- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.541
Bende bir taç bide terlik alayim çok tatlı durmuş ama hepsi. Fiyatta uçuk değil uğraştığıma değmezHer tacın fiyatı farklı. Ben bir taç bebeğe bant terlik oğluma ve eşime yaka süsü yaptırdım.250 TL tuttu. Benim aldığım taç 130 TL idi bebek için 30 terlik 70 yaka süsü 10 TL idi. Bana kalsa terlik istemiyordum da eşim illa al dedi.
Şişeleri nerden aldınız , netten mi ?Bunları aldim 20 tane şişe yapacağım sticker siparişi vereceğim kurdele ve bu çiçeklerle süsleyip içine mavi kolonya isteyen çantasına atsin fısfıslı. Zaten çok yakın 3 4 arkadas dışında kimseyi kabul etmem maksat hatıra kalsın.
Eki Görüntüle 3045910
Güle güle kullanın inşallahBiz de boyadık polisan sakin griydi galiba ,aldığımız adam silinebilir demişti.
Marjinal gri de gayet güzel ☺
Babam yeni ev almıştı , evi tüm “Dingin Gri” ye boyattı . Şahane bi renk … Ne koyu , ne açık … Orda olsaydım görsel paylaşırdım .Kızlar size alakasız bir soru soracağım ama belki aranızda vardır alıp boyayan diye yazayım dedim. Ben çocuk odasını boyamayı düşünüyorum da koyu olmayan bir gri istiyorum Polisan in marjinal gri rengi hoşuma gtti ton olarak ama. Marshall daha iyi silinebilir boya falanmis.polisanin da varmı ki silinebiliri acaba.begendigim tonda aşağıdaki gibi. Farklı önerilere de açığım marka olarak güzel bir gri tonu olan varsa
Aynen işte benim istediğinde öyle ne açık ne koyu olsunBabam yeni ev almıştı , evi tüm “Dingin Gri” ye boyattı . Şahane bi renk … Ne koyu , ne açık … Orda olsaydım görsel paylaşırdım .
Meğer 2021 ‘in en çok tercih edileniymiş
Ankara suluhandan aldim herseyi. Nette ne kadar bilmiyorum ama 2 liraya aldım tanesini.Şişeleri nerden aldınız , netten mi ?
Erkek bebekler için de değişik bir taç yapıyorlar. Bir bak sayfayaBende bir taç bide terlik alayim çok tatlı durmuş ama hepsi. Fiyatta uçuk değil uğraştığıma değmez
Polisan almıştık .Aynen işte benim istediğinde öyle ne açık ne koyu olsunhangi markanın dinbir fikrin varmı bakayım netten yada nalbura gidip sorsam daha iyi galiba netten tam anlayamıyorum silinebilirmi degilmi diye.
Çok güzel bende kolanya düşündüm ilk aslinda ama kardeşim sabun alicam diye tutturdu.Bunları aldim 20 tane şişe yapacağım sticker siparişi vereceğim kurdele ve bu çiçeklerle süsleyip içine mavi kolonya isteyen çantasına atsin fısfıslı. Zaten çok yakın 3 4 arkadas dışında kimseyi kabul etmem maksat hatıra kalsın.
Eki Görüntüle 3045910
Bu sayfaya da bakın ..Bende bir taç bide terlik alayim çok tatlı durmuş ama hepsi. Fiyatta uçuk değil uğraştığıma değmez
Tamam canım, çok sagolPolisan almıştık .
Google da görsellerde mutlaka vardır , anneme de birkaç güne gideceğim olmadı ordan foto çeker atarım özel mesajla ..
Zaten bu renk bıze raftan verilmedi makine de yapıldı. Fakat gerçekten çok güzel … Dinginlik veriyor , ağır bi ton
Merhaba benim kızım da 20 aylık ve 25 haftalık hamileyimMerhaba. Her şey yolunda ilerlerse benim doğumum % 99 Temmuzda olacak. Selam vermek istedim. Bundan sonra başlığınızda daha aktif olmayı istiyorum. Hamileliğimi öğrendiğimde heyecanla Ağustos başlığını açmıştım, başlığı terk edemem ama bu başlıkta da aktif olmayı isterim. Kısmetse 2. çocuğumuz olacak. Kızım 20 aylık. Şu an 23+1 haftalık hamileyim. Yanlışlıkla olmadı, bilerek ve isteyerek yaptık 2. çocuğumuzu. Yaş farkının az olması bilinçli bir tercihdi. Kızım beni çok yormamıştı üzmemişti, umarım 2. bebeğimiz de kızımız kadar sakin bir bebek olur :)
İşte fiyatları yazsa keşke. Tek tek sorman gerekiyor. Başka bir tane beğendiğine 220 yazdı.Bu sayfaya da bakın ..
Fiyatlarını bilmiyorum ama kaliteli duruyor
Kızımın tüm kıyafetlerini, malzemelerini dağıttım ben de. Ondan çok kısa zaman sonra hamilelik haberi geldiKızlaaarr, bir arkadaşım bebeğinin küçülen ve iyi durumdaki kıyafetlerini vereceğim dedi ben de 1 poşet bir şey getirir sandım. Arkadaş bir geldi 4 hurç kıyafet battaniye vshepsi de yepyeni ve güzel, ay ay ayırıp getirmiş bide. Ben bi alışveriş listesi yapmıştım ama şu an o gereksiz olur ki almam ki 2 arkadaşım daha vereceğini söyledi. Ne yapsam
Bir yolunu bulacağım inşallahYazık ya... Hakikaten orada yaşıyor yapmaz dersin ama kafalar bir dünya. Bizim çok akraba yok. Eşimin tüm aile akraba şehirdışında zaten. Eve kimse gelmeyecek. Gelmek isteyen olsa bile kabul etmem. Çok yüz göz olunmuş gibi. Bence enfeksiyon riski var deyip komple erteleyin bir ay. Doktora da söyletseniz çok iyi olur. :)
Ben bu fikre bayıldımmmBunları aldim 20 tane şişe yapacağım sticker siparişi vereceğim kurdele ve bu çiçeklerle süsleyip içine mavi kolonya isteyen çantasına atsin fısfıslı. Zaten çok yakın 3 4 arkadas dışında kimseyi kabul etmem maksat hatıra kalsın.
Eki Görüntüle 3045910
Şişiyordur belkiEkolojik serisinin 3 numarasından epey aldım ben deo kadar guzel geldi ki gözüme. İncecik ve mis gibi hafiften kokulu .İçinde minik minik tohumları var. Cişle buluşunca ne olacak ? Kafamda deli sorular
Uyguna geldi bide 120 130 lira kadar tuttu hepsiBen bu fikre bayıldımmmÇikolata dışında bir şey düşünmüyordum ama bu çok güzel olur bence Ben de pembe kolonya alırım
Stickerlar gelsin paylaşayım. Yine bulur 1 haftayı ama bu hafta sakin geçecek akşamları hazırlarım diyorum.Çok güzel bende kolanya düşündüm ilk aslinda ama kardeşim sabun alicam diye tutturdu.Bitmiş halini de görelim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?