Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

İlkini Temmuz'da doğurmuş Haziran'da yaldır yaldır ütü yapan biri olarak, bu sefer asla o kadar beklemeyi düşünmüyorum

Dolap içini düzenledim temizledim nasılsa bayramdan önce veya sonra bir şekilde hallederim iki üç günlük iş

Bu zamana kadar 11 kilo almışım
Bende 11 kilo ile gidiyorum 1.70 boyuma daha yeni 63 oldum bana göre çok değil doğumdan sonra gidiyor zaten bizim ki genetik o yüzden rahatım
İdari izinde olan kızlar şimdi yarın başlayacak misiniz ?Bir bilgi geldi mi çalıştığınız yerlerden
İdare direk teknolojiyi kullanarak wp den dönün ulennn dediler

Onlar hastanelere eşantiyon olarak veriliyor aslında markalar tarafından.
Ememeyen veya anne sütü alamayan bebekler için hemşireler hazırlayıp veriyorlar hastanede. Belki fabrikada tanıdıkları varsa onlara da öyle gelmiştir..

Sütüm doğumdan sonra hemen gelmeyince hemşire hazırlayıp getirdi. Hangi marka mama diye sormuştum hatta.

Eşimin kuzeni doğum yapınca bebek uzun süre küvezde kaldı. Onda hipp in bebe yağı, şampuanı falan ufak şişe ve paketlerde kaldı. Ben doğum yapınca bana da vermişti. Hipp in orjinal Alman üretimli mallarıydı hatta. Türkçe etiket yoktu üstünde..

Benim doğum biraz travmatik geçince benim giyinme işi de çocuğun giyinme işi de kv ve anneme kalmıştı kv biraz bilmiş olunca anama da ellettirmedi elinde per perişan olmuştuk üstüne üstlük 3 gece yattım hastanede sonda kanamalr derken pijama çok kullandım bide ben kv lerin yanına gidecem 2 hafta önceden mecburen o dediğiniz büyük ve çok eşyalar benden olacak

Ben de almadım. 0-3 aylık olanların üzerinde bile 50 cm yazıyor yanlış hatırlamıyorsam

Zaten 48 -50 cm doğuyorlar minumum :)

Canım benim oğlan da uzun doğdu ama yenidoganlari bir süre giydirdik. Diğerleri ilk etapta büyük olur. Ben 2 takım aldım şimdi de.

Teşekkürler cevaplarınız için kızlar

Dogumda ne giyeceğim olayıni daha yeni düşünmeye başladım. Normal dogum için askılı ve kısa gecelik. Alt taraf kolayca yukarı kaldırılmalı ve doğar dogmaz göğsüme yaslamak için ya askılı olmalı ya da önü açılmalı. Direk tene temas edebilecek şekilde olmalı yani.
Sezaryen olacak olursam da, zaten ameliyathanede kıyafet yok, tek kullanımlık bir şeyler var. Odaya geçince yaz da olsa üşürüm diye düşünüyorum Çünkü ameliyathane soguk. O yüzden üzerine alacak pofidik yumuşak ceket tarzı bir şeyler ve bol-genislemeye müsait atlet.
Altıma bir süre bir şey giymem herhalde. Kendime gelip o ilk ayağa kalkma denemesinden sonra yüksek belli hamile pijamasi giyerim.

Doğumdan sonra giyecek pijama alan arkadaşlar, ilk kez doğum yapanlar için söylüyorum, içerden bebek çıkıyor ama göbek aynen duruyor. Yani hamileliğin 7-8-9.aylarında giyeceginiz yüksek belli hamile pijamalarını giyersiniz rahatlıkla. O göbek yaklaşık 1 haftada yavaş yavaş çekilmeye başlıyor. Sezaryen olacak olanlar, lastik kısmının bayaa yukarda olmasına özen göstersin. Kesik aşağıda olsa bile bütün karnınız acıyor ilk 2 gün. Sonucta bebeği çıkarmak için fiziksel müdahele ediliyor, kaslar gerilip acıyor. Ve kumaşların dantelli, renkli vs olmasından çok pamuk olmasina bakın derim. Deli gibi terliyor insan, ben ekim ayında buharlasacaktim kaldi ki bu temmuz. Naylon karışım pijamalar ter ve o bilindik lohusa kadın kokusunu arttırır. Bebeği emziriken de zor olur, o da terliyor zaten, bir de sentetik kumaşa temas edince iyice yapışır kalırsınız
Illa sentetik alınacaksa, teri hemen kurutan kaliteli spor eşofman takımları olabilir, bakmak lazım.

Normal dogum olursa gecelikle mi giriyoruz dogumhaneye

6400 tuttu dolap ve sifonyer besigi almadik daha cok pahali herşey
Biz de bunun yanına tek kişilik yatak baza ve başlık ekledik. 9600 tuttu .Ne yapalım her geçen gün zam geliyor .üstünden 2 hafta geçti 13.600 e çıkmış. 9 taksit yaptırdık.

Biz de bunun yanına tek kişilik yatak baza ve başlık ekledik. 9600 tuttu .Ne yapalım her geçen gün zam geliyor .üstünden 2 hafta geçti 13.600 e çıkmış. 9 taksit yaptırdık.
Bizimde 12 taksit besik begendik 2.500 oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…