- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.001
Ben buramdan sonra hazırlıcam hepsini kıyafetlerini yıkıcam , beşiğinin örtüsünü yıkayıp hazırlıcamAy şöyle yataklarımızı hazırladığımız hallerden resim atalım ya
Ben artık o aşamalara gelmek istiyorum sanırım sıkıldım yine
Hastaneye bio götürücem.Ay hakkaten baya küçükmüş
Ben bio naturel almadım hiç. Hepsini baby turco aldım 1,2,3 olarak..
İhtiyaç olursa 3 e hemen geçmezse falan 2 no alıp devam ederiz dedik.
Prof. Dr.Sabahattin AltunyurtMerhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da inanmıyorum. Arka arkaya dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler
Yaşayıp göreceğiz bakalım bizi neler bekliyorO da olur zamanla
Tabii ki birlikte aynı odada yatmaları cok iyi olur. Ama belirli bir yaştan sonra bana daha mantıklı geliyor. Cunku gece sürekli uyanacak diğerinin de uykusunu bölecek hep
Oda büyük olsaydi bılr ben suan düşünmezdim
Prof. Dr.Sabahattin Altunyurt
650 tl verdik ama belki normalde biraz daha fazla olabilir. Benim doktorum direk ona yönlendirmişti, anlaşmaları var mi bilmiyorum, gönderdiği hastalar biraz daha indirimli muayene oluyor olabilir. Ben memnun kaldım. Ilk cocugum kalp rahatsızlığı ile doğmuştu, bunda da endiseliydim haliyle, uzun uzun muayene edip üniversitede öğrencilere anlatır gibi her şeyiyle anlattı. Ihtimalleri, olabilecekleri, yapılacaklari..
Merhaba Medifema Hastanesi'nde yaptırdım ben orada takibi yapılıyor diye başka bir arayışa girmedim, 50 dakika sürdü, ki bu çevremde en uzun süren ayrıntılı ultrason olabilir. MemnundumMerhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da inanmıyorum. Arka arkaya dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler
Ben Barış Büke'ye yaptırdım 850 tl. Detaylı baktı ama çok anlatmadı, ben memnun kaldım ama tam içime sinmedi.Merhaba herkese , Eylül annesi olarak , bir konuda danışmak istiyorum. İzmir’de ayrıntılı ultrason yaptıranların tavsiyelerini rica edecektim. Kimlere yaptırdınız acaba? Google yorumlarına da inanmıyorum. Arka arkaya dört yorum var , hepsi aynı gün. O yüzden vereceğiniz isimler ve deneyiminiz çok önemli . Teşekkürler
Çocuğu olup bebişle odasını birlikte yapacaklar, ben hiç bir şeyi sığdıramıyorum ya
Nasıl yaptınız ne eklediniz ne çıkardınız?
Eşimle daha yataklara bile karar veremedik, kızıma İkea Kura yatak almıştım daha yeni şimdi o çok büyük kalıyor beşikle beraber odada. E bide ufaklık la tehlikeli olur mu ayaklanınca kafam karışıyor, birde üstüne oda sıkış pıkış oluyor, ev değişikliğini bir süre askıya aldık hiç gönlüme göre ev bulamıyorum içime sinmeyen bir şey almak istemedim falan bu sefer bu odaya da bir türlü adapte edemiyorum hiç bir şeyi
BDV gibi oldu jdjdjsjsj
Hahaha bende doğsun doğsun yeter sıkıldım diyip duruyorum da doğunca mahvolacağız Tabikiii, bebek, çocuk, iş, evBenim büyüğün odası ufak ona kadar. İlk zamandan aynı odaya koymayacağım zaten.
Zırt pırt uyanacak bir bebekle aynı odada yatırmam büyüğü.
Benim odamda park yatakta yatacak. Hem odaya git gel bana da zor gelir. Yatsın yakınımda her hareketini duyayım isterim
Anne yanı beşik falan almadım. 6-7 ay duracak şey için masraf etmedim.
Yalnız bunları yazıyoruz ya şimdi rahat rahat takılıyoruz burada, doğumdan sonra gece sürekli uyanıp ne kadar uykusuz kalacağım aklıma geldikçe biraz darlanıyorum
Doğduğunda kalbinde 2 delik vardi asd ve vsd. Vsd ilk 6 ay içinde kapandı ancak kapanana kadar sosyal hayat sınırlaması getirdi doktorlarımız. Kesinlikle enfeksiyon kapmayacak dendi. Ne biz dışarı çıktık ne eve ziyaretçi aldık. Bazı ilaçlar kullandık. Kilo alması rahatsızlığı acısından cok önemli olduğundan emzirmedim mama ve sağılmış sütümü kolayca icebilecegi biberonlarla verdik. Zaten emerken aşırı efor sarfediyor ve soluk soluga kalıyordu. Yeterli kilo alımı olmayınca mamasına özel bir toz karıştırarak ekstra kalori ekledik. Sonra vsd küçülmeye başladı ve birden dombik boğum boğum bir kızım olduİlk çocuğunuz tedavi gördü mü yada görüyor mu iyileşti mi? Rahatsızlığı neydi bir de?
