Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bi akrabamıza veriyorum küçülenleri, gerçekten öyle zaten özellikle küçükken o kadar aZ giyiliyor ki

Canım verecekler varsa almamalısın zaten.

Evimizi yeni boyattik. Boyacı bu sene en çok satan renk marjinal gri demişti ama ben esyalarima daha uygun olduğu için çakıl taşı tonlarını seçtim. Boyanın silinebilir olması içinde su bazlı tercih etmelisiniz. Marsall gerçekten çok iyi bu konuda küçük bebegim var lekeli yeri sildigim zaman hiç leke kalmıyor ve nereyi sildigim anlaşılmıyor bile

Çok mantıklı cidden. Covid bitmedi gelmeyin demek lazım

Senin attığın fotodan bir tık daha koyu gibi ama ben geçen sene marshall ın meteor rengini yaptırdım.

Özellikle gri tonunda karışım olunca mavileşme yapıyor diye korkuyordum. Boya aldığımız kişi meteor renginde olmayacağını söyledi ona güvenerek yaptırdım.

Polisanin tonları güzel gercekden. Marshall da bu işin ustası zaten ama grilerini begenemedim nedense Marshall in.yarin bir gidip bakacağım nalburdan falan bakalım marjinal gri ve dingin gri ikisini görmek istiyorum güzel duruyolar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…