- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.021
İdari izin olduğu için kazanılmış hak yok aslında. Çünkü idari izinde mevzuat istedigi an geri çağırabilir. Tabi çok zor bir durum en azından bir açıklama yapılmalıydı.Aslında kazanılmış hak diye bir şey var hukukta geri çağırmamaları gerekiyor. Benimki de muallakta bende cuma ayrıldım . Sırf çocuklar ara tatilden bir hafta önce öğretmen değişikliği yaşamasın diye 1 hafta daha çalıştım . Genelge cuma çıkmış . Benim ne olacağım belli değil . Gebelik şekerimde çok yüksek çıktı . Doktor 2 haftaya düşürüyoruz kontrolleri dedi. Öğlenciyim idarem hastene randevularımı sabah almamı söylüyorBi taraftan diyet yapmam lazım ama branşımdan ötürü ben 27 çocuğu sınıfta bırakıp tuvalete bile gidemiyorum okulda rapor bulabilir miyim onu deneyeceğim keşke bu izin covid dolayısı değil devamlı olarak verilseydi. Pat diye iptal kararı çok saçma
Müdürün anlayışlıysa kabul eder. Ama onun dışında il dışı olduğu için rapor sorun çıkartır. Eğer heyet raporu alacaksan şimdiden birilerini ayarlaman gerekiyor ama uzun bir prosedürü var.Evet herkesin planları alt üst oldu. Benim eşim şehir dışına göreve gitti benide yalnız kalmayayım diye ailemin yanına bıraktı. Şimdi saçma sapan geri çağırılıyorum. Mecburen rapor alacağım ama çalıştığım il dışından rapor işi de sıkıntılı şu halimizle bizi strese soktular ya
Canım çok teşekkür ederim. 2-3 gün kötüydüm. Şimdi iyiyim çok şükür cuma günü kontrolüm var.Olmadi alayım gidip sağlık ocağı ile aynı anda ölceyim hatalı çıkarsa iade ederimyok kiz sağlık ocagi uzak aslında yokuş çok dik olmasa hergun eczaneye gider olctururum bana da yürüyüş olur ama yokuşu mümkün değil çıkamam geri
Koldan ölçer demi 9080k bakmıştım ben de
Ayy gözüm korktu şimdi düzenli düzensiz fark etmiyorum genelde yemekten sonra ve ayakta kaldığımda oluyor
Aynen yemek yiyorum aslında Kuş kadar yiyorum ama karnım öyle geriliyor ki çatır çatır çatlayacak sanki derim yetmiyor öyle oluyor sonra bi 15 dk sonra falan geçiyor
Ay olabilir benim cildim aşırı Kuru normalde pul pul zaten göbeğime bebek yağı kullanıyorum ama fayda edeceğini sanıyorum catlayacaksa her türlü çatlar diyorlar
Aslinda sürekli değil ayakta halinde bebek hareket ediyor o an taş gibi oluyor bir de yemekten sonra oluyor ama bak şimdi korktum çarşamba şeker yüklemesi ne gidince dr a diyeyim neye göre verir iğneyi bilmiyorum gerek görür mü ama Allah korusun erken doğumdan falan zaten internet felaket tellalı karinda sertlik hemen kasılma diye geçiyor ama bi Ağrı da hissetmiyorum ki bilemedim sorayım dr inşallah ilgilenir baştan şaşmaz
Nasil oldun canım?
Çok geçmiş olsun toparlamana sevindim.Canım çok teşekkür ederim. 2-3 gün kötüydüm. Şimdi iyiyim çok şükür cuma günü kontrolüm var.
Crp falan bir miktar yükseldi diye de antibiyotik kullan demişti. Aldım kullandım. 1 hafta dolunca bırakacağım.
İlk etapta normal rapor alacağım, müdür yardımcım alabildiğin kadar al rapor ben idare ederim dedi bakalım inşallah öyle olurMüdürün anlayışlıysa kabul eder. Ama onun dışında il dışı olduğu için rapor sorun çıkartır. Eğer heyet raporu alacaksan şimdiden birilerini ayarlaman gerekiyor ama uzun bir prosedürü var.
kendisi için internetteki bazı yorumlar hep aynı gün için yayınlanmış. Böyle güven vermedi. Şimdi siz öyle yazınca da doğrudan eledim kafamdan. 850 TL verip de bir şey duyamazsam çok kızardım ben de sanırım, devletteki doktorlar da aynısını yapıyor zaten. Çok teşekkür ediyorum bilgi için.Ben Barış Büke'ye yaptırdım 850 tl. Detaylı baktı ama çok anlatmadı, ben memnun kaldım ama tam içime sinmedi.
1 gecelik aldım sadeceGünaydın kızlar sezeryan için hastanede 2 gece kalınıyormuş 2 gecelik 1 pijama alsam iyi mi yoksa 1 gecelik 2 pijama mı veya daha mı farklı olmalı fikri olan ?
İlk etapta 3.5 kilo verdim. Üstüne 5 kilo almışım. Yani hamile kaldığımin 1.5 kilo üstündeyimAlamadın sen di mi
Doğru duzgun
Almamistir atom karınca gibi geziyor.Alamadın sen di mi
Doğru duzgun
2 gece mi kalmıştın sen de ? Bir gecelik yetiyor o zaman .. Bir de pijama alırım o zaman evde falan da giyerim sonra düğmelilerden1 gecelik aldım sadece
Bebek içinde öyle çok şey görüşmemiştim
Tüüü sanaİlk etapta 3.5 kilo verdim. Üstüne 5 kilo almışım. Yani hamile kaldığımin 1.5 kilo üstündeyim
Bende böyleyim bebek icinde çok birsey koymuyorum. İnternete baksan 1 ay kalınacak eşya koymak lazım1 gecelik aldım sadece
Bebek içinde öyle çok şey görüşmemiştim
Benim de hareket alanım azalınca almaya başladım sanırım ben de çift hanelilerdeyimAlmamistir atom karınca gibi geziyor.Benim de 15 olmuş
2 gece evet. Ben aman aman bir hastane çantası hazırlamadım. Gerçekten gerek olmuyor cunku2 gece mi kalmıştın sen de ? Bir gecelik yetiyor o zaman .. Bir de pijama alırım o zaman evde falan da giyerim sonra düğmelilerden
Ben de hiç oturmuyorum aslında. Ama yapı galiba.Almamistir atom karınca gibi geziyor.Benim de 15 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?