- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.501
Doktor normal dedi, istersen 10 gün içinde yaptır dedi , istersen diyince bende gitmediim yaptırmadımSuyun normal demekki , o zaman gerek kalmiyor şuphe olmayinca
Benim bebeklerin ikisi de kız çıktıCinsiyetinz belli oldumu ney acaba hissininz doğru çıktı mı
Evet bir miktar sulu progestan kalıntısı çıkıyor normal akıntı o merak etmeMerhaba kızlar aranızda progestan fitil kullanan kimvardı ?fitil kullandığınızda sesinde çamaşırınızda ıslaklık oluyormu? Hani fitil kalıntısı çıkıyor fakat su da geliyor mu?ben korktum gebelik suyu olmasın da
Ben genelde 50 yapıyolar, 50de bir sorun var gibi duruyorsa 75 ya da 100 yapıyorlar diye biliyorum. Bende ilk gebeliğimde bebek iriydi ve suyum fazlaydı direkt 100'le yaptılar nitekim gebelik şekerim çıktı. Şimdi bu gebeliğimde 20. haftamdan beri kendim ölçüm yapıyorum ama sanki bu sefer şekerim yok gibi duruyor. Doktor haftada birkaç kez ölçmeye devam et hala erken dedi. İnşallah bu sefer çıkmaz.Pek fikrim yok sormadım da nedense. Ama bana genelde hep yaş muhabbeti yapıyor doktorlar. 37 yaşındayım
Galiba o yüzden direk düşük yerine 75 olsun net olsun dedi
Ben 3. Hiç düşünmedim iki kızımla çok memnundum halimden zaten ikisini de çok kız istemiştim benim kız kardeşim yok ve hep eksikliğini hissettim farklı cinsiyetten kardeşle hiçbişey paylaşamıyosun kızlarım hem bana hem birbirlerine arkadaş oldular yaş aralıkları da az hiç arkadaş ihtiyacı sıkılıyoruz lafı duymuyoruz. 3 süpriz oldu aldır diyenler oldu inşallah erkektir diyenler oldu hatta kesin erkek diyenler oldu. Bende zaten 2 kızım var hem millete karşı hem kendimiz için değişilik olur diye çok istedim ama hep içten içten de kız olacak kesin dedim durdum. Bana da değişir diyenler oldu diye detaylıyı bekledim orada da kesinleşti. Umduğum kadar üzülmedim. Kız çocuklar çok tatlı ve sakin oluyorlar bu saatten sonra hareketli bir erkek çocuk bana zor gelebilirdi. Kızların pespembe odasına unicornlu barbieli düzenlerinin içine erkek çocuk sokmak garip olacaktı ayrı odamda yok. Bir de mesela biz jakuziyi doldurup havuz yapıyoruz kızlar girip köpük banyosu yapıyorlarAyıp falan yok yani birlikte yıkanıyorlar falan üçüncü de kısmetse onların arasına kaynayacak ama erkek olsa ayrı gayrı olacaktı. Bunları düşününce diyorum hayırlısı böyleymiş onlar kısmetse ömür boyu birbirlerinin en yakın arkadaşları olacaklar
Kızlar sizce bebek odasında emzirme koltuğu gerekli birşey mi
Ben de yaptırmadım. Eşim Şeker ölçen aleti alıp bir hafta evde deneyelim dedi. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ama çıkarsa doktora danışacağım. Benim annemin 3. Gebeliğinden, kız kardeşimin 2. Gebeliğinden sonra gebelik şekerleri oluştu. Ama ikisi de çok fazla kilo almıştı. Bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.Benimde ananem, annem şeker hastası, ama yaptırmadım bu olayıHerkes yazıyo amaa ne biliyim
Başka arkadaşa sormuşsun ama bende bildiğimi paylaşayım..
Genellikle aile geçmişinde varsa 75-100 arası yükleme yapıyorlar .Keza bu da riskli grup demek.
