- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.281
Evet geldik bakalım iş yerineGünaydınnnnnn ne kasvetli hava var bugun yaaaa hiç sevmedimBen yine derse
Ne çabuk başladınız ya memur musun sen canımEvet geldik bakalım iş yerine
Merhaba hoş geldiniz sağlıkla kavuşun inşallah ağustos topiğine arada bir bakıyordum :)34 yaşındayım, Malta'da yaşıyorum. 2. çocuğumuz olacak. Sat 1 Kasım 2021, 24 Temmuz haftasında doğum olacağını varsayıyoruz, gün kesin belli değil ama 24 Temmuz yazabiliriz. Bebeğimizin cinsiyeti erkek.
Ah ah hayaller hayatlarGünaydın kızlar şöyle bir gebelik geçiremedim ya ona üzülüyorum aslında ne hayallerim vardı fit spor yapan güzel bir gebe olacaktım kilodan yataktan kalkamıyorum her yerim ağrıyorLogin • Instagram
Amin, hepimizin bebeği inşallah. Sağlıkla zamanında gelsinler. Kızıma hamileyken Ağustos Anneleri 2020 topiğinden biliyorum, neredeyse listenin yarısı Temmuz'da doğum yapacaktır. Bebeklerin çoğunluğu 38. haftada geliyor zaten.Merhaba hoş geldiniz sağlıkla kavuşun inşallah ağustos topiğine arada bir bakıyordum :)
Dogum apar topar gerçekleşmezse genellikle önlük veriliyor ama bnmkinin arkası kapalıydı yandan citcitlari vardı acil durum seseryanlari için bence pratik oluyoAynen ben de onu merak ediyorum dogum esnasinda gecelikle olmuyoruz degil mi ilk gebeligim dumur olup kalmak istemiyorum
Masallah minnos gobecige26. Haftadan selamlar. Uykusuz geceler başladı. Bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Enfeksiyonlar ağrılar peşimi bırakmıyor. Huzursuz bacak sendromum da başladı. Geçecek mi bugünler bilmiyorum ama anne olmak daha şimdiden çok zormuş. Tek temennim sağlıkla mutlulukla bebeklerimizin dünyaya gelmeleri. Elbet bunlar da geççek
Sen yok musun sen26. Haftadan selamlar. Uykusuz geceler başladı. Bağışıklık sistemimiz düşüyor sanırım. Enfeksiyonlar ağrılar peşimi bırakmıyor. Huzursuz bacak sendromum da başladı. Geçecek mi bugünler bilmiyorum ama anne olmak daha şimdiden çok zormuş. Tek temennim sağlıkla mutlulukla bebeklerimizin dünyaya gelmeleri. Elbet bunlar da geççek
Bana da ancak anne baba amca gelir. Eşimin de çok akrabası yok tek tük. Aslında öyle ikramlik bir durum yok zaten hastalık filan muhabbetine kimseyi almam.Benim tarafım uzakta.
Eşinin tarafını ise Kayınvalıdem ayarlıyor hepsini aynı anda cagırıyorr,bişiler yapıp kendi ağırlıyor benim evde .ben hicbir şeye karışmıyorum.
Zaten kalabalık değiller akraba dediysem yakın olanlar. Teyzesi halası, annanesi falan...
Bunda da öyle yapar heralde . Bana sadece gün söylüyor uyarsa ok.
Bizde durum bu sekilde
Ama hem sizin akrabalar, hem eş akrabası olunca, heleki kalabalık olunca bisi dıyemıyorum.
