Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İdari izin olduğu için kazanılmış hak yok aslında. Çünkü idari izinde mevzuat istedigi an geri çağırabilir. Tabi çok zor bir durum en azından bir açıklama yapılmalıydı.

Müdürün anlayışlıysa kabul eder. Ama onun dışında il dışı olduğu için rapor sorun çıkartır. Eğer heyet raporu alacaksan şimdiden birilerini ayarlaman gerekiyor ama uzun bir prosedürü var.

Canım çok teşekkür ederim. 2-3 gün kötüydüm. Şimdi iyiyim çok şükür cuma günü kontrolüm var.
Crp falan bir miktar yükseldi diye de antibiyotik kullan demişti. Aldım kullandım. 1 hafta dolunca bırakacağım.

Çok geçmiş olsun toparlamana sevindim. bebekte iyidir zaten en azından doğal antikorlar olustu

Selamlar .

Bebek doğsa da şu mide şeylerınden kurtulsak yahu.

Evet zor olacak ama insanın içini kötü hissetmesi daha zor bence .
Yemeklerden sonra hafif bulantım oluyor
Aç kalırsam midem kötü oluyor
Sabah uyandığım zaman midem kötü
Kahvaltıyı az yaparsam midem kötü.

Agrım sızım mide yanmam yok evet
Ama maşallah bulantılar hafifte olsa var .

Zaten benim en büyük sıkıntım bulantı oluyor. Onun dışında hic problemim olmuyor. Bulantısı da çekmeyen asla bilemez.

Bir de öyle saçma ki
Hem bulanıyor hem yiyorsun yani
bulanınca yiyememe lüksün de yok.

Öyle değişik bir çelişki işte

Müdürün anlayışlıysa kabul eder. Ama onun dışında il dışı olduğu için rapor sorun çıkartır. Eğer heyet raporu alacaksan şimdiden birilerini ayarlaman gerekiyor ama uzun bir prosedürü var.
İlk etapta normal rapor alacağım, müdür yardımcım alabildiğin kadar al rapor ben idare ederim dedi bakalım inşallah öyle olur

Ben Barış Büke'ye yaptırdım 850 tl. Detaylı baktı ama çok anlatmadı, ben memnun kaldım ama tam içime sinmedi.
kendisi için internetteki bazı yorumlar hep aynı gün için yayınlanmış. Böyle güven vermedi. Şimdi siz öyle yazınca da doğrudan eledim kafamdan. 850 TL verip de bir şey duyamazsam çok kızardım ben de sanırım, devletteki doktorlar da aynısını yapıyor zaten. Çok teşekkür ediyorum bilgi için.

Günaydın kızlar sezeryan için hastanede 2 gece kalınıyormuş 2 gecelik 1 pijama alsam iyi mi yoksa 1 gecelik 2 pijama mı veya daha mı farklı olmalı fikri olan ?

1 gecelik aldım sadece
Bebek içinde öyle çok şey görüşmemiştim
Bende böyleyim bebek icinde çok birsey koymuyorum. İnternete baksan 1 ay kalınacak eşya koymak lazım ben sorun yaşamadım. Sadece acil bir durum olursa diye evde acil durum çantası hazir bırakıyorum Allah korusun süreç uzar bebekle ilgili 1 hafta kalmak gerekir vs diye.

2 gece mi kalmıştın sen de ? Bir gecelik yetiyor o zaman .. Bir de pijama alırım o zaman evde falan da giyerim sonra düğmelilerden
2 gece evet. Ben aman aman bir hastane çantası hazırlamadım. Gerçekten gerek olmuyor cunku

Hastaneye giderken sadece bebek çantasını alacağım, ne varsa içinde olacak işte o kadar. Bavul nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…