- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.181
Yağlayınca göbeği orda başlamadı daha ama göğüslerim resmen gitti yani demek ki çatlamaya müsait bundan sonra sabah akşam yağlıcam artıkSanmam doğumla alakalı olduğunu, bazılarından süt bile geliyoe bu zamanalrda normal artık önem alıcaz yağlarla fln, ama genetikse hertürlü çatlarız bence, ama çoğu herkes doğuma 10 gün 1 hafta kala çatladığını söylüyo
Bende de uyuyamama problemi var. 10 yastıkla giriyorum yatağa, her yanıma destek koyuyorum.Benim de kaburga hizasında belim çok ağrıyor. Özellikle uyurken. Uyuyana ve uygun pozisyon bulana kadar canım çıkıyor.
Ben de dün gece öyle yaptım ama çok faydası olmuyor. Bu kadar erken başlaması çok kötü oldu. Göbeğim de çok çıkmadı. Ağırlık merkezim de çok değişmedi ama bu ağrılar mahvetti beni. Sanırım ne olursa olsun bebek büyüdükçe şikayetlerimiz artacak.Bende de uyuyamama problemi var. 10 yastıkla giriyorum yatağa, her yanıma destek koyuyorum.
Yarın bir açıklama yaparlar umarım herkes mağdur olduKimseden bir açıklama da yok .Yani daha önce başlamış olanlar yararlanacak mi ? Hadi hiç başlamamış olanlar tamam gidecek ama biz ne yapacağız
Ya su mübarek ramazan günü yapılacak şey mi ? Vakalar 5000 ken devam ettir ,7000 olunca bitmiş gibi davran .Bir de millete aşı vurdurdular .olmayanlar akıllıymıs.iyiki sinovac olmuşum. Onca kadın doğum doktoru bile hamileleri zorladı. Çok kızgınım.Yarın bir açıklama yaparlar umarım herkes mağdur oldu
Bide senin minnacık daha göbeğin fazla çıkmadı, yeminle ben diğer tarafdan öbür tarafa dönerken göç yapıyomuşum gibi geliyoBen de dün gece öyle yaptım ama çok faydası olmuyor. Bu kadar erken başlaması çok kötü oldu. Göbeğim de çok çıkmadı. Ağırlık merkezim de çok değişmedi ama bu ağrılar mahvetti beni. Sanırım ne olursa olsun bebek büyüdükçe şikayetlerimiz artacak.
Bende hic yeltenmedim bileDaha iki gün önce bir arkadaşım niye izin almadın. İzin alanlar derslerine devam edebiliyorlar dedi. Hiç yeltenmemistim zaten.
Hiç sorma ya. Ben bu hafta çok zorlandım. Reflü, mantar enfeksiyonu, ağrılar… dediğin gibi daha üç ay var. Bazıları hamileliği çok seviyor ya ben hiç sevmedim. Bebeğin doğacağı günü iple çekiyorum valla.Bide senin minnacık daha göbeğin fazla çıkmadı, yeminle ben diğer tarafdan öbür tarafa dönerken göç yapıyomuşum gibi geliyoKoltukdan kalkarken ederken zorlanıyorum hem, bel ağrımı hiç söylemiyorum 7-8-9 aylar var daha
Hahaha bende doğsun doğsun yeter sıkıldım diyip duruyorum da doğunca mahvolacağız Tabikiii, bebek, çocuk, iş, ev
Aynen cidden çok zormuş bende böyle bilmezdimHiç sorma ya. Ben bu hafta çok zorlandım. Reflü, mantar enfeksiyonu, ağrılar… dediğin gibi daha üç ay var. Bazıları hamileliği çok seviyor ya ben hiç sevmedim. Bebeğin doğacağı günü iple çekiyorum valla.
Günaydın kızlar sezeryan için hastanede 2 gece kalınıyormuş 2 gecelik 1 pijama alsam iyi mi yoksa 1 gecelik 2 pijama mı veya daha mı farklı olmalı fikri olan ?
Ben aşı olmadım o kadar çok aşı konuşuldu ki bu kadar konuşulmasaydı çoktan olmuştum ..Ya su mübarek ramazan günü yapılacak şey mi ? Vakalar 5000 ken devam ettir ,7000 olunca bitmiş gibi davran .Bir de millete aşı vurdurdular .olmayanlar akıllıymıs.iyiki sinovac olmuşum. Onca kadın doğum doktoru bile hamileleri zorladı. Çok kızgınım.
Ben de canım bir gecelik alıcam yanıma bir tane de pijama alırım o kadarBen iki gece kaldım. Bir pijama takımı ve hamileyken giydiğim eşofman altıyla tshirt götürmüştüm.
Hastanede yatarken sadece pijama takımını giydim değiştirmem gerekmedi..
Çıkarken eşofman altıyla tshirt giydim.
Bu sefer gecelik ve eşofman takımı götüreceğim.
Aynen bende 37ye kadar durmayı düşünüyorum. Derslerim var zaten öylece bırakamam.Bende hic yeltenmedim bilebide 37 kadar çalışacağım izne cikip dönmek bana uymamisti. O yüzden devam aynen
Ben netten 100 tane almıştım kızımda14nisan listesine baktımda ben sadece sanırım askı alıcammm beyaz renkli olanlardan, bulursam
Mesela 24 tane 36 tl ye geliyo , internette daha pahalı oluyo, uygun bayaaa, tabi okadar çok askı gelir mi a101 bilmiyom da beyazdanBen netten 100 tane almıştım kızımdacok iyi oluyor netten araştır bu daha uygun geliyorsa
Biraz fazla al, cok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?