- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.241
Tabi canım gerisi lüks hiç hiç önemli değil ister yaptır ister yaptırma ama e bebekten aldığımız herşey gerçekten elzemdi, Lohusa pedi falan olmazsa olmaz yani en azından bitti şimdi herşey kafamız rahat artık hastane çantası hazırlama bebek eşyası yıkayıp yerleştirme falan bunları konuşur hallederizBüyükler kalmış seninnnn eğer kenarda varsa yada taksit imkanı halledilirrrr onalrda 1-2 günlük iş aslında içine inen olduğu şekilde.
Valla çocuk odası benim yemek odamdı, yemek odasını salona getirdim, çocuk odası yaptı , halı fln hala aynı duruyo değiştirmicem.. esktra perde halı almıcam bebek zaten napıcak halıyı perdeyi ilerleyen zamanda alırım
Yaaaa şubat zamanı güzel indirime girdi bende ozman aldım çoğu şeyi, geçen bende hediye çeki için gittim kendime aldım hep amaaaa onlar bile pahalıydı mecburen almak zorunda kaldım teker teker indiirme düşsünde alıyım yapamazdım, bu zamanda cidden aaaa alıyım diyip hemen kapıp alıcann , aman diğer aya bırakıyım asla olmaz
Allahdan erkenden bitirmişim herşeyi , diğerleri olmasada olur yalandan istediğim için yaptırıcam
Şu an ben de kendimi ortalikta gecelik sabahlikla dolaşırken hayal ettim de..Ben bi de öyle elbise gecelik mi alsam o zaman gereksiz geliyordu ne hikmetse
Hicbir sey yaptirmayacagim. Gelene cay kahve uzun otururlarsa ikramBi de şey ya dogumdan sonra gelecek misafirlere hediyelik ne dagitilabilir. Nasil biseyler dusunuyorsunuz? Ben baya uzagim bu konuyaallah var bazen diyorum dogum gibi bi olay yasamisim bunlarin derdine niye dusuyoruz diye cok mu gerekli en asgari düzeyde biseyler yapilcaksa ne olmalı?
Aynen benim ki de öyle nasıl bir cesaretse artıkBende bile isteye evde çektim son 24 saat doğumu başlamıştı, allahtan öyle bir şey olmadı ama bunda daha kolay olabileceğini ön görüyor herkes o yüzden cesaret edemem sanırım evde beklemeye, ilki cahil cesareti miydi neydi
Sabun ve çikolata düşündüm.Bi de şey ya dogumdan sonra gelecek misafirlere hediyelik ne dagitilabilir. Nasil biseyler dusunuyorsunuz? Ben baya uzagim bu konuyaallah var bazen diyorum dogum gibi bi olay yasamisim bunlarin derdine niye dusuyoruz diye cok mu gerekli en asgari düzeyde biseyler yapilcaksa ne olmalı?
Bi de şey ya dogumdan sonra gelecek misafirlere hediyelik ne dagitilabilir. Nasil biseyler dusunuyorsunuz? Ben baya uzagim bu konuyaallah var bazen diyorum dogum gibi bi olay yasamisim bunlarin derdine niye dusuyoruz diye cok mu gerekli en asgari düzeyde biseyler yapilcaksa ne olmalı?
Cikolata olur bakSabun ve çikolata düşündüm.
Doğru diyorsun aslında da işte kendi çekirdek ailemiz için. Hatıra diye düşündüm. Zaten fazla yaptirmiycam bende.Hicbir sey yaptirmayacagim. Gelene cay kahve uzun otururlarsa ikramo yaptirilan şeyler çok pahali ve yaşlı akrabalar dışında hemen herkes 1 hafta içinde çöpe atıyor
Aslına bakarsan bende de magnet yaptırma sevdası var. Biliyorum saçma ama ben seviyorum. Hani bu bebis doğunca abla/abisiyle güzel güzel pozlar çekiyorlar ya öyle bir poz çekip sadece gerçekten kullanmak isteyecek yakın akrabalara verebilirim. Benim kız iki ailenin de ilk torunu olduğundan herkes pek heveslidir zaten fotoğraflarına falan. Birine verip virine vermedim mi hemen isterler hani bize diyeDoğru diyorsun aslında da işte kendi çekirdek ailemiz için. Hatıra diye düşündüm. Zaten fazla yaptirmiycam bende.
