- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.581
Hepsine yaptırGördüm ama bebeğe yaptırırsam büyükler ister diye bebeğe yaptirmayacagim
Banada normal deseydi bende yaptirmayacaktim , iyi yapmışsın risk yoksaDoktor normal dedi, istersen 10 gün içinde yaptır dedi , istersen diyince bende gitmediim yaptırmadımİyi ozman bari
Bebek bezi olmus bilmem kaç liraHepsine yaptır
İyi yapmışsınız. Ben de çiçek sepetinde minik zeytin, çam fidanları gördüm onları yaptırmaya karar vermiştim ama emin de değilim. Hiçbirşey yapmayabilirimStickerlar gelsin paylaşayım. Yine bulur 1 haftayı ama bu hafta sakin geçecek akşamları hazırlarım diyorum.
Haklısın değmez, o parayla daha faydalı şeyler alınabilirBebek bezi olmus bilmem kaç lirabir kere takmak için yaptirmayacagim
Neyse benim ki t-shirt istedi Allah'tan başka bir şey istemedi.Büyüklere oyuncak alacagim hot whells setleri istiyorlar zaten bütçeyi yeterince sarsacakbide resim çekimine beyaz gömlek oldu bitti
Benim mutfağım bu renk hiç mavi yansıma yok filli boyaydı galiba ama kodunu hatırlamıyorum yaKızlar size alakasız bir soru soracağım ama belki aranızda vardır alıp boyayan diye yazayım dedim. Ben çocuk odasını boyamayı düşünüyorum da koyu olmayan bir gri istiyorum Polisan in marjinal gri rengi hoşuma gtti ton olarak ama. Marshall daha iyi silinebilir boya falanmis.polisanin da varmı ki silinebiliri acaba.begendigim tonda aşağıdaki gibi. Farklı önerilere de açığım marka olarak güzel bir gri tonu olan varsa
Bende sadece cikolata ve bu kimseyi kabul etmemek niyetim birkaç kişi dışında maksat sadece hatıra kalsın. Diğerlerinde de yapmıştım hoş oluyor.İyi yapmışsınız. Ben de çiçek sepetinde minik zeytin, çam fidanları gördüm onları yaptırmaya karar vermiştim ama emin de değilim. Hiçbirşey yapmayabilirim
Düzen benimde hayalim. Ben bayılıyorum ama lohusalik hazırlığına başlayınca duramıyorumNe çiçek ne böcek ne tişört ne oyuncak hiçbişe yaptırmıcam bekleyen de yok zaten ki ben giy desem benim kızlar kocaman oldular giymezler o tişörtleriKardeşiniz oyuncak getirmiş desem hadi len dicekler
Doğumu düşündükçe beni bir korku alıyor zaten son günler çok ağlayacağım eminim nasıl olacak bakalım bunca zaman sonra yeni bir bebekle hayırlısıyla evimize dönsek bir düzen kursak yetecek bana
Hiçbirinde özel fotoğrafçı falan da tutmadık kendimiz çekeriz anı olsun diye sonra bebek büyüyünce kısmetse fotoğrafçıda çekiliriz bir aile pozu.
Lohusa tacımı kendim yaparım elimde malzemem var zaten 1 kez takacağım belki de takmam bile. Bebeğe yapmam bir şey benim geceliklerimle onun hastane çıkışları aynı renk öyle uyumlu oluruz yeter. Terlik zaten normal terlik giyeceğim hastane pis oluyor evde de süslenip gezmem ben ki kışın bile ne çorap ne terlik asla giymeyen biriyim yazın hiç giymem.
Masrafsız kapatacağız gibi görünüyor hayırlısı
Hiç böyle dantelli şeylerim olmadı, olmayacak da galiba. Kızımda hayvan figürlü pijamam vardı, çok soğuktu hava. Pacalarimi da içime sokmustumDüzen benimde hayalim. Ben bayılıyorum ama lohusalik hazırlığına başlayınca duramıyorumbu ilk doğumda ertesi gün
Beni görsen temizlikçi zanneder lohusayı ararsınDüzen benimde hayalim. Ben bayılıyorum ama lohusalik hazırlığına başlayınca duramıyorumbu ilk doğumda ertesi gün
Ben seviyorumBeni görsen temizlikçi zanneder lohusayı ararsınSıcak basmış popom pişmiş sütyenden darlanıp takmamışım dikişlerden dik duramıyorum üstüme bulduğumu geçirmişim anlatınca kendime acıdım Böyle takımı mevlütte giymiştim birkaç saatliğine bu sefer onu da yapmayacağım
Tesekkur ederimGüle güle kullanın inşallahPolisan tam adı ne acaba kutusu falan varmı görüntüsü.ben sorular kısmında gördüm silinebilir değil demiş satan kişi.cesitleri var sanırım.
Ne kadar hoş bir gacısınız hanfendiDüzen benimde hayalim. Ben bayılıyorum ama lohusalik hazırlığına başlayınca duramıyorumbu ilk doğumda ertesi gün
Her zaman spor her zaman salaş giyiyorum hic şöyle hanım hanımcık şık klasik giyinmem kombin falan hak getire annem sinir olurHiç böyle dantelli şeylerim olmadı, olmayacak da galiba. Kızımda hayvan figürlü pijamam vardı, çok soğuktu hava. Pacalarimi da içime sokmustumbunda daha almadım. Yine hayvanlı şeyler olabilir. Annem kafamı kırmadan o günleri de atlatsam, hayırlısıyla
Şu an bi kendi plastik hastane terliklerime bakiyoruuum bi bunlara bakiyoruuum.. bi ağlamaklı oldum sanki
Çok güzelmiş buda fiyatta gayet iyi.Benimde kafama soktunuz bende bunu yaptırayım bari, resmen karşıma çıktı bakmıyodum
Şeker zaten seni rahatsız etmez aslında gebelikte çok anlaşılmadan belirti vermeden ilerler bebeği irileştirir obez yapabilir, ya da gelişimini etkileyebilir ama 44 yüksek değil.Bana gecen sefer 50 lik yüklediler onu cok rahat ictim etkilemedi seker orani azdi bu gunki 100 luk ve bidligimiz baklava serbeti gibiydu
Turuncuydu canim resmi cekmedim maalesef
Benden gecen sefer bir kez kan aldilar sadece 144 cikti bugun de aclik aldilar icmeden once ictikten sonra veremedim zaten bekleyemeden kustum bende istemiyorum yaptırmak beni rahatsiz eden bir durum yok cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?