- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.401
hastaneden çıkıp 1 gece evde uyudum, sabahına kayınvalidemin kuzeni erkenden çıkmış gelmiş. Elinde bir tabak fırından yeni çıkmış sıcacık elmalı turtaİlk haftadan gelinmesi zaten çok saçma.
Ben kabul etmem birini.
En fazla görümcem gelir
Kaynanamlar zaten uzakta, bayram zamanı gelebileceklerini de sanmıyorum
Benim yakın bir kuzen grubum var onlar gelir hastaneye kesin. Bir de arkadaşlarım.
Rahatım yani
Tanesi 2 liradan aldim eve geçeyim atarimNe kadara aldın şişeleri kolonyayi? Makrome süsler Instagram'da var. Ben şu bulut gibi olan isiklilardan yaptırdım.
Başta 50lik yüklediler bana sınır 140 ama benim 140.3 çıkmış doktor sınırın üstündesin bir hafta diyet yap haftaya 100lük yükleyelim dedi. 100lükte açlık 88 kalan 3 saat de sırayla 182-107-115 çıktı dahiliyeye yönlendirdi diyet verdi şeker ölçüm cihazı aldırdı bir hafta diyet yapıp iki dün 3 öğün ölçüm yapıp kaydedicekmişim düzelmezse insülin başlıycaz dedi. Şuanki aklım olsa yükleme yapmazdım. Evdekilerin şekerini ölçüyorum benden yüksek çıkıyor o kadar şekeri içtikten sonra düşmemesi normal sanki. Bazı doktorlar gerçekten saçmalıyor sankiŞekeri yüksek çıkanlar ne yapıyorlar?
Evet yürümek iyi geliyor. Ilık suyla yıkamak da rahatlattı beni. Hiçbir şey yapmadan yatakta dön dön deli ediyor insanıÇok teşekkür ederimBenim önce geceleri vardı, son iki gündür gündüzleri de peşimi bırakmıyor. Bacaklarımı bir o tarafa bir bu tarafa atmaktan yoruldum yüne de geçmiyor. Sadece yürümek iyi geliyor.
Benimki de gerek görmedi. YaptırmadımBenim özeldeki dr şeker yüklemesine karşıymış ama devletteki istedi devlettekine daha devam edersem test soracak diye yaptırayım diyorum özeldekine söylememHerkeste yaptırdı. Bir yandan da diyorum yüksek çıksa napcam ki diyet hayatta yapmam ben
Bak bu yıkama olayını gece ben de deneyeyim. Çünkü geceleri çok kötü oluyor.Evet yürümek iyi geliyor. Ilık suyla yıkamak da rahatlattı beni. Hiçbir şey yapmadan yatakta dön dön deli ediyor insanı
E internet ne güne duruyor ? Alibaba da neler var nelerKuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz buradaHa bir de kimsede olmayan son model fincan bulmam lazım
Avrupa’dasın diye mutlusun sanıyorlar…
Valla bende düşündüm de hiç yaptırmayıp canımı sıkmasam mı yoksa yaptırıp kafamda soru işareti bırakmasam mı bilemedimBaşta 50lik yüklediler bana sınır 140 ama benim 140.3 çıkmış doktor sınırın üstündesin bir hafta diyet yap haftaya 100lük yükleyelim dedi. 100lükte açlık 88 kalan 3 saat de sırayla 182-107-115 çıktı dahiliyeye yönlendirdi diyet verdi şeker ölçüm cihazı aldırdı bir hafta diyet yapıp iki dün 3 öğün ölçüm yapıp kaydedicekmişim düzelmezse insülin başlıycaz dedi. Şuanki aklım olsa yükleme yapmazdım. Evdekilerin şekerini ölçüyorum benden yüksek çıkıyor o kadar şekeri içtikten sonra düşmemesi normal sanki. Bazı doktorlar gerçekten saçmalıyor sanki
Gerek görmemek için yaptıkları bişey var mı acaba? Normalde yaptırdığın bir tahlile mi bakıyor mesela?Benimki de gerek görmedi. Yaptırmadım
Ilkinde de yaotırmamıstım
Ya hiç oradan alışveriş yapmadım dahaE internet ne güne duruyor ? Alibaba da neler var neler
Açlık toklukGerek görmemek için yaptıkları bişey var mı acaba? Normalde yaptırdığın bir tahlile mi bakıyor mesela?
Orada ne marjınal şeyler varYa hiç oradan alışveriş yapmadım dahaGörüp almayı tercih ediyorum, biraz büyük fincan severim
Sağol canım evet kasıklara öksürürken resmen kramp giriyor bakalım test sonucuna göre bir ilaç yazar inşallah doktorAyy benden başkası olduğunu da bilmek normal hissi veriyor tas oluyor resmen bir de ayakta durunca oluyor sanırım ayaktayken bebek hareket edince karnım daha çok geriliyor
Peki doktor ne dedi o kısmı yazmamışsın?
Ben de olmadım çok olup olmamak arasında kaldım ama öncesinde olmadim hamileyken olmaktan daha bi çekindim Allah in izniyle inşallah covid in eski ağır hali kalmamış deniyor
Var var ben
Suan cidden çok üzüldüm.. kiz neler çektim bir Allah bir ben biliyorum tam 2 ay sürdü.. kasiklarimda agri , kaburgamda batma .. Allah tez sifa versin canım
Bu resmen görgüsüzlük ya .. bebek görmeye gidip hizmet beklemek yuh yani .. ama annende de biraz pay var bu kadar ağırlamaya uğraşmasın koysun bir çay bi kek ya da kurabiye tamam bu nedir güne gitmiyorlar ki
Almadım ama ondan da alıcam.Kızlar bu baby turco mendillerden alan var mı? Sleepy ve uni baby çok pahallı ve altı üstü ıslak mendil yani. Sadece zeytinyağlı olmasına takıldım nasıl kokuyor acaba? Yorumlara baktım kokusu güzel yazmışlar da ne kokuyor anlamadım.
140 sınırsa 140,3 normal değil miymiş benim de öyle daha dr görmedi sonuçlarıBaşta 50lik yüklediler bana sınır 140 ama benim 140.3 çıkmış doktor sınırın üstündesin bir hafta diyet yap haftaya 100lük yükleyelim dedi. 100lükte açlık 88 kalan 3 saat de sırayla 182-107-115 çıktı dahiliyeye yönlendirdi diyet verdi şeker ölçüm cihazı aldırdı bir hafta diyet yapıp iki dün 3 öğün ölçüm yapıp kaydedicekmişim düzelmezse insülin başlıycaz dedi. Şuanki aklım olsa yükleme yapmazdım. Evdekilerin şekerini ölçüyorum benden yüksek çıkıyor o kadar şekeri içtikten sonra düşmemesi normal sanki. Bazı doktorlar gerçekten saçmalıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?