Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hala ne kan ne demir ilacına başlamadım
Sevinmeli miyim
Doktorum demir veriyorum bu haftalarda ama demirin şu an çok iyi dedi, bir dahaki gelişinde bakalım dedi. Kansızlık da yok şuanlık
Benim de işime geliyor, kabızlık fln yaptığını duyunca hiç istemiyordum zaten içmek

Bu enfeksiyon olayını hiç bilmiyordum. Bizimkisi de kapanabilir ama doğum sonrası kapanması daha olası. Sizin kadar büyük değil ama büyüme ihtimali var mı bilmiyorum sonuçta. Zaten hastane yakınımda değil. Evime yakın bebek doktoru bakarken ayrıca buna da bakayım. Teşekkürler bilgi için.

Sen ısınsın istemiyor muydun bakim
Evet ama eşime de dedim dün üşümektense bu sıcağı tercih ederim diye
sadece hazırlık falan da yapıcaz ya zor olacak sanırım onu düşünüyorum
O yüzden Ramazan sonu ben kıyafet yıka ütüle işini bitiririm galiba

Yauv canlar, sağ mememin altindaki kaburgalarda deli bir acıma oluyor özellikle sabah kalkarken. Gün içinde de ara ara ağrıyor. Dokununca bir şey yok. Kaslara fazla yük mü biniyor, bebek ağırlığını tek tarafa yaslıyor da ondan mı oluyor.. 2 haftadır böyle. Var mı böyle saçma sapan yerlerine ağrı giren.

Ben de aynı fikirdeyim, çok ağırlaşınca ütü çok zorlamıştı benim ben de Haziran başı yaparım o işleri sanırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…