Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yağlayınca göbeği orda başlamadı daha ama göğüslerim resmen gitti yani demek ki çatlamaya müsait bundan sonra sabah akşam yağlıcam artık

Bende de uyuyamama problemi var. 10 yastıkla giriyorum yatağa, her yanıma destek koyuyorum.
Ben de dün gece öyle yaptım ama çok faydası olmuyor. Bu kadar erken başlaması çok kötü oldu. Göbeğim de çok çıkmadı. Ağırlık merkezim de çok değişmedi ama bu ağrılar mahvetti beni. Sanırım ne olursa olsun bebek büyüdükçe şikayetlerimiz artacak.

Yarın bir açıklama yaparlar umarım herkes mağdur oldu
Ya su mübarek ramazan günü yapılacak şey mi ? Vakalar 5000 ken devam ettir ,7000 olunca bitmiş gibi davran .Bir de millete aşı vurdurdular .olmayanlar akıllıymıs.iyiki sinovac olmuşum. Onca kadın doğum doktoru bile hamileleri zorladı. Çok kızgınım.

Bide senin minnacık daha göbeğin fazla çıkmadı, yeminle ben diğer tarafdan öbür tarafa dönerken göç yapıyomuşum gibi geliyo Koltukdan kalkarken ederken zorlanıyorum hem, bel ağrımı hiç söylemiyorum 7-8-9 aylar var daha

Kızlar karnı gerginlesenler var mı benim iki gündür gergin taş gibi oluyor internetten baktım zayıflarda daha gergin olur Muş bende zayıfım ama bilmiyorum taş gibi parmak basınca bile girmiyor

Hiç sorma ya. Ben bu hafta çok zorlandım. Reflü, mantar enfeksiyonu, ağrılar… dediğin gibi daha üç ay var. Bazıları hamileliği çok seviyor ya ben hiç sevmedim. Bebeğin doğacağı günü iple çekiyorum valla.

Hahaha bende doğsun doğsun yeter sıkıldım diyip duruyorum da doğunca mahvolacağız Tabikiii, bebek, çocuk, iş, ev

Aynen öyle. Tüm düzen sıfırdan yazılacak, her şey ona da öğretilecek, rahat rahat çay kahve içmeler bitecek, boğazımız ağrıyana kadar ona da anlatılacak, alışkanlıklar kazandırılacak

Bugün tlc de yeni bir kalabalık aile programı izledim. Üç çocuğun üstüne altız sahibi olmuş bir aile. Kendi halime sevindim bir an. Umut doldum

Aynen cidden çok zormuş bende böyle bilmezdim Neyseki az bi zaman kaldı kavuşmaya

Günaydın kızlar sezeryan için hastanede 2 gece kalınıyormuş 2 gecelik 1 pijama alsam iyi mi yoksa 1 gecelik 2 pijama mı veya daha mı farklı olmalı fikri olan ?

Ben iki gece kaldım. Bir pijama takımı ve hamileyken giydiğim eşofman altıyla tshirt götürmüştüm.
Hastanede yatarken sadece pijama takımını giydim değiştirmem gerekmedi..
Çıkarken eşofman altıyla tshirt giydim.
Bu sefer gecelik ve eşofman takımı götüreceğim.

Ben hic gecelik falan almadim ya iki tane alt ust pijama var. Bi de sabahlik yetmez mi ki. Gecelik giyemem gibi geliyor kısa oluyor cunku gecelikler. Uzununu giysem garip olcak sanki. rahat edemiycem inip cikarken yataga sedyeye ayagima dolanacak ayagimi rahat atamayacagim vs vs. Tesettürlüler nasil yapiyor?

Ben aşı olmadım o kadar çok aşı konuşuldu ki bu kadar konuşulmasaydı çoktan olmuştum ..

Ben de canım bir gecelik alıcam yanıma bir tane de pijama alırım o kadar

Ben netten 100 tane almıştım kızımda cok iyi oluyor netten araştır bu daha uygun geliyorsa
Biraz fazla al, cok iyi oluyor
Mesela 24 tane 36 tl ye geliyo , internette daha pahalı oluyo, uygun bayaaa, tabi okadar çok askı gelir mi a101 bilmiyom da beyazdan pembe mavi istemiyorum konsepte uymuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…