Benimde bebişim bir kalp hastası adayı da o sebeple merak ettim
Valla izine ayrılanlar geri dönülsün dendi ama ben rapor ve izinlerimle süreyi doldurmayı düşünüyorum çünkü artık 8 5 çalışmam gerekiyo oğluma bakacak kimsem yok biraz planlarımız alt üst olduYa bundan sonrakiler için falan değilmi o bizide kapsarmı sonuçta izne hak kazandıktan sonra geri almaları saçma olur
Kızdığım nokta da bu. İnsanlar izne ayrıldı ve planlarını ona göre yaptılar. Şaka gibi gerçekten. İzne ayrilmayi dusunmedigim halde dün kendi kendime sinirden uykumu kaçırdım. Bu kadar kolay mı bir anda değişiklik yapmak. Ne kadar bencilce bir davranisValla izine ayrılanlar geri dönülsün dendi ama ben rapor ve izinlerimle süreyi doldurmayı düşünüyorum çünkü artık 8 5 çalışmam gerekiyo oğluma bakacak kimsem yok biraz planlarımız alt üst oldu
Evet herkesin planları alt üst oldu. Benim eşim şehir dışına göreve gitti benide yalnız kalmayayım diye ailemin yanına bıraktı. Şimdi saçma sapan geri çağırılıyorum. Mecburen rapor alacağım ama çalıştığım il dışından rapor işi de sıkıntılı şu halimizle bizi strese soktular yaValla izine ayrılanlar geri dönülsün dendi ama ben rapor ve izinlerimle süreyi doldurmayı düşünüyorum çünkü artık 8 5 çalışmam gerekiyo oğluma bakacak kimsem yok biraz planlarımız alt üst oldu
Olmadi alayım gidip sağlık ocağı ile aynı anda ölceyim hatalı çıkarsa iade ederimCanım. Bende de Nimo marka var. Annemlerde omrin var aynı ölçüyor. Farklılık yok tabi Omrin daha iyi adı duyulmuş bir marka. Ama acura ya da diğer ucuz markalarda Cook çok kötü diyemeyiz. Yoru.lara bakmak lazım. Hepsiburada ya da Trendyol daki yorumlara bak. Hiç olmamasındansa bunlardan birini tercih edebilirsin. Sağlık ocagin yakın olsa git olctur ama sanırım o da mümkün değil.
Koldan ölçer demi 9080k bakmıştım ben deBenim ki acura çok güzel ben memnunum trendyoldan aldım yorumları da çok güzel bi göz at derim
Ayy gözüm korktu şimdi düzenli düzensiz fark etmiyorum genelde yemekten sonra ve ayakta kaldığımda oluyorKasılmalar öyle oluyormuş sık sık oluyorsa dr gitmende fayda var yoksa arada bir düzensizse bu haftalarda olan bi kasılma çeşidi vardı sanki uygulamada okumuştum
Aynen yemek yiyorum aslında Kuş kadar yiyorum ama karnım öyle geriliyor ki çatır çatır çatlayacak sanki derim yetmiyor öyle oluyor sonra bi 15 dk sonra falan geçiyorYemekten sonra bende de oluyor tüm karnım geriliyor bugün sabah 6 aylık akşam resmen 9 aylıktımKasılma da tek tarafta toplanıyor orası geriliyor sanırım bizimki tamamen şişkinlik ve gaz bence
Ay olabilir benim cildim aşırı Kuru normalde pul pul zaten göbeğime bebek yağı kullanıyorum ama fayda edeceğini sanıyorum catlayacaksa her türlü çatlar diyorlarBöyle böyle çatlıcak artık sanırım gerldikçe
Aslinda sürekli değil ayakta halinde bebek hareket ediyor o an taş gibi oluyor bir de yemekten sonra oluyor ama bak şimdi korktum çarşamba şeker yüklemesi ne gidince dr a diyeyim neye göre verir iğneyi bilmiyorum gerek görür mü ama Allah korusun erken doğumdan falan zaten internet felaket tellalı karinda sertlik hemen kasılma diye geçiyor ama bi Ağrı da hissetmiyorum ki bilemedim sorayım dr inşallah ilgilenir baştan şaşmazCanım benim de taş gibi oluyordu akşamları özellikle..biraz ayakta kalıyor hemen kendimi koltuğa atıyorum .Dr. gittim baktı.bi sıkıntı yok ama sürekli sertlik iyi değil dedi dikkat et dedi.bana fitil ve iğne yazdı iğne erken doğumu engelliyormuş ve rahim ağzını korur dedi.dün vuruldum 2 gündür daha iyiyim ..hagtada 1 yaptırcam 34.hagtalara kadar
