- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.601
Aynen ben daha pahalı sanıyodum çikolatası iyidir inşallahÇok güzelmiş buda fiyatta gayet iyi.
Canim sen kontrole gittinmi bugunlerde suyun ne durumda ve yuklemeyi ne zaman yaptiracksinŞeker zaten seni rahatsız etmez aslında gebelikte çok anlaşılmadan belirti vermeden ilerler bebeği irileştirir obez yapabilir, ya da gelişimini etkileyebilir ama 44 yüksek değil.
İşgüzarlık bu resmen 180üstü bile tekrarlama yaptırmadan takip ettirir benim bildiğim ki bana öyle yapıldı. Enteresan bir hastaneye gidiyorsun gerçekten 100lük yükleme işkence ben 75denkustum
Bunlar gecen sene 50 tl di vayy beeBenimde kafama soktunuz bende bunu yaptırayım bari, resmen karşıma çıktı bakmıyodum
Yine %100katıldığım bir paylaşımKızlar günaydın. Geçmişi hızlıca okudum yeni oda yapacakların Allah yardımcısı olsun bir dandik beşik dahi 2 bin civarı dolabı ıvır zıvırı düşünemiyorum
Ben herşeyi bitirdim sayılır beşiğe nevresim diktireceğim ufak bir beşik olduğu için hazırlar uymaz 2 çarşaf 2 yastık kılıfı diktirsem yeterli başka da bir şey aklımda yok şuan doğuma yakın mama, depend, lansinoh falan alırım.
Giysi konusunda 1-2 tane alıp sonra bakarım demeyin hastanede bile 2 kez üst değiştiriyorsunuz evden de hemen çıkamazsınız 1 parça şeyi de yıkayamazsınız. Benim küçük kız 51 cm 4 kg idi yani normalin üstündeydi ve hastane çıkışlarını bir süre giydi. Büyüğün de bacakları hep önde giderdi ki gerçekten maşallah çok uzun bacaklıdır o da 51 cm doğdu 3650 gr dı hastane çıkışlarını dolduramadı bile. Öyle kocamaaann bir bebek doğurmayacaksınız yani sonra 3 aylık tulumların içinde kayboluyorlar haberiniz olsun.
Sen ne yaptın dersen 2 takım hastane çıkışı aldım 2-3 tane de yenidoğana uygun tulum var 0-3 ay tulumlarımız da var değiştirmelik mutlaka lazım hem yaz sıcağı hem kusabiliyor kakası çıkabiliyor.
Kendime gelince en iyisi gecelik sezaryen de olsanız normal doğum da olsa alt tarafla hep bir işlem oluyorPijama indir kaldır eziyetli iş kaldır geceliği ne işin varsa gör. Normali bilmiyorum bazısına giysi veriyorlar bazısı sancı çekerken geceliğini giyiyor bazısı fırsat bulamayıp elbiseyle doğuruyor ben normal doğuracak olsam koyu renkli bir gecelik giyerdim hastane vermiyorsa. Ama sezaryen olacağım için hastaneden çıkarken de giyebileceğim bir kıyafetle gideceğim orada ameliyat önlüğü verecekler zaten sonrası için de 2 tane geceliğim var onları giyeceğim kısmetse. Ayağıma da crocs tarzı terlik aldım süslü falan lazım değil hastaneye aileler dışında kimse gelmez bende canımın derdine düşeceğim için ayaklarım da 1-2 no büyüyeceği için 40 no aldım sonra bahçede falan giyerim hiç değilse dedim.
Bugün kargom geldi, sleppy 1 no 168 adet 2 no 210 adet aldım. 82krş A denk geldi fiyat olarakKızlar trendyolda da sleepy indirimleri var bezler 96 kuruşa denk geliyor 2 numara 210 adetliden alsam bir ayda 2 numaradan büyür mü acep bebek?
