Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet canım özelde bence de çoğu şeyin hastanede olması gerekir ben de şimdi sizin gibi minimal hazırlıycam yoksa bavulu götürcektim

Ama evde oturmamakla dışarda oturmamak aynı değil işte canım. Evde ne kadar hareketli olursan ol fark etmiyor.
Yok canim ya . Hergün muhakak 30 dk yürüsüm var. Çocuğu okuldan alıyorum.
Yapı demek ki gerçekten.
Misal sen oturarak almışsın 15 kilo.
Ben senin gibi otursaydım 20 kilo olmuştum heralde şimdiden

Bu süreçte çeşitli kalp hastalıkları olan pek çok aileyle tanıştık. Aynı derdi paylaşan insanlar bir sekilde buluyor birbirini. Böyle biriyle tanışan es dost bilgi almaları icin telefonumuzu veriyor bazen. Ama tanıştığımız herkes şu an iyi. Kimi operasyon geçirdi, kimine gerek kalmadı takip ediliyorlar. Ilk duydugumuzda dünyamız kararmıştı, bir tek bize olmuş gibi gelmişti. Ama o kaddaar yaygınmış kii. Ve geldi geçti çok şükür. Sizin de inşallah hic bir sıkıntı yaşanmadan gelir geçer. Ihtimallere takılıp hiç canınızı sıkmayın. Bu hayatta yeterince incelenecek olsa herkes bir hastalığın adayı

Canım her özel de aynı olmuyor. Benim ki de özel ama hiç bir şey vermiyorlar. Valiz kinanmis ama ben ilk çocukta minik bir valiz götürdüm. Ama valizin gerçekten minik kare kabin boy minik valizlerden. Omuza asılan çantalardan evde hiç yok sevmem. Eskiden çok seyahaat ettiğim için içinde kiyafetler burusmasin düzenli dursun diye valiz tercih ettim hep. Ama tabi 3-5 bebek bezi birer yedek kıyafet dışında ben de gorurmedim. Üstümde elbise ve ayağımda terlikle gittim doğuma. Gerçi sonra 3 gün kaldım.

Peki şırıngayı da kendiniz mi götürdünüz ? Biberon emzik gibi onu da sterilize etcez mi?
Hastaneden verdiler mamayida onlar verdi zaten. Steril etmedik zaten steril onlar paketli diye. Hemsireler öyle verdi bizde devam ettik evde sonra süt tam gelince gerek kalmadi. Sonra gerektikce biberon verdik ara ara.

Yok valiz değildi 70 li bez 3 paket ıslak mendil vs onları kınadık aslinda yani abartmaya gerek yok anlaminda.

Yok canim ya . Hergün muhakak 30 dk yürüsüm var. Çocuğu okuldan alıyorum.
Yapı demek ki gerçekten.
Misal sen oturarak almışsın 15 kilo.
Ben senin gibi otursaydım 20 kilo olmuştum heralde şimdiden
Öyle Allah var ben oturdum. Oysa ne hayallerim vardı. Evde spor yapacaktım. Yürüyüş yapacaktım. Ama bir taraftan da yediğine dikkat etttim. Bu hareketsizligi salsaydim bir de... Mahvolmustum

Hastaneden verdiler mamayida onlar verdi zaten. Steril etmedik zaten steril onlar paketli diye. Hemsireler öyle verdi bizde devam ettik evde sonra süt tam gelince gerek kalmadi. Sonra gerektikce biberon verdik ara ara.
Tamam canım hastaneden bilgi almak lazım demek ki ne veriyolar ne vermiyolar ona göre de bazı şeyleri ayarlamak lazım demek ki

Doğduğunda 5mm idi, yarim santim. Dedikleri gibi normalde kapanıyor bunlar. Bizimkiler biraz inat etti. Eğer doğduğunda vsd ile doğarsa iyi bir doktor bulup sıkı takibe girin yeter. Bu çocukların delikleri kapanana kadar enfeksiyon kapmamalari gerekiyor, bu cidden önemli. Mevlut, bebek görme gibi şeyler riskli. Ama zaten yaz bebesi olacak bizimkiler, hastalanmalari daha zor. Umarım doğduğunda kapanmış olur
Bulunduğunuz bölgede iyi bir doktor bulun, kenarda dursun her ihtimale karşı bir gösterirsiniz. Biz Izmir'de Ertürk Levent hocaya gittik. Hakkını ödeyemem, çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…