Nasil oldun canım?Veeeee doğuma kalan süre 2 haneli rakamlara indi
Korkma dr a danış sadece bu haftalarda normal de olabilir baksana biçok kişide de varmışOlmadi alayım gidip sağlık ocağı ile aynı anda ölceyim hatalı çıkarsa iade ederimyok kiz sağlık ocagi uzak aslında yokuş çok dik olmasa hergun eczaneye gider olctururum bana da yürüyüş olur ama yokuşu mümkün değil çıkamam geri
Koldan ölçer demi 9080k bakmıştım ben de
Ayy gözüm korktu şimdi düzenli düzensiz fark etmiyorum genelde yemekten sonra ve ayakta kaldığımda oluyor
Aynen yemek yiyorum aslında Kuş kadar yiyorum ama karnım öyle geriliyor ki çatır çatır çatlayacak sanki derim yetmiyor öyle oluyor sonra bi 15 dk sonra falan geçiyor
Ay olabilir benim cildim aşırı Kuru normalde pul pul zaten göbeğime bebek yağı kullanıyorum ama fayda edeceğini sanıyorum catlayacaksa her türlü çatlar diyorlar
Aslinda sürekli değil ayakta halinde bebek hareket ediyor o an taş gibi oluyor bir de yemekten sonra oluyor ama bak şimdi korktum çarşamba şeker yüklemesi ne gidince dr a diyeyim neye göre verir iğneyi bilmiyorum gerek görür mü ama Allah korusun erken doğumdan falan zaten internet felaket tellalı karinda sertlik hemen kasılma diye geçiyor ama bi Ağrı da hissetmiyorum ki bilemedim sorayım dr inşallah ilgilenir baştan şaşmaz
Nasil oldun canım?
Ewet çok bencilce ama elden bise gelmiyor maalesefKızdığım nokta da bu. İnsanlar izne ayrıldı ve planlarını ona göre yaptılar. Şaka gibi gerçekten. İzne ayrilmayi dusunmedigim halde dün kendi kendime sinirden uykumu kaçırdım. Bu kadar kolay mı bir anda değişiklik yapmak. Ne kadar bencilce bir davranis
Yillik izin yazdır kurumunda amirin ile konuş adres olarak da ailenin yaşadığı yeri ver yillik izininin bitimine yakın ailenin oradan rapor alabilirsin ozaman sorun olmuyo yillik iznin bitmeden rapor alman lazımEvet herkesin planları alt üst oldu. Benim eşim şehir dışına göreve gitti benide yalnız kalmayayım diye ailemin yanına bıraktı. Şimdi saçma sapan geri çağırılıyorum. Mecburen rapor alacağım ama çalıştığım il dışından rapor işi de sıkıntılı şu halimizle bizi strese soktular
Canım öğretmenim o yüzden yıllık izin yok malesef direkt rapor alacağım inşallahEwet çok bencilce ama elden bise gelmiyor maalesef
Yillik izin yazdır kurumunda amirin ile konuş adres olarak da ailenin yaşadığı yeri ver yillik izininin bitimine yakın ailenin oradan rapor alabilirsin ozaman sorun olmuyo yillik iznin bitmeden rapor alman lazım
Aslında kazanılmış hak diye bir şey var hukukta geri çağırmamaları gerekiyor. Benimki de muallakta bende cuma ayrıldım . Sırf çocuklar ara tatilden bir hafta önce öğretmen değişikliği yaşamasın diye 1 hafta daha çalıştım . Genelge cuma çıkmış . Benim ne olacağım belli değil . Gebelik şekerimde çok yüksek çıktı . Doktor 2 haftaya düşürüyoruz kontrolleri dedi. Öğlenciyim idarem hastene randevularımı sabah almamı söylüyorKızdığım nokta da bu. İnsanlar izne ayrıldı ve planlarını ona göre yaptılar. Şaka gibi gerçekten. İzne ayrilmayi dusunmedigim halde dün kendi kendime sinirden uykumu kaçırdım. Bu kadar kolay mı bir anda değişiklik yapmak. Ne kadar bencilce bir davranis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?