Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mrb bende 21 haftalık ken Cuma günü serklaj oldum hafif sulu akıntım var kanlı bunlar normal mi acaba karnımdada sertlik var antibiyotik kullanıyorum ama korkuyorum yinede,progestan fitil hemen kullandınızmı acaba

Ya otele hiç mi gitmediler hiç mi kimse demedi yapmayın etmeyin. Dememiş demek ki
Ya bana biraz şey gibi geliyor kızlar işgüzarlık.
Yani bak ben her şeyi tastamam hazırlıyorum götürüyorum kullanılmayacak biliyorum ama sorun değil ben hazırlarım götürürüm getiririm yıkarım.
Ay bana duş almak istersem diye duş jeli şampuan vs böyle mini bi setleri varmış onu bile bırakmışlardı odaya kim duş alıyo ki dedim hatta, bilmiyorum en kötü marketten alınır evden getirilir bu kadar çıldırmaya gerek yok arkadaşım 7 aylık hiç bir hazırlığı yokken doğum yaptı 2 saate evde hazırdı bebişe götürülecek her şey de j hazırdı doğum tamamlanmadan biz hazırlamıştık herşeyini bu kadar kasmaya gerek yok diyorum.

İyi pazarlar kızlar , bir şey soracağım. Ben hiç yenidogan kıyafeti almadım , 0-3 aydan başladım. İlk doğduğu zaman ya da hastane için yenidoğan kiyafete ihtiyaç olur mu ,1 takım alsam mı acaba ?
Anne baba olarak uzunuz , şimdiden kız da uzun olacak gibi duruyor , bacak boyu 2 hafta önde gidiyordu en son

Ben aynı şeyi hapsirinca yaşadım. Sol gogsumun altına bir ağrı saplandı 2 gün geçmedi. Mahvoldum. Kaburga mi battı ne oldu anlamadım
Ben de bu çocuğun elinde kalacam gibi geliyo her bir tekmesi yumruğu içimi sarsiyo. Du bakalim nolicik

Benim de bu hafta başladı ancak kan değerlerim de iyiymiş sadece demir depolarinda minik bir düşüş varmış. Önlem amaçlı başladık ve kabızlık var maalesef

Öyle Allah var ben oturdum. Oysa ne hayallerim vardı. Evde spor yapacaktım. Yürüyüş yapacaktım. Ama bir taraftan da yediğine dikkat etttim. Bu hareketsizligi salsaydim bir de... Mahvolmustum
Ben şuan +16dayım en az 1 saat her gün yürüyorum küçük bir kızım var güne en geç 8de başlıyorum akşam 10 A kadar günlük attığım adım 9.000 civarı oluyor ortalama her gün.
Senin gibi evde olsaydım şuanda 30dum cidden bünye meselesi ben dikkat de ediyorum ona rağmen alıyorum şişiyor um sanki sebebini bilmediğim bir şekilde.
Kızımda da böyleydim demek ki ben alıyorum 8-9 kilo ile bitirenler gibi değilim

Tuz tüketimine bağlı ödem olabilir mi acaba?

Ben de almadım. 0-3 aylık olanların üzerinde bile 50 cm yazıyor yanlış hatırlamıyorsam

Zaten 48 -50 cm doğuyorlar minumum :)

Benim de bu hafta başladı ancak kan değerlerim de iyiymiş sadece demir depolarinda minik bir düşüş varmış. Önlem amaçlı başladık ve kabızlık var maalesef
İnşallah kullanmama gerek kalmaz
Çünkü ben zaten 3 ay kabızlıktan mahvoldum
Hazır her şey yolundayken yine aynısını yaşamak istemiyorum

Kızlar dolap ta gördüm hipp in tek kullanımlık poşetlerde mamalarını satıyorlar elinde kalanlar acaba nereden almışlar o şekilde? Baktım bir kaç kişi sormuş ama söylememişler. Çok pratik geldi bana at çantana 1 paket çık.

Rica ederim, verdiği rapor ayrıntılı değildi mesela, söylediği şeyleri yazmamış böbrek boyutları vs. O yüzden içime sinmedi doktorum da bakınca rahatladım.

Ben aldım canım Biz de uzunuz bacakları bizim de uzun çıkıyor :) ama çok pahalı şeyler almadım 10lu seti indirimden 70 liraya falan aldım bi tane tulum bi 3lü takım başka almadım o da belli olmaz diye aldım ne kadar uzun olursa olsun en fazla 55 cm falan olur yine de giyer ilk zaman yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…