Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
hastaneden çıkıp 1 gece evde uyudum, sabahına kayınvalidemin kuzeni erkenden çıkmış gelmiş. Elinde bir tabak fırından yeni çıkmış sıcacık elmalı turta dedi ki kusura bakma üzüm kaldırıyorduk, gelemedik, ancak gelebildik. Bundan daha erkeni doğumuma gelmesi zaten kızamadım bile, o kadar işin arasında sen koştur koştur turta pişir gel demek ki kendini çok yakın görmüş, ayıp olur zannetmiş işte.

Şekeri yüksek çıkanlar ne yapıyorlar?
Başta 50lik yüklediler bana sınır 140 ama benim 140.3 çıkmış doktor sınırın üstündesin bir hafta diyet yap haftaya 100lük yükleyelim dedi. 100lükte açlık 88 kalan 3 saat de sırayla 182-107-115 çıktı dahiliyeye yönlendirdi diyet verdi şeker ölçüm cihazı aldırdı bir hafta diyet yapıp iki dün 3 öğün ölçüm yapıp kaydedicekmişim düzelmezse insülin başlıycaz dedi. Şuanki aklım olsa yükleme yapmazdım. Evdekilerin şekerini ölçüyorum benden yüksek çıkıyor o kadar şekeri içtikten sonra düşmemesi normal sanki. Bazı doktorlar gerçekten saçmalıyor sanki

Evet yürümek iyi geliyor. Ilık suyla yıkamak da rahatlattı beni. Hiçbir şey yapmadan yatakta dön dön deli ediyor insanı

Benimki de gerek görmedi. Yaptırmadım
Ilkinde de yaotırmamıstım

Bu gün sabaha karşı açma sapan rüyalar görüp durdum. Uyanıyorum geri uyuyorum yine aynı. Bebeği doğurmuşum sezaryen ile, çıkmış eve gelmişim. En sevdiğim akrabalarım bi akraba evinde, onlara ben de az önce doğurdum diye anlatıyorum. Sonra diyorum bebek nerde, hastanede, emzirmedim ben onu diyorum, niye emzirmeden çıkıp gelmişim ki diyorum. Ben niye burdayım diyorum. Böyle saçma sapan bir haldeyken telf alarmına uyandım, bebeğin hala karnımda olduğunu anlayınca nasıl sevindim anlatamam. Ama yine kaburgam feci acıyordu, bir kaç saniye kalkamadım acıdan. Yarın doktordan randevu aldım, sorucam bakalım. Ne dicek gerçi de..

Valla bende düşündüm de hiç yaptırmayıp canımı sıkmasam mı yoksa yaptırıp kafamda soru işareti bırakmasam mı bilemedim

Kızlar bu baby turco mendillerden alan var mı? Sleepy ve uni baby çok pahallı ve altı üstü ıslak mendil yani. Sadece zeytinyağlı olmasına takıldım nasıl kokuyor acaba? Yorumlara baktım kokusu güzel yazmışlar da ne kokuyor anlamadım.

Sağol canım evet kasıklara öksürürken resmen kramp giriyor bakalım test sonucuna göre bir ilaç yazar inşallah doktor

Kızlar trendyolda da sleepy indirimleri var bezler 96 kuruşa denk geliyor 2 numara 210 adetliden alsam bir ayda 2 numaradan büyür mü acep bebek?

Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.

140 sınırsa 140,3 normal değil miymiş benim de öyle daha dr görmedi sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…