- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.041
Valla millet dolduruyor bavulu videolarda bana da biraz fazla gelmişti ama herkesin bi bildiği araştırdığı vardır diyodum demek ki abartıyo millet.. mesela hastaneye yazın terlikle gidiyo yanında terlik alıyo 4 tane gecelik pijama ayrıca foto için dantelli ... Ayrıca dönerken yeni kıyafet2 gece evet. Ben aman aman bir hastane çantası hazırlamadım. Gerçekten gerek olmuyor cunku
Hastaneye giderken sadece bebek çantasını alacağım, ne varsa içinde olacak işte o kadar. Bavul nedir
Kesinlikle hareket etken bencede. Hergün 30 dk yürüyorum bide ekstra simdi.Almamistir atom karınca gibi geziyor.Benim de 15 olmuş
Evet etkisi büyük ben diğer hamileliklerimde de almadım. Kendimi emzirmeye saklıyorumBen de hiç oturmuyorum aslında. Ama yapı galiba.
Bavul, ayrıca bebek çantası ayrıca 70 li bez bide eşine bavul hazırlayanı gördüm2 gece evet. Ben aman aman bir hastane çantası hazırlamadım. Gerçekten gerek olmuyor cunku
Hastaneye giderken sadece bebek çantasını alacağım, ne varsa içinde olacak işte o kadar. Bavul nedir
Canımın derdine düşmüşüm ne süsüValla millet dolduruyor bavulu videolarda bana da biraz fazla gelmişti ama herkesin bi bildiği araştırdığı vardır diyodum demek ki abartıyo millet.. mesela hastaneye yazın terlikle gidiyo yanında terlik alıyo 4 tane gecelik pijama ayrıca foto için dantelli ... Ayrıca dönerken yeni kıyafetSay say bitmez demek bi bebek çantası haaa azmış :)
İnşallah emzirirken alırsınEvet etkisi büyük ben diğer hamileliklerimde de almadım. Kendimi emzirmeye saklıyorum
Hastaneye girdiğim kıyafetle çıktım. Bir gecelik bir pijama aldim. Bebeğe 2 takım oldu bitti.Valla millet dolduruyor bavulu videolarda bana da biraz fazla gelmişti ama herkesin bi bildiği araştırdığı vardır diyodum demek ki abartıyo millet.. mesela hastaneye yazın terlikle gidiyo yanında terlik alıyo 4 tane gecelik pijama ayrıca foto için dantelli ... Ayrıca dönerken yeni kıyafetSay say bitmez demek bi bebek çantası haaa azmış :)
Kesin alırım 3 4 kilo alıyorum merak etmeİnşallah emzirirken alırsın
Ayrıntılı ultrason da belirli bölgelerde doku bozukluğu görüldü, başka bir perinatologa teyit ettirdik kromozomal hastalıklar sebep oluyor diye onun içinde araştırdık falan, bebek kardiyologu bunun kromozomlarla alakalı olmadığını kalp hastası adayı olduğunu söyledi.Doğduğunda kalbinde 2 delik vardi asd ve vsd. Vsd ilk 6 ay içinde kapandı ancak kapanana kadar sosyal hayat sınırlaması getirdi doktorlarımız. Kesinlikle enfeksiyon kapmayacak dendi. Ne biz dışarı çıktık ne eve ziyaretçi aldık. Bazı ilaçlar kullandık. Kilo alması rahatsızlığı acısından cok önemli olduğundan emzirmedim mama ve sağılmış sütümü kolayca icebilecegi biberonlarla verdik. Zaten emerken aşırı efor sarfediyor ve soluk soluga kalıyordu. Yeterli kilo alımı olmayınca mamasına özel bir toz karıştırarak ekstra kalori ekledik. Sonra vsd küçülmeye başladı ve birden dombik boğum boğum bir kızım oldu
Asd malesef kapanmadığı gibi büyüdü. Normalde büyüme pek olmuyormuş galiba, bizim deliğin tipi biraz değişikti işte kapanmadı genişledi. Takip eden kardiyoloğumuz deliğin şeklini beğenmeyince anjio ile kapatma denemesini tavsiye etmedi. Biz de sözüne güvendik ve anjio yaptirmadan direk açık kalp cerrahisi ile 4.yasindayken asd de kapatıldı. Operasyonu yapan cerrahimiz da zaten kapali operasyonla kapatılabilecek bir delik değilmiş dedi sonradan.
Şimdi gayet sağlıklı ve zıpır bir kızım var. Hatta operasyon sonrasi kalp ve akcigerlere binen yük kalkınca bir büyüdü ki sormayaşıtlarının yanında minik bir devecik gibi kalıyor
Sizde ne problem var? Bizimki 2 delik falan biraz ekstrem bir durumdu ama çok şükür Türkiyede kalp konusunda cerrahlar da dahil olmak üzere harika hocalarımız var ve operasyon başarıları da çok yüksek.
