Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yine %100katıldığım bir paylaşım

Bugün kargom geldi, sleppy 1 no 168 adet 2 no 210 adet aldım. 82krş A denk geldi fiyat olarak
Başka bez almış mıydın?
almıştım o yüzden almadım prima 40 adet sleepy 42 adet vardı evde 210 çok da belki 2 haftalık paketlerden alırım 84 adetlilerden ..Sen hangi seriyi aldın sleepy de

Ben şimdi aradım , 850 TL ye yükseltmiş
Sakıncası yoksa bir şey daha sormak istiyorum mümkünse:
Muayene sırasında kullandığı cihaz şu ekteki miydi? Pek eski teknoloji geldi bana eğer o ise.
Çok emin değilim şimdi yanlış yönlendirme yapmayayım acemiyim çokta anlamıyorum kaç boyutlu filan cihazlardan ama eski değildi sanırım çünkü bebeği çok net gördük parmaklarını elini yüzünü kalp odacıklarını beyin bölümlerini kardon kan akışını herşeyi göstere göstere anlattı bizde herbirini dikkatle inceledik renkli ultrason resmî de verdi 2 sayfa detaylı rapor ve CD

Ben lohusa geceliği vs almadım. Bu takımı aldım bi de sıradan olan şu tacı aldım. Biraz ucuza kaçmış olabilirim

Dünkü arkadaşım 2 takım gecelik getirmiş taşlı tüllü falan, hiç tarzım değil ama çantama koyarım. Olur da sezaryen olursa giyerim yoksa giyeceğimi sanmıyorum

Eklentiler

• 0A0D1236-C538-48C1-9F49-3C6B963150D8.webp
    17 KB · Görüntüleme: 85
  • E8E57F60-DE6D-4E09-888A-75A6ECB5DD2A.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 105
20+3 te gitmiştim detaylıya radyolog baktı. Ozamanki ölçüler
Nazal kemik 5’5 mm yazıyor bidaha da söylemediler hiç burun ölçüsü

Günaydın kızlar,İstanbul'da hava çok güzel ,içim ferahlıyor böyle havalarda mis gibi:)

İlk defa kızımı emzirdiğimi gördüm rüyamda.Alıyorum kucağıma veriyorum bi göğsümü emiyor hemen sonra uyuyomuş.Zor bela diğer göğsümü de açıyorum sütler fışkırıyodu her yere sonra denk getirebildim ağzına:)))ya emzirmek bu kadar zor mu acaba bilenler söylesin
Ama rüyası bile çok güzeldi be gerçeği nasıldır tahmin edemiyorum

Benim için fazla şık hayvansiz en azından

Grip olduğum dönem akıntım biraz fazlalaştı ozaman hafif kıvamlı geldi fitil onun haricinde hep su gibi akıyor çamaşırda bazen ıslaklık fazla oluyor bazen hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…