Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
2 gece evet. Ben aman aman bir hastane çantası hazırlamadım. Gerçekten gerek olmuyor cunku

Hastaneye giderken sadece bebek çantasını alacağım, ne varsa içinde olacak işte o kadar. Bavul nedir
Valla millet dolduruyor bavulu videolarda bana da biraz fazla gelmişti ama herkesin bi bildiği araştırdığı vardır diyodum demek ki abartıyo millet.. mesela hastaneye yazın terlikle gidiyo yanında terlik alıyo 4 tane gecelik pijama ayrıca foto için dantelli ... Ayrıca dönerken yeni kıyafet Say say bitmez demek bi bebek çantası haaa azmış :)

2 gece evet. Ben aman aman bir hastane çantası hazırlamadım. Gerçekten gerek olmuyor cunku

Hastaneye giderken sadece bebek çantasını alacağım, ne varsa içinde olacak işte o kadar. Bavul nedir
Bavul, ayrıca bebek çantası ayrıca 70 li bez bide eşine bavul hazırlayanı gördüm

Canımın derdine düşmüşüm ne süsü
Hastanede verilen terlikler şahane
Hiç gerek yok bana Gore.

1 tane gecelik alıcam . 2 kilot alırım.
Havlu mavlu hiçbişi almam.

Hastaneye girdiğim kıyafetle çıktım. Bir gecelik bir pijama aldim. Bebeğe 2 takım oldu bitti.

Ayrıntılı ultrason da belirli bölgelerde doku bozukluğu görüldü, başka bir perinatologa teyit ettirdik kromozomal hastalıklar sebep oluyor diye onun içinde araştırdık falan, bebek kardiyologu bunun kromozomlarla alakalı olmadığını kalp hastası adayı olduğunu söyledi.
Kuzenimde açık kalp ameliyatı olmuştu delik bir kalple doğup 12 yaşında, süreci biliyorum anne için zor ama çocuk sonrasında gayette sağlıkla büyüyor

Bende sizin sürecinizi merak ettim belki geçebilir belki ilerleyebilir belki sabit kalabilir hiç belli olmuyormuş çünkü.

Sağlıkla gelsinler artık teknoloji ilerledi tüm imkanlara sahip doktorlar ve hastaneler mevcut yaşayıp göreceğiz

Bizim de detaylıca sanırım bir buçuk milimlik bir delik var. Vsd yazmışlar. Üstünde durmadılar kapanıyor diye. Doğum sonrası eko çektirip bakarsınız durumuna dediler yine de takipte olmak lazım. Doğuma kadar da kapanabilirmiş. Sizin vsd kaç mmdi? Maşallah sağlıklı olduktan sonra geçip gidiyor işte bunlar.

Muhtemelen bir elbise terlik gideceğim hastaneye, yanıma hazırladığım çantaya da 2 gecelik koyarım kanama vs olur geçer diye, 2 takım çamaşır depend, büyük boy ped banada yeter bunlar gibi geliyor ilk doğumunda da bu kadar kullandım.
Bebişe 40 tane bez götüren duydu bu kulaklar, 3 paket ıslak mendil götüren gördü

Arkadaşım nevresim takımı koymuştu kendine 2 takım asla ama asla aklıma gelmez

:) Benim anlamadığım kağıt havluya kadar koyuyor millet ya özel hastanede doğum yapınca kağıt havlu mu yok lavaboda 3 ıslak mendil nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…