Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
3 numara al o zaman. Seker yok sende de şeker intoleransi var diyorlar bu durumda bazı doktorlar. Bazıları da şeker var diyorlar senin doktorun birşey demedi mi

Tamam canım 3 alayım dr daha sonuçları görmedi perşembe gidicem hem idari izin kalktı sonuç gösterip rapor işini konuşucam bakalım durumum riskli mi rapor lazım mı diye

O bebekten bebeğe değişir ne desem yalan olur şimdi
Boşver canım almadım almıycam prima 1 paket 40lı almıştım bi paket de sleepy 42 li aldım bakalım doğumdan sonra alıcam artık ıslak mendilleri de 3lü paket alıp bi denicem onu da seçip öyle alıcam yorumlar kafa karıştırıcı bu bez ıslak mendil işi bebekten bebeğe değişiyor gibi bir de

Tesekkur ederim canim bilgin icin

Benim suyum fazla malesef persembe günü yukleme yaptircam babam şeker hastasi o zaman 75 lik isteyecktir benden

Kızlar bu pijama gecelik beden seçimini de keşke sorsaydım size yaw kafama takıldı ben 2 beden büyük aldım hem şişcez hem kilo alıcaz hem uzunum kalıplıyım vs diye yıkayınca biraz çekme ihtimali olur dedim şimdi de acaba fazla mı büyük aldım diye düşünüyorum nasıl olmalıydı bu beden işi mezurayla ölçtüm beden tablosuna göre her bölgem farklı beden çıktı

Ne güzel yazdın bende max 3 düşünüyorm zaten hakkımzda en hayırlısı olsun demekki kızlar daha hayrılıymis Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Ben 3. Hiç düşünmedim iki kızımla çok memnundum halimden zaten ikisini de çok kız istemiştim benim kız kardeşim yok ve hep eksikliğini hissettim farklı cinsiyetten kardeşle hiçbişey paylaşamıyosun kızlarım hem bana hem birbirlerine arkadaş oldular yaş aralıkları da az hiç arkadaş ihtiyacı sıkılıyoruz lafı duymuyoruz. 3 süpriz oldu aldır diyenler oldu inşallah erkektir diyenler oldu hatta kesin erkek diyenler oldu. Bende zaten 2 kızım var hem millete karşı hem kendimiz için değişilik olur diye çok istedim ama hep içten içten de kız olacak kesin dedim durdum. Bana da değişir diyenler oldu diye detaylıyı bekledim orada da kesinleşti. Umduğum kadar üzülmedim. Kız çocuklar çok tatlı ve sakin oluyorlar bu saatten sonra hareketli bir erkek çocuk bana zor gelebilirdi. Kızların pespembe odasına unicornlu barbieli düzenlerinin içine erkek çocuk sokmak garip olacaktı ayrı odamda yok. Bir de mesela biz jakuziyi doldurup havuz yapıyoruz kızlar girip köpük banyosu yapıyorlar Ayıp falan yok yani birlikte yıkanıyorlar falan üçüncü de kısmetse onların arasına kaynayacak ama erkek olsa ayrı gayrı olacaktı. Bunları düşününce diyorum hayırlısı böyleymiş onlar kısmetse ömür boyu birbirlerinin en yakın arkadaşları olacaklar

Üzerine dene omuzlar aşırı aşağıda kalmadıysa içinde kaybolmadıysan sıkıntı yok bol kalsın biraz üstünde.

Ben bebiş için aldığımı oğlum için de kullanmaya başladım. Zeytinyağı kokusu yok emin ol.

Hatta bana göre yenidoğan için fazla güzel kokulu gibi geldi emin bile olamadım. Ki yenidoğana uyumlu yazıyor

Kullananlar yenidoğana kullanıyorlar sorun yok diyorlar bilemedik. Galiba ilk zamanlar için yıkayıp kullanacağım.

Canım ben deneyerek alacağım lcwden önce gidip rasgele kıyafet deneyeceğim o kalıplara göre almayı düşünüyorum hamile kıyafetleri genelde çok bol oluyor gebelik öncesi bedenle örtüşüyor diğer kıyafetler 2-3beden büyük alınmalı sen de gelince bakarsın olmadı değiştirirsin

Pek fikrim yok sormadım da nedense. Ama bana genelde hep yaş muhabbeti yapıyor doktorlar. 37 yaşındayım
Galiba o yüzden direk düşük yerine 75 olsun net olsun dedi
Bana dr şöyle açıkladı 75lik bi kere yapılıyor ama 50 de sorun çıkarsa 2. kez yükleme yapılıyor diye o yüzden ben 75lik yaptırıyorum dedi

Aynen ya 120 gün değişim süresi varmış ne güzel dimi:)

Pek fikrim yok sormadım da nedense. Ama bana genelde hep yaş muhabbeti yapıyor doktorlar. 37 yaşındayım
Galiba o yüzden direk düşük yerine 75 olsun net olsun dedi
Aile gecmisine bakip seker hastasi varsa 75 lik istiyorlarmış
Banada bundan dolayi 75 lik teklif edecek buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…