Bir daha yaptırmayacağım, evde takip ediyorum şuanda dikkat etmezsem biraz yüksek çıkıyor ama tehlikeli sınırlarda çok çok yüksek değil 300 gibi falan çıkmıyor. 200civarı oluyor max.Canim sen kontrole gittinmi bugunlerde suyun ne durumda ve yuklemeyi ne zaman yaptiracksin
Filli boya hic bakmadım canım onada bakayım bir o zamanBenim mutfağım bu renk hiç mavi yansıma yok filli boyaydı galiba ama kodunu hatırlamıyorum ya
Anladım canım öyle dediyse öyledir satan kişi bilir zaten.bende yarın bir bakacağım anlarim farklarını sorarımTesekkur ederimkutusu elimde yok su an.biz direk nalburdan aldık adam öyle dedi ama ne kadar doğru bilemem
Ben 100 lub130 TL ye de gördüm. O da uygunBenimde kafama soktunuz bende bunu yaptırayım bari, resmen karşıma çıktı bakmıyodum
Ben kendi nişanımda kalınn antepfıstıklı ve fındıklı iki ayrı nişan çikolatası yaptırmıştım 60tl ydi bunlar küçük ve sadeBunlar gecen sene 50 tl di vayy bee
100lü 130 tl diyo bu sayfada, yaptırırsam 100lüsünü yaptırırı. 30 tl daha veripBen 100 lub130 TL ye de gördüm. O da uygun
Kızlar sizce bebek odasında emzirme koltuğu gerekli birşey mi
Ayni durumdayiz canim benim 1 tik fazlaydi , geçen gittigimde artmış , ama dikkat et bebek irileşmis falanda demedi hic şeker yuklemesi isteyecegim dedi persembe gunu gidip yaptıracağım ,benimde tokken 140 falan çıkıyor açken 100Bir daha yaptırmayacağım, evde takip ediyorum şuanda dikkat etmezsem biraz yüksek çıkıyor ama tehlikeli sınırlarda çok çok yüksek değil 300 gibi falan çıkmıyor. 200civarı oluyor max.
Bu hafta gideceğim işlerimi hangi güne toplarım onu kestiremedim niyetim çarşamba ya da perşembe, su durumunu ve iriliğini merak ediyorum en son 12 gün önde çıkmıştı su fazlayken diyete başladıktan sonra durum düzelir mi diye..
Ay inşallah düzelsin ya vicdan yağıyor insan
Boyle farklar duyunca alasim gelmiyor benimdeBen kendi nişanımda kalınn antepfıstıklı ve fındıklı iki ayrı nişan çikolatası yaptırmıştım 60tl ydi bunlar küçük ve sadeartık buna bile normal diyoruz
Bende o şekilde düşünmüştüm o an nereye oturcağini aranmak zor olabilirBenim var ben uykusuz geceleri emme seanslarını falan hep orada yaptım çocuğu emzirirken konforlu oturmak, dinlenmek, uykusuz geceleri tölere edebilmek için odada olmazsa olmaz alanımdo diyebilirim.
İmkan varsa yer varsa alınabilir o odada anne için bir şey muhakkak olmalı bence bu tekli koltuğunuz olur ya da ekstra alırsınız sizin kararınız ama bence şart.
Ben çarşamba gidersem sana muhakkak yazarım bakalım ne diyecek.Ayni durumdayiz canim benim 1 tik fazlaydi , geçen gittigimde artmış , ama dikkat et bebek irileşmis falanda demedi hic şeker yuklemesi isteyecegim dedi persembe gunu gidip yaptıracağım ,benimde tokken 140 falan çıkıyor açken 100♀
Napalım zamlara fiyatlara alıştık ,alıştırdılarBoyle farklar duyunca alasim gelmiyor benimde
Alisveristen soğudum
Evet iskence bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu suanlik irilik yok kilosuda boyuda fazla degil icecegi icmeden once aldiklari kanlar normal seker olsa normaldede cikmaz miŞeker zaten seni rahatsız etmez aslında gebelikte çok anlaşılmadan belirti vermeden ilerler bebeği irileştirir obez yapabilir, ya da gelişimini etkileyebilir ama 44 yüksek değil.
İşgüzarlık bu resmen 180üstü bile tekrarlama yaptırmadan takip ettirir benim bildiğim ki bana öyle yapıldı. Enteresan bir hastaneye gidiyorsun gerçekten 100lük yükleme işkence ben 75denkustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?