- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.321
Ayy benden başkası olduğunu da bilmek normal hissi veriyor tas oluyor resmen bir de ayakta durunca oluyor sanırım ayaktayken bebek hareket edince karnım daha çok geriliyorBenim daha dün akşam oldu .
Yemeği bi tık fazla yiyince ve su da tükettiğim için iyice şişip sertleşiyor .
Parmakla bastıramıyor hale geliyor …
Bu durumda evde yürüyüş öneriyor yazılan bilgilendirmeler .
Ben kasılmayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Peki doktor ne dedi o kısmı yazmamışsın?Benim dün taş gibiydi doktorda dedi karnın çok gergin oluyor bazen bana parmakla dokununca bile içeri girmiyor düşün
Ben de olmadım çok olup olmamak arasında kaldım ama öncesinde olmadim hamileyken olmaktan daha bi çekindim Allah in izniyle inşallah covid in eski ağır hali kalmamış deniyorYa su mübarek ramazan günü yapılacak şey mi ? Vakalar 5000 ken devam ettir ,7000 olunca bitmiş gibi davran .Bir de millete aşı vurdurdular .olmayanlar akıllıymıs.iyiki sinovac olmuşum. Onca kadın doğum doktoru bile hamileleri zorladı. Çok kızgınım.
Var var benKızlar karnı gerginlesenler var mı benim iki gündür gergin taş gibi oluyor internetten baktım zayıflarda daha gergin olur Muş bende zayıfım ama bilmiyorum taş gibi parmak basınca bile girmiyor
Suan cidden çok üzüldüm.. kiz neler çektim bir Allah bir ben biliyorum tam 2 ay sürdü.. kasiklarimda agri , kaburgamda batma .. Allah tez sifa versin canım
Bu resmen görgüsüzlük ya .. bebek görmeye gidip hizmet beklemek yuh yani .. ama annende de biraz pay var bu kadar ağırlamaya uğraşmasın koysun bir çay bi kek ya da kurabiye tamam bu nedir güne gitmiyorlar kiKızlar abimin 2 ay önce bebeği oldu. Şehir dışındalar. Geçen ay 15 günlüğüne Ankara'ya anneme kalmaya geldiler. Bebek görmeye gelenin haddi hesabı yok. Annem börek çörek yetiştiremedi. Her gün en az 2 parti misafir. Her gelene de gün tabağı gibi tabak hazırladı. Canı çıktı kadının. Benimki de öyle olacak diye ödüm kopuyor. İnşallah herkes hastaneye gelir 10dk görüp gider :)
Ay insallah ya. Şans yuzumuze 2. Kez de guler inşallah. Bazen diyorum tam her şey duzene girmisti, her seye sifirdan basliyoruz, biz neyimize guvendik. Sonra diyorum olsun zor olacak biliyorduk zaten onemli olan saglik li olsunlar bir sekilde o gunler de gececek.Merhaba
Yanliz degilsin tek farkimiz bizimki yanlislikla oldu
Kizim 22 aylık ve senin dedigin gibi bi bebekti yormadi insallah kardeşleride oyle olcak
Tesekkur ederim bu sicak karsilama icin. Insallah oyle olurlar. Zaman hic gecmiyor gibi geliyor bana ya. Burda ilerideki haftalardaki arkadaslari gorup ozeniyorum. En azindan bir 32leri gorseydik diyorumNe güzel yaş yakın olunca çocuklar guzel arkadaş oluyor birbirine.Hayırlı uğurlu olsun. Zaten takviminde Ağustos görünce şaşırdım. 24. Hafta bize çok yakın. Senin yerin burası bence de.
Sen 75 lik yaptirmissin anladığım kadarıyla 75 likde 3 kan veriliyor.arkadasin ki 50 lik 50 likde sinir 140 o sınırı gecdigi için 100 Luk istemişler.75 lik yapılması tek seferde anlaşılması açısından en doğrusu aslında.50 linkte sıkıntı çıkınca 100 Luk istiyorlar anlaşılsın diye, bu sefer 2 kere test olmuş oluyor ve 100 Luk ağır geliyor genelde çoğu kişiye.Kuzum senin ilk saat değerin 144tü değil mi?
