Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Merhaba kızlar aranızda progestan fitil kullanan kimvardı ?fitil kullandığınızda sesinde çamaşırınızda ıslaklık oluyormu? Hani fitil kalıntısı çıkıyor fakat su da geliyor mu?ben korktum gebelik suyu olmasın da
 
Evet bir miktar sulu progestan kalıntısı çıkıyor normal akıntı o merak etme
 
Pek fikrim yok sormadım da nedense. Ama bana genelde hep yaş muhabbeti yapıyor doktorlar. 37 yaşındayım
Galiba o yüzden direk düşük yerine 75 olsun net olsun dedi
Ben genelde 50 yapıyolar, 50de bir sorun var gibi duruyorsa 75 ya da 100 yapıyorlar diye biliyorum. Bende ilk gebeliğimde bebek iriydi ve suyum fazlaydı direkt 100'le yaptılar nitekim gebelik şekerim çıktı. Şimdi bu gebeliğimde 20. haftamdan beri kendim ölçüm yapıyorum ama sanki bu sefer şekerim yok gibi duruyor. Doktor haftada birkaç kez ölçmeye devam et hala erken dedi. İnşallah bu sefer çıkmaz.
 


Gerçekten büyük şans canim sevgiyle büyüsünler
 
Kızlar sizce bebek odasında emzirme koltuğu gerekli birşey mi

Bence şart değil. Ben eşya kalabalığından kaçıyorum tabi o yüzden almam.

Biz salondaki tekli koltuğun birini bebek odası yapacağımız odaya almıştık daha önce. Sırf emzirme koltuğu olsun diye değil.
Ama o zaman misafir falan geldiğinde emzirmek için oraya geçtiğimde işime yaradı. O olmasaydı yatak odasında otururdum tabi..
 
Benimde ananem, annem şeker hastası, ama yaptırmadım bu olayı Herkes yazıyo amaa ne biliyim
Ben de yaptırmadım. Eşim Şeker ölçen aleti alıp bir hafta evde deneyelim dedi. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ama çıkarsa doktora danışacağım. Benim annemin 3. Gebeliğinden, kız kardeşimin 2. Gebeliğinden sonra gebelik şekerleri oluştu. Ama ikisi de çok fazla kilo almıştı. Bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.
 

Yok onunla alakası yok. Doktora aile geçmişimizde olmadığını ve daha önceki gebeliğimde de şeker riski çıkmadığını belirttim.
Bunları bana doktor sormadan söyledim ki belki istemez diye ama o da zaten kendisi direk istediğini belirtti.
Bebeğin gelişimi de normal kilosu fazla değil. Benim kilom var ama 77 idim en son.

Belki tekrar tekrar test istememek için, belki de yaş itibariyle direk 75 lik istedi benden..
 
Ayyy bezdirmişti beni o ..
Çok normal canım , rahim ihtiyacı kadarını alır , görevi bitince de idrarla ,akıntıyla atar ..
 
Ne kadar ayıp ya. Her annenin kendine göre bir hissi elbette olacak bu ne biçim bir yargılama ne kadar garip insanlar var. İnsanların duygularına karışmaya hakları var sanki. Ben ilk çocuğumda kız hissettim. Kesin kiz olacak sanıyordum. İsmini bile düşünmüştüm. Sonra erkek çıktı. Çok ağladım. Üzüldüm. Her gittiğimde doktora tekrar baktiriyirdum cinsiyet doğru mu diye. Şimdi ise hiç bir şey hissetmedim. Yine hayal kırıklığına uğramak için dusunmedim. 3 senedir istememize rağmen olmadığı için kız da olsa erkek de olsa kabulumdu. Bu sefer kız olabilir dedi doktor inanmadım. Her kız dednidiginde emin olamadım. Ayrıntılıdan sonra bile emin olamadim. sevinemedim bir türlü. 2. Ayrıntılıdan sonra artık eminim ama hala bekledigim büyük sevinç gelemedi. Sanirim doğunca inanicam kız olduğuna.
 
Kızlaaarr, bir arkadaşım bebeğinin küçülen ve iyi durumdaki kıyafetlerini vereceğim dedi ben de 1 poşet bir şey getirir sandım. Arkadaş bir geldi 4 hurç kıyafet battaniye vs hepsi de yepyeni ve güzel, ay ay ayırıp getirmiş bide. Ben bi alışveriş listesi yapmıştım ama şu an o gereksiz olur ki almam ki 2 arkadaşım daha vereceğini söyledi. Ne yapsam
 

Boşver canım onun da başka kendince hesapları vardır kendi mutsuzluğunun acısını senden çıkarmıştır.

Zamanında ben de aşırı kız çocuk güzellemesine erkek evlat da evlattır berekettir dedim diye linç yediydim
Doğru söyleyen sevilmez. Toplumca severiz abartmayı. Haftaya göre oluyor demekki. Malum sen de yeni haftalardasın

Bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah. Hiç ne istediğimi falan yazmadım. Nötrdüm çünkü. Allah'ın mucizesi onlar. Kendi çocuğum diye demiyorum oğlum okulundaki bir çok kız çocuktan daha uyumlu ve merhametlidir. Birisinin canını yakmaz hep empati hisseder.
Allah bizim isteklerimize göre değil, topluma hayırlı merhametli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Dünya hiç iyiye gitmiyor zira
 
Aynen olabilir inşallah yaptırmadım diye bi sıkıntı olmazz. İyi bari siz alıp evde ölçüceksiniz
Evet çok güzeller. Bak bakalım belki bulursun. Ben bizim buralarda bulamadım güzel bir şey. Bunu da kv yaptırdı sağolsun.
Valla süperler yaaaaa tam göçmen bizim taraflık şıkır şıkır
Oooo çok büyük şans cidden süper
 
Kız diye çok çok istedim taki kesin öğrenene kadar içimde en ufak istek kalmadı Allah şahit. İnsan isteyebilir ama nasip bu işler. Sağlıklı olsun yeter. Benim 3.oglum ama ilk gibi hevesle 0 dan hazırlanıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…