Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bir taç bide terlik alayim çok tatlı durmuş ama hepsi. Fiyatta uçuk değil uğraştığıma değmez

Şişeleri nerden aldınız , netten mi ?

Biz de boyadık polisan sakin griydi galiba ,aldığımız adam silinebilir demişti.
Marjinal gri de gayet güzel ☺
Güle güle kullanın inşallah Polisan tam adı ne acaba kutusu falan varmı görüntüsü.ben sorular kısmında gördüm silinebilir değil demiş satan kişi.cesitleri var sanırım.

Babam yeni ev almıştı , evi tüm “Dingin Gri” ye boyattı . Şahane bi renk … Ne koyu , ne açık … Orda olsaydım görsel paylaşırdım .
Meğer 2021 ‘in en çok tercih edileniymiş

Babam yeni ev almıştı , evi tüm “Dingin Gri” ye boyattı . Şahane bi renk … Ne koyu , ne açık … Orda olsaydım görsel paylaşırdım .
Meğer 2021 ‘in en çok tercih edileniymiş
Aynen işte benim istediğinde öyle ne açık ne koyu olsun hangi markanın dinbir fikrin varmı bakayım netten yada nalbura gidip sorsam daha iyi galiba netten tam anlayamıyorum silinebilirmi degilmi diye.

Aynen işte benim istediğinde öyle ne açık ne koyu olsun hangi markanın dinbir fikrin varmı bakayım netten yada nalbura gidip sorsam daha iyi galiba netten tam anlayamıyorum silinebilirmi degilmi diye.
Polisan almıştık .
Google da görsellerde mutlaka vardır , anneme de birkaç güne gideceğim olmadı ordan foto çeker atarım özel mesajla ..
Zaten bu renk bıze raftan verilmedi makine de yapıldı. Fakat gerçekten çok güzel … Dinginlik veriyor , ağır bi ton

Çok güzel bende kolanya düşündüm ilk aslinda ama kardeşim sabun alicam diye tutturdu.Bitmiş halini de görelim olur mu

Bende bir taç bide terlik alayim çok tatlı durmuş ama hepsi. Fiyatta uçuk değil uğraştığıma değmez
Bu sayfaya da bakın ..
Fiyatlarını bilmiyorum ama kaliteli duruyor

Eklentiler

• D191C498-5893-4B72-ADAE-8A4BC744BAC2.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 87
Tamam canım, çok sagol bende şimdi bakayim onada netten tonuna polisanin tonları daha hoş.marshallda gri tonlarını begenemedim pek.

Merhaba benim kızım da 20 aylık ve 25 haftalık hamileyim

Bu sayfaya da bakın ..
Fiyatlarını bilmiyorum ama kaliteli duruyor
İşte fiyatları yazsa keşke. Tek tek sorman gerekiyor. Başka bir tane beğendiğine 220 yazdı. Ben 130luk olanı seçtim. Ama onu beğenmiştim zaten. 220 vermeye de gerek yok bir taca. Ben daha sonrada kullanırım diye düşündüm artık.

Kızımın tüm kıyafetlerini, malzemelerini dağıttım ben de. Ondan çok kısa zaman sonra hamilelik haberi geldi şimdi de arkadaşlarım veriyor bana iyi durumda olanları. Ben de yeni aliyorum. Benim bebek büyüsün onları da sıradaki arkadaşlara vereceğim. Bence bir kıyafet durumuna göre 3 çocuk bile büyütür.

Bir yolunu bulacağım inşallah Eşim çok kızıyor, nasıl niye gelecekler diyor. Ben de kendi sülalen sen ayarla diyorum, düşünüyorum tamam diyor

Ben bu fikre bayıldımmm Çikolata dışında bir şey düşünmüyordum ama bu çok güzel olur bence Ben de pembe kolonya alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…