- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.341
Bebek odasını annemle babamKızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Kayınvalidesi ve kaynanası bi tek bi hastane çıkışı almış başka hiçbir şey almamış vs diye baya dertlenmiş. Benim kayınvalidem de bir şey almadı ama bugüne kadar hiç düşünmemiştim, doğmamış çocuğa ne alınacak ki diyehoş annem anne yanı beşiğimi aldı ilk gün ama
Merak ettim sizde durumlar nasıl ? Var mı hediyeler olaylar
Alcam inşallah bi araOkullar zaten haziran ortasınkapanmıyomu, en azından dersler bitirip kapatırsın yeni yılı, onlarda yarım kalmamış olur . sende rahat eahat doğumunu yaparsın omşekilde
Evet ne bekliyosun hala yahu alsana artık
Birden alınca çok sıkışıcaksınz bak biz aldık bitirdik bundan sonra borcumda klsa çocuk doğana kadar bitiriririm
Ay yok taç maç da uğraşamam ben kendime hastaneye resmen gaffur pijaması arıyorum ne tacı yavBende kendi çocuklarım hariç herkesinkini attım eski buzdolabımı hep çizmişti magnetler yeni dolap aldığımda tövbe dedim istemem benimkiler de vitrinde duruyor. Eskiden lokum verilirdi şimdi çikolata daha iyi bi ondan yaptırırım yeter. Kapı süsü kızların vardı ama onların isimleri yazıyor zamanla toz topladı kaldırdım onu da yaptırmam artık. Kendime loğusa tacı yapayım sahi bak
Desene onun yanında, ‘’ahh ahhh daha çok alıncak şey var baakalım hepsini nasıl bitircez fln diye ‘’ diye laf yappppAlcam inşallah bi ara
Kayinvalidesi hastane çıkışı alanlar bile şanslı bence benim kv onu da almadıdoğuma yakın kesin var mi bi ihtiyaç der dalga geçer gibi o zamana ihtiyaç mı kalır sanki eminim son anları bekliyor ki sormak için hepsi tamam diyelim o da sormuş üstüne düşeni yapmış olsun
Bak şimdi benim gorumcem kaynim da hiç bir şey yapmadı almadı hatta sormadı bile , aile de bi tuhaflık var galibaBebek odasını annemle babam
Artı yin kıyafetler örgüler battaniyeler aldılar
Kv ve kp de bebek arabası aldı
Görümcelerim biride bebek çantası , kanguru aldı.
Geçen yine alışverişe çıkış almışlar bişiler baya..
çok şükür o konuda şanslıyız aldılae iki tarafda yardım etti .yoksa şuan borcum olurdu baya. Kenfi aldıklarımız bide baya tuttu, uçıvır zıvır bile para ediyo çok.
Eee daha altında takıcaklarrrr
İlk haftadan gelinmesi zaten çok saçma.Aynen bide onhnlamı uğraşcam, ağrım sızım var, hatta çok ağrım olursa, anneme olucak evde, dedim ben odanın kapısınınkapatırım sen ağırla, yani ilk haftadanda kimse gelmesin, biraz iyilşememi beklesinler
Ben kayınvalidelik kurumuna karşıyımKızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Kayınvalidesi ve kaynanası bi tek bi hastane çıkışı almış başka hiçbir şey almamış vs diye baya dertlenmiş. Benim kayınvalidem de bir şey almadı ama bugüne kadar hiç düşünmemiştim, doğmamış çocuğa ne alınacak ki diyehoş annem anne yanı beşiğimi aldı ilk gün ama
Benimde görümcelerimden fayda var , abimden yok oyuzden merak etmeBak şimdi benim gorumcem kaynim da hiç bir şey yapmadı almadı hatta sormadı bile , aile de bi tuhaflık var galiba
E başlayın siz de o zaman ne duruyosunz derDesene onun yanında, ‘’ahh ahhh daha çok alıncak şey var baakalım hepsini nasıl bitircez fln diye ‘’ diye laf yappppgerçi anlamaz amaaa yinede o söylemedikce sen böyle şeyler söyle beni delirtti senin kv
Tatlım bir tane bir tane küçük şeylerden aliver. Sonra hepsini toplu almak inan daha fazla zorlar.Hamile olduğumu öğrendi aradı tebrik etti ediş o ediş.. tık yokarada oğlunu arayıp gezip tozmasini anlatır kapatır ama icraata gelince de gelir bir ay kalır torun doğunca da torunum da torunum diye bahane edip gelecek eminim öyle de yüzsüz
İnan ki istiyorum hep bakıyorum alcam diyorum ama hep kalıyor nedense hep bir araya kaynıyorkart dolu olduğu için gidip almam lazım hep üşeniyorum hafta sonu gitcem diyorum ama erteleyip duruyorum bakalım nereye kadar
İlk haftadan gelinmesi zaten çok saçma.
