Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım testler kadar bu ölçüler de kesin bir şey söylemiyor en garantisi amniyosentez ama onun da tehlikeleri var. Öğrensem ne olacak kafasındayım ben bu saatten sonra bari hamileliğim güzel geçsin

Canım biz 6-7 aylık olduk artık sen yanlış bir topictesin sanki
16 haftalıkken öğrendim hislerim doğru çıktı çıkmayaydı iyiydi ama sağlık olsun
Evett canım ben ekim annesiyim. Cinsiyet hisler çıkıyormu diye merak ettim kızımda kız hissettim kızım oldu Çook şükür. Bunda erkek hissediyorum bakalım ne olacak

Canım testler kadar bu ölçüler de kesin bir şey söylemiyor en garantisi amniyosentez ama onun da tehlikeleri var. Öğrensem ne olacak kafasındayım ben bu saatten sonra bari hamileliğim güzel geçsin
Amniyosentez istese de yapamaz malesef arkadaş ..
Süresi geçmiş ..
Valla benim ölçüm daha küçük ve 5mm , normali 6-6.5 en azından böyle olmalıymış .
Çocuğumun anası da babası da maşallah büyük burunlu belki fındık burun olcak demi

Taramalar yapıldı ama bi yerde haklı , bende şahsen hiç keyif alamıyorum hep bi endişe ve bu durumdan hiç memnun da değilim

Evett canım ben ekim annesiyim. Cinsiyet hisler çıkıyormu diye merak ettim kızımda kız hissettim kızım oldu Çook şükür. Bunda erkek hissediyorum bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun. Bende erkek istedim ama hep kız hissettim ve rüyamda gördüm gerçekten kızmış.

benim hissim hiç çıkmadı canım maalesef daha bebek yapmadan rüyalarımda bile kızım oluyordu hamile kaldım nedense kesin gözle gördüm kız olacak diye ama 10, haftada nipty testle öğrendim ki erkekmiş evde 13 yaşında bir erkeğim daha var hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah..

Hayırlısı olsun. Bende erkek istedim ama hep kız hissettim ve rüyamda gördüm gerçekten kızmış.
Ben erkek istedim diye korkuyorum buraya yazdım hep linç yedim oysaki kız isteyenler için sorun yok erkek istedim diyince bir sopa yemediğin kalıyor.. Bir kızım vardı Buda oğlum olsun istedim hayırla sağlıkla. Hamileliğim çok zor geçiyor bir daha düşünmem iki meyveden de tadardm diye düşündüm. Ama buda kızmış. Ama nedense hala erkek hissediyorum. Rabbim hayırla sağlıkla versin değişen okudum ama benimki %100 dedi

Amin canım amin benimde kızım var ikinuc de kızmış hala umudumu yitirmedim ayrıntılı bekliyorum hayırlisu olsun da

Ben detaylıya gittiğime bin pişman oldum. İkili üçlü de istemedim ama dr lar ısrar ettiler yaşım 34 diye. Hatta daha 2 aylıkken falan istersen nifty yaptır dediler. Ama eşimin işine gelmedi sanırım 4 bin vermek. Diğer çocuklar sağlıklı sülalede bile yok neden bişeyi olsun falan dedi bende aşırı kaderci biri olarak fazla kurcalamak istemedim. Öncesinde 2 dr a gittim hiç böbrek kafı etmediler detaylıda öyle söyleyince şok oldum. Down beklemedim de ya böbrekleri hasar alırsa diye. Kötü bişey söylemedi dr lar içim rahat ama bu konuda takipte olmak bile can sıkıcı. Çoğu bebeğin en geç doğumdan sonra geçmiş ama ameliyat olan falan da var düşündükçe üzülüyorum inşallah gerek kalmaz. Bir çok kişi ne test ne detaylı doğru düzgün ultrasona girmiyorlar gayette sağlıklı bebekleri oluyor biz kurcaladıkça birşeyler çıkıyor

Canım benim 2.de değil 3. kız resmen ibretlikim halime bak şükret
Süpriz bir hamilelik oldu zor kabullendim bari erkek olsa değişik olsa dedim ama kısmet kızım olacak.
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da nasipte ne varsa o oluyor. Ama benim 15 haftalık belli olmamıştı belki değişir senin daha erken.

Kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler olsun kızlarımız canım.. Oğlum olsaydı kadınlara çiçek gibi sevgi yüklü merhametli yetiştirmekti hayalim ama erkek istedim diye dün biri duvarına konu etmiş beni neler neler yazmış bu kadın oğlunun donunu bile kızına giydirr yazmış hamile halimde epey üzüldüm Allaha havale ettim ne diyim iki meyveden de tatmak istedim Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim

Kesinlikle katılıyorum .
Gerçekten öyle , kurcaladıkça “acaba?” diyor insan.
Zaten günümüzde herşey ilaçla , doğal olan bişey olmadığı gibi , doğal bi çocuk beklemekte hata gibi bişey heralde .

Benim annem ne su içmiş ne kan ilacı ne başka bişey , çatır çatır da doğurmuş valla .
Şimdi öyle değil , didikledikçe anne adayı da perişan oluyor ve strese bağlı hastalık çıkıyor

Ne kadar ayıp ya …
Bi de bunu yazan bi kadın ..

Ben karnımda oğlumu şuan severken ;
“Merhametli oğlum , nazik oğlum, kibar oğlum , vicdanlı oğlum” diye seviyorum …
Çok üzücü …

Ay ben burada neler yazdım neler Bir de fbtl var o da çok kız istedi ama nasip 3. Oğlu olacak. Burada arkadaşların başının etini yedik nitekim ikimizin de istediği değil nasibindeki oldu. Bana da kızanlar oldular ama bunu ancak yaşayanlar anlar. Ben erkek olsun diye sürekli doğurulmasına karşıyım bakılabilecek kadar çocuk sahibi olunmalı ama elbette herkesin gönlünde iki cinsiyetten de çocuğunun olması vardır biraz da toplum baskısı çevre etkisi oluyor ama düşününce sağlıksız veya hayırsız bir erkek çocuğuna da insanlar sürekli mana bulacaklar insanları susturamazsın bana 3. Diye laf etmeyen kalmadı aldırsaydın dediler milletin ağzına bakarsam kendimi öldürmem lazım o yüzden en güzeli ister kız ister erkek olsun herkese örnek olacak evlatlar yetiştirmek.

Ne kadar ayıp ya …
Bi de bunu yazan bi kadın ..

Ben karnımda oğlumu şuan severken ;
“Merhametli oğlum , nazik oğlum, kibar oğlum , vicdanlı oğlum” diye seviyorum …
Çok üzücü …
Evet canım daha neler neler.. Birde ben erkek hissediyorum bebek kız dedi Dr diyince seninki sadece his böyle devam et vs yazılmış haa biride böyle kadınlar oğlu Sünnet olunca çöpe atılan şeyi boynuna aasar yazms öyle işte ya.. Ne diyim Allaha havale ediyorum..

Ben kutumda mavi hissediyordum pembe çıktı o kadar güveniyordum ki hissime bi de Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar gerisi boş

Ne güzel yazdın bende max 3 düşünüyorm zaten hakkımzda en hayırlısı olsun demekki kızlar daha hayrılıymis Rabbime binlerce kez şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…