- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.361
Canım gerçekten de bu durumu yaşayan birçok bayan var .Kızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Kayınvalidesi ve kaynanası bi tek bi hastane çıkışı almış başka hiçbir şey almamış vs diye baya dertlenmiş. Benim kayınvalidem de bir şey almadı ama bugüne kadar hiç düşünmemiştim, doğmamış çocuğa ne alınacak ki diyehoş annem anne yanı beşiğimi aldı ilk gün ama
Merak ettim sizde durumlar nasıl ? Var mı hediyeler olaylar
Sıfır sıfır sıfırKızlar az önce ofise bir arkadaşım geldi, o da hamile 20. haftasında.
Kayınvalidesi ve kaynanası bi tek bi hastane çıkışı almış başka hiçbir şey almamış vs diye baya dertlenmiş. Benim kayınvalidem de bir şey almadı ama bugüne kadar hiç düşünmemiştim, doğmamış çocuğa ne alınacak ki diyehoş annem anne yanı beşiğimi aldı ilk gün ama
Merak ettim sizde durumlar nasıl ? Var mı hediyeler olaylar
Hadsiz yaAltin takar mı acep esim takmaz diyor ama ben bekliyorum yine de torun torun dedi beni kısır gibi lanse etti ilkini kaybettim diye bende kusur gördü, taksın bi altın
Aynen şimdiden lafını yapıyımda ona göre söylesin herkes bilsinnnn gelirlersede hizmet beklemesinler bi zahmet, insan o haldede kimse görsün istemiyoTabiki gelinir ama dediğim gibi bebeğin de annenin de toparlanmasına müsade edilmeli.
Bunu kimseye söylemeye bile gerek olmamalı ama işte bizim insanımız çok düşüncesiz.
Sen şimdiden alıştır, arada lafını söyle kimse habersiz gelmesin
Cok ağlattı suçlu hissetti beni Allah biliyor ya..Hadsiz ya
Sorsan herkes müslüman, ama çocuğu olmasa bile bunun Allahtan geldiğine kimseyi ikna edip tevekkül etmesini bekleyemiyorsun. Sen ediyorsun onlar etmiyor
Nefret ediyorum insanların bu iki yüzlülüğünden
İşte ben öğretmen değilimOkullar zaten haziran ortasınkapanmıyomu, en azından dersler bitirip kapatırsın yeni yılı, onlarda yarım kalmamış olur . sende rahat eahat doğumunu yaparsın omşekilde
Evet ne bekliyosun hala yahu alsana artık
Birden alınca çok sıkışıcaksınz bak biz aldık bitirdik bundan sonra borcumda klsa çocuk doğana kadar bitiriririm
Bende görümce yok kaynım altın taktı bizde taktık karşılıklı altınlaşıyoruzBak şimdi benim gorumcem kaynim da hiç bir şey yapmadı almadı hatta sormadı bile , aile de bi tuhaflık var galiba
Tüh yaaaaİşte ben öğretmen değilimUzmanim ben bir kurumda .Uygulamada bile birlik yok .bazı kurumlarda hamileler gelmemiş bile haberimiz yok diye .memurlar net haber yapmış. Bu konuya açıklık getirilsin keyfi uygulama olmasın diye
50 lik yapılacaksa açlık susuzluk istemiyorlar ama 75 lik de 8 10 saat açlık ve susuzluk demişlerdi bana.aksam 6 buçuk gibi yemek yiyip 8 buçuk gibi 1 elma yemisdim 11 gibide suyu kesmisdim.sabah 9 15 de de ilk kani vermisdim.guzel çıkar inşallahKaç saat açlık, kaç saat susuzluk yazacaktım
Bana dr 1 gün önceden tatlıyı kes dedi bir de sabah aç gel dedi bu kadar akşam yemeğinden sonra başka şey yemem ama su içerim yatana kadar.Kaç saat açlık, kaç saat susuzluk yazacaktım
Çok güzel demişsin kuzum ama aklı başında insan kaldı mı kiGerçekten aklı başında olan ilk haftalarda bebek görmeye falan gitmez zaten.
Abowww Allah yardımcın olsunÇok güzel demişsin kuzum ama aklı başında insan kaldı mı ki
Kayınvalidemin tarafı arkabalar, komşular hatta yabancılar bile 40 içinde gelecekmiş. 40tan sonra anne ve bebek dışarı çıkacağı için, evde bulmak zor olur diye, hastaneden çıkınca hemen başlıyorlarmış.
Bir de en az 8-10 kişi geliyorlar. Yok eltime söyledim, o komşusuna söyledi, komşusu gelinine söyledi diyerek bir minibüs insan toplanıyor. Bir de illa bebeği görmek istiyorlar.
Gerçekten kanlı canlı bi insan doğurdum diye ıspatlamak zorundayım
Bebek tatlısı yemeye geliyoruz diyorlar. Yani ne yapıp edip o baklavayı alacaksın
Bizim taraf ise 40 içinde asla gelmiyor. İlk aşısını olsun, biraz bağışıklığı güçlensin diyor.
Ben artık 6 ay misafir ağırlarım
50lik olacak evet50 lik yapılacaksa açlık susuzluk istemiyorlar ama 75 lik de 8 10 saat açlık ve susuzluk demişlerdi bana.aksam 6 buçuk gibi yemek yiyip 8 buçuk gibi 1 elma yemisdim 11 gibide suyu kesmisdim.sabah 9 15 de de ilk kani vermisdim.guzel çıkar inşallah
Teşekkür ederim çok tatlı yemiyorum zaten ama şimdi böyle dedim ya kesin canım isterBana dr 1 gün önceden tatlıyı kes dedi bir de sabah aç gel dedi bu kadar akşam yemeğinden sonra başka şey yemem ama su içerim yatana kadar.
Bana 12 saat aç, 8 saat susuz olacaksın dediler.Eşlerin ailesini yeterince gomduysek bir sorum olacakyarın şeker yüklemesne gideceğim ins. Yaptıran arkadaşlara sorum. Konuşuldu biliyorum ama kaçırdım konuyu. Kaç saat açlık kaç saat tokluk gerekiyordu iki üç gündür epey heyecanlıyım. Ayrıntılı ultrasondan sonra ilk kez gideceğim. İns hep güzel haberler alalim
Aman Allah'ımÇok güzel demişsin kuzum ama aklı başında insan kaldı mı ki
Kayınvalidemin tarafı arkabalar, komşular hatta yabancılar bile 40 içinde gelecekmiş. 40tan sonra anne ve bebek dışarı çıkacağı için, evde bulmak zor olur diye, hastaneden çıkınca hemen başlıyorlarmış.
Bir de en az 8-10 kişi geliyorlar. Yok eltime söyledim, o komşusuna söyledi, komşusu gelinine söyledi diyerek bir minibüs insan toplanıyor. Bir de illa bebeği görmek istiyorlar.
Gerçekten kanlı canlı bi insan doğurdum diye ıspatlamak zorundayım
Bebek tatlısı yemeye geliyoruz diyorlar. Yani ne yapıp edip o baklavayı alacaksın
Bizim taraf ise 40 içinde asla gelmiyor. İlk aşısını olsun, biraz bağışıklığı güçlensin diyor.
Ben artık 6 ay misafir ağırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?