Benim açlık 86, ilk saat 157, ikinci saat 80 oldu.
Doktor sorun yok dedi
Seni boşuna zorluyorlar gibime geliyor.
Ya çalışacağım galiba .çünkü ne kadar aktarsam o kadar iyi olacak .sezaryen düşünüyorum ve onda da 38.haftada alıyorlar. 37 ye kadar dayanabilirsem dayanacagim. Ayakta olmadığım için daha kolay gözüküyor.Anladım canım 32 de tekrar ayrılmayı düşünüyor musun?
İnşallah negatif çıkar. Bunlara kalsa covit bitti .Bir arkadaşım şehir hastanesine gitmiş test bile yapmamışlar. Artık yapmıyoruz demişlerKızlar kovit testi verdim, dua edin de negatif çıksın
Maddi kısma bakarm yaptirmaya değerse olabilir. Cok fahiş fiyatsa yaptırmam yaAynı durumdayız ben yaptırmayı düşünmüyorum şahsen arkadaşlarımın magnetlerini bile ordan oraya taşınırken bi ara attım artık en güzeli ikram tatlı vsha yaptırmak istersen kolonya mantıklı bu devirde küçük kolonyolar
Yavaştan almaya başla canım indirimleri takip et bence mesela a101den bu hafta küvet falan alabilirsin ama kıyafet alma uygun değil sanki kıyafetleri patik ve askı alıcam ben de bu hafta ancak yetişir maddi manevi ..alınacak çok şey var çünküHadi bana bi alkış hâlâ bir Çorap bile almadım ben neden duruyorum anlamıyorum, aldım alacam diyorum hep bi erteliyorum bi bakıyorum sonra yine almıyorum çocuğum doğduğunda totosunda donu olsa bağri
Ne kadara aldın şişeleri kolonyayi? Makrome süsler Instagram'da var. Ben şu bulut gibi olan isiklilardan yaptırdım.Bende bugün suluhana gittim hediyelik için. Spreyli kolonya sisesi aldim az süsleyecegim onları içine de Eyüp sabriden mavi kolonya aldim. Bide cikolata yaptıracağım isimli oldu bitti. Makrome kapi süsü var bide ama onu nereye yaptırsam kararsizim
Benim ilk bebekte o kadar çok gelen oldu ki yanımda sürekli kalan da yoktu valla çok eziyetli olmuştu kaynanam da hiç yardım etmedi annem de sürekli yanımda duramadı. İkincide daha hazırlıklıydım ama pek gelen olmadıKızlar abimin 2 ay önce bebeği oldu. Şehir dışındalar. Geçen ay 15 günlüğüne Ankara'ya anneme kalmaya geldiler. Bebek görmeye gelenin haddi hesabı yok. Annem börek çörek yetiştiremedi. Her gün en az 2 parti misafir. Her gelene de gün tabağı gibi tabak hazırladı. Canı çıktı kadının. Benimki de öyle olacak diye ödüm kopuyor. İnşallah herkes hastaneye gelir 10dk görüp gider :)
Canım ilaç istesene doktordan bana rabiza verdi çok rahat ettim. Yıllardır ilk defa migdem yanmıyor.Günaydınlar hanımlar, benim iştah hala çok iyi ama yedikten sonra çok kötü oluyorum. Mide yanmam fena durumda
Okullar zaten haziran ortasınkapanmıyomu, en azından dersler bitirip kapatırsın yeni yılı, onlarda yarım kalmamış olur . sende rahat eahat doğumunu yaparsın omşekildeYa çalışacağım galiba .çünkü ne kadar aktarsam o kadar iyi olacak .sezaryen düşünüyorum ve onda da 38.haftada alıyorlar. 37 ye kadar dayanabilirsem dayanacagim. Ayakta olmadığım için daha kolay gözüküyor.
