- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.441
Ben bi de 2paket almıştım elimde 80 tane var zaten2 noya cesaret edemem suan. Adet sayısı da fazla
Elde kalır diye. Bebek doğduktan sonra bakıcaz artık ona :)
Doktordan doktora değişiyor durumlar. Ne olursa olsun çok takmamak lazım demekki doktorların dediklerini.Yani tam sınırda şu an bilmiyorum ki benim dr daha görmedi benim de sınır 180 benimki 187 çıkmış demek ki şekerim var senin dr a göre
canım öncelikle inşallah hepsi yanlıştır ve sorunsuz bir hamişeşilk geçirirsin.. benim önerim perinatalog görmesi en iyisidir diye düşünüyorum hiç bir gerekli testi de yaptırmamışsın en azından perinatalog radyologtan çok çok iyidir kesin bir şey söyler sana..Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
canım bende biraz abartıp 168 adet olan 2 numara birde sleepy ecologic çıkmış 68 lü 2 adet ondan aldım toplamda 2 numara bez 304 adet almış oldum bence ben abartmışım ama 210 adet normaldir diye düşünüyorum..Tamam canım peki 210 adet 2 numara sleepy alırsak ortalama 1 ay gider gibi bebeklerin bir ayda bez numarası değişiyor mu?
Benim bebeğin 21. haftada 7.4 çıkmış burun kemiği. Böbrekleri büyük değil ki normali 4 zaten. Benim 5,5 çıktı biraz büyüme var dedi ama başka herhangi bir şeyi yok gayet normal down riski diyemem dedi. İkili ve üçlü testlerim de iyi çıkmıştı.Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Evde 80 tane var canım bi paket prima bi paket sleepy almıştım o yüzden almadım 2 haftalık paketleri de var ama 84lüsü 94 tl iyi mi fiyatı bilemedimcanım öncelikle inşallah hepsi yanlıştır ve sorunsuz bir hamişeşilk geçirirsin.. benim önerim perinatalog görmesi en iyisidir diye düşünüyorum hiç bir gerekli testi de yaptırmamışsın en azından perinatalog radyologtan çok çok iyidir kesin bir şey söyler sana..
canım bende biraz abartıp 168 adet olan 2 numara birde sleepy ecologic çıkmış 68 lü 2 adet ondan aldım toplamda 2 numara bez 304 adet almış oldum bence ben abartmışım ama 210 adet normaldir diye düşünüyorum..
Ekolojik serisinin 3 numarasından epey aldım ben decanım öncelikle inşallah hepsi yanlıştır ve sorunsuz bir hamişeşilk geçirirsin.. benim önerim perinatalog görmesi en iyisidir diye düşünüyorum hiç bir gerekli testi de yaptırmamışsın en azından perinatalog radyologtan çok çok iyidir kesin bir şey söyler sana..
canım bende biraz abartıp 168 adet olan 2 numara birde sleepy ecologic çıkmış 68 lü 2 adet ondan aldım toplamda 2 numara bez 304 adet almış oldum bence ben abartmışım ama 210 adet normaldir diye düşünüyorum..
tanesi 1,11 kuruşa geliyor aslında iyi benimde aldığımın tanesi 98 kuruşa geldi yani 1 tl yeEvde 80 tane var canım bi paket prima bi paket sleepy almıştım o yüzden almadım 2 haftalık paketleri de var ama 84lüsü 94 tl iyi mi fiyatı bilemedim
ben 3-4 gün önce burada yazmışmıtım trendyol da indirimde diye 73,22 tl idi 1 paketi o günü bende almadım ertesi gün alırım diye ertesi gün 83,47 tl den aldım ama heryerde 150 tl idi... şimdi trendyolda da 146 tl olmuş iyi ki almışız ozaman ecologic olması çok hoşuma gitti umarım kullanışlıdır bundan devam ederizEkolojik serisinin 3 numarasından epey aldım ben deo kadar guzel geldi ki gözüme. İncecik ve mis gibi hafiften kokulu .İçinde minik minik tohumları var. Cişle buluşunca ne olacak ? Kafamda deli sorular
Merhaba nasıl geçti ayrıntılı ultrason bende rabdvu almak istiyorum şimdi gtsem verirlermi yoksa geçmi kaldim teşekkürlerAnkara da en hesaplı önereceğiniz ayrıntılı ultrason var mi arkadaşlar? 24 mart tarihine sehir hastanesi ayrıntılı usg baştan savarsa direk oraya giderim?? Artık ayrıntılı ultrason a daha çok önem veriyorum çünkü.
50lik olacak evetaçlıktan değil de susuzluktan çok korkuyorum ins güzel sonuclarla gelelin hepimiz
Bişey çikmayacak inşallahKızlar kovit testi verdim, dua edin de negatif çıksın
Gereklimi bilmem ama ben salondaki tekli koltuğumu bebek odasına aldım , hemde emzirme koltuğu olarak kullanırım dedim, ama internette görüyorum sallananlar var çok tatlıKızlar sizce bebek odasında emzirme koltuğu gerekli birşey mi
Bu 75 ligi veye 50 liği neye gore istiyor doktor bilgin varmiBenden 75 lik istedi ve doktor 12 saat yemek yeme ama su içebilirsin demişti. Özellikle su serbest dedi.
Çok içmedim ama susayınca içmiştim ben su
Cinsiyetinz belli oldumu ney acaba hissininz doğru çıktı mıKız malesef ya bende erkek istiyorum ama doktor ikisinide kıza benziyor dedi..aynen dik çıktı bende ikizi yoruyorum çünkü erkek kız belli olmuyo
Başka arkadaşa sormuşsun ama bende bildiğimi paylaşayım..Bu 75 ligi veye 50 liği neye gore istiyor doktor bilgin varmi
Aklıma gelecek en son şey o olurdu öyle oldu gerçi 3 ünde de hiç aklıma gelmediKızlar sizce bebek odasında emzirme koltuğu gerekli birşey mi
Canım biz 6-7 aylık olduk artık sen yanlış bir topictesin sankiCinsiyetinz belli oldumu ney acaba hissininz doğru çıktı mı
O testlerin dogruluk payi cok az, 3 ayinda detayli yeterli dediler, ondada hersey normaldi. 5ci aydada 4d baktirirsin, baktirdim sonuc bu. Hic bir sorun yok sadece burnu kucuk. Telas derken tabi telaslanicam, insan basina ne gelecegini bilmek istemez mi?Benim bebeğin 21. haftada 7.4 çıkmış burun kemiği. Böbrekleri büyük değil ki normali 4 zaten. Benim 5,5 çıktı biraz büyüme var dedi ama başka herhangi bir şeyi yok gayet normal down riski diyemem dedi. İkili ve üçlü testlerim de iyi çıkmıştı.
Yanlış anlama ama madem bu kadar takacaktın neden testlerini yaptırmadın? Testte kötü çıksa da aldırmam gerek yok diye düşündüysen şimdi niye telaş yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?