Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her gece aynı durumdayım. Sabaha karşı ancak uyuyabiliyorum. Ama 23.30 gibi filan uykum gelince yatamıyorum sonra 3 e kadar uyuyamıyorum. Dün erken yatmayı denedim. Gece 5-6 kez uyanma rağmen yine de uyudum. Bu gece daha erken yatmayı deniycem bakalim. Senin hafta baya ilerlemiş bu arada ,

26. Haftadan selamlar. Uykusuz geceler başladı. Bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Enfeksiyonlar ağrılar peşimi bırakmıyor. Huzursuz bacak sendromum da başladı. Geçecek mi bugünler bilmiyorum ama anne olmak daha şimdiden çok zormuş. Tek temennim sağlıkla mutlulukla bebeklerimizin dünyaya gelmeleri. Elbet bunlar da geççek

Eklentiler

• D3F2BCB8-2435-4651-8A7D-54AB3E0503A3.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 105
Maşallah sizee minicik göbüş huzursuz bacak sendromu bende de var birkaç gecedir zorluyor biraz

Harika

Günaydın kızlar
lcw uygulaması indirmiştim üye olmamıştım bugün bi hamile gecelik pijama takımı bakayım dedim fiyatlar uygundu üye olayım dedim hemen hoş geldin indirimi uygulandı ve gecelik 52 tl ye kadar düştü haberiniz olsun kargo ücreti de almıyor ilk alışveriş olduğundan fiyat uygun olunca ben de hemen gecelik pijama takımı aldım bir kızçeme kışlık ev botu gibi bişiy aldım aslında baya indirim uygulandı o an aklıma emzirme atleti sütyeni almak gelmedi siz alın mutlaka

Bu krem nasıl arkadaşlar kullanan var mı güneş kremi arıyorum tavsiyeniz var mı. Beyaz tenliyim cildim kuru. Hamilelikte hergun dışarı yuruyuse çıkmaya çalışıyorum ama cildim çok kötü oldu

Benim bırak fit olmayı nisanda yürüyüş hayallerim bile yalan oldu paso yatıyom Welcome to Turkey Simülasyon

Benim tarafım uzakta.
Eşinin tarafını ise Kayınvalıdem ayarlıyor hepsini aynı anda cagırıyorr,bişiler yapıp kendi ağırlıyor benim evde . ben hicbir şeye karışmıyorum.

Zaten kalabalık değiller akraba dediysem yakın olanlar. Teyzesi halası, annanesi falan...

Bunda da öyle yapar heralde . Bana sadece gün söylüyor uyarsa ok.

Bizde durum bu sekilde
Ama hem sizin akrabalar, hem eş akrabası olunca, heleki kalabalık olunca bisi dıyemıyorum.

Ne güzel ya, fit anneleri görünce özeniyorum. benim karnım 9 aylık gibi şimdiden. soran olmaz inşallah diye dua ediyorum, bana 6 aylık demeye bin şahit ister

Merhaba. Her şey yolunda ilerlerse benim doğumum % 99 Temmuzda olacak. Selam vermek istedim. Bundan sonra başlığınızda daha aktif olmayı istiyorum. Hamileliğimi öğrendiğimde heyecanla Ağustos başlığını açmıştım, başlığı terk edemem ama bu başlıkta da aktif olmayı isterim. Kısmetse 2. çocuğumuz olacak. Kızım 20 aylık. Şu an 23+1 haftalık hamileyim. Yanlışlıkla olmadı, bilerek ve isteyerek yaptık 2. çocuğumuzu. Yaş farkının az olması bilinçli bir tercihdi. Kızım beni çok yormamıştı üzmemişti, umarım 2. bebeğimiz de kızımız kadar sakin bir bebek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…