Evet ne bekliyosun hala yahu alsana artıkHadi bana bi alkış hâlâ bir Çorap bile almadım ben neden duruyorum anlamıyorum, aldım alacam diyorum hep bi erteliyorum bi bakıyorum sonra yine almıyorum çocuğum doğduğunda totosunda donu olsa bağri
Bende kendi çocuklarım hariç herkesinkini attım eski buzdolabımı hep çizmişti magnetler yeni dolap aldığımda tövbe dedim istemem benimkiler de vitrinde duruyor. Eskiden lokum verilirdi şimdi çikolata daha iyi bi ondan yaptırırım yeter. Kapı süsü kızların vardı ama onların isimleri yazıyor zamanla toz topladı kaldırdım onu da yaptırmam artık. Kendime loğusa tacı yapayım sahi bakAy hiç hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası ben. Bir süre sonra çöpe gidiyor, yalan yok ben bendekilerin çoğunu attım. Sürekli eline geliyor insanın bir yerlerde. Sadece iki en yakınımın çocuklarının magnetleei var dolabımda o kadar. Hastaneye de bir sey yapmayacağım, çok gereksiz geliyor bana nedense. Sadece kapı süsü yaptıracağım onları seviyorum.
Aynen bide onhnlamı uğraşcam, ağrım sızım var, hatta çok ağrım olursa, anneme olucak evde, dedim ben odanın kapısınınkapatırım sen ağırla, yani ilk haftadanda kimse gelmesin, biraz iyilşememi beklesinlerMisafir normalde kabul etmeyi pek düşünmüyordum eğer hastalık eskisi kadar ağır olsaydı. Çok abartmadan yakınları kabul edeceğim, zaten arkadaş vs illa ki gelecek. Ama ikram bir kahve, bir kurabiye yeterli. Bebekli evden fazlasının beklenmesi de bana saçma geliyor.
Bazıları börek, sarma kek falan stokluyor dolaba. Daha nelergün mü yapıyoruz ayol, gelen kahvesini içsin gitsin
Hamile olduğumu öğrendi aradı tebrik etti ediş o ediş.. tık yokKızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Kayınvalidesi ve kaynanası bi tek bi hastane çıkışı almış başka hiçbir şey almamış vs diye baya dertlenmiş. Benim kayınvalidem de bir şey almadı ama bugüne kadar hiç düşünmemiştim, doğmamış çocuğa ne alınacak ki diyehoş annem anne yanı beşiğimi aldı ilk gün ama
Merak ettim sizde durumlar nasıl ? Var mı hediyeler olaylar
İnan ki istiyorum hep bakıyorum alcam diyorum ama hep kalıyor nedense hep bir araya kaynıyorYavaştan almaya başla canım indirimleri takip et bence mesela a101den bu hafta küvet falan alabilirsin ama kıyafet alma uygun değil sanki kıyafetleri patik ve askı alıcam ben de bu hafta ancak yetişir maddi manevi ..alınacak çok şey var çünkü
Öyle olmuyor işte canım bende ilkte öyle düşündüm oturan kalkmak bilmiyor baktık olacak gibi değil sonradan hazırladık hazır aldık, yaptık. İkincide önceden hazırladım onda da fazla gelen olmadıMisafir normalde kabul etmeyi pek düşünmüyordum eğer hastalık eskisi kadar ağır olsaydı. Çok abartmadan yakınları kabul edeceğim, zaten arkadaş vs illa ki gelecek. Ama ikram bir kahve, bir kurabiye yeterli. Bebekli evden fazlasının beklenmesi de bana saçma geliyor.
Bazıları börek, sarma kek falan stokluyor dolaba. Daha nelergün mü yapıyoruz ayol, gelen kahvesini içsin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?