Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim saniyelik değil işte 5 dk falan sürüyor özellikle yemeklerden sonra karnım taş oluyor baya kalıyor öyle gerim gerim geriliyor sanki derim yetmiyor gibi
Yemekten sonra bende de oluyor tüm karnım geriliyor bugün sabah 6 aylık akşam resmen 9 aylıktım Kasılma da tek tarafta toplanıyor orası geriliyor sanırım bizimki tamamen şişkinlik ve gaz bence

Tabi haklısınız. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Gerisi önemli değil.

Böyle böyle çatlıcak artık sanırım gerldikçe
Ay kaşımayın sakın
Benim göbekte bir sey yok da, sağ göğsümde inanılmaz kaşıntı vardı bir ara çok kaşıdım uyku arasında falan dün bi baktım ki altı çatlamış resmen az da olsa

Kizlar sizin de karnınız taş gibi sert oluyor mu arada ?? Bu tehlikeli bir şey midir ??
Canım benim de taş gibi oluyordu akşamları özellikle..biraz ayakta kalıyor hemen kendimi koltuğa atıyorum .Dr. gittim baktı.bi sıkıntı yok ama sürekli sertlik iyi değil dedi dikkat et dedi.bana fitil ve iğne yazdı iğne erken doğumu engelliyormuş ve rahim ağzını korur dedi.dün vuruldum 2 gündür daha iyiyim ..hagtada 1 yaptırcam 34.hagtalara kadar

Ay kaşımayın sakın
Benim göbekte bir sey yok da, sağ göğsümde inanılmaz kaşıntı vardı bir ara çok kaşıdım uyku arasında falan dün bi baktım ki altı çatlamış resmen az da olsa
Ayyyy yok evet duydum kaşıyınca çatlıyomuş korkuyorum , kaşındıkça yağ sürüyom hemennn benimde sol göğüsümde 2 tane çizgi çatlak oldu

3 sene sonra birlikte yatacaklar. oda küçük bu arada. Duvara kadar olan ranzalardan yaptıracağım.
Kızımında odasını 3,5 yaşında ayırmıstım.

Bebekler sürekli ağlar geceleri. Çocuğu da uykusuz bırakır yahu :) bütün diş evresi tamamlanana kadar benle yatacak inşallah :)
O da işte anca 3 yaş oluyor

Ben de çalışma odamı bozmak istemiyorum. Eşim üst kata gel dedi ama
Benim için rahat etmez öyle çocuklar altta ben üstte kontrolcuyum galiba
Her şeyi kontrol etmem lazım
Yatsınlar işte kardeş kardeş ileride

Çıkarılabilecek neler var odada?
Yatak gardırop oyuncakları için bir dolap var, dolabı küçük büyüteceğim beşik de girecek o zaman oyuncakları için kullandığım o kitaplık alt açma masasına yer bulamam, sıkış pıkış olsun istemiyorum çünkü,
Hemen odasını ayırmasam bile beşiğinide kurarım diye düşünüyorum gündüz uykularını falan o odada yapıp alıştırmak kızımda avantaj sağlamıştı erkenden ayırabilmiştim odasını.

Benimde muhtemelen öyle olacak, taşınmayı gözüm kesmedi resmen ya ev baktım beğenmedim fiyatlar uçmuş, insanlar o çok çirkin evlerine çok astronomik rakamlar yazmış şaştım kaldım.
Aceleye gelmesin diyip süreci durdurdum hiç kendimi strese sokamamm Bi şekilde evi adapte edeceğim mobilya değişikliğiyle artık

Ah bide o, var aynı odada olsalar bile çok ağlarsa falan büyük olan rahatsız olur ya, ben sanki hemen yanyana yatacaklarmış gibi düşündüm ama yatamazlar doğru.

Kafamda deli sorulllaar

Ya bide bence oda olsa bile belli bir yaşa gelene kadar aynı odada olmaları onlar içinde güzel bir şey, birlikte uyumak oynamak fslsn. 10 yaşlarına gelmeden düşünmem bende ayırmayı.
Keşke azıcık büyük olsaymış odaları ama kısmet artık napalım sığdıracağız.
Bir ikea yapmam fikir edinmem lazım

Ay şöyle yataklarımızı hazırladığımız hallerden resim atalım ya
Ben artık o aşamalara gelmek istiyorum sanırım sıkıldım yine

O da olur zamanla
Tabii ki birlikte aynı odada yatmaları cok iyi olur. Ama belirli bir yaştan sonra bana daha mantıklı geliyor. Cunku gece sürekli uyanacak diğerinin de uykusunu bölecek hep
Oda büyük olsaydi bılr ben suan düşünmezdim

Ay hakkaten baya küçükmüş

Ben bio naturel almadım hiç. Hepsini baby turco aldım 1,2,3 olarak..
İhtiyaç olursa 3 e hemen geçmezse falan 2 no alıp devam ederiz dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…