- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.101
Mavi mama önlüklerinden ben de pembesini aldım indirimler ne güzeldi yaBendr bayramdan sonra kısmetse başlıyorum yıkama yerleştirme işlerineeeee, çantayıda hazırlar kenara koyarımm misss
Vsd büyümedi bizde. Direk kapanma yoluna girdi.Bu enfeksiyon olayını hiç bilmiyordum. Bizimkisi de kapanabilir ama doğum sonrası kapanması daha olası. Sizin kadar büyük değil ama büyüme ihtimali var mı bilmiyorum sonuçta. Zaten hastane yakınımda değil. Evime yakın bebek doktoru bakarken ayrıca buna da bakayım. Teşekkürler bilgi için.
Ben aynı şeyi hapsirinca yaşadım. Sol gogsumun altına bir ağrı saplandı 2 gün geçmedi. Mahvoldum. Kaburga mi battı ne oldu anlamadımYauv canlar, sağ mememin altindaki kaburgalarda deli bir acıma oluyor özellikle sabah kalkarken. Gün içinde de ara ara ağrıyor. Dokununca bir şey yok. Kaslara fazla yük mü biniyor, bebek ağırlığını tek tarafa yaslıyor da ondan mı oluyor.. 2 haftadır böyle. Var mı böyle saçma sapan yerlerine ağrı giren.
Bana bildirim gelmiş ama tıkladım çıkmadıLcw çark çıktı isteyen koşsun
Aynen çoğu şeyyu şubat indiriminden cidden iyidi ozman yaaaMavi mama önlüklerinden ben de pembesini aldım indirimler ne güzeldi yakıyafet çok aldım sanıyordum dur outlete kaptırayım bugün kendimi
Bi kaç kere gir çık gelir bira zorluyoBana bildirim gelmiş ama tıkladım çıkmadı
Ben alabilirimKızlar banada 750 TL ye 250 geldi isteyen var mı.
Bende senin yazdıklarından fazla bir şey koymayı dusunmuyorum. Götürmeyi düşündüğüm valiz de şundan;Aslında fotoda öyle cıkmış ama çok ta küçük degil boyut . Aynen yeterli
Çarkı çevirdim aynisi bana da geldi. Başkası alsınKızlar banada 750 TL ye 250 geldi isteyen var mı.
Yazdım ben artık isteyen alırÇarkı çevirdim aynisi bana da geldi. Başkası alsın
Bu kod bidaha merde çıkıyo ben kopyalamıştım gitmiş, bakıyorum bulamadımBu canım,
YEHKX4JD3XL
Hiç bilmiyorum yaBu kod bidaha merde çıkıyo ben kopyalamıştım gitmiş, bakıyorum bulamadım
Şaka gibi yaaa gittiii ozmanHiç bilmiyorum yabir kere bende üzerine başka şey kopyalamisdim bulamadım bir daha
Öyle gibi malesefŞaka gibi yaaa gittiii ozman
Ama ne kadar ucuz gitmeye değecek kadar ucuz mu cidden e bebeğin şubat indirimi gibi miBu arada istanbulda oturan sirkeciye gidip gelenler varsa orda havuzlu han diye bi yer keşfettik dünnn belki bilen vardır, mısır çarşısının orda . Büyük 6 katlı bi yerdi, bebekle ilgili herşey var ne arasan, dışarıya göre kıyafetler indirimlidehaberniz olsun
Lcw whatsuptan yaz hangi mail adresi onuda yaz hemen yazıyorlar.Şaka gibi yaaa gittiii ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?