- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.381
Gerçekten bazen her şeyi unutup bu insanları nasıl ağırlayacağız diye düşünüyorumAbowww Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim aşağı yukari bu şekilde olayım ben deBana 12 saat aç, 8 saat susuz olacaksın dediler.
75lik içtim.
Link atabilir misinKızlar 12 pk babyturco yenidoğan kargo ücretsiz 59 tl gittigidiyor da
Bir de özel fincan takımı almam lazım. Foto çekip bilmem ne bebeğin kahvesi diye sunum paylaşıyorlar. “Bebek fincanı” aldın mı diyorlarAman Allah'ımsitenin güvenliğine soyleyeyim bari ben de. Bugün misafir beklemiyorum, gelenleri bi şekilde kapıdan salma diye en sevmediğim şey yatılı misafir, ikincisi bebek görmeye hasta çocuklarıyla gelen misafir, üçüncüsü misafir
Link atabilir misin
İlk defa duydumBir de özel fincan takımı almam lazım. Foto çekip bilmem ne bebeğin kahvesi diye sunum paylaşıyorlar. “Bebek fincanı” aldın mı diyorlar
Kayınvalidem şimdiden 2 takım alırsın yahu demeye başladı
Resmen bir yaşıma daha girdimBir de özel fincan takımı almam lazım. Foto çekip bilmem ne bebeğin kahvesi diye sunum paylaşıyorlar. “Bebek fincanı” aldın mı diyorlar
Kayınvalidem şimdiden 2 takım alırsın yahu demeye başladı
Diyet ve yürüyüş diye biliyorum. Belki bir de sıkı takip olabilir. İki haftada bir gibiŞekeri yüksek çıkanlar ne yapıyorlar?
Çok teşekkür ederim kuzucumDogum apar topar gerçekleşmezse genellikle önlük veriliyor ama bnmkinin arkası kapalıydı yandan citcitlari vardı acil durum seseryanlari için bence pratik oluyo
Masallah minnos gobecige
Ayyy çok teşekkür ederim. Valla 7 kilo aldım ben. Hatta 8 de olmuş olabilirSen yok musun senbizi catlatmak mi istiyorsun. Maşallah ne güzel ve fit bir anne olacaksın
Kuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz buradaResmen bir yaşıma daha girdimnerenin adeti bunlar uzak durmak gerek oralardan bebek fincanı her zıkkım icsinler tovbeee
Çok teşekkür ederimNe güzel ya, fit anneleri görünce özeniyorum. benim karnım 9 aylık gibi şimdiden. soran olmaz inşallah diye dua ediyorum, bana 6 aylık demeye bin şahit ister
Çok teşekkür ederimMaşallah sizee minicik göbüşhuzursuz bacak sendromu bende de var birkaç gecedir zorluyor biraz
Edirneye gelince alırsınKuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz buradaHa bir de kimsede olmayan son model fincan bulmam lazım
Avrupa’dasın diye mutlusun sanıyorlar…
Ben şimdi aradım , 850 TL ye yükseltmiş830 TL ödedik özel muayene de bakıyor sakin rahat herşeyi sorabileceğiniz bi doktor tavsiye ederim
İnsan yurt dışında bile kaderinden kacamiyor demek kiKuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz buradaHa bir de kimsede olmayan son model fincan bulmam lazım
Avrupa’dasın diye mutlusun sanıyorlar…
Keşler gibi her yere gaviscon şişesiyle gidiyorum.Günaydınlar hanımlar, benim iştah hala çok iyi ama yedikten sonra çok kötü oluyorum. Mide yanmam fena durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?