Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beyceğzim nöbetçi bu gün. Kv, kp ve anamı çağırdım iftardan sonra, annemlere koli yaptırdım, kp'e boş odaya taşıttım. Kitaplık, yüklügün yastık yorgan kısmı, bir kaç ıvır zıvır eşya toplandı. Milleti gönderdim, kendimi koltuğa attım Gören de ben çalıştım sanacak

Canim sen kontrole gittinmi bugunlerde suyun ne durumda ve yuklemeyi ne zaman yaptiracksin

Yine %100katıldığım bir paylaşım
Kızlar trendyolda da sleepy indirimleri var bezler 96 kuruşa denk geliyor 2 numara 210 adetliden alsam bir ayda 2 numaradan büyür mü acep bebek?
Bugün kargom geldi, sleppy 1 no 168 adet 2 no 210 adet aldım. 82krş A denk geldi fiyat olarak
Başka bez almış mıydın?

Canim sen kontrole gittinmi bugunlerde suyun ne durumda ve yuklemeyi ne zaman yaptiracksin
Bir daha yaptırmayacağım, evde takip ediyorum şuanda dikkat etmezsem biraz yüksek çıkıyor ama tehlikeli sınırlarda çok çok yüksek değil 300 gibi falan çıkmıyor. 200civarı oluyor max.

Bu hafta gideceğim işlerimi hangi güne toplarım onu kestiremedim niyetim çarşamba ya da perşembe, su durumunu ve iriliğini merak ediyorum en son 12 gün önde çıkmıştı su fazlayken diyete başladıktan sonra durum düzelir mi diye..

Ay inşallah düzelsin ya vicdan yağıyor insan

Benim mutfağım bu renk hiç mavi yansıma yok filli boyaydı galiba ama kodunu hatırlamıyorum ya
Filli boya hic bakmadım canım onada bakayım bir o zaman
Tesekkur ederim kutusu elimde yok su an.biz direk nalburdan aldık adam öyle dedi ama ne kadar doğru bilemem
Anladım canım öyle dediyse öyledir satan kişi bilir zaten.bende yarın bir bakacağım anlarim farklarını sorarım

Kızlar sizce bebek odasında emzirme koltuğu gerekli birşey mi

Benim var ben uykusuz geceleri emme seanslarını falan hep orada yaptım çocuğu emzirirken konforlu oturmak, dinlenmek, uykusuz geceleri tölere edebilmek için odada olmazsa olmaz alanımdo diyebilirim.
İmkan varsa yer varsa alınabilir o odada anne için bir şey muhakkak olmalı bence bu tekli koltuğunuz olur ya da ekstra alırsınız sizin kararınız ama bence şart.

Ayni durumdayiz canim benim 1 tik fazlaydi , geçen gittigimde artmış , ama dikkat et bebek irileşmis falanda demedi hic şeker yuklemesi isteyecegim dedi persembe gunu gidip yaptıracağım ,benimde tokken 140 falan çıkıyor açken 100 ‍♀

Bende o şekilde düşünmüştüm o an nereye oturcağini aranmak zor olabilir

Ben çarşamba gidersem sana muhakkak yazarım bakalım ne diyecek.

Değerler iyi belki 50lşk de yaptırabilir ama farketmez artık ya, çıkmasında mühim olan o

Hediye alacak,hediye dağıtacak kadar zengin değilim. Evet çocuğuma daha pahalı araba alırım, oda alırım ama millete verecek param yok benim .Artık bence bu tarz şeyler lüks. Yok Antep fistiklisiymis yok bilmem ne kokusuymus amann çok da önemli. Benim çocuğumun adının yazdığı çikolatayı adam yiyecek ,sonra da buruşturup atacak .
Kınamda hem ayna süsü yaptırdım, hem her şeyin en güzelini alıp dağıttım kimse de demedi ki teşekkür ederiz .Sanki dağıtılması gereken bir şey gibi baktılar.
Bugün 1 kutu çikolata bile kaç lira .Hiçbir şey almicam .

Evet iskence bebegin gelisimi haftasiyla uyumlu suanlik irilik yok kilosuda boyuda fazla degil icecegi icmeden once aldiklari kanlar normal seker olsa normaldede cikmaz mi

Bu kolonyadan ben de yapayım çok iyi fikir fbtl internette hazırları 8 10tlden başlıyor sormuştum bikaç yere, çikolata da yaptıracağım bana hoca muayene sırasında bebiş oynasın diye başka bi bebeğin çikolatasını ikram etmişti çok hoşuma gitti işime yaradı benim ki hareketlendi evet yırtıp atacaklar ama insanlara tatlı bi anı kalsın istiyorum
Bunların dışında oda kokusu, makrome anahtarlık, tohum topları, bileklik, mum, şeker, bal kavanozu vs de gördüm yaptırmak isteyen olursa fikir olur hepsinin yapımı var youtube'da, insta satıcılarında adet fiyatları 8-25tl arası değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…