Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım gerçekten de bu durumu yaşayan birçok bayan var .
Aslında dert yanmamak da lazım ,ülkenin hali belli ve imkanlar çok kısıtlı .
Benim kayınvalidem sadece 500₺ verdi düşün
Kadın da , kayınpederimden aldığı kadarıyla imkan yaratıyor kendince .. Doğumda künye alacağını falan söylüyor ama bilemiyorum tabi ..

Kendi annem , beşik , hastane çıkışı , birçok kıyafet ve örgülerle sağolsun destek oldu .
Ekstra da alacağı yapacağı olur ..

Eşim çiçek alsa bile yeter bana , tüp bebek bize olabildiği kadar kredi , borç vs durumu yarattığı için açıkcası hiçbir beklentim yok
Rabbim herkese yardım etsin .

Sıfır sıfır sıfır benim de ailem odasına yardım etti. Bir de epey kıyafet. Ötekiler üç maymunu oynuyor sanki çocuğun babası baskasiymis gibi

Altin takar mı acep esim takmaz diyor ama ben bekliyorum yine de torun torun dedi beni kısır gibi lanse etti ilkini kaybettim diye bende kusur gördü, taksın bi altın
Hadsiz ya
Sorsan herkes müslüman, ama çocuğu olmasa bile bunun Allahtan geldiğine kimseyi ikna edip tevekkül etmesini bekleyemiyorsun. Sen ediyorsun onlar etmiyor
Nefret ediyorum insanların bu iki yüzlülüğünden

Aynen şimdiden lafını yapıyımda ona göre söylesin herkes bilsinnnn gelirlersede hizmet beklemesinler bi zahmet, insan o haldede kimse görsün istemiyo

Hadsiz ya
Sorsan herkes müslüman, ama çocuğu olmasa bile bunun Allahtan geldiğine kimseyi ikna edip tevekkül etmesini bekleyemiyorsun. Sen ediyorsun onlar etmiyor
Nefret ediyorum insanların bu iki yüzlülüğünden
Cok ağlattı suçlu hissetti beni Allah biliyor ya..
Yine de esimin annesidir diyorum saygı da kusur etmiyorum ses etmiyorum Allah bilsin ama yüzsüz halleri bi çöp bile almayıp torun torun diye evime gelmesi düşüncesi sinirlerimi bozuyor yine susarım kesin ama neyse

İşte ben öğretmen değilim Uzmanim ben bir kurumda .Uygulamada bile birlik yok .bazı kurumlarda hamileler gelmemiş bile haberimiz yok diye .memurlar net haber yapmış. Bu konuya açıklık getirilsin keyfi uygulama olmasın diye

Bak şimdi benim gorumcem kaynim da hiç bir şey yapmadı almadı hatta sormadı bile , aile de bi tuhaflık var galiba
Bende görümce yok kaynım altın taktı bizde taktık karşılıklı altınlaşıyoruz Ama ihtiyaç falan sormadılar onların da durumları çok çok iyi değil bir beklentim olmadı hiç bende onlara sormadım. Kayınvalidelerin durumu var bir de toruna çok meraklılardı lafta o yüzden beklemiştim. Şimdi zaten durumumuz iyi ihtiyacımız bile kalmadı herşeyi aldım alalım deseler de istemem alsınlar paralarını soksunlar...
Aslında biz erken davrandık alışveriş için ben kendi adıma konuşayım 3.bebek fikrine adapte olmak için alışveriş yapmam lazımdı. Psikolojimi cici giysiler alarak düzelttim heveslendim falan bana iyi geldi. Şimdi de büyük kızların masrafları başladı baharlık yazlık giysi ayakkabı ihtiyaçları var onları alıyoruz. Sonra da hastane masrafı olacak. Ekstra vergiler ödemeler falan da oluyor tabi. Eşimin de işi için bazı masraflar yapması gerekiyor. O arada bir de bebek alışverişi düşünmeyeceğim iyi olacak.
Mayıs sonu haziran başı gibi alışverişini bitirmeni tavsiye ederim çünkü hem hava sıcak hem son aylar olunca gezemezsin. Lcw gibi bazı sitelerde kapıda ödeme var fırsat çarklarından kupon kazanıp alışverişini yapıp kapıda ödeyebilirsin.

Eşlerin ailesini yeterince gomduysek bir sorum olacak yarın şeker yüklemesne gideceğim ins. Yaptıran arkadaşlara sorum. Konuşuldu biliyorum ama kaçırdım konuyu. Kaç saat açlık kaç saat tokluk gerekiyordu iki üç gündür epey heyecanlıyım. Ayrıntılı ultrasondan sonra ilk kez gideceğim. İns hep güzel haberler alalim

Kaç saat açlık, kaç saat susuzluk yazacaktım
50 lik yapılacaksa açlık susuzluk istemiyorlar ama 75 lik de 8 10 saat açlık ve susuzluk demişlerdi bana.aksam 6 buçuk gibi yemek yiyip 8 buçuk gibi 1 elma yemisdim 11 gibide suyu kesmisdim.sabah 9 15 de de ilk kani vermisdim.guzel çıkar inşallah

Gerçekten aklı başında olan ilk haftalarda bebek görmeye falan gitmez zaten.
Çok güzel demişsin kuzum ama aklı başında insan kaldı mı ki
Kayınvalidemin tarafı arkabalar, komşular hatta yabancılar bile 40 içinde gelecekmiş. 40tan sonra anne ve bebek dışarı çıkacağı için, evde bulmak zor olur diye, hastaneden çıkınca hemen başlıyorlarmış.
Bir de en az 8-10 kişi geliyorlar. Yok eltime söyledim, o komşusuna söyledi, komşusu gelinine söyledi diyerek bir minibüs insan toplanıyor. Bir de illa bebeği görmek istiyorlar.
Gerçekten kanlı canlı bi insan doğurdum diye ıspatlamak zorundayım
Bebek tatlısı yemeye geliyoruz diyorlar. Yani ne yapıp edip o baklavayı alacaksın
Bizim taraf ise 40 içinde asla gelmiyor. İlk aşısını olsun, biraz bağışıklığı güçlensin diyor.
Ben artık 6 ay misafir ağırlarım

Abowww Allah yardımcın olsun

50lik olacak evet açlıktan değil de susuzluktan çok korkuyorum ins güzel sonuclarla gelelin hepimiz

Bana 12 saat aç, 8 saat susuz olacaksın dediler.
75lik içtim.

Aman Allah'ım sitenin güvenliğine soyleyeyim bari ben de. Bugün misafir beklemiyorum, gelenleri bi şekilde kapıdan salma diye en sevmediğim şey yatılı misafir, ikincisi bebek görmeye hasta çocuklarıyla gelen misafir, üçüncüsü misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…