- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.621
Insallah canim, bekliyorumBen çarşamba gidersem sana muhakkak yazarım bakalım ne diyecek.
Değerler iyi belki 50lşk de yaptırabilir ama farketmez artık ya, çıkmasında mühim olan o
Günaydın devletse göstermez ekranı, hayırdır canım neden gittin perinatoloji ye bir sorun yoktur inşallah?Kızlar günaydın. Biz perinatolağa geldik. Yine zulüm gibi sıra var. Burda ekranı göstermiyor doktorlar ama boyumuzu kilomuzu öğreneceğiz en azından
almıştım o yüzden almadım prima 40 adet sleepy 42 adet vardı evde 210 çok da belki 2 haftalık paketlerden alırım 84 adetlilerden ..Sen hangi seriyi aldın sleepy deYine %100katıldığım bir paylaşım
Bugün kargom geldi, sleppy 1 no 168 adet 2 no 210 adet aldım. 82krş A denk geldi fiyat olarak
Başka bez almış mıydın?
Kafamda canlanan sen bu değildiBen seviyorumbide kimseyi kabul etmiyorum ama yatak falan seriyorum içimde bir premses var
Çok emin değilim şimdi yanlış yönlendirme yapmayayım acemiyim çokta anlamıyorum kaç boyutlu filan cihazlardan ama eski değildi sanırım çünkü bebeği çok net gördük parmaklarını elini yüzünü kalp odacıklarını beyin bölümlerini kardon kan akışını herşeyi göstere göstere anlattı bizde herbirini dikkatle inceledik renkli ultrason resmî de verdi 2 sayfa detaylı rapor ve CDBen şimdi aradım , 850 TL ye yükseltmiş
Sakıncası yoksa bir şey daha sormak istiyorum mümkünse:
Muayene sırasında kullandığı cihaz şu ekteki miydi? Pek eski teknoloji geldi bana eğer o ise.
Bana artık burun kemiği ölçümü söylemiyorlar nedenkiBenim bebişin burnu 8 mm idi 20+4te.
Genetik falan olabilir belki.
20+3 te gitmiştim detaylıya radyolog baktı. Ozamanki ölçülerLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Benim için fazla şıkBen lohusa geceliği vs almadım. Bu takımı aldımbi de sıradan olan şu tacı aldım. Biraz ucuza kaçmış olabilirim
Dünkü arkadaşım 2 takım gecelik getirmiş taşlı tüllü falan, hiç tarzım değil ama çantama koyarım. Olur da sezaryen olursa giyerim yoksa giyeceğimi sanmıyorum
1 numara prima kaç tane alınmalı ?2 noya cesaret edemem suan. Adet sayısı da fazla
Elde kalır diye. Bebek doğduktan sonra bakıcaz artık ona :)
Benimki pandaliBenim için fazla şıkhayvansiz en azından
Hadi güzel çıksın sonuçların inşallahŞeker yükleniyoraçlık 88 çıktı. İçtikten sonra gördüm 75 lik benimki
Niye ya çok mu çirkinKafamda canlanan sen bu değildi
Grip olduğum dönem akıntım biraz fazlalaştı ozaman hafif kıvamlı geldi fitil onun haricinde hep su gibi akıyor çamaşırda bazen ıslaklık fazla oluyor bazen hafifMerhaba kızlar aranızda progestan fitil kullanan kimvardı ?fitil kullandığınızda sesinde çamaşırınızda ıslaklık oluyormu? Hani fitil kalıntısı çıkıyor fakat su da geliyor mu?ben korktum gebelik suyu olmasın da
Peppa pigli benimki deBenimki pandali
Aminn insHadi güzel çıksın sonuçların inşallah2 kere daha kan vericeksin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?