Ben kabul etmem birini.
En fazla görümcem gelir
Kaynanamlar zaten uzakta, bayram zamanı gelebileceklerini de sanmıyorum
Benim yakın bir kuzen grubum var onlar gelir hastaneye kesin. Bir de arkadaşlarım.
Rahatım yani
Benimkiler dolap ve sifonyerini aldilar sampuan bebek yagi deterjan yumusatici vs aldilar birde isimli hastane cikisi yaptirdilar alisverise cikalim diyorlar bu haftada bakalim simdilik boyleKızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Ayyyyuy ne sinir bozucu yaaaa, borçç var anne borçç deE başlayın siz de o zaman ne duruyosunz dersen benim kv i bi görsen, annem şunu bunu aldı desem anneme laf edecek bir şey bulur tuhaf bir kadın cidden beni buldu. Gorumcem kaynim da çok soğuklar ne aradılar ne bi seu aldılar ne de alalım diye sordular
Kredi borcu yüzünden kartlar dolu karttan yapamıyorum mecbur gidip almak lazım nakit ile ona da üşeniyorum galibaTatlım bir tane bir tane küçük şeylerden aliver. Sonra hepsini toplu almak inan daha fazla zorlar.
Bismillah ilk defa görenler beğensinBenimkiler dolap ve sifonyerini aldilar sampuan bebek yagi deterjan yumusatici vs aldilar birde isimli hastane cikisi yaptirdilar alisverise cikalim diyorlar bu haftada bakalim simdilik boyle
Benim diğerlerinde de yapılmadığı için beklentim yok. İlkinde durumumuz pek yoktu beklemiştim doğrusu ama hiçbişey almamışlardı hiç unutmam belki buraya da yazmışımdır kaynanam tatile gitmiş 1 bavul dolusu eşya ile dönmüştü bana aldıklarını göstermişti kendisine tava bile almış bebeğe 1 patik bile almamıştı çok üzülmüştüm bir daha da hiçbişey beklemedim. Allah kimseye muhtaç etmesin. Ama ben ileride kısmetse anneanne olursam elimden gelen herşeyi yaparım çünkü bu dünyada hiç kimse hatta kendim bile evlatlarımdan değerli değil.Kızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Valla bende olur ben çünkü umursamam istediği kadar otursun, önüne fazlası gelmez. Sonradan laf vs duyarsam da lafımı söylerim, bebekli evden baklava mı bekliyordu diye.Öyle olmuyor işte canım bende ilkte öyle düşündüm oturan kalkmak bilmiyor baktık olacak gibi değil sonradan hazırladık hazır aldık, yaptık. İkincide önceden hazırladım onda da fazla gelen olmadı
Bunda da gelmelerini ben istemiyorum zaten ama yine de biraz hazırlıklı olurum kapıya gelene git denilmiyor. Hiç unutmam kaynanamın bir akrabası gelip saatlerce oturmuştu evde yalnızdım duştan çıkmıştım dedim siz oturun ben bi saçımı kurutayım gitmek bilmedi kadın
Tabiki gelinir ama dediğim gibi bebeğin de annenin de toparlanmasına müsade edilmeli.Ooooo iyiiii bizim tarafda düşüncelidir 40 çıkmadan gelmezler genelde, ama eşimin ailesimi daha bilmiyorum, gelirrler diyo eşimonlara bişi diyemem, ama kv haber yollattırırım ona şaf atarım en kötü 2 hafta kimse gelmesin diye, Allahdan dediğin gibi bayram seyran var bizim o sıradada eşimin tarafının düğünü var herkes oraya gider köye, bize gelmezler
Ama iyileşince gelsinler belki takı takarlar
İlkse yaptır tabi 3. artık umduğunu değil bulduğunuAy yok taç maç da uğraşamam ben kendime hastaneye resmen gaffur pijaması arıyorum ne tacı yav
Kapı süsü olsun canım ilk bebek, o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?