- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.081
Herkes çantayı hazırlayınca foto atsın bakalımBöyle konuşup konuşup büyük boy valizle hastaneye gidiyormuşum
Sen ısınsın istemiyor muydun bakimO değil de hava nasıl ısındı birden, dün çok bunaldım
Son aylarda napıcaz kim bilir
Bu enfeksiyon olayını hiç bilmiyordum. Bizimkisi de kapanabilir ama doğum sonrası kapanması daha olası. Sizin kadar büyük değil ama büyüme ihtimali var mı bilmiyorum sonuçta. Zaten hastane yakınımda değil. Evime yakın bebek doktoru bakarken ayrıca buna da bakayım. Teşekkürler bilgi için.Doğduğunda 5mm idi, yarim santim. Dedikleri gibi normalde kapanıyor bunlar. Bizimkiler biraz inat etti. Eğer doğduğunda vsd ile doğarsa iyi bir doktor bulup sıkı takibe girin yeter. Bu çocukların delikleri kapanana kadar enfeksiyon kapmamalari gerekiyor, bu cidden önemli. Mevlut, bebek görme gibi şeyler riskli. Ama zaten yaz bebesi olacak bizimkiler, hastalanmalari daha zor. Umarım doğduğunda kapanmış olur
Bulunduğunuz bölgede iyi bir doktor bulun, kenarda dursunher ihtimale karşı bir gösterirsiniz. Biz Izmir'de Ertürk Levent hocaya gittik. Hakkını ödeyemem, çok iyidir.
Evet ama eşime de dedim dün üşümektense bu sıcağı tercih ederim diyeSen ısınsın istemiyor muydun bakim
Benimki bu olacakHerkes çantayı hazırlayınca foto atsın bakalımyok öyle bizi gaza getirmek
Benimde buna benzer yeter benceYa buna yeter mi herşeyAmy fazla rahatsın
Çok teşekkür ederim. Hareket halinde sürekli, umarım sorun olmadan sağ salim kucağımıza alırız hepimizÇok geçmiş olsun toparlamana sevindim.bebekte iyidir zaten en azından doğal antikorlar olustu
Ne kadarlık bana hiç vermiyor yaLcw çark çıktı isteyen koşsun
İki de böyleydiYa buna yeter mi herşeyAmy fazla rahatsın
Şimdi gir uygulamaya cevir çarkı verir , bana 35 tl ye 75 tl verdi isteyene veriyim ben kullanmıcamNe kadarlık bana hiç vermiyor ya
Aslında fotoda öyle cıkmış ama çok ta küçük degil boyut . Aynen yeterliBenimde buna benzer yeter bence
Ben de aynı fikirdeyim, çok ağırlaşınca ütü çok zorlamıştı benim ben de Haziran başı yaparım o işleri sanırım inşallahEvet ama eşime de dedim dün üşümektense bu sıcağı tercih ederim diye
sadece hazırlık falan da yapıcaz ya zor olacak sanırım onu düşünüyorum
O yüzden Ramazan sonu ben kıyafet yıka ütüle işini bitiririm galiba
Şimdi gir
400 100 verdiŞimdi gir uygulamaya cevir çarkı verir , bana 35 tl ye 75 tl verdi isteyene veriyim ben kullanmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?