Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim saniyelik değil işte 5 dk falan sürüyor özellikle yemeklerden sonra karnım taş oluyor baya kalıyor öyle gerim gerim geriliyor sanki derim yetmiyor gibi
Benim daha dün akşam oldu .
Yemeği bi tık fazla yiyince ve su da tükettiğim için iyice şişip sertleşiyor .
Parmakla bastıramıyor hale geliyor …
Bu durumda evde yürüyüş öneriyor yazılan bilgilendirmeler .
Ben kasılmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası

Yarın seminer dönemi olduğu için çağıran yok ama mesaj attı müdür yardımcım izinler kaldırılmış haberiniz olsun diye. Diğer hafta gelmen gerek diyor yanii
Kimseden bir açıklama da yok .Yani daha önce başlamış olanlar yararlanacak mi ? Hadi hiç başlamamış olanlar tamam gidecek ama biz ne yapacağız

Benim dün taş gibiydi doktorda dedi karnın çok gergin oluyor bazen bana parmakla dokununca bile içeri girmiyor düşün

Benim de kaburga hizasında belim çok ağrıyor. Özellikle uyurken. Uyuyana ve uygun pozisyon bulana kadar canım çıkıyor.

Ben ikisinide yağlıyorum bemlendiriyorum oyuzden mecbur
Biraz araştırdım kakao yağı sürmek faydalıymış onarıcıymış evde vardı göbeğimi onla yağlıyorum ama göğüslerimi hep süt damarı falan sandım bi de korktum erken doğum falan tetikler diye uçlarına değmeden hafifçe yağlarım artık

Sanmam doğumla alakalı olduğunu, bazılarından süt bile geliyoe bu zamanalrda normal artık önem alıcaz yağlarla fln, ama genetikse hertürlü çatlarız bence, ama çoğu herkes doğuma 10 gün 1 hafta kala çatladığını söylüyo

Aynı şekilde dusunuyorum. Mide doldukça karın aşırı sertleşiyor . Misal sabah baya yumuşak oluyor.
Gündüz gayet normal, ama akşamları karnım o kadar gergin oluyor ki.

Bana gelmedi daha pazartesi ararlar eger aralarsa
Ben de müdüre sordum .dedi ki yazi gelmedi ama genelge olduğu için başlamanız gerekir dedi .hayır covid in ilk zamanları idari izin çıktığında milleti ilk gün ise çağırdılar idari izin üst yazısı daha gelmedi çalışmanız gerekir diye

Kızlar mayısta mi başlayacak para çekmeye? Yani taksit almaya
Her neyse işte

Eklentiler

• Screenshot_20220410-163625_Maximum Mobil.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…