilaç olayına ara verin. Çünkü tek seferde tansiyon olup olmadığina karar verilemez. Tansiyon her gün aynı saatlerde ve aynı sartta ölçülür ve o şekilde karar verilir. Kendinizi de hiç üzmeyin. Başka bir Dr a gidin derim

Ay haftasonu mu okula tebliğ gelmiş hemen çağırıyor pazartesi olsun bakalım ay sinir oldum bu yöneticilere beni daha arayan soran yok bilmiyorum ma yatacagım salıdan rapor alırım artık
Ben de duymamış gibi yapmak istiyorum ama benden başka kullanan olmadığı halde 3 kere msj attı adam personel grubuna. Bayaa da bana sesleniyo ordan arayan soran yoksa bi durun bakalım, ses etmeyin bence de

Ay ins canım şimdi evdeyim ölçüyorum bakalım takipteyim

Merhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da inanmıyorum. Arka arkaya dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler

Özel Tınaztepe hastanesi
Prof.dr. Serkan güçlü
Tek bebek 750
İkiz gebelik 850 tl

Merhabalar ben prof.dr.yeşim bülbülde yaptırdım . Bayraklı martı towerda . Memnun kaldım açıkçası , baktığı her şeyi anlatarak aktardı , fotoğraf yakalamak için de çabaladı baya bir süre . Bittiğinde birkaç sorum vardı merak ettiğim onları sordum , hatta bazı artı
tavsiyelerde de bulundu. Bitimde raporu hem bana hem de doktoruma mail attılar hemen.850 liraydı ücreti

Çok teşekkürler

Ben baby me anne yanı aldım. Yatağın karşısında dolap yanında yine dolap var. Anne yanı ile dolap arası yarım metre. Artık çocuk yattığı kadar orada sonra diğer çocuğun odasında ki besige geçecek. Oğlum büyüyünce beşiği kaldırmadan baza almıştım. Abi baza da çocuk beşikte olacak. Beşik büyük 4-5 yaşına kadar gider buyuyunce beşiği sokup normal yatağa dönüştürürum. Bende diğer oda çalışma odasını bozmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…