Fakat hiçbir durum teşkil etmeyen hastalara 50li lik yükleme yapıyorlar .
Aslında ailede olsun veya olmasın , gebelik şekeri her gebede olabilecek bir durum o yüzden bence gereken bi test …
Evet çok güzeller.Yaaaa çok güzell taçlar çok beğendim, sirkeciye gidicem bende orda taçılar var, beğenmessem burdan siparş verym bende
Ayyy bezdirmişti beni o ..Merhaba kızlar aranızda progestan fitil kullanan kimvardı ?fitil kullandığınızda sesinde çamaşırınızda ıslaklık oluyormu? Hani fitil kalıntısı çıkıyor fakat su da geliyor mu?ben korktum gebelik suyu olmasın da
Ne kadar ayıp ya. Her annenin kendine göre bir hissi elbette olacak bu ne biçim bir yargılama ne kadar garip insanlar var. İnsanların duygularına karışmaya hakları var sanki. Ben ilk çocuğumda kız hissettim. Kesin kiz olacak sanıyordum.Evet canım daha neler neler.. Birde ben erkek hissediyorum bebek kız dedi Dr diyince seninki sadece his böyle devam et vs yazılmış haa biride böyle kadınlar oğlu Sünnet olunca çöpe atılan şeyi boynuna aasar yazms öyle işte ya.. Ne diyim Allaha havale ediyorum..
Kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler olsun kızlarımız canım.. Oğlum olsaydı kadınlara çiçek gibi sevgi yüklü merhametli yetiştirmekti hayalim ama erkek istedim diye dün biri duvarına konu etmiş beni neler neler yazmış bu kadın oğlunun donunu bile kızına giydirr yazmış hamile halimde epey üzüldüm Allaha havale ettim ne diyim iki meyveden de tatmak istedim Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim
Allah razi olsun
TaÇlara bayildim ne kadara yapti? Ayni yerden yaptirayim
Aynen olabilir inşallah yaptırmadım diye bi sıkıntı olmazz. İyi bari siz alıp evde ölçüceksinizBen de yaptırmadım. Eşim Şeker ölçen aleti alıp bir hafta evde deneyelim dedi. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ama çıkarsa doktora danışacağım. Benim annemin 3. Gebeliğinden, kız kardeşimin 2. Gebeliğinden sonra gebelik şekerleri oluştu. Ama ikisi de çok fazla kilo almıştı. Bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.
Valla süperler yaaaaa tam göçmen bizim taraflık şıkır şıkırEvet çok güzeller.Bak bakalım belki bulursun. Ben bizim buralarda bulamadım güzel bir şey. Bunu da kv yaptırdı sağolsun.
Oooo çok büyük şans cidden süperKızlaaarr, bir arkadaşım bebeğinin küçülen ve iyi durumdaki kıyafetlerini vereceğim dedi ben de 1 poşet bir şey getirir sandım. Arkadaş bir geldi 4 hurç kıyafet battaniye vshepsi de yepyeni ve güzel, ay ay ayırıp getirmiş bide. Ben bi alışveriş listesi yapmıştım ama şu an o gereksiz olur ki almam ki 2 arkadaşım daha vereceğini söyledi. Ne yapsam
Kız diye çok çok istedim taki kesin öğrenene kadar içimde en ufak istek kalmadı Allah şahit. İnsan isteyebilir ama nasip bu işler. Sağlıklı olsun yeter. Benim 3.oglum ama ilk gibi hevesle 0 dan hazırlanıyorum.Kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler olsun kızlarımız canım.. Oğlum olsaydı kadınlara çiçek gibi sevgi yüklü merhametli yetiştirmekti hayalim ama erkek istedim diye dün biri duvarına konu etmiş beni neler neler yazmış bu kadın oğlunun donunu bile kızına giydirr yazmış hamile halimde epey üzüldüm Allaha havale ettim ne diyim iki meyveden de tatmak istedim Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?