- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.261
Öyle kesiikleÇocuğunun aile tarafından sevildiğini ve sahiplenildigini görmek anneyi bi ayrı mutlu ediyor di miçocuk da sevgiye doyuyor. Küçükken akrabalarından pek hayır görmemiş biri olarak benim çok hoşuma gidiyor
GünaydınGünaydın
Haydi bakalım kürkçü dükkanına
Her gece aynı durumdayım.Saat 5 oldu ve ben hala uyuyamadım. Bugün böyle bir gece oldu valla, uykusuz kaldım
29. Haftamız da başladı bugün, zaman azalıyor heyecan dorukta, çarşamba da kızımı görcez randevumuz var, garip duygular içindeyim bu gece
Vallahi al benden de o kadarGünaydın kızlar şöyle bir gebelik geçiremedim ya ona üzülüyorum aslında ne hayallerim vardı fit spor yapan güzel bir gebe olacaktım kilodan yataktan kalkamıyorum her yerim ağrıyorLogin • Instagram
830 TL ödedik özel muayene de bakıyor sakin rahat herşeyi sorabileceğiniz bi doktor tavsiye ederimTeşekkür ederdim tavsiye için.Sakıncası yoksa , ne kadar ödediniz acaba?
Maşallah sizee minicik göbüş26. Haftadan selamlar. Uykusuz geceler başladı. Bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Enfeksiyonlar ağrılar peşimi bırakmıyor. Huzursuz bacak sendromum da başladı. Geçecek mi bugünler bilmiyorum ama anne olmak daha şimdiden çok zormuş. Tek temennim sağlıkla mutlulukla bebeklerimizin dünyaya gelmeleri. Elbet bunlar da geççek
Ahahaha hayaller hayatlarGünaydın kızlar şöyle bir gebelik geçiremedim ya ona üzülüyorum aslında ne hayallerim vardı fit spor yapan güzel bir gebe olacaktım kilodan yataktan kalkamıyorum her yerim ağrıyorLogin • Instagram
Harika26. Haftadan selamlar. Uykusuz geceler başladı. Bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Enfeksiyonlar ağrılar peşimi bırakmıyor. Huzursuz bacak sendromum da başladı. Geçecek mi bugünler bilmiyorum ama anne olmak daha şimdiden çok zormuş. Tek temennim sağlıkla mutlulukla bebeklerimizin dünyaya gelmeleri. Elbet bunlar da geççek
Benim bırak fit olmayı nisanda yürüyüş hayallerim bile yalan oldu paso yatıyom Welcome to Turkey SimülasyonGünaydın kızlar şöyle bir gebelik geçiremedim ya ona üzülüyorum aslında ne hayallerim vardı fit spor yapan güzel bir gebe olacaktım kilodan yataktan kalkamıyorum her yerim ağrıyorLogin • Instagram
Benim tarafım uzakta.Bi de şey ya dogumdan sonra gelecek misafirlere hediyelik ne dagitilabilir. Nasil biseyler dusunuyorsunuz? Ben baya uzagim bu konuyaallah var bazen diyorum dogum gibi bi olay yasamisim bunlarin derdine niye dusuyoruz diye cok mu gerekli en asgari düzeyde biseyler yapilcaksa ne olmalı?
Ne güzel ya, fit anneleri görünce özeniyorum. benim karnım 9 aylık gibi şimdiden. soran olmaz inşallah diye dua ediyorum, bana 6 aylık demeye bin şahit ister26. Haftadan selamlar. Uykusuz geceler başladı. Bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Enfeksiyonlar ağrılar peşimi bırakmıyor. Huzursuz bacak sendromum da başladı. Geçecek mi bugünler bilmiyorum ama anne olmak daha şimdiden çok zormuş. Tek temennim sağlıkla mutlulukla bebeklerimizin dünyaya gelmeleri. Elbet bunlar da geççek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?