Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
25+6 dedi 825 gram dedi bütün moralimi bozdu insan hiç mi olumlu bisey demez sabahtan beri ağlıyorum alfamet tansiyon ilacı verdi umarım bi işe yarar
Alfamet günde 2 kullanıyorum doktorum 6-7 tane kullanan hastam bile var hiç sıkıntı değil bu ilaç demişti takma kafana doktoru beğenmediysen değiştir strese sokup bebeğide seni de etkilemeye hakkı yok

Canım benim oğlan da uzun doğdu ama yenidoganlari bir süre giydirdik. Diğerleri ilk etapta büyük olur. Ben 2 takım aldım şimdi de.

Ama senin boyunda uzundu diye hatırlıyorum. Ben kısa sayılırım. 162 o sebeple iyice tombik oldum. Daha da dikkat etmesem fena. Ama maşallah sana da. Tabi bünye mevzu konusunda haklısın. Ben o kadar adım atsam bu yemeyle bu kilonun yarısını bile almazdım sanırım.

Radyolog Ergün Öziz var Alsancak’ta oraya gittim ben doktorum yönlendirdi baya uzun sürdü çok konuşkan detaylı anlatıyor doktor beğendik biz

Kızlar göğüslerinizde renk değişimi ve çatlak görünümü var mı ya ayrıca çok kuru resmen karardılar renk değiştirdiler sadece halka olmasından bahsetmiyorum göbekte bir şey yok

Kızlar göğüslerinizde renk değişimi ve çatlak görünümü var mı ya ayrıca çok kuru resmen karardılar renk değiştirdiler sadece halka olmasından bahsetmiyorum göbekte bir şey yok
Benimde etrafıda karardı o göğüs ucunun etrafından hariççç, doğum sonrası gidiyomuş sanıeım düzeliyomuş, ben sol göğüsümde kol tarafımda 2 çatlak var okadar şimdilik büyüdüler çok Göbeğini nemlendiriyosan göğüslerinide nemlendir hep

Kızlar a önce lavaboya gittim açık pembe idrar geldi ilaçlardan mı yoksa böbrekteki enfeksiyon dan mı neden bu antibiyotik vermişti içmicektim ama korktum attım ağzıma bi tane bebiş hareketi var bu arada

Dünde karnım çok gergin di o şimdi düzeldi stres ten olur mu bilmiyorum ama sabah 2 tane tansiyon ilacı attım 105,750 çıktı o da iyi şuan için düşürdü galiba ilaç ya bu dengede tutsa da yeter dünden beri kendimi perişan ettim ağlamaktan

İdari izinde olan kızlar şimdi yarın başlayacak misiniz ?Bir bilgi geldi mi çalıştığınız yerlerden

Sürmek lazım evet hep göbeğimi yağlıyordum ama bildiğin göğüslerim çatlamış ya

Doktoruna yaz canım en iyi o yönlendirir

İdari izinde olan kızlar şimdi yarın başlayacak misiniz ?Bir bilgi geldi mi çalıştığınız yerlerden
Yarın seminer dönemi olduğu için çağıran yok ama mesaj attı müdür yardımcım izinler kaldırılmış haberiniz olsun diye. Diğer hafta gelmen gerek diyor yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…