- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.561
Ben de bi akrabamıza veriyorum küçülenleri, gerçekten öyle zaten özellikle küçükken o kadar aZ giyiliyor kiKızımın tüm kıyafetlerini, malzemelerini dağıttım ben de. Ondan çok kısa zaman sonra hamilelik haberi geldişimdi de arkadaşlarım veriyor bana iyi durumda olanları. Ben de yeni aliyorum. Benim bebek büyüsün onları da sıradaki arkadaşlara vereceğim. Bence bir kıyafet durumuna göre 3 çocuk bile büyütür.
Canım verecekler varsa almamalısın zaten.Kızlaaarr, bir arkadaşım bebeğinin küçülen ve iyi durumdaki kıyafetlerini vereceğim dedi ben de 1 poşet bir şey getirir sandım. Arkadaş bir geldi 4 hurç kıyafet battaniye vshepsi de yepyeni ve güzel, ay ay ayırıp getirmiş bide. Ben bi alışveriş listesi yapmıştım ama şu an o gereksiz olur ki almam ki 2 arkadaşım daha vereceğini söyledi. Ne yapsam
Evimizi yeni boyattik. Boyacı bu sene en çok satan renk marjinal gri demişti ama ben esyalarima daha uygun olduğu için çakıl taşı tonlarını seçtim. Boyanın silinebilir olması içinde su bazlı tercih etmelisiniz. Marsall gerçekten çok iyi bu konuda küçük bebegim var lekeli yeri sildigim zaman hiç leke kalmıyor ve nereyi sildigim anlaşılmıyor bileKızlar size alakasız bir soru soracağım ama belki aranızda vardır alıp boyayan diye yazayım dedim. Ben çocuk odasını boyamayı düşünüyorum da koyu olmayan bir gri istiyorum Polisan in marjinal gri rengi hoşuma gtti ton olarak ama. Marshall daha iyi silinebilir boya falanmis.polisanin da varmı ki silinebiliri acaba.begendigim tonda aşağıdaki gibi. Farklı önerilere de açığım marka olarak güzel bir gri tonu olan varsa
Çok mantıklı cidden. Covid bitmedi gelmeyin demek lazımBenim ilk bebekte o kadar çok gelen oldu ki yanımda sürekli kalan da yoktu valla çok eziyetli olmuştu kaynanam da hiç yardım etmedi annem de sürekli yanımda duramadı. İkincide daha hazırlıklıydım ama pek gelen olmadıİlkinde halime acıdılar heralde. Üçte de pek gelen olmaz heralde ama tembihlicem hem anneme hem kaynanama dr misafir kabul etmeyin çok hastalıklar var eve insan sokmayın dedi dicem
Ben bunu beğendimm
Kızlar size alakasız bir soru soracağım ama belki aranızda vardır alıp boyayan diye yazayım dedim. Ben çocuk odasını boyamayı düşünüyorum da koyu olmayan bir gri istiyorum Polisan in marjinal gri rengi hoşuma gtti ton olarak ama. Marshall daha iyi silinebilir boya falanmis.polisanin da varmı ki silinebiliri acaba.begendigim tonda aşağıdaki gibi. Farklı önerilere de açığım marka olarak güzel bir gri tonu olan varsa
Polisanin tonları güzel gercekden. Marshall da bu işin ustası zatenEvimizi yeni boyattik. Boyacı bu sene en çok satan renk marjinal gri demişti ama ben esyalarima daha uygun olduğu için çakıl taşı tonlarını seçtim. Boyanın silinebilir olması içinde su bazlı tercih etmelisiniz. Marsall gerçekten çok iyi bu konuda küçük bebegim var lekeli yeri sildigim zaman hiç leke kalmıyor ve nereyi sildigim anlaşılmıyor bile
Bak bir de bu var.
Bu incili daha güzel ben de böyle incili aldım. Buna çocuk için taç yapın dersen yaparlar
Gördüm ama bebeğe yaptırırsam büyükler ister diye bebeğe yaptirmayacagim
Bunun rencide çok güzel
Tamamdır yazsin bakalim ne kadar diyecekBu incili daha güzel ben de böyle incili aldım. Buna çocuk için taç yapın dersen yaparlar
Ben büyüğe yaka çiçeği yaptırdım. Ama benim ki büyükGördüm ama bebeğe yaptırırsam büyükler ister diye bebeğe yaptirmayacagim
Benimki de 2. ne olacak ki heves işteTamamdır yazsin bakalim ne kadar diyecekgörende ilk bebek zannedecek
Ben hepsinde yaptırdım bunda sil baştanBenimki de 2. ne olacak ki heves işteilkinde yaptirmamistim.
Büyüklere oyuncak alacagim hot whells setleri istiyorlar zaten bütçeyi yeterince sarsacak
Yok şimdi detaylı baktım sadece 1 tane hastane çıkışı alacağım her şey fazla fazla var. Battaniyeler falan da fazlasıyla var gerek yok almayaCanım verecekler varsa almamalısın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?