- 23 Ekim 2018
- 16.298
- 37.697
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.201
Evet ama eşime de dedim dün üşümektense bu sıcağı tercih ederim diye
sadece hazırlık falan da yapıcaz ya zor olacak sanırım onu düşünüyorum
O yüzden Ramazan sonu ben kıyafet yıka ütüle işini bitiririm galiba
Benimki bu olacak
Bende 11 kilo ile gidiyorum 1.70 boyuma daha yeni 63 oldum bana göre çok değil doğumdan sonra gidiyor zaten bizim ki genetik o yüzden rahatımBu zamana kadar 11 kilo almışım
İdare direk teknolojiyi kullanarak wp den dönün ulennn dedilerİdari izinde olan kızlar şimdi yarın başlayacak misiniz ?Bir bilgi geldi mi çalıştığınız yerlerden
Kızlar dolap ta gördüm hipp in tek kullanımlık poşetlerde mamalarını satıyorlar elinde kalanlar acaba nereden almışlar o şekilde? Baktım bir kaç kişi sormuş ama söylememişler. Çok pratik geldi bana at çantana 1 paket çık.
Ben de almadım. 0-3 aylık olanların üzerinde bile 50 cm yazıyor yanlış hatırlamıyorsam
Zaten 48 -50 cm doğuyorlar minumum :)
Ben aldım canım Biz de uzunuz bacakları bizim de uzun çıkıyor :) ama çok pahalı şeyler almadım 10lu seti indirimden 70 liraya falan aldım bi tane tulum bi 3lü takım başka almadım o da belli olmaz diye aldım ne kadar uzun olursa olsun en fazla 55 cm falan olur yine de giyer ilk zaman yani
Canım benim oğlan da uzun doğdu ama yenidoganlari bir süre giydirdik. Diğerleri ilk etapta büyük olur. Ben 2 takım aldım şimdi de.
Nasıl fiyatlar? Daha mobilya da almadık. Bakalım taksitle ona da girişmek lazımBen yine bebek odasini degistirdim maalesef artik son kararim sanirim bayramdan onxe gelicekmks
6400 tuttu dolap ve sifonyer besigi almadik daha cok pahali herşeyNasıl fiyatlar? Daha mobilya da almadık. Bakalım taksitle ona da girişmek lazım
Senin tanıdıklar yapıcaktı , yapmadılarmı beğenmedin mi yoksa6400 tuttu dolap ve sifonyer besigi almadik daha cok pahali herşey
Hayırlı olsun. Bakalım biz ne yapacağız6400 tuttu dolap ve sifonyer besigi almadik daha cok pahali herşey
Normal dogum olursa gecelikle mi giriyoruz dogumhaneyeDogumda ne giyeceğim olayıni daha yeni düşünmeye başladım. Normal dogum için askılı ve kısa gecelik. Alt taraf kolayca yukarı kaldırılmalı ve doğar dogmaz göğsüme yaslamak için ya askılı olmalı ya da önü açılmalı. Direk tene temas edebilecek şekilde olmalı yani.
Sezaryen olacak olursam da, zaten ameliyathanede kıyafet yok, tek kullanımlık bir şeyler var. Odaya geçince yaz da olsa üşürüm diye düşünüyorum Çünkü ameliyathane soguk. O yüzden üzerine alacak pofidik yumuşak ceket tarzı bir şeyler ve bol-genislemeye müsait atlet.
Altıma bir süre bir şey giymem herhalde. Kendime gelip o ilk ayağa kalkma denemesinden sonra yüksek belli hamile pijamasi giyerim.
Biz de bunun yanına tek kişilik yatak baza ve başlık ekledik. 9600 tuttu .Ne yapalım her geçen gün zam geliyor .üstünden 2 hafta geçti 13.600 e çıkmış. 9 taksit yaptırdık.6400 tuttu dolap ve sifonyer besigi almadik daha cok pahali herşey
Gec kaldik cnm ben hastanede falan yatinca hazir almam gerektiSenin tanıdıklar yapıcaktı , yapmadılarmı beğenmedin mi yoksa
evet maalesefHayırlı olsun. Bakalım biz ne yapacağızİlk bebek olunca herşey sıfırdan çok alınacak çıkıyor.
Bizimde 12 taksit besik begendik 2.500 odaBiz de bunun yanına tek kişilik yatak baza ve başlık ekledik. 9600 tuttu .Ne yapalım her geçen gün zam geliyor .üstünden 2 hafta geçti 13.600 e çıkmış. 9 taksit yaptırdık.
Olsun içine sinen olurGec kaldik cnm ben hastanede falan yatinca hazir almam gerekti
evet maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?