Ne güzel yaş yakın olunca çocuklar guzel arkadaş oluyor birbirine.Merhaba. Her şey yolunda ilerlerse benim doğumum % 99 Temmuzda olacak. Selam vermek istedim. Bundan sonra başlığınızda daha aktif olmayı istiyorum. Hamileliğimi öğrendiğimde heyecanla Ağustos başlığını açmıştım, başlığı terk edemem ama bu başlıkta da aktif olmayı isterim. Kısmetse 2. çocuğumuz olacak. Kızım 20 aylık. Şu an 23+1 haftalık hamileyim. Yanlışlıkla olmadı, bilerek ve isteyerek yaptık 2. çocuğumuzu. Yaş farkının az olması bilinçli bir tercihdi. Kızım beni çok yormamıştı üzmemişti, umarım 2. bebeğimiz de kızımız kadar sakin bir bebek olur :)
Aynı durumdayımNe güzel ya, fit anneleri görünce özeniyorum. benim karnım 9 aylık gibi şimdiden. soran olmaz inşallah diye dua ediyorum, bana 6 aylık demeye bin şahit ister
Müko kaynana yeminle çok sanslisin. Allah bozmasin. Benim iki taraf da uzakta. Burdaki tanidigim insanlar gelecek sanirim onlara da hediyelik sacma mı olur olmasa garip mi durur karar vermem gerek. Aslinda su maddi zorlukta kimse boyle fuzuli meseleleri beklememeli.Benim tarafım uzakta.
Eşinin tarafını ise Kayınvalıdem ayarlıyor hepsini aynı anda cagırıyorr,bişiler yapıp kendi ağırlıyor benim evde .ben hicbir şeye karışmıyorum.
Zaten kalabalık değiller akraba dediysem yakın olanlar. Teyzesi halası, annanesi falan...
Bunda da öyle yapar heralde . Bana sadece gün söylüyor uyarsa ok.
Bizde durum bu sekilde
Ama hem sizin akrabalar, hem eş akrabası olunca, heleki kalabalık olunca bisi dıyemıyorum.
Bazıları hediyelik yaptırıyorMüko kaynana yeminle çok sanslisin. Allah bozmasin. Benim iki taraf da uzakta. Burdaki tanidigim insanlar gelecek sanirim onlara da hediyelik sacma mı olur olmasa garip mi durur karar vermem gerek. Aslinda su maddi zorlukta kimse boyle fuzuli meseleleri beklememeli.
Hediye yaptıracak olan yaptırsın karışan yokBana da ancak anne baba amca gelir. Eşimin de çok akrabası yok tek tük. Aslında öyle ikramlik bir durum yok zaten hastalık filan muhabbetine kimseyi almam.Arkadaşlarım zorlar bir tek. Onlarla da sürekli birlikteyim. Artık benimde kv yapar bir şeyler. Annemin pek bir şey yapacak hali yok yaşı da ileri. Hastalıkları da var. O da hazır alır. Bana iş kalmaz. Daha önce misafirler böyle beslenmisti ama dediğim gibi misafir almam bu sefer. Ama yine de minik hediyelik dağıtırım sanırım. Teyzemiz inat etti sabun yaptıracak. Normalde ben kendim sabun yaparım ama bu sefer canım istemedi.
Evet memurum .o yüzden sabah 8.30 da geldim .Ne çabuk başladınız ya memur musun sen canım
Anladım canım 32 de tekrar ayrılmayı düşünüyor musun?Evet memurum .o yüzden sabah 8.30 da geldim .
MerhabaMerhaba. Her şey yolunda ilerlerse benim doğumum % 99 Temmuzda olacak. Selam vermek istedim. Bundan sonra başlığınızda daha aktif olmayı istiyorum. Hamileliğimi öğrendiğimde heyecanla Ağustos başlığını açmıştım, başlığı terk edemem ama bu başlıkta da aktif olmayı isterim. Kısmetse 2. çocuğumuz olacak. Kızım 20 aylık. Şu an 23+1 haftalık hamileyim. Yanlışlıkla olmadı, bilerek ve isteyerek yaptık 2. çocuğumuzu. Yaş farkının az olması bilinçli bir tercihdi. Kızım beni çok yormamıştı üzmemişti, umarım 2. bebeğimiz de kızımız kadar sakin bir bebek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?