Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebek odasını annemle babam
Artı yin kıyafetler örgüler battaniyeler aldılar

Kv ve kp de bebek arabası aldı
Görümcelerim biride bebek çantası , kanguru aldı.
Geçen yine alışverişe çıkış almışlar bişiler baya..
çok şükür o konuda şanslıyız aldılae iki tarafda yardım etti . yoksa şuan borcum olurdu baya. Kenfi aldıklarımız bide baya tuttu, uçıvır zıvır bile para ediyo çok.
Eee daha altında takıcaklarrrr

Alcam inşallah bi ara
Kayinvalidesi hastane çıkışı alanlar bile şanslı bence benim kv onu da almadı doğuma yakın kesin var mi bi ihtiyaç der dalga geçer gibi o zamana ihtiyaç mı kalır sanki eminim son anları bekliyor ki sormak için hepsi tamam diyelim o da sormuş üstüne düşeni yapmış olsun

Ay yok taç maç da uğraşamam ben kendime hastaneye resmen gaffur pijaması arıyorum ne tacı yav
Kapı süsü olsun canım ilk bebek, o kadar da değil

Desene onun yanında, ‘’ahh ahhh daha çok alıncak şey var baakalım hepsini nasıl bitircez fln diye ‘’ diye laf yapppp gerçi anlamaz amaaa yinede o söylemedikce sen böyle şeyler söyle beni delirtti senin kv

Bak şimdi benim gorumcem kaynim da hiç bir şey yapmadı almadı hatta sormadı bile , aile de bi tuhaflık var galiba

İlk haftadan gelinmesi zaten çok saçma.
Ben kabul etmem birini.
En fazla görümcem gelir
Kaynanamlar zaten uzakta, bayram zamanı gelebileceklerini de sanmıyorum

Benim yakın bir kuzen grubum var onlar gelir hastaneye kesin. Bir de arkadaşlarım.
Rahatım yani

Ben kayınvalidelik kurumuna karşıyım

E başlayın siz de o zaman ne duruyosunz der sen benim kv i bi görsen, annem şunu bunu aldı desem anneme laf edecek bir şey bulur tuhaf bir kadın cidden beni buldu. Gorumcem kaynim da çok soğuklar ne aradılar ne bi seu aldılar ne de alalım diye sordular

Tatlım bir tane bir tane küçük şeylerden aliver. Sonra hepsini toplu almak inan daha fazla zorlar.

Ooooo iyiiii bizim tarafda düşüncelidir 40 çıkmadan gelmezler genelde, ama eşimin ailesimi daha bilmiyorum, gelirrler diyo eşim onlara bişi diyemem, ama kv haber yollattırırım ona şaf atarım en kötü 2 hafta kimse gelmesin diye, Allahdan dediğin gibi bayram seyran var bizim o sıradada eşimin tarafının düğünü var herkes oraya gider köye, bize gelmezler
Ama iyileşince gelsinler belki takı takarlar

Benimkiler dolap ve sifonyerini aldilar sampuan bebek yagi deterjan yumusatici vs aldilar birde isimli hastane cikisi yaptirdilar alisverise cikalim diyorlar bu haftada bakalim simdilik boyle

Ayyyyuy ne sinir bozucu yaaaa, borçç var anne borçç de allahımmyaaaaaaaa

Tatlım bir tane bir tane küçük şeylerden aliver. Sonra hepsini toplu almak inan daha fazla zorlar.
Kredi borcu yüzünden kartlar dolu karttan yapamıyorum mecbur gidip almak lazım nakit ile ona da üşeniyorum galiba
Benimkiler dolap ve sifonyerini aldilar sampuan bebek yagi deterjan yumusatici vs aldilar birde isimli hastane cikisi yaptirdilar alisverise cikalim diyorlar bu haftada bakalim simdilik boyle
Bismillah ilk defa görenler beğensin

Benim diğerlerinde de yapılmadığı için beklentim yok. İlkinde durumumuz pek yoktu beklemiştim doğrusu ama hiçbişey almamışlardı hiç unutmam belki buraya da yazmışımdır kaynanam tatile gitmiş 1 bavul dolusu eşya ile dönmüştü bana aldıklarını göstermişti kendisine tava bile almış bebeğe 1 patik bile almamıştı çok üzülmüştüm bir daha da hiçbişey beklemedim. Allah kimseye muhtaç etmesin. Ama ben ileride kısmetse anneanne olursam elimden gelen herşeyi yaparım çünkü bu dünyada hiç kimse hatta kendim bile evlatlarımdan değerli değil.

Valla bende olur ben çünkü umursamam istediği kadar otursun, önüne fazlası gelmez. Sonradan laf vs duyarsam da lafımı söylerim, bebekli evden baklava mı bekliyordu diye.
Herkes de huyumu bilir.
Ben susmuyorum çünkü, saygımu bozmadan ne söylenmesi gerekirse söylerim
Kaldı ki buna kendi akrabalarım da dahildir.
Bazen yaşlı akrabalar çocukla ilgili birseyler sorup söylemeye çalışırlardı kv bana masum masum bakardı mesela he de geç onlar yaşlı gibisinden, çünkü huyumu biliyor
Zaten ben kendi akrabalarıma da eşimin tarafına da baya uzak oturuyorum, normal zamanda bile benim evine gdien gelen olmaz.

Senin o gelen akrabanın hak ettiği bebek durmuyor diyip içerde kendinle ve çocuğunla ilgilenmekti.
İsteyen alınsın, bana çok terbiyesizce geliyor böyle şeyler
Yakın olduğun biri gelse zaten ona ayıp olmaz, aksine öyleleri bir işin ucundan tutar. Hizmette beklemez.
Şahsen ben öyle yapıyordum yakınlarıma

Son düzenleme:
Tabiki gelinir ama dediğim gibi bebeğin de annenin de toparlanmasına müsade edilmeli.
Bunu kimseye söylemeye bile gerek olmamalı ama işte bizim insanımız çok düşüncesiz.
Sen şimdiden alıştır, arada lafını söyle kimse habersiz gelmesin

Ya maddi sıkıntımız yok çok şükür, belki de bu yüzden ve benim cinsliğimden dolayı kimseden bir beklentim yok. Tırnağın varsa başını kaşıyacaksın mantığı. Ama benim kv kp hepsi çok iyi insanlar , çok da ilgililer ama şimdi düşününce bi tuhaf oldum yoksa tabi gelip altınlarını takarlar, ya da bir şeyler alırlar doğuma da. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…