Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba hoş geldiniz sağlıkla kavuşun inşallah ağustos topiğine arada bir bakıyordum :)

Merhaba hoş geldiniz sağlıkla kavuşun inşallah ağustos topiğine arada bir bakıyordum :)
Amin, hepimizin bebeği inşallah. Sağlıkla zamanında gelsinler. Kızıma hamileyken Ağustos Anneleri 2020 topiğinden biliyorum, neredeyse listenin yarısı Temmuz'da doğum yapacaktır. Bebeklerin çoğunluğu 38. haftada geliyor zaten.

Aynen ben de onu merak ediyorum dogum esnasinda gecelikle olmuyoruz degil mi ilk gebeligim dumur olup kalmak istemiyorum
Dogum apar topar gerçekleşmezse genellikle önlük veriliyor ama bnmkinin arkası kapalıydı yandan citcitlari vardı acil durum seseryanlari için bence pratik oluyo
Masallah minnos gobecige

Sen yok musun sen bizi catlatmak mi istiyorsun. Maşallah ne güzel ve fit bir anne olacaksın

Bana da ancak anne baba amca gelir. Eşimin de çok akrabası yok tek tük. Aslında öyle ikramlik bir durum yok zaten hastalık filan muhabbetine kimseyi almam. Arkadaşlarım zorlar bir tek. Onlarla da sürekli birlikteyim. Artık benimde kv yapar bir şeyler. Annemin pek bir şey yapacak hali yok yaşı da ileri. Hastalıkları da var. O da hazır alır. Bana iş kalmaz. Daha önce misafirler böyle beslenmisti ama dediğim gibi misafir almam bu sefer. Ama yine de minik hediyelik dağıtırım sanırım. Teyzemiz inat etti sabun yaptıracak. Normalde ben kendim sabun yaparım ama bu sefer canım istemedi.

Ne güzel yaş yakın olunca çocuklar guzel arkadaş oluyor birbirine. Hayırlı uğurlu olsun. Zaten takviminde Ağustos görünce şaşırdım. 24. Hafta bize çok yakın. Senin yerin burası bence de.

Müko kaynana yeminle çok sanslisin. Allah bozmasin. Benim iki taraf da uzakta. Burdaki tanidigim insanlar gelecek sanirim onlara da hediyelik sacma mı olur olmasa garip mi durur karar vermem gerek. Aslinda su maddi zorlukta kimse boyle fuzuli meseleleri beklememeli.

Bazıları hediyelik yaptırıyor
Bazıları yaptırmıyor. BBen yine de yaptırmazdım galiba. Bi kahve bi kurabiye yeterli olabilir. Sonuçta o halde misafir ağırlamak saçma geliyor bana .

O yüzden en güzel kahve kurabiye.

Hediye yaptıracak olan yaptırsın karışan yok

Kızlar günaydın. Geçmişi hızlıca okudum yeni oda yapacakların Allah yardımcısı olsun bir dandik beşik dahi 2 bin civarı dolabı ıvır zıvırı düşünemiyorum
Ben herşeyi bitirdim sayılır beşiğe nevresim diktireceğim ufak bir beşik olduğu için hazırlar uymaz 2 çarşaf 2 yastık kılıfı diktirsem yeterli başka da bir şey aklımda yok şuan doğuma yakın mama, depend, lansinoh falan alırım.
Giysi konusunda 1-2 tane alıp sonra bakarım demeyin hastanede bile 2 kez üst değiştiriyorsunuz evden de hemen çıkamazsınız 1 parça şeyi de yıkayamazsınız. Benim küçük kız 51 cm 4 kg idi yani normalin üstündeydi ve hastane çıkışlarını bir süre giydi. Büyüğün de bacakları hep önde giderdi ki gerçekten maşallah çok uzun bacaklıdır o da 51 cm doğdu 3650 gr dı hastane çıkışlarını dolduramadı bile. Öyle kocamaaann bir bebek doğurmayacaksınız yani sonra 3 aylık tulumların içinde kayboluyorlar haberiniz olsun.
Sen ne yaptın dersen 2 takım hastane çıkışı aldım 2-3 tane de yenidoğana uygun tulum var 0-3 ay tulumlarımız da var değiştirmelik mutlaka lazım hem yaz sıcağı hem kusabiliyor kakası çıkabiliyor.
Kendime gelince en iyisi gecelik sezaryen de olsanız normal doğum da olsa alt tarafla hep bir işlem oluyor Pijama indir kaldır eziyetli iş kaldır geceliği ne işin varsa gör. Normali bilmiyorum bazısına giysi veriyorlar bazısı sancı çekerken geceliğini giyiyor bazısı fırsat bulamayıp elbiseyle doğuruyor ben normal doğuracak olsam koyu renkli bir gecelik giyerdim hastane vermiyorsa. Ama sezaryen olacağım için hastaneden çıkarken de giyebileceğim bir kıyafetle gideceğim orada ameliyat önlüğü verecekler zaten sonrası için de 2 tane geceliğim var onları giyeceğim kısmetse. Ayağıma da crocs tarzı terlik aldım süslü falan lazım değil hastaneye aileler dışında kimse gelmez bende canımın derdine düşeceğim için ayaklarım da 1-2 no büyüyeceği için 40 no aldım sonra bahçede falan giyerim hiç değilse dedim.

Merhaba

Yanliz degilsin tek farkimiz bizimki yanlislikla oldu
Kizim 22 aylık ve senin dedigin gibi bi bebekti yormadi insallah kardeşleride oyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…