Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
canım öncelikle inşallah hepsi yanlıştır ve sorunsuz bir hamişeşilk geçirirsin.. benim önerim perinatalog görmesi en iyisidir diye düşünüyorum hiç bir gerekli testi de yaptırmamışsın en azından perinatalog radyologtan çok çok iyidir kesin bir şey söyler sana..
Tamam canım peki 210 adet 2 numara sleepy alırsak ortalama 1 ay gider gibi bebeklerin bir ayda bez numarası değişiyor mu?
canım bende biraz abartıp 168 adet olan 2 numara birde sleepy ecologic çıkmış 68 lü 2 adet ondan aldım toplamda 2 numara bez 304 adet almış oldum bence ben abartmışım ama 210 adet normaldir diye düşünüyorum..

Oturunca insanın karnı nasıl da taş kesiyormuş belim bile ağrıdı .evde yatınca ne belim ağrıyordu ne karnım acıyordu ne de mide bulantısı çekiyordum .evde geçirmek çok rahatmış,niye kaldırıldıysa şu idari izin

Benim bebeğin 21. haftada 7.4 çıkmış burun kemiği. Böbrekleri büyük değil ki normali 4 zaten. Benim 5,5 çıktı biraz büyüme var dedi ama başka herhangi bir şeyi yok gayet normal down riski diyemem dedi. İkili ve üçlü testlerim de iyi çıkmıştı.
Yanlış anlama ama madem bu kadar takacaktın neden testlerini yaptırmadın? Testte kötü çıksa da aldırmam gerek yok diye düşündüysen şimdi niye telaş yapıyorsun?

Evde 80 tane var canım bi paket prima bi paket sleepy almıştım o yüzden almadım 2 haftalık paketleri de var ama 84lüsü 94 tl iyi mi fiyatı bilemedim

Ekolojik serisinin 3 numarasından epey aldım ben de o kadar guzel geldi ki gözüme. İncecik ve mis gibi hafiften kokulu .İçinde minik minik tohumları var. Cişle buluşunca ne olacak ? Kafamda deli sorular

Ekolojik serisinin 3 numarasından epey aldım ben de o kadar guzel geldi ki gözüme. İncecik ve mis gibi hafiften kokulu .İçinde minik minik tohumları var. Cişle buluşunca ne olacak ? Kafamda deli sorular
ben 3-4 gün önce burada yazmışmıtım trendyol da indirimde diye 73,22 tl idi 1 paketi o günü bende almadım ertesi gün alırım diye ertesi gün 83,47 tl den aldım ama heryerde 150 tl idi... şimdi trendyolda da 146 tl olmuş iyi ki almışız ozaman ecologic olması çok hoşuma gitti umarım kullanışlıdır bundan devam ederiz

Merhaba nasıl geçti ayrıntılı ultrason bende rabdvu almak istiyorum şimdi gtsem verirlermi yoksa geçmi kaldim teşekkürler

Bu 75 ligi veye 50 liği neye gore istiyor doktor bilgin varmi
Başka arkadaşa sormuşsun ama bende bildiğimi paylaşayım..
Genellikle aile geçmişinde varsa 75-100 arası yükleme yapıyorlar .Keza bu da riskli grup demek.
Fakat hiçbir durum teşkil etmeyen hastalara 50li lik yükleme yapıyorlar .

Aslında ailede olsun veya olmasın , gebelik şekeri her gebede olabilecek bir durum o yüzden bence gereken bi test …

O testlerin dogruluk payi cok az, 3 ayinda detayli yeterli dediler, ondada hersey normaldi. 5ci aydada 4d baktirirsin, baktirdim sonuc bu. Hic bir sorun yok sadece burnu kucuk. Telas derken tabi telaslanicam, insan basina ne gelecegini bilmek istemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…