Bizim de detaylıca sanırım bir buçuk milimlik bir delik var. Vsd yazmışlar. Üstünde durmadılar kapanıyor diye. Doğum sonrası eko çektirip bakarsınız durumuna dediler yine de takipte olmak lazım. Doğuma kadar da kapanabilirmiş. Sizin vsd kaç mmdi? Maşallah sağlıklı olduktan sonra geçip gidiyor işte bunlar.Doğduğunda kalbinde 2 delik vardi asd ve vsd. Vsd ilk 6 ay içinde kapandı ancak kapanana kadar sosyal hayat sınırlaması getirdi doktorlarımız. Kesinlikle enfeksiyon kapmayacak dendi. Ne biz dışarı çıktık ne eve ziyaretçi aldık. Bazı ilaçlar kullandık. Kilo alması rahatsızlığı acısından cok önemli olduğundan emzirmedim mama ve sağılmış sütümü kolayca icebilecegi biberonlarla verdik. Zaten emerken aşırı efor sarfediyor ve soluk soluga kalıyordu. Yeterli kilo alımı olmayınca mamasına özel bir toz karıştırarak ekstra kalori ekledik. Sonra vsd küçülmeye başladı ve birden dombik boğum boğum bir kızım oldu
Asd malesef kapanmadığı gibi büyüdü. Normalde büyüme pek olmuyormuş galiba, bizim deliğin tipi biraz değişikti işte kapanmadı genişledi. Takip eden kardiyoloğumuz deliğin şeklini beğenmeyince anjio ile kapatma denemesini tavsiye etmedi. Biz de sözüne güvendik ve anjio yaptirmadan direk açık kalp cerrahisi ile 4.yasindayken asd de kapatıldı. Operasyonu yapan cerrahimiz da zaten kapali operasyonla kapatılabilecek bir delik değilmiş dedi sonradan.
Şimdi gayet sağlıklı ve zıpır bir kızım var. Hatta operasyon sonrasi kalp ve akcigerlere binen yük kalkınca bir büyüdü ki sormayaşıtlarının yanında minik bir devecik gibi kalıyor
Sizde ne problem var? Bizimki 2 delik falan biraz ekstrem bir durumdu ama çok şükür Türkiyede kalp konusunda cerrahlar da dahil olmak üzere harika hocalarımız var ve operasyon başarıları da çok yüksek.
4 kiloyu saymamKesin alırım 3 4 kilo alıyorum merak etme
BenHastaneye girdiğim kıyafetle çıktım. Bir gecelik bir pijama aldim. Bebeğe 2 takım oldu bitti.
Ben de minimal hazırlık yapayım ya madem valla bavul alacaktımCanımın derdine düşmüşüm ne süsü
Hastanede verilen terlikler şahane
Hiç gerek yok bana Gore.
1 tane gecelik alıcam . 2 kilot alırım.
Havlu mavlu hiçbişi almam.
Hastaneye girdiğim kıyafetle çıktım. Bir gecelik bir pijama aldim. Bebeğe 2 takım oldu bitti.
Bende fotoğraf için aldım yoksa almazdım.Bende
Ama ben 1 gecelik aldım sadece
Valla millet dolduruyor bavulu videolarda bana da biraz fazla gelmişti ama herkesin bi bildiği araştırdığı vardır diyodum demek ki abartıyo millet.. mesela hastaneye yazın terlikle gidiyo yanında terlik alıyo 4 tane gecelik pijama ayrıca foto için dantelli ... Ayrıca dönerken yeni kıyafetSay say bitmez demek bi bebek çantası haaa azmış :)
Özelde mi doğum? Zaten hastanede havlusu tuvalet kağıdı hasta bezi terliği herseyi var. Altı üstü 1 ya da 2 gece. Bebekte sürekli üst değiştireyim demiyor uyuyor bolca. Çok gerekn şeyi yanındakiler getirir hemen.Oh işte bu ya
Arkadaşım nevresim takımı koymuştu kendine 2 takım asla ama asla aklıma gelmezMuhtemelen bir elbise terlik gideceğim hastaneye, yanıma hazırladığım çantaya da 2 gecelik koyarım kanama vs olur geçer diye, 2 takım çamaşır depend, büyük boy ped banada yeter bunlar gibi geliyor ilk doğumunda da bu kadar kullandım.
Bebişe 40 tane bez götüren duydu bu kulaklar, 3 paket ıslak mendil götüren gördü
:) Benim anlamadığım kağıt havluya kadar koyuyor millet ya özel hastanede doğum yapınca kağıt havlu mu yok lavabodaMuhtemelen bir elbise terlik gideceğim hastaneye, yanıma hazırladığım çantaya da 2 gecelik koyarım kanama vs olur geçer diye, 2 takım çamaşır depend, büyük boy ped banada yeter bunlar gibi geliyor ilk doğumunda da bu kadar kullandım.
Bebişe 40 tane bez götüren duydu bu kulaklar, 3 paket ıslak mendil götüren gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?