- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.481
3 numara al o zaman. Seker yok sende de şeker intoleransi var diyorlar bu durumda bazı doktorlar. Bazıları da şeker var diyorlarsenin doktorun birşey demedi mi
O zaman benim his de güme gidebilir nitekim gtti de Dr %100 kız dediBen kutumda mavi hissediyordum pembe çıktı o kadar güveniyordum ki hissime bi deSağlıklı hayırlı evlat olsunlar gerisi boş
O bebekten bebeğe değişir ne desem yalan olur şimdiTamam canım peki 210 adet 2 numara sleepy alırsak ortalama 1 ay gider gibi bebeklerin bir ayda bez numarası değişiyor mu?
Geçmiş olsun insan endişe ediyor. Bende çok hasta oldum ama hiç covid çıkmadı seninde değildir umarım.
Sağ olsun kızlar, çok şükür sonuç negatifBişey çikmayacak inşallah
Ne zaman cikacak sonuc
Boşver canım almadım almıycam prima 1 paket 40lı almıştım bi paket de sleepy 42 li aldım bakalım doğumdan sonra alıcam artık ıslak mendilleri de 3lü paket alıp bi denicem onu da seçip öyle alıcam yorumlar kafa karıştırıcı bu bez ıslak mendil işi bebekten bebeğe değişiyor gibi bir deO bebekten bebeğe değişir ne desem yalan olur şimdi
Tesekkur ederim canim bilgin icinBaşka arkadaşa sormuşsun ama bende bildiğimi paylaşayım..
Genellikle aile geçmişinde varsa 75-100 arası yükleme yapıyorlar .Keza bu da riskli grup demek.
Fakat hiçbir durum teşkil etmeyen hastalara 50li lik yükleme yapıyorlar .
Aslında ailede olsun veya olmasın , gebelik şekeri her gebede olabilecek bir durum o yüzden bence gereken bi test …
Gözün aydınSağ olsun kızlar, çok şükür sonuç negatif
Ben 3. Hiç düşünmedim iki kızımla çok memnundum halimden zaten ikisini de çok kız istemiştim benim kız kardeşim yok ve hep eksikliğini hissettim farklı cinsiyetten kardeşle hiçbişey paylaşamıyosun kızlarım hem bana hem birbirlerine arkadaş oldular yaş aralıkları da az hiç arkadaş ihtiyacı sıkılıyoruz lafı duymuyoruz. 3 süpriz oldu aldır diyenler oldu inşallah erkektir diyenler oldu hatta kesin erkek diyenler oldu. Bende zaten 2 kızım var hem millete karşı hem kendimiz için değişilik olur diye çok istedim ama hep içten içten de kız olacak kesin dedim durdum. Bana da değişir diyenler oldu diye detaylıyı bekledim orada da kesinleşti. Umduğum kadar üzülmedim. Kız çocuklar çok tatlı ve sakin oluyorlar bu saatten sonra hareketli bir erkek çocuk bana zor gelebilirdi. Kızların pespembe odasına unicornlu barbieli düzenlerinin içine erkek çocuk sokmak garip olacaktı ayrı odamda yok. Bir de mesela biz jakuziyi doldurup havuz yapıyoruz kızlar girip köpük banyosu yapıyorlarNe güzel yazdın bende max 3 düşünüyorm zaten hakkımzda en hayırlısı olsun demekki kızlar daha hayrılıymisRabbime binlerce kez şükürler olsun
Benimde ananem, annem şeker hastası, ama yaptırmadım bu olayıTesekkur ederim canim bilgin icin
Benim suyum fazla malesefpersembe günü yukleme yaptircam babam şeker hastasi o zaman 75 lik isteyecktir benden
Üzerine dene omuzlar aşırı aşağıda kalmadıysa içinde kaybolmadıysan sıkıntı yok bol kalsın biraz üstünde.Kızlar bu pijama gecelik beden seçimini de keşke sorsaydım size yaw kafama takıldı ben 2 beden büyük aldım hem şişcez hem kilo alıcaz hem uzunum kalıplıyım vs diye yıkayınca biraz çekme ihtimali olur dedim şimdi de acaba fazla mı büyük aldım diye düşünüyorum nasıl olmalıydı bu beden işi mezurayla ölçtüm beden tablosuna göre her bölgem farklı beden çıktı
LcW KUPON VERDİ 350 ye 75 indirimli yazıyorum ihtiyacı olan alsın YEBTG3X7W9XÜzerine dene omuzlar aşırı aşağıda kalmadıysa içinde kaybolmadıysan sıkıntı yok bol kalsın biraz üstünde.
Kızlar bu baby turco mendillerden alan var mı? Sleepy ve uni baby çok pahallı ve altı üstü ıslak mendil yani. Sadece zeytinyağlı olmasına takıldım nasıl kokuyor acaba? Yorumlara baktım kokusu güzel yazmışlar da ne kokuyor anlamadım.
Bu 75 ligi veye 50 liği neye gore istiyor doktor bilgin varmi
Canım ben deneyerek alacağım lcwden önce gidip rasgele kıyafet deneyeceğim o kalıplara göre almayı düşünüyorum hamile kıyafetleri genelde çok bol oluyor gebelik öncesi bedenle örtüşüyor diğer kıyafetler 2-3beden büyük alınmalı sen de gelince bakarsın olmadı değiştirirsinKızlar bu pijama gecelik beden seçimini de keşke sorsaydım size yaw kafama takıldı ben 2 beden büyük aldım hem şişcez hem kilo alıcaz hem uzunum kalıplıyım vs diye yıkayınca biraz çekme ihtimali olur dedim şimdi de acaba fazla mı büyük aldım diye düşünüyorum nasıl olmalıydı bu beden işi mezurayla ölçtüm beden tablosuna göre her bölgem farklı beden çıktı
Bana dr şöyle açıkladı 75lik bi kere yapılıyor ama 50 de sorun çıkarsa 2. kez yükleme yapılıyor diye o yüzden ben 75lik yaptırıyorum dediPek fikrim yok sormadım da nedense. Ama bana genelde hep yaş muhabbeti yapıyor doktorlar. 37 yaşındayım
Galiba o yüzden direk düşük yerine 75 olsun net olsun dedi
Aynen ya 120 gün değişim süresi varmış ne güzel dimi:)Canım ben deneyerek alacağım lcwden önce gidip rasgele kıyafet deneyeceğim o kalıplara göre almayı düşünüyorum hamile kıyafetleri genelde çok bol oluyor gebelik öncesi bedenle örtüşüyor diğer kıyafetler 2-3beden büyük alınmalı sen de gelince bakarsın olmadı değiştirirsin
Suyun normal demekki , o zaman gerek kalmiyor şuphe olmayincaBenimde ananem, annem şeker hastası, ama yaptırmadım bu olayıHerkes yazıyo amaa ne biliyim
Aile gecmisine bakip seker hastasi varsa 75 lik istiyorlarmışPek fikrim yok sormadım da nedense. Ama bana genelde hep yaş muhabbeti yapıyor doktorlar. 37 yaşındayım
Galiba o yüzden direk düşük yerine 75 olsun net olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?