- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.161
Benim daha dün akşam oldu .Benim saniyelik değil işte 5 dk falan sürüyor özellikle yemeklerden sonra karnım taş oluyor baya kalıyor öyle gerim gerim geriliyorsanki derim yetmiyor gibi
Kimseden bir açıklama da yok .Yani daha önce başlamış olanlar yararlanacak mi ? Hadi hiç başlamamış olanlar tamam gidecek ama biz ne yapacağızYarın seminer dönemi olduğu için çağıran yok ama mesaj attı müdür yardımcım izinler kaldırılmış haberiniz olsun diye. Diğer hafta gelmen gerek diyor yanii
Ben ikisinide yağlıyorum bemlendiriyorum oyuzden mecburSürmek lazım evet hep göbeğimi yağlıyordum ama bildiğin göğüslerim çatlamış ya
Kız o zaman agrı olmaz mı ne agrı ne sızı var şimdi gittim normale dönmüş renkKum mu döküyosun acaba?
Benim dün taş gibiydi doktorda dedi karnın çok gergin oluyor bazen bana parmakla dokununca bile içeri girmiyor düşünBenim daha dün akşam oldu .
Yemeği bi tık fazla yiyince ve su da tükettiğim için iyice şişip sertleşiyor .
Parmakla bastıramıyor hale geliyor …
Bu durumda evde yürüyüş öneriyor yazılan bilgilendirmeler .
Ben kasılmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Teşekkür ederdim tavsiye için.Sakıncası yoksa , ne kadar ödediniz acaba?Radyolog Ergün Öziz var Alsancak’ta oraya gittim ben doktorum yönlendirdi baya uzun sürdü çok konuşkan detaylı anlatıyor doktor beğendik biz
Benim de kaburga hizasında belim çok ağrıyor. Özellikle uyurken. Uyuyana ve uygun pozisyon bulana kadar canım çıkıyor.Yauv canlar, sağ mememin altindaki kaburgalarda deli bir acıma oluyor özellikle sabah kalkarken. Gün içinde de ara ara ağrıyor. Dokununca bir şey yok. Kaslara fazla yük mü biniyor, bebek ağırlığını tek tarafa yaslıyor da ondan mı oluyor.. 2 haftadır böyle. Var mı böyle saçma sapan yerlerine ağrı giren.
Biraz araştırdım kakao yağı sürmek faydalıymış onarıcıymış evde vardı göbeğimi onla yağlıyorum ama göğüslerimi hep süt damarı falan sandım bi de korktum erken doğum falan tetikler diye uçlarına değmeden hafifçe yağlarım artıkBen ikisinide yağlıyorum bemlendiriyorum oyuzden mecbur
Bilmiyorum canım dr a bi danış sen genelde kum dökenler kanlı idrar yapıyorKız o zaman agrı olmaz mı ne agrı ne sızı var şimdi gittim normale dönmüş renk
Üniversiteye bağlıyım ben idari izin kullanmadim ama kullananlar pazartesi is başı yapiyor. Yani cagirildilar.Kimseden bir açıklama da yok .Yani daha önce başlamış olanlar yararlanacak mi ? Hadi hiç başlamamış olanlar tamam gidecek ama biz ne yapacağız
Sanmam doğumla alakalı olduğunu, bazılarından süt bile geliyoe bu zamanalrda normal artık önem alıcaz yağlarla fln, ama genetikse hertürlü çatlarız bence, ama çoğu herkes doğuma 10 gün 1 hafta kala çatladığını söylüyoBiraz araştırdım kakao yağı sürmek faydalıymış onarıcıymış evde vardı göbeğimi onla yağlıyorum ama göğüslerimi hep süt damarı falan sandım bi de korktum erken doğum falan tetikler diye uçlarına değmeden hafifçe yağlarım artık
Daha iki gün önce bir arkadaşım niye izin almadın. İzin alanlar derslerine devam edebiliyorlar dedi. Hiç yeltenmemistim zaten.Üniversiteye bağlıyım ben idari izin kullanmadim ama kullananlar pazartesi is başı yapiyor. Yani cagirildilar.
Bana gelmedi daha pazartesi ararlar eger aralarsaİdari izinde olan kızlar şimdi yarın başlayacak misiniz ?Bir bilgi geldi mi çalıştığınız yerlerden
Aynı şekilde dusunuyorum. Mide doldukça karın aşırı sertleşiyor . Misal sabah baya yumuşak oluyor.Benim daha dün akşam oldu .
Yemeği bi tık fazla yiyince ve su da tükettiğim için iyice şişip sertleşiyor .
Parmakla bastıramıyor hale geliyor …
Bu durumda evde yürüyüş öneriyor yazılan bilgilendirmeler .
Ben kasılmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Ben de müdüre sordum .dedi ki yazi gelmedi ama genelge olduğu için başlamanız gerekir dedi .hayır covid in ilk zamanları idari izin çıktığında milleti ilk gün ise çağırdılar idari izin üst yazısı daha gelmedi çalışmanız gerekir diyeBana gelmedi daha pazartesi ararlar eger aralarsa
Aynen 4-6-9 mayısda 2. Taksitler ödencekmişKızlar mayısta mi başlayacak para çekmeye? Yani taksit almaya
Her neyse işte
Aynen 4-6-9 mayısda 2. Taksitler ödencekmiştemmuzdada biticek borç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?