- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.121
Havuzlu han efsane güzel alışveriş için fırsat bulursam mutlaka gidecegim diğerlerinde de gittimAma ne kadar ucuz gitmeye değecek kadar ucuz mu cidden e bebeğin şubat indirimi gibi mi
Bu sefer de doğum sonrasına rapor hakkı kalmayacak değil mi? Öyle bir çelişki işte. Zaten doğum iznimiz yoktu, iyice kalmayacakİlk etapta normal rapor alacağım, müdür yardımcım alabildiğin kadar al rapor ben idare ederim dedi bakalım inşallah öyle olur
Mrb bende 21 haftalık ken Cuma günü serklaj oldum hafif sulu akıntım var kanlı bunlar normal mi acaba karnımdada sertlik var antibiyotik kullanıyorum ama korkuyorum yinede,progestan fitil hemen kullandınızmı acabaArkadaşlar merhaba 25 haftayi doldurduk bugün oğlum ile. 22. Haftada rahim ağzı kisaligindan acil serklaja alındım. Şuana kadar hep yatıp dinlendim. Nasip olursa pazartesi ilk doktor kontrolüm var. Fakat bende bugün kasiklarimda bir ağrı oluyor arada giriyor. Doktor ameliyat sonrası pruloton iğne yazdı 2 tane onları vuruldum bitti üzerinden 1 hafta geçti acaba o yüzden mi oluyor ki ? Ben ne gibi bı ağrı hissedersem acile gitmeliyim. Kanama ve akıntı hariç ne gibi bir durumu dikkate almalıyım ? Bilgisi olan varsa destek olabilir mi lütfen
Off artı 5 teyimİlk etapta 3.5 kilo verdim. Üstüne 5 kilo almışım. Yani hamile kaldığımin 1.5 kilo üstündeyim
İşte o arkadaş benimArkadaşım nevresim takımı koymuştu kendine 2 takım asla ama asla aklıma gelmez
Ya bana biraz şey gibi geliyor kızlar işgüzarlık.Ya otele hiç mi gitmediler hiç mi kimse demedi yapmayın etmeyin. Dememiş demek ki
Ben de bu çocuğun elinde kalacam gibi geliyoBen aynı şeyi hapsirinca yaşadım. Sol gogsumun altına bir ağrı saplandı 2 gün geçmedi. Mahvoldum. Kaburga mi battı ne oldu anlamadım
Tulumlar 30-40 tl , cıtcıtlı badyler 10 tlAma ne kadar ucuz gitmeye değecek kadar ucuz mu cidden e bebeğin şubat indirimi gibi mi
Vayy anasınıLcw whatsuptan yaz hangi mail adresi onuda yaz hemen yazıyorlar.
Tamam, hastane listem bu.İki de böyleydi
1 gecelik
2 kilot
3 takim bebek kıyafeti koyarım. Cunku alt değişimi Kayınvalıdem yapacak kıyafet kirlenebilir.
3 zıbın
Müslin battaniye
Emzik
Mama
Biberon
Bez
Daha ne olacak ki
Gercekten yetiyor
Benim de bu hafta başladı ancakBen hala ne kan ne demir ilacına başlamadım
Sevinmeli miyim
Doktorum demir veriyorum bu haftalarda ama demirin şu an çok iyi dedi, bir dahaki gelişinde bakalım dedi. Kansızlık da yok şuanlık
Benim de işime geliyor, kabızlık fln yaptığını duyunca hiç istemiyordum zaten içmek
Ben şuan +16dayım en az 1 saat her gün yürüyorum küçük bir kızım var güne en geç 8de başlıyorum akşam 10 A kadar günlük attığım adım 9.000 civarı oluyor ortalama her gün.Öyle Allah var ben oturdum.Oysa ne hayallerim vardı. Evde spor yapacaktım. Yürüyüş yapacaktım. Ama bir taraftan da yediğine dikkat etttim. Bu hareketsizligi salsaydim bir de... Mahvolmustum
Tuz tüketimine bağlı ödem olabilir mi acaba?Ben şuan +16dayım en az 1 saat her gün yürüyorum küçük bir kızım var güne en geç 8de başlıyorum akşam 10 A kadar günlük attığım adım 9.000 civarı oluyor ortalama her gün.
Senin gibi evde olsaydım şuanda 30dum cidden bünye meselesi ben dikkat de ediyorum ona rağmen alıyorum şişiyor um sanki sebebini bilmediğim bir şekilde.
Kızımda da böyleydim demek ki ben alıyorum 8-9 kilo ile bitirenler gibi değilim
Ben de almadım. 0-3 aylık olanların üzerinde bile 50 cm yazıyor yanlış hatırlamıyorsamİyi pazarlar kızlar , bir şey soracağım. Ben hiç yenidogan kıyafeti almadım , 0-3 aydan başladım. İlk doğduğu zaman ya da hastane için yenidoğan kiyafete ihtiyaç olur mu ,1 takım alsam mı acaba ?
Anne baba olarak uzunuz , şimdiden kız da uzun olacak gibi duruyor , bacak boyu 2 hafta önde gidiyordu en son
İnşallah kullanmama gerek kalmazBenim de bu hafta başladı ancakkan değerlerim de iyiymiş sadece demir depolarinda minik bir düşüş varmış. Önlem amaçlı başladık ve kabızlık var maalesef
Ben kesinlikle bulantıya bağlıyorum. Kusma da yok.Tuz tüketimine bağlı ödem olabilir mi acaba?
Tamda senin bilgilerde tuz ve ödem yazıyo heBen kesinlikle bulantıya bağlıyorum. Kusma da yok.
Bulantıyı bastırmak için mecburen yemek zorunda kalıyorsun ne olursa artık
Meyve de dahil buna.
En azından kendımınkını
Rica ederim, verdiği rapor ayrıntılı değildi mesela, söylediği şeyleri yazmamış böbrek boyutları vs. O yüzden içime sinmedi doktorum da bakınca rahatladım.kendisi için internetteki bazı yorumlar hep aynı gün için yayınlanmış. Böyle güven vermedi. Şimdi siz öyle yazınca da doğrudan eledim kafamdan. 850 TL verip de bir şey duyamazsam çok kızardım ben de sanırım, devletteki doktorlar da aynısını yapıyor zaten. Çok teşekkür ediyorum bilgi için.
Ben aldım canım Biz de uzunuz bacakları bizim de uzun çıkıyor :) ama çok pahalı şeyler almadım 10lu seti indirimden 70 liraya falan aldım bi tane tulum bi 3lü takım başka almadım o da belli olmaz diye aldım ne kadar uzun olursa olsun en fazla 55 cm falan olur yine de giyer ilk zaman yaniİyi pazarlar kızlar , bir şey soracağım. Ben hiç yenidogan kıyafeti almadım , 0-3 aydan başladım. İlk doğduğu zaman ya da hastane için yenidoğan kiyafete ihtiyaç olur mu ,1 takım alsam mı acaba ?
Anne baba olarak uzunuz , şimdiden kız da uzun olacak gibi duruyor , bacak boyu 2 hafta önde gidiyordu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?