- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.521
Hevesin olan bir kaç şeyi alsan yeter. Bende böyle vereceğim arkadaşlarıma digerlerinin esyalarinida boyle verdimKızlaaarr, bir arkadaşım bebeğinin küçülen ve iyi durumdaki kıyafetlerini vereceğim dedi ben de 1 poşet bir şey getirir sandım. Arkadaş bir geldi 4 hurç kıyafet battaniye vshepsi de yepyeni ve güzel, ay ay ayırıp getirmiş bide. Ben bi alışveriş listesi yapmıştım ama şu an o gereksiz olur ki almam ki 2 arkadaşım daha vereceğini söyledi. Ne yapsam
Ben de bi akrabamıza vermiştim iyi durumdakileri diğerlerini belediyenin kutusuna atmıştım.Hevesin olan bir kaç şeyi alsan yeter. Bende böyle vereceğim arkadaşlarıma digerlerinin esyalarinida boyle verdimbence çok güzel bir davranış. Bana veren olmadı kısmet
Bende gördüm o konuyu dün, siz sanırım, kız olduğu için ‘’ malesef kızzzz’’ yazmışsınız oyuzden herkes sizin üstünüze gelmiş, bizim burdadada öyle muhabbet olmuştu zamanında kız erkek ne fark eder diye,Kendi ayakları üzerinde duran mutlu bireyler olsun kızlarımız canım.. Oğlum olsaydı kadınlara çiçek gibi sevgi yüklü merhametli yetiştirmekti hayalim ama erkek istedim diye dün biri duvarına konu etmiş beni neler neler yazmış bu kadın oğlunun donunu bile kızına giydirr yazmış hamile halimde epey üzüldüm Allaha havale ettim ne diyim iki meyveden de tatmak istedim Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim
Maalesef miBende gördüm o konuyu dün, siz sanırım, kız olduğu için ‘’ malesef kızzzz’’ yazmışsınız oyuzden herkes sizin üstünüze gelmiş, bizim burdadada öyle muhabbet olmuştu zamanında kız erkek ne fark eder diye,
Tabikide hepimizin içinden bi cinsiyet geçiyor bunu kimse yanlış demesi saçma ama malesef diyince sanırım kızmışlar
Üye bana erkek mi diye sorduBende gördüm o konuyu dün, siz sanırım, kız olduğu için ‘’ malesef kızzzz’’ yazmışsınız oyuzden herkes sizin üstünüze gelmiş, bizim burdadada öyle muhabbet olmuştu zamanında kız erkek ne fark eder diye,
Tabikide hepimizin içinden bi cinsiyet geçiyor bunu kimse yanlış demesi saçma ama malesef diyince sanırım kızmışlar
Benim arkadaşım da iki oğlu var yanıp tutuşuyor kız evlat diye 3.dene diyorum oda erkek olur biliyorm diyorKız diye çok çok istedim taki kesin öğrenene kadar içimde en ufak istek kalmadı Allah şahit. İnsan isteyebilir ama nasip bu işler. Sağlıklı olsun yeter. Benim 3.oglum ama ilk gibi hevesle 0 dan hazırlanıyorum.
Devlettekine gitmedim özelde radyolog yaptı ayrintiliyi suyum az çıktı memnunum genel olarak ama detayları falan yazmamış rapordu kaç mm gibi sadece normal demişMerhaba nasıl geçti ayrıntılı ultrason bende rabdvu almak istiyorum şimdi gtsem verirlermi yoksa geçmi kaldim teşekkürler
Ah ah hala muamma yaşıyorum beyaz su geliyor kıvamlı değil oldukça su kıvamlı korkutuyor beniMerhaba kızlar aranızda progestan fitil kullanan kimvardı ?fitil kullandığınızda sesinde çamaşırınızda ıslaklık oluyormu? Hani fitil kalıntısı çıkıyor fakat su da geliyor mu?ben korktum gebelik suyu olmasın da
Su gibi demi kıvamı koyu falan olmuyorAyyy bezdirmişti beni o ..
Çok normal canım , rahim ihtiyacı kadarını alır , görevi bitince de idrarla ,akıntıyla atar ..
Ne güzel işte şanslısınKızlaaarr, bir arkadaşım bebeğinin küçülen ve iyi durumdaki kıyafetlerini vereceğim dedi ben de 1 poşet bir şey getirir sandım. Arkadaş bir geldi 4 hurç kıyafet battaniye vshepsi de yepyeni ve güzel, ay ay ayırıp getirmiş bide. Ben bi alışveriş listesi yapmıştım ama şu an o gereksiz olur ki almam ki 2 arkadaşım daha vereceğini söyledi. Ne yapsam
Devlettekine gitmedim özelde radyolog yaptı ayrintiliyi suyum az çıktı memnunum genel olarak ama detayları falan yazmamış rapordu kaç mm gibi sadece normal demiş
Ah ah hala muamma yaşıyorum beyaz su geliyor kıvamlı değil oldukça su kıvamlı korkutuyor beni
Su gibi demi kıvamı koyu falan olmuyor
Ne güzel işte şanslısın
Evet lcw o konuda çok iyi kıyafetler kullandıktan sonra tüylense yırtılsa vs bile değişim iadeyi hemen yapıyolarAynen ya 120 gün değişim süresi varmış ne güzel dimi:)
Mediparktip da Sinan Tan ' a gittim ben yaklaşık 40 45 dk sürdü 6 fotoğraf cd ve rapor toplam 600 TL ödedimNereye gittiniz acaba ve ücret ne kadardi bende araştırma içindeyim 15 haftalık oldum sanırım devlette yer bulamam. Takibim Medikalpark da ama oraya sormadım bile pahalıdır epey diye
Maalesef mi
Cok teşekkürlerMediparktip da Sinan Tan ' a gittim ben yaklaşık 40 45 dk sürdü 6 fotoğraf cd ve rapor toplam 600 TL ödedim
Benimki üstüne benden birşey bile isteyebilir. ŞükredinAlcam inşallah bi ara
Kayinvalidesi hastane çıkışı alanlar bile şanslı bence benim kv onu da almadıdoğuma yakın kesin var mi bi ihtiyaç der dalga geçer gibi o zamana ihtiyaç mı kalır sanki eminim son anları bekliyor ki sormak için hepsi tamam diyelim o da sormuş üstüne düşeni yapmış olsun
Her tacın fiyatı farklı. Ben bir taç bebeğe bant terlik oğluma ve eşime yaka süsü yaptırdım.250 TL tuttu. Benim aldığım taç 130 TL idi bebek için 30 terlik 70 yaka süsü 10 TL idi. Bana kalsa terlik istemiyordum da eşim illa al dedi.TaÇlara bayildim ne kadara yapti? Ayni yerden yaptirayim
Bence ankara sehir hastanesine randevu al ve git dr a ayrıntılı usg için barkod vermesini iste ardından bankoya git sıra al hâlâ alabilirsin diye düşünüyorum maddi durumun iyi değilse bi gidip şansını dene derimCok teşekkürler
Aslında çok kötü değil durumum çok şükür ama 600₺ ye bebeğin başka bir ihyacini alırım diye düşündüm nitekim özelde takip oluyorum ve epey para malum. Ben bir şansımı deneyim şehir hastanesine olmadı mecbur özele giderimBence ankara sehir hastanesine randevu al ve git dr a ayrıntılı usg için barkod vermesini iste ardından bankoya git sıra al hâlâ alabilirsin diye düşünüyorum maddi durumun iyi değilse bi gidip şansını dene derim
Aynen dene bence alırsın hayırlısı olsunAslında çok kötü değil durumum çok şükür ama 600₺ ye bebeğin başka bir ihyacini alırım diye düşündüm nitekim özelde takip oluyorum ve epey para malum. Ben bir şansımı deneyim şehir hastanesine olmadı mecbur özele giderim
Yazık ya... Hakikaten orada yaşıyor yapmaz dersin ama kafalar bir dünya. Bizim çok akraba yok. Eşimin tüm aile akraba şehirdışında zaten. Eve kimse gelmeyecek. Gelmek isteyen olsa bile kabul etmem. Çok yüz göz olunmuş gibi. Bence enfeksiyon riski var deyip komple erteleyin bir ay. Doktora da söyletseniz çok iyi olur. :)Kuzum ben yurtdışındayım, burada çok Türk var.. Tüm sülalemiz, eşimiz dostumuz buradaHa bir de kimsede olmayan son model fincan bulmam lazım
Avrupa’dasın diye mutlusun sanıyorlar…
Biz de boyadık polisan sakin griydi galiba ,aldığımız adam silinebilir demişti.Kızlar size alakasız bir soru soracağım ama belki aranızda vardır alıp boyayan diye yazayım dedim. Ben çocuk odasını boyamayı düşünüyorum da koyu olmayan bir gri istiyorum Polisan in marjinal gri rengi hoşuma gtti ton olarak ama. Marshall daha iyi silinebilir boya falanmis.polisanin da varmı ki silinebiliri acaba.begendigim tonda aşağıdaki gibi. Farklı önerilere de açığım marka olarak güzel bir gri tonu olan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?