- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.301
Aynı durumdayız ben yaptırmayı düşünmüyorum şahsen arkadaşlarımın magnetlerini bile ordan oraya taşınırken bi ara attım artık en güzeli ikram tatlı vsMüko kaynana yeminle çok sanslisin. Allah bozmasin. Benim iki taraf da uzakta. Burdaki tanidigim insanlar gelecek sanirim onlara da hediyelik sacma mı olur olmasa garip mi durur karar vermem gerek. Aslinda su maddi zorlukta kimse boyle fuzuli meseleleri beklememeli.
Kardeşleri mi? İkiz miydi seninkiler?Merhaba
Yanliz degilsin tek farkimiz bizimki yanlislikla oldu
Kizim 22 aylık ve senin dedigin gibi bi bebekti yormadi insallah kardeşleride oyle olcak
Geçmiş olsun ya geçen ben de sonuncuya zor dayandım berbat bi durum sanırım miktar yğkselince böyle oluyor 50 lik yükletenler hiç etkilenmiyor çünküMaalesef kustum ve test iptal oldu tekrar yaptirmayi da dusunmuyorum felegim şaştı
Yok anam ne ikiziKardeşleri mi? İkiz miydi seninkiler?
İctiginin resmi varmiydi canım, bende persembe gunu yaptircam kizlar atmisti bi ara kutu kola gibi kutudaydi dışı yeşil gibi ondanmi içmiştinMaalesef kustum ve test iptal oldu tekrar yaptirmayi da dusunmuyorum felegim şaştı
Ben diğerlerinde adet yerini bulsun diye magnet yaptırmıştım ama bunda yaptırmayacağım kalmadı artık öyle şeyler ki buzdolabını çizdiği için benim kendi çocuklarımın bile magnetleri yok dolaptaAynı durumdayız ben yaptırmayı düşünmüyorum şahsen arkadaşlarımın magnetlerini bile ordan oraya taşınırken bi ara attım artık en güzeli ikram tatlı vsha yaptırmak istersen kolonya mantıklı bu devirde küçük kolonyolar
Ay bi an anlayamadımYok anam ne ikizi
Arkadaşida dahil edip konustum oyle
Kuzum senin ilk saat değerin 144tü değil mi?100 mglik seker yuklemesi icin yine hastanedeyim berbat sekilde midemi bulandirdi yemek yemekte yasakmis cok zor geciyor napicam bilmiyorum
Ben misafir kabul etmeyeceğim anneme gidince görmek isteyen gelsin ev bahçeli bahçede bir meyve suyu tamam. Bebekle çok zor olur. Seneye hersey geçerse büyük doğum günü yapmak niyetim.Kızlar abimin 2 ay önce bebeği oldu. Şehir dışındalar. Geçen ay 15 günlüğüne Ankara'ya anneme kalmaya geldiler. Bebek görmeye gelenin haddi hesabı yok. Annem börek çörek yetiştiremedi. Her gün en az 2 parti misafir. Her gelene de gün tabağı gibi tabak hazırladı. Canı çıktı kadının. Benimki de öyle olacak diye ödüm kopuyor. İnşallah herkes hastaneye gelir 10dk görüp gider :)
Covidden dolayı kolonya mantıklı herkes çantasında ufak kolonya taşır ama dediğin gibi ben bir şey yapmayacağım tatlı yeterBen diğerlerinde adet yerini bulsun diye magnet yaptırmıştım ama bunda yaptırmayacağım kalmadı artık öyle şeyler ki buzdolabını çizdiği için benim kendi çocuklarımın bile magnetleri yok dolapta
Mevlüt okutsam belki tesbih falan dağıtırdım ama eve kimseyi toplamayı düşünmüyorum hastalıkların çoğaldığı bu zamanda. Kokulu mum, taş, kolonya hepsi gereksiz şeyler kimse saklamıyor gerçekten. Şişe açacağı gördüm evet kullanılır ama ne bilim üzerinde çocuğumun adının yazdığı şeyle millet birasını açmasın yaBen sadece çikolata yaptırmayı düşünüyorum üzeri isimli kağıtlı olanlardan. 1 kutu kaynanama 1 kutu kendime. Kaynanamların mahalle ona gidiyorlar bana eziyet olmasın diye heralde pek komşuluk yok zaten buralarda. Ama ne olur ne olmaz yiyecekte hazırlayacağım gelip çok oturan olursa ikram ederiz. Diğerlerinde şeker hamurlu kurabiyeler de yapmıştım bunda onunla da uğraşamam gibi geliyor ama bakarız
Bana gecen sefer 50 lik yüklediler onu cok rahat ictim etkilemedi seker orani azdi bu gunki 100 luk ve bidligimiz baklava serbeti gibiyduGeçmiş olsun ya geçen ben de sonuncuya zor dayandım berbat bi durum sanırım miktar yğkselince böyle oluyor 50 lik yükletenler hiç etkilenmiyor çünkü
Turuncuydu canim resmi cekmedim maalesefİctiginin resmi varmiydi canım, bende persembe gunu yaptircam kizlar atmisti bi ara kutu kola gibi kutudaydi dışı yeşil gibi ondanmi içmiştin
Benden gecen sefer bir kez kan aldilar sadece 144 cikti bugun de aclik aldilar icmeden once ictikten sonra veremedim zaten bekleyemeden kustum bende istemiyorum yaptırmak beni rahatsiz eden bir durum yok cunkiKuzum senin ilk saat değerin 144tü değil mi?
Benim açlık 86, ilk saat 157, ikinci saat 80 oldu.
Doktor sorun yok dedi
Seni boşuna zorluyorlar gibime geliyor.
Aynen benim de yürüyüşler azaldı tek başıma dışarı çıkamıyorum iki adım atınca fenalaşıyorum dinlenmem gerekiyor düşer kalırım diye korkuyorum eşim de oruç tutuyor iftar sonrası ağırlık çöküyor ona da bişey diyemiyorum kaldım evdeBenim bırak fit olmayı nisanda yürüyüş hayallerim bile yalan oldu paso yatıyom Welcome to Turkey Simülasyon
Ayyy allhım deli oluyorum bmyle misafirlere yaaa, eve bile gelsen yarım saat otur git yaniii ne yıllanıypn oturuyon hizmet bekliyosunn milletin derdi başından aşkın zatenKızlar abimin 2 ay önce bebeği oldu. Şehir dışındalar. Geçen ay 15 günlüğüne Ankara'ya anneme kalmaya geldiler. Bebek görmeye gelenin haddi hesabı yok. Annem börek çörek yetiştiremedi. Her gün en az 2 parti misafir. Her gelene de gün tabağı gibi tabak hazırladı. Canı çıktı kadının. Benimki de öyle olacak diye ödüm kopuyor. İnşallah herkes hastaneye gelir 10dk görüp gider :)
Ben zaten haziranda evlendim yeni kolonya dağıttım bide çocukda dağıtamam, aynen çikolata yaptırmak en mantıklısıCovidden dolayı kolonya mantıklı herkes çantasında ufak kolonya taşır ama dediğin gibi ben bir şey yapmayacağım tatlı yeter
Ahhh amin inşallahKızlar kovit testi verdim, dua edin de negatif çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?