Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tabi canım gerisi lüks hiç hiç önemli değil ister yaptır ister yaptırma ama e bebekten aldığımız herşey gerçekten elzemdi, Lohusa pedi falan olmazsa olmaz yani en azından bitti şimdi herşey kafamız rahat artık hastane çantası hazırlama bebek eşyası yıkayıp yerleştirme falan bunları konuşur hallederiz sonrada pıtır pıtır doğumlaaarr

Hicbir sey yaptirmayacagim. Gelene cay kahve uzun otururlarsa ikram o yaptirilan şeyler çok pahali ve yaşlı akrabalar dışında hemen herkes 1 hafta içinde çöpe atıyor

Aynen benim ki de öyle nasıl bir cesaretse artık şimdi olsa hayatta yapmam. O kadar dikis ve acıya o sebeple katlandim.

Sabun ve çikolata düşündüm.

Ben bir şey yaptırmayacağım, çok hoşlanmıyorum o olaydan çikolata yaptıracağım sadece

Hicbir sey yaptirmayacagim. Gelene cay kahve uzun otururlarsa ikram o yaptirilan şeyler çok pahali ve yaşlı akrabalar dışında hemen herkes 1 hafta içinde çöpe atıyor
Doğru diyorsun aslında da işte kendi çekirdek ailemiz için. Hatıra diye düşündüm. Zaten fazla yaptirmiycam bende.

Doğru diyorsun aslında da işte kendi çekirdek ailemiz için. Hatıra diye düşündüm. Zaten fazla yaptirmiycam bende.
Aslına bakarsan bende de magnet yaptırma sevdası var. Biliyorum saçma ama ben seviyorum. Hani bu bebis doğunca abla/abisiyle güzel güzel pozlar çekiyorlar ya öyle bir poz çekip sadece gerçekten kullanmak isteyecek yakın akrabalara verebilirim. Benim kız iki ailenin de ilk torunu olduğundan herkes pek heveslidir zaten fotoğraflarına falan. Birine verip virine vermedim mi hemen isterler hani bize diye ama o da doğumdan bayaa sonra ancak olur

O da olabilir bak. Ben ilk çocukta magnet yaptırdım ama resimli değildi. Doğum günlerinde hep resimli magnet yaptırdım. Bizimkiler de çok hevesli. Annemlerin 2. torunu. Kv nin 4. ama yine de hevesliler. Zaten teyzemiz illa ben yaptiricam hediyelikleri diye taktı kafaya. Ben istemesem de zorla yapacak.

Çocuğunun aile tarafından sevildiğini ve sahiplenildigini görmek anneyi bi ayrı mutlu ediyor di mi çocuk da sevgiye doyuyor. Küçükken akrabalarından pek hayır görmemiş biri olarak benim çok hoşuma gidiyor

Ayyyy kısmetse evet yaaaa bayramdan sonra buralar curcuna hazırlık olucakkkkk

Valla hediye yaptırmayı düşünmüyorum ben Tabi sen istersen içinden geliyosa yaptır ama gereksiz masraf , ben düğün zamanında çok yaptık. Dağıtım gerek olmadığını sonradan anladım

Ay demi ya bana da öyle geliyor da ne bileyim bi arkadas boyle bisiler yaptirmayacak misin gelenlere dedi aslinda gercekten fuzuli bi masraf ne gerek var ki hayret bişi hem dogur hem gelsinler hem de hediye verelim onlar hediye getirsin asıl demi ama

Kesinlikle katılıyorum. Bana sorarsan daha yeni doğum yapmış insanin evine giderken ikram da beklenmemeli. Eşimin akrabaları çok tatlı insanlar, hepsi sen simdi bebekten yapamazsin diyip elleri dolu dolu yemeklerle ikramlarla geldiler, zorla bir kahve çay içip gittiler.
Benimkiler güne gelir gibi geldiler

Ay gercekten mi? Benim akrabalarim uzakta gelmezler de burda tanidigim kisiler var. Sanirim onlar da bi cay kahve icip kalkar ne biliyim. Onlara da hediye yaptirmak gercekten garip olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…