Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Abowww Allah yardımcın olsun
Gerçekten bazen her şeyi unutup bu insanları nasıl ağırlayacağız diye düşünüyorum Yeni evliyken eşimin bir akrabası yanına 12 kişi alıp, ev gezmesine gelmişti (biz 4-5 kişi belkiyorduk)
Kayınvalidem ve benle beraber 14 kişi olmuştuk, kayınvalideme ve bana tatlı yetmemişti

Benim özeldeki dr şeker yüklemesine karşıymış ama devletteki istedi devlettekine daha devam edersem test soracak diye yaptırayım diyorum özeldekine söylemem Herkeste yaptırdı. Bir yandan da diyorum yüksek çıksa napcam ki diyet hayatta yapmam ben

Alfamet idrar rengini değişir mi ne zaman kullansam pempembisi geliyor kullananlar lütfen cevap verebilir mi çünkü onu içtiğim den beri öyle

Bir de özel fincan takımı almam lazım. Foto çekip bilmem ne bebeğin kahvesi diye sunum paylaşıyorlar. “Bebek fincanı” aldın mı diyorlar
Kayınvalidem şimdiden 2 takım alırsın yahu demeye başladı

Resmen bir yaşıma daha girdim nerenin adeti bunlar uzak durmak gerek oralardan bebek fincanı her zıkkım icsinler tovbeee

Sen yok musun sen bizi catlatmak mi istiyorsun. Maşallah ne güzel ve fit bir anne olacaksın
Ayyy çok teşekkür ederim. Valla 7 kilo aldım ben. Hatta 8 de olmuş olabilir bir göbeğim çıkmıyor, memelerimin her biri en az birer kilo olmuş yoncambenim in yaptığı gibi memeleri birine tutturup tartılacağım.

Resmen bir yaşıma daha girdim nerenin adeti bunlar uzak durmak gerek oralardan bebek fincanı her zıkkım icsinler tovbeee
Kuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz burada Ha bir de kimsede olmayan son model fincan bulmam lazım
Avrupa’dasın diye mutlusun sanıyorlar…

Maşallah sizee minicik göbüş huzursuz bacak sendromu bende de var birkaç gecedir zorluyor biraz
Çok teşekkür ederim Benim önce geceleri vardı, son iki gündür gündüzleri de peşimi bırakmıyor. Bacaklarımı bir o tarafa bir bu tarafa atmaktan yoruldum yüne de geçmiyor. Sadece yürümek iyi geliyor.

830 TL ödedik özel muayene de bakıyor sakin rahat herşeyi sorabileceğiniz bi doktor tavsiye ederim
Ben şimdi aradım , 850 TL ye yükseltmiş
Sakıncası yoksa bir şey daha sormak istiyorum mümkünse:
Muayene sırasında kullandığı cihaz şu ekteki miydi? Pek eski teknoloji geldi bana eğer o ise.

Eklentiler

• FAF4E07F-0E76-4CC4-A74E-A6A68390C763.webp
    16 KB · Görüntüleme: 81
Kuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz burada Ha bir de kimsede olmayan son model fincan bulmam lazım
Avrupa’dasın diye mutlusun sanıyorlar…
İnsan yurt dışında bile kaderinden kacamiyor demek ki raki bardağı olur, likor bardağı olur. En olmadi kadeh olur. Mühim olan fotoğrafsa yap bir devrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…