O da olabilir bak. Ben ilk çocukta magnet yaptırdım ama resimli değildi. Doğum günlerinde hep resimli magnet yaptırdım. Bizimkiler de çok hevesli. Annemlerin 2. torunu. Kv nin 4. ama yine de hevesliler. Zaten teyzemiz illa ben yaptiricam hediyelikleri diye taktı kafaya. Ben istemesem de zorla yapacak.Aslına bakarsan bende de magnet yaptırma sevdası var. Biliyorum saçma ama ben seviyorum. Hani bu bebis doğunca abla/abisiyle güzel güzel pozlar çekiyorlar ya öyle bir poz çekip sadece gerçekten kullanmak isteyecek yakın akrabalara verebilirim. Benim kız iki ailenin de ilk torunu olduğundan herkes pek heveslidir zaten fotoğraflarına falan. Birine verip virine vermedim mi hemen isterler hani bize diyeama o da doğumdan bayaa sonra ancak olur
Çocuğunun aile tarafından sevildiğini ve sahiplenildigini görmek anneyi bi ayrı mutlu ediyor di miO da olabilir bak. Ben ilk çocukta magnet yaptırdım ama resimli değildi. Doğum günlerinde hep resimli magnet yaptırdım. Bizimkiler de çok hevesli. Annemlerin 2. torunu. Kv nin 4. ama yine de hevesliler. Zaten teyzemiz illa ben yaptiricam hediyelikleri diye taktı kafaya. Ben istemesem de zorla yapacak.
Ayyyy kısmetse evet yaaaa bayramdan sonra buralar curcuna hazırlık olucakkkkkTabi canım gerisi lüks hiç hiç önemli değil ister yaptır ister yaptırma ama e bebekten aldığımız herşey gerçekten elzemdi, Lohusa pedi falan olmazsa olmaz yani en azından bitti şimdi herşey kafamız rahat artık hastane çantası hazırlama bebek eşyası yıkayıp yerleştirme falan bunları konuşur hallederizsonrada pıtır pıtır doğumlaaarr
Valla hediye yaptırmayı düşünmüyorum benBi de şey ya dogumdan sonra gelecek misafirlere hediyelik ne dagitilabilir. Nasil biseyler dusunuyorsunuz? Ben baya uzagim bu konuyaallah var bazen diyorum dogum gibi bi olay yasamisim bunlarin derdine niye dusuyoruz diye cok mu gerekli en asgari düzeyde biseyler yapilcaksa ne olmalı?
Ay demi ya bana da öyle geliyor da ne bileyim bi arkadas boyle bisiler yaptirmayacak misin gelenlere dedi aslinda gercekten fuzuli bi masraf ne gerek var ki hayret bişi hem dogur hem gelsinler hem de hediye verelimHicbir sey yaptirmayacagim. Gelene cay kahve uzun otururlarsa ikramo yaptirilan şeyler çok pahali ve yaşlı akrabalar dışında hemen herkes 1 hafta içinde çöpe atıyor
Kesinlikle katılıyorum. Bana sorarsan daha yeni doğum yapmış insanin evine giderken ikram da beklenmemeli. Eşimin akrabaları çok tatlı insanlar, hepsi sen simdi bebekten yapamazsin diyip elleri dolu dolu yemeklerle ikramlarla geldiler, zorla bir kahve çay içip gittiler.Ay demi ya bana da öyle geliyor da ne bileyim bi arkadas boyle bisiler yaptirmayacak misin gelenlere dedi aslinda gercekten fuzuli bi masraf ne gerek var ki hayret bişi hem dogur hem gelsinler hem de hediye verelimonlar hediye getirsin asıl demi ama
Ay gercekten mi? Benim akrabalarim uzakta gelmezler de burda tanidigim kisiler var. Sanirim onlar da bi cay kahve icip kalkar ne biliyim. Onlara da hediye yaptirmak gercekten garip olabilir.Kesinlikle katılıyorum. Bana sorarsan daha yeni doğum yapmış insanin evine giderken ikram da beklenmemeli. Eşimin akrabaları çok tatlı insanlar, hepsi sen simdi bebekten yapamazsin diyip elleri dolu dolu yemeklerle ikramlarla geldiler, zorla bir kahve çay içip gittiler.
Benimkiler güne gelir gibi geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?