- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.421
Kızlar bu baby turco mendillerden alan var mı? Sleepy ve uni baby çok pahallı ve altı üstü ıslak mendil yani. Sadece zeytinyağlı olmasına takıldım nasıl kokuyor acaba? Yorumlara baktım kokusu güzel yazmışlar da ne kokuyor anlamadım.
Külot bezleri bebek büyüyünce kullanılıyo diye bilşyorum ben küçükken kullanılması zor olur gibiKızlar bir de bu külot bezlerle normal bez arasındaki fark nedir onlar daha ucuz ??
Aynenoyle saglıktan baska bisey önemli degil şu aşamadaAy insallah ya. Şans yuzumuze 2. Kez de guler inşallah. Bazen diyorum tam her şey duzene girmisti, her seye sifirdan basliyoruz, biz neyimize guvendik. Sonra diyorum olsun zor olacak biliyorduk zaten onemli olan saglik li olsunlar bir sekilde o gunler de gececek.
Benim bebişin burnu 8 mm idi 20+4te.Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Canım 21+6 ‘da yaptırdım .Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Kilot bezi giydirmek için tüm kıyafetleri çıkarmak gerekiyor alttan, biraz büyüyünce kullanılır da şimdilik kullanışsızKızlar bir de bu külot bezlerle normal bez arasındaki fark nedir onlar daha ucuz ??
Vala canım ben detaylıya girdim acaba burun kemiği vardır yazıyor kaç cm olduğu yazmıyorLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Tamam canım peki 210 adet 2 numara sleepy alırsak ortalama 1 ay gider gibi bebeklerin bir ayda bez numarası değişiyor mu?Kilot bezi giydirmek için tüm kıyafetleri çıkarmak gerekiyor alttan, biraz büyüyünce kullanılır da şimdilik kullanışsız
Sonuçta bi olasılık kesin bisey yok aman bana neler neler diyorlar merak etme onlar hep bi olasılık hep bir risk benim de böbreğim büyümüş taş var ,tansiyon var varda var bakalım bu gidişle 37 gelsem bi mucizeLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Şimdi ayrıntılı ultrason kağıdına baktim ama burun kemiği normal yazılmış. Ölçüyü göremedim. Risk olayını tabii ki biz bilemeyiz en azindan ikili test yaptırmış olsaydınız en azından daha net bir şey olurdu önünüzde. İns başka hiçbir sıkıntı çıkmaz. Burun ve böbrekler de en kısa zamanda normale döner. Belki bir perinatologdan randevu alabilirsinizLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Inwallah sag salim kucagina alirsin. Peki doktor kucuk demedi mi? 5mm normal mi kabul edildi?Canım 21+6 ‘da yaptırdım .
Benim ölçümü radyolog yaptı özelde ..
Keza aynı şekilde takip ettirdiğim doktorumda bakıyordu ..
Benim raporda şu ibareler var ;
Nazal Kemik : 5mm
Prenazal Kalınlık: 3,3mm
Aslında kıyaslamamak lazım ama hemen hemen aynı verilere çıkar bu durum .
Gönlünü ferah eyle , Allah’ın izniyle olumsuzluk çıkmaz .
Glikozu içmeden bakmanın bi çaresi yok mu diye sormuştum doktora bir hafta boyunca sabah öğlen akşam açlık tokluk ölçmen lazım demişti evde şeker ölçüm cihazı varsa o şekilde bakabilirsin belki. Şuan boşuna yüklemiş oldum ben zaten bir haftadır deli gibi ölçüm yapıyorum ama düşmüyor işte stres de etkiliValla bende düşündüm de hiç yaptırmayıp canımı sıkmasam mı yoksa yaptırıp kafamda soru işareti bırakmasam mı bilemedim
Canım bana 75’lik yükleme yapıldı.Eşlerin ailesini yeterince gomduysek bir sorum olacakyarın şeker yüklemesne gideceğim ins. Yaptıran arkadaşlara sorum. Konuşuldu biliyorum ama kaçırdım konuyu. Kaç saat açlık kaç saat tokluk gerekiyordu iki üç gündür epey heyecanlıyım. Ayrıntılı ultrasondan sonra ilk kez gideceğim. İns hep güzel haberler alalim
Benim doktor paranoyak bence. Başından beri herşeyde diğer branşlardan fikir almadan hareket etmiyor. Bayağı yaşlı ve tecrübeli de bir doktor ama en ufak şeyde dahiliyeye göğüse bi danışalım diyo140 sınırsa 140,3 normal değil miymiş benim de öyle daha dr görmedi sonuçları
2 noya cesaret edemem suan. Adet sayısı da fazlaKızlar trendyolda da sleepy indirimleri var bezler 96 kuruşa denk geliyor 2 numara 210 adetliden alsam bir ayda 2 numaradan büyür mü acep bebek?
Evet herhangi birşey demedi ,Inwallah sag salim kucagina alirsin. Peki doktor kucuk demedi mi? 5mm normal mi kabul edildi?
Nedense bı büyüttüm gözümdeCanım bana 75’lik yükleme yapıldı.
3 kere de kan verdim .
İçtiğimin tadı hafif limon aroması olmasına rağmen sevmedim , çünkü hem aç hem de vücuda 10 dk içinde yüklüyorsun ister istemez mideyi sallıyor .
Değerlerim ise sınırda çıkmış.
Buna göre doktorum ; karbonhidratı kesiyoruz ,değerin sınırda , biraz dikkat dedi ..
Gitmeden öncede rutin bi akşam geçirdim . Akşam yemeğimi yedim , su vs derken sabah da 1 bardak su içtim gittim . Herhangi bi özel koşul istemedi benden ama sen tedarikli olursun zaten
İçtikten sonra da dinlen , hareket halinde miden kötü olabilir , gerçi oturunca da değişmiyor ama olsun
Ben çok yalvardım kaburgalarım ağrıması 2 ay sürmesine rağmen öksürük için şurup bile vermedi 3 dr a gittim hiç biri vermediSağol canım evet kasıklara öksürürken resmen kramp giriyor bakalım test sonucuna göre bir ilaç yazar inşallah doktor
Ense kalınlığı ölçüldü ama burun kemiği var mi yok mu oluşmuş mu ona bakti ölçüsü yokLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Yani tam sınırda şu an bilmiyorum ki benim dr daha görmedi benim de sınır 180 benimki 187 çıkmış demek ki şekerim var senin dr a göreBenim doktor paranoyak bence. Başından beri herşeyde diğer branşlardan fikir almadan hareket etmiyor. Bayağı yaşlı ve tecrübeli de bir doktor ama en ufak şeyde dahiliyeye göğüse bi danışalım diyo
Geçmiş olsun insan endişe ediyor. Bende çok hasta oldum ama hiç covid çıkmadı seninde değildir umarım.Sağol canım evet kasıklara öksürürken resmen kramp giriyor bakalım test sonucuna göre bir ilaç